Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΤΕ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ενας μεγάλος πολύ καλά ορισμένος ανοδικός σφηνοειδής σχηματισμός Β-Β2 εχει σχηματιστεί από την κίνηση της μετοχής από τις αρχές του έτους.

Η ζώνη Ζ-Ζ1 ( 0,3490-0,35€) ειναι σημαντική ,καθώς ενδεχόμενη υπέρβασή της που φαίνεται να προετοιμάζει ο τίτλος ,θα τον οδηγήσει στην άνω πλευρά Β και ανάλογα με το χρονικό σημείο μεταξύ των 0,3820-0,3920.

Οδηγός επίσης και ο εκμο 50 ημ ( 0,32 €) μετά την διάσπαση του οποίου στις 28/3 στα 0,23€ , η μετοχή δεν ξαναείδε τιμές κάτω από αυτόν. 
Αποτελεί ισχυρή στήριξη σε περίπτωση διόρθωσης όπως φυσικά και η κάτω πλευρά του σχηματισμού Β2.

Οι ταλαντωτές Rsi 14 ( 60,7) βρίσκονται σε ουδέτερη ζώνη και ευνοούν περαιτέρω ανοδική κίνηση,αν και ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε αρνητική απόκλιση. 
Μεγάλη  στήριξη η W στα 0,30€ ,αλλα θα εχουν προηγηθεί αξιοσημείωτες διαγραμματικές εξελίξεις τις οποίες και θα εξετάσουμε.

66 σχόλια:

Dim Kak είπε...

Ο ΟΠΛΑ ειπε: Dim γράψε και εσύ κανένα. .δεν θυμάμαι εγώ. ..εκτός και αν δεν τους ξέρεις. .ε;;; περιμένω.

Ο pasxalis dimitrakis είπε...
Η επομενη κυβερνηση...πρεπει να εχει δυο στοχους....την ποινικη διωξη στελεχων της τωρινης-αρμοδιοτητα της δικαιοσυνης....ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ - ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ....

ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ -ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ, ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο pasxalis! [ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ (ΓΑΠ), ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ (ΣΑΜ), ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΒΕΝΥ), ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!]. ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ!

SCALPER είπε...

Ασφαλιστικο και Καραμανλης ....μεγαλη ευθυνη.....Ο Γαπ βρηκε ελλειμα περα απο καθε προβλεψη....ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ Capital....μη τα τσουβαλιαζουμε ολα...

Paolo GG είπε...

pasxalis dimitrakis
έτσι είναι.
ναι όλοι φταίνε. πρωτίστως ο έλληνας πολίτης, βολεψάκιας, ψηφοφόρος.
που ψηφίζει πάντα αυτον που του υπόσχεται τον λιγότερο πόνο και την καλύτερη διασκέδαση.
ΑΛΛΑ οι τωρινοί απατεώνες καταχρώνται στην αρχή την ελπίδα και μετα τον φόβο της φτώχειας , όπως κανεις άλλος πριν.

Dim Kak είπε...

pasxalis @ Paolo

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σιγα ρε Dim που δεν σου αρέσει.. .κααι τι να κανουμε τώρα να σε φοβηθουμε; αντε πιες καφε και ξαναελα.

Dim Kak είπε...

ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΟΠΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ! ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ! ΚΑΦΕ ΗΠΙΑ!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα στο καλο.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Για τον εαυτούλη σας και τις "απατεωνιές" που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχω διαβάσει κανεναν να απολογείται....

Οι πολιτικοί σας έφταιγαν... χαχαχα...

Η "απατεωνιά" είναι "απατεωνιά" είτε έφαγες μπριζόλα είτε έφαγες υποβρύχιο.

Οπότε αφήσετε τις ψευτοκλανιές και να δούμε τι θα αφήσουμε στις επόμενες γενεες, αρκετά τις χαντακώσαμε....


Υγ. Dim Kak πλάκα έχεις, να κάνεις παρέα με τον Dwk, ειδικά αν είσαι συνταξιούχος απο τον ίδιο πρώην εργοδότη...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Βέβαια θα μπορούσες να είσαι και συνδικαλιστής, οπότε θα είχε μεγαλύτερη πλάκα.

Πάρε το καπελάκι σου και προσοχή στον ήλιο.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε όλους ! Και μετα λένε οτι εγω σας παρασύρω στα ..πολιτικα :))

ΙωσηφΑυγε είπε...

Καλημερα λεβεντοπαιδα μου.
ΟΠΛΑ σε παω αγορι μου,γιατι εισαι ευθυς και ο αληθινοτερος(παει αυτο?δεν ξερω)εδω μεσα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΕ ωραια τα γραφεις ΑΛΛΑ
βρε παιδια αν δεν κραξουμε και τους επιχειρηματιες που μας φαγανε τα μπικικινια μας κααι γλεντανε,εις υγειαν των κοροιδων δεν ειμαστε σωστοι.(σημερα διαβαζα για DIONIK-αλλα καλα παιδια)
Για αυτο ας ανακραξουμε ολοι μαζι.ΟΥΣΤ ΕΒΡΟΦΑΡΜΙΤΕΣ ΦΑΤΑΟΥΛΗΔΕΣ.
Που μας δωσατε την νμετοχη στο 6,46 και στο 0,35 δεν ιδρωνει το αυτι σας

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα Σε ολους...κάποιοι κρουουν ανοιχτές θύρες Μιχάλη.. .

μπαρμπαλιας είπε...

κιμ ο ενας γιονκε ο αλλος
τι σας εχει πιασει ωρε με τους κιτρινοπετσους;
τωρα προεκυψε και ντιμ.

παιδια παρακολουθουμε ταβλέ
αφηστε τις πρωινες...

ζεαουρ μοναμι που βοσκεις;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα μπαρμπα...θελει να πεταξει το χαρτί μας και του κοβουν τα φτερά.. .

SCALPER είπε...

Θα την ξαναδεις εκει....και δε θα το πιστευεις.....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποια πασκουαλε;για πες..

michele είπε...

Eτσι, αρχισε τα ιταλικά ο ΟΠΛΑ μετα τις βολτες στη via Montenapoleone

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ε ναι..χαχα.Γκρατσιε λεμε...αλφα Ρομέο.. .φιατ..δον Κορλεόνε.. και πολλα αλλα που εμαθα.

hippy είπε...

Χαίρετε

κ. Ιωσήφ έχετε απολύτως λάθος αντίληψη για την αγορά και μάλλον δεν πρέπει να κάνετε κολητηλίκια μαζί της. Όταν μια εταιρεία κάνει ΑΜΚ και εισαγωγή στο ΧΑΑ (θεωρητικά) είναι για ν΄αποκτήσει κεφάλαια για επενδύσεις και αύξηση του κύκλου εργασιών. Επίσης για καλύτερη αντιμετώπιση-βιτρίνα από τους προμηθευτές της και άλλα τέτοια ωραία.

Είναι λάθος αντιληψη ότι ο βασικός μέτοχος οφείλει να "φροντίζει" τις μετοχές της εταιρείας και να τις ανεβάζει. Θα το κάνει μόνο εάν θεωρεί ότι υπάρχει κρυμμένη αξία. Θα αδιαφορήσει εάν δεν υπάρχει και προσπαθεί απλά να επιβιώσει. Το ίδιο ακριβώς κάνουμε κι εμείς οι μαριδαίοι. Ψάχνουμε που κρύβεται-εάν κρύβεται-κάποια εταιρεία που ενώ έχει αξία υστέρησε.

Το πρόβλημα με τα σαπάκια (σαφέστατα δεν αναφέρομαι στην ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ αλλά στα ζόμπι τύπου ΝΤΙΟΝ, ΣΑΤΟΚ, κλπ) είναι η μικρή εμπορευσιμότητα. Τέτοιες μέρες με βεγγαλικά δίνουν ευκαιρία σε κάποιους εγκλωβισμένους να επεγκλωβιστούν από τη σαβούρα και εμπειρότεροι πια να ψάξουν περισσότερο υγιείς επενδύσεις.

SCALPER είπε...

Τη εβροφαρμα του Ιωσηφ....εχει εγκλωβιστει....και για να βοηθησω εστειλα mail στην εξυπηρετηση μετοχων της εταιρειας.....ψαρωτικο!!!!...εχει δικιο ο Ιωσηφ οτι και εαν πει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν στελνεις και ενα μαιλ..και στην Πειραιώς;Περα απο το αστείο να υπενθυμισω πως στις εταιρίες που εχουμε μετοχες αναλαμβανουμε και το ρίσκο να παει φουντο..η επένδυση χωρις καμια ευθύνη της εξουσιοδοτημενης απο εμάς διοίκησης να κανει οτι θελει για το καλο της...

michele είπε...

Σοφός Hippy. Nα προσθέσω οτι ( ασχετο αλλα εχει την αξια του) ,συχνα σαπακια που το μελλον προδιαγραφεται δυσοιωνο, ανεβαινει για να αποχωρησουν οι "φίλιες" δυναμεις.
Τη θεση τους παιρνουν καποιοι ασχετοι και μπαμ :)) Δεν εχει σχεση αυτο με εταιρειες που συζηταμε τωρα ,για να μην παρασυρθει κανεις το διευκρινίζω

hippy είπε...

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο η άτυχη επιλογή, συμβαίνει σε όλους ακόμα και στους επαγγελματίες. Θεωρώ σπατάλη χρόνου όμως να μας υπενθυμίζει καθημερινά ο κάθε απογοητευμένος την λάθος επιλογή που όμως αρνείται να την αλλάξει. Το υγιές θα ήταν να ρωτήσουμε πχ το καλό Γιάννη (ή άλλους χρήστες που μας φαίνονται εμπειρότεροι) να μας εξηγήσει "Γιατί ΛΟΥΛΗ?" και αν πεισθούμε από την αιτιολόγηση να ψάξουμε να βγάλουμε τη ζημιά από εκεί.

Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο εγωισμός μου.

michele είπε...

Μαθηματα χρηματιστηριακης παιδειας.

Armado είπε...

Καλημέρα, καλημέρα.

Ζωντάνεψε και ο ΔΡΟΜΕ, έχω λίγα κομμάτια από το 0,19, οπότε πάει για την περιοχή 0,288 - 0,307 ή τον βλέπουμε και πιο πάνω;
http://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/05/blog-post_17.html

Geopard είπε...

Καλημέρα στην εδώ παρέα σας,αν και σας διαβάζω ανελλιπώς δεν γράφω ίσως γιατί οι γνώσεις μου είναι ποιο περιορισμένες από τις δικές σας στα χρηματοοικονομικά , σήμερα όμως μιας και είμαι σε προβληματισμό σχετικά με τον Δρομεα που ελαφρώς ξεσαλώνει τι θα κάνατε εάν είχατε μια κερδοφόρο (μεγάλη για τους μέσους όρους που κάνει καθημερινά) θεση με Μ.Ο 0,247, να αρχίσω να πουλάω μερικές θεωρητικά τον εχω για την περιοχή του 0,4

σας ευχαριστώ

hippy είπε...

Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο εγωισμός μου.

Σαφέστατα αναφέρομαι στην πάρτη μου. Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο εγωισμός μου. Που δεν με αφήνει να παραδεχτώ το λάθος μου και να το διορθώσω. Και αντί να κάνω stop loss κάνω μουαγέν. Και μετά απ΄την τσαντίλα μου θέλω να σπάσω τα μούτρα μου στον καθρέφτη. Όποτε τον νικάω, νικάω.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πάντως για Λούλη, περισσότερες σημειώσεις κράτησα απο αυτά που εσύ μας είπες για τις συμμετοχές των ξένων.

Την έχω κατατάξει στις "μαζεμένες" εταιρίες, συμπαθητική, αλλά σίγουρα δεν μιλάμε για κάτι που θα σε αποζημιώσει γρήγορα, εκτός κι αν γίνει ΔΠ για μεταφορά της εκτός ΧΑΑ.

Δεν έχω ψάξει τι προοπτικές έχουν οι ανταγωνιστές της ή ο κλάδος γενικά. Μου φάνηκε φθηνή σχετικά με την άνοδο των άλλων μικρών, μερισματάκι έδωσε όταν έβγαλε κέρδη, κάποιο ομολογιακό το στήριξαν οι ξένοι, σίγουρα η "αστεία" εμπορευσιμότητά της δεν την τιμάει αλλά η θέση ανοίχτηκε σε ανάλογο μέγεθος (1,5%)του χαρτοφυλακίου.

Απο τα άλλα μικρά που όμως ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ:

ΕΚΤΕΡ : Μοναχοφάηδες!!!! Και 2-3 χρηματιστηριακές την χρησιμοποιούν για μαρτζιν οπότε πολύ πολύ προσοχή. Έχει όμως αμοιβαίο διαθεσίμων ξένου οίκου γύρω στα 6 εκατ και κάτι οικόπεδα στην Πάρο. Που και που δίνει μια επιστροφή κεφαλαίου 4 λεπτάκια για να τα έχει καλά με τον κο Παπαγεωργίου (αξιοπρεπέστατος όταν τον είχα γνωρίσει στη ΓΣ)

Νοσοκομεία: ΈΤσι όπως μας έχουν καταντήσει όλους, δεν υπάρχει άλλη λύση απο ιδιωτικό τομέα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Μαρμαράδικα: ΗΟΤ κλάδος. Πήρα και τον ΑΡΤΑΧΙΑ μαζί μου για βόλτα αν και ελπίζω να μας βαρεθεί και να κατέβει γιατί γκρινιάζει και βιάζεται. Την άλλη εταιρία (το θωρηκτό) έχουν γραφτεί τόσα και τόσα δίπλα που μπήκε τιμητικά στο χαρτοφυλάκιο.


ΚΛΜ: Για το ΒΕΤ με την ΑΕΕΠ. Ίσως και να μην αξίζει η διακράτησή της.

ΑΤΤΙΚΑ: 4 φορές τη μέρα διαπραγμάτευση. Θα αναγκάσουν την ΜΙΓ να την πουλήσει. Ψάξτε πόσο την είχε αγοράσει, αφαιρέστε 30-40% (όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω) και απλά περιμένουμε πότε θα γίνει.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

all the above = 12% του χαρτοφυλακίου

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

moreover :

Από 07/07/2017, και μετά την ισόποση αύξηση και μείωση του Μ.Κ., οι μετοχές της εταιρίας «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» (GRS117123000) είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τελική ονομαστική αξία μετοχής € 0,94 και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ποσού € 0,055 ανά μετοχή στους μετόχους της εταιρίας με καταβολή μετρητών

michele είπε...

Mε καθησυχασε το all the above = 12% χαχα

Ψηλα ημερας εν τω μεταξυ

michele είπε...

Οι της ΜΙΓ ειδικα οι αγορασμενοι χαμηλα στις στηριξεις,απαιτουν ανοδικη διάσπαση του 0,1580

ευαγγελος είπε...

Μιχαλη Ο Νηρεας τι επαθε και αγριεψε σημερα? Θεωρει οτι εμεινε πισω και του κακοφαινεται?

hippy είπε...

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ είναι καλή εταιρεία που υποφέρει όπως αρκετές απ΄την μ@λακία των ανεγκέφαλων κυβερνητικών (ΕΝΦΙΑ στα βιομηχανοστάσια).

Αν και ελπιδοφόρος, εάν είχα ικανοποιητικά κέρδη μετά από ράλι, θα σκεφτόμουν να δώσω τα μισά και να βάλω τα ρευστά σε άλλο καλό χαρτί που έχει υστερήσει μοιράζοντας το ρίσκο. Εναλλακτικά, εάν το έχω κάπως ερωτευτεί, θα σκεφτόμουν ένα trailing stop loss πχ 8% (2 λεπτά στην περίπτωση του ΔΡΟΜΕ) που θα το ακολουθούσα όμως με θρησκευτική ευλάβεια.

ο dwk είπε...

Αγαπητοί φίλοι
Καταλαβαίνω καχυποψίες, κολλήματα, αγκυλώσεις, ιδεολογικές αντιθέσεις
Καταλαβαίνω ότι «τσιγκλάει» το «αριστερά» - ομολογώ κάποτε το πάθαινα και γω...
«Γιατί αυτοί πετυχαίνουν εκεί που οι δεξιοί αποδείχτηκαν ...αδέξιοι» αναρωτιούνται αρκετοί
Όμως, φίλοι μου, τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος:
-οι προηγηθέντες χρεοκόπησαν την χώρα!
Το ¼ του απολεσθέντος ΑΕΠ, το 27% ανεργία, το 180% χρέος, δεν αντιστρέφονται σε δυο χρόνια, παρ’ όλη την βελτίωση σε πολλούς τομείς της οικονομίας (παράδειγμα η - μικρή έστω - αποκλιμάκωση της ανεργίας στο 21,7%, στοιχεία Απριλίου 2017 της ελστατ)
Στην λήξη της θητείας θα μετρηθούν και θα συγκριθούν οι επιδόσεις και τότε θα κρίνουμε
«Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εγωισμός» γράφει ο Hippy - σε άλλα αναφερόμενος βέβαια
Μήπως ΑΥΤΟΣ ο κακώς εννοούμενος εγωισμός είναι εκείνος που τυφλώνει;
Μήπως είναι τελικά γενναιότητα να παραδεχτούμε ότι η παρούσα είναι, απλά, η καλύτερη κυβέρνηση των πολλών τελευταίων χρόνων;
-Από την απόρριψη στην παραδοχή, μια νηφάλια εκτίμηση δρόμος...

ΝίκοςΤ είπε...

Παρατηρώ την έλευση νέων φίλων,εραστών της σκληρής περιφέρειας και ίσως της περιπέτειας.Τους εύχομαι το: "Ως ευ παρέστητε".Προσοχή όμως,το ντέρμπυ διεξήχθη χθες στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο και ο νεοφώτιστος συνήθως κερδίζει,ο τακτικός όμως πελάτης τραγουδάει το '..Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγατα
Τι γίνανε, μολόγα τα
χορτάρι για τ’ αλόγατα'.
Χωρίς διάθεση διδασκαλίας,ο καθείς κάνει τα κουμάντα του.
Καλησπέρα σε όλους.

michele είπε...

Ευαγγελε θα σε παρω τηλεφωνο αργότερ

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Κυριε Hippy γιατι η paperpack ενω εχει κερδη 1,3 εκ. και κυκλο εργασιων περι τα 15 αποτιμαται στα 8,2 εκατ ενω καποια σαπακια στα 12+εκατ?
Θα ηθελα την γνωμη σας. Δεν εχω αλλα την κοιταω τις τελευταιες μερες. Κρυβει κατι?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

α) Γιατί ο Μικρομέτοχος δεν έχει καταφέρει τον κόσμο να αγοράσει Τσουκαρίδη
β) Γιατι ο Τσουκαρίδης δεν έχει κανέναν λόγο να θέλει την αποτίμηση μεγαλύτερη. (μπορεί να είναι παράλληλη ιστορία με ΠΕΤΡΟ, την βάλαμε στο ΧΑΑ για να μαζέψουμε λεφτά για επενδύσεις αλλα την κρατάμε εισηγμένη για άλλους λόγους.)

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Σε ευχαριστώ Αλεξ.
Ειχε φτασει και 0,25 λεπτα...

ArTaXiA είπε...

Εγώ πάντως ΠΠΑΚ αγόρασα, προκειμένου να πάω στη συνέλευση να γνωρίσω τη Τζουλιάνα..... <3


Καλημέρα παίκτε μου και παλτά γενικότερα.

hippy είπε...

Κι εδώ απ΄όσο θυμάμαι την είχαμε συζητήσει όταν ήταν στο 1 ευρώ μετά από επισήμανση του artaxia για το διαμαντάκι με την ελάχιστη εμπορευσιμότητα (αυτουνού η κόρη δεν είναι με το όνομα Τζουλιάνα ή κάνω λάθος? Με θυμάμαι να ψάχνω στο google μετά από το σχετικό κουίζ του καλού καλλιτέχνη)

ArTaXiA είπε...

Hippy, περνάς στον τελικό. :)

hippy είπε...

Άργησα να ολοκληρώσσω το σχόλιο και με πρόλαβες φίλε art. Αν μη τι άλλο όμως μου τόνωσες την αυτοπεποίθηση για τη μνήμη.

hippy είπε...

Η ουσία είναι πάντως πως προσθέσαμε ακόμη ένα διαμαντάκι στα υπ΄όψιν για αγορά ΜΟΛΙΣ η αγορά μπει σε διαδικασία μυρηκασμού της τρέχουσας κίνησης.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν στην επένδυση μπαίνει ανάμεσα στον πελάτη και το προϊόν ο Αγιος Βαλεντινος τι να πω ..Αρταξια προσεξε..οι νεες κοπελες σημερα ψαχνουν νέους ευκαταστατους προς αποκαταστασην...προσοχη παιδι μου.

μπαρμπαλιας είπε...

χτυπαω ΠΠΑΚ και μου βγαζει φωτό
τσουκ...
αυτη η ζαγκανιαρα η ξανθεια ειναι ωρε η λεγαμενη;;;;

ArTaXiA είπε...

http://mononews.gr/tzouliana-tsoukaridi-i-defteri-genia-tis-paperpack-se-siskevasia-dorou/41211

michele είπε...

O Tσουκαρίδης μου αρεσε οταν ειχε το συμβολο ΤΣΟΥΚ ,τωρα δεν εχω συναισθηματικη σχεση με το χαρτι,ασε που θα μπλεξουμε με τον art με τη Τζουλιανα

μπαρμπαλιας είπε...

αρταξί μου
επειδη ειναι η ιδια και στις δυο φωτό...
μαλλον η δικια μου την αδικαει....τη μικρη ζαγκανιαρα

ΙωσηφΑυγε είπε...

Κ hippy
στο σχολιακι σας των 11.58, διεκρινα εκτος του πατερναλιστικου σας υφους{κατανοητο αφου προερχεστε απο τον εκπαιδευτικο κλαδο}και την απεραντη καλοσυνη σας.Βοηθατε παρα πολυ, αυτους που σας ρωτανε αλλα και ολους οσους δεν το κανουνε.
Για αυτην την απεραντη καλοσυνη σας ευχομαι να ανταμοιφθειτε.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ και ολοι θα σας τον αναγνωρισουν.
Προσωπικα, με αυτο μου το σχολιακι, σας το αναγνωριζω ολοθερμα, με ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Paolo GG είπε...

ArTaXiA
merci για το link. απο πόδι σκίζει το κοριτσι , αλλα έχει και CASS
Business School και είναι και Παναθηναικιά. Ανεβηκε ως εκ τουτου στην εκτίμηση μου.

ΙωσηφΑυγε είπε...

ο Mπ.Μπρεχτ νομιζω στον κυκλο με την κιμωλια εγραφε.
(Σε ελευθερη αποδοση γιατι δεν το θυμαμαι καλα)

Ηρθαν να παρουν τους Εβραιους.Δεν ημουν Εβραιος δεν φωναξα.
Ηρθαν να παρουν τους κουμουνιστες.Δεν ημουν κουμουνιστης δεν φωναξα.
Ηρθαν να παρουν εμενα.Φωναξα αλλα αλοιμονο .Δεν ειχε μεινει κανεις να με ακουσει.

michele είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=SzbOPj9S1TY

Unknown είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=0-jN0t33JxM μελαχροινες......

ευαγγελος είπε...

Στην ερωτηση για το τι εστι Νηρευς, μουγκα! Εισεπραξα μονο πατρικες συμβουλες...
Στην ερωτηση για το τι εστι Τζουλιανα, ανεβηκαν τρεις απαντησεις, δυο βιντεακια και δωδεκα φωτο! χαχαχαχα....

michele είπε...

χαχαχα που να δεις οι ερωτησεις που θα σου κανω εγω μετα που θα σε παρω τηλεφωνο :))

μπαρμπαλιας είπε...

ζουλιαννα ειναι αυτη...
ζηλευεις Ευαγγελε;

michele είπε...

Μια κινηση μεχρι το 839,2 θα ειναι ενδιαφερουσα

ευαγγελος είπε...

Γιατι να ζηλεψω μπαρμπα μου? Εχεις δει φωτο μου?

Andreas D. είπε...

Διορθώνουμε λόγω κήλης...

michele είπε...

Ναι ανησυχησαν οι αγορες ... ολα καλα θα πανε

michele είπε...

Διορθωτικο κλείσιμο ,αλλα καλο εβδομαδιαιο κερί στον ΓΔ 837,43 μον
στα ορια της στηριξης των 1057 ο ΔΤΡ ( κλεισιμο 1062,1 μον)
δεν καταφερε σε εβδομαδιαιο πανω απο 1080

michele είπε...

47,7 εκ ο καθαρος τζίρος χαμηλοτερος απο χτες
Σαφως υπερ των καθοδικων ο FTSE

20 Καθοδικες ( ΜΟΗ-ΒΙΟ-ΟΛΠ η τριάδα)
2 αμεταβλητες ΕΛΠΕ-ΣΑΡ
6 ανοδικες ( ΜΙΓ-ΓΡΙΒ -ΑΤΤ η τριάδα)

SCALPER είπε...

Στη Χαλκορ ..."τιναζουν"...το σεντονι να φυγουν τα ψιχουλα...το ιδιο και στη Γεβκα....κοινως οι βιαστικοι...αυτα-για μας τους παλιους-ειναι ψωμοτυρι...:-) :-) :-)

Geopard είπε...

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση τον hippy τώρα τον διάβασα και είναι κατατοπιστικός , φυσικά ευχαριστώ πολύ και τον οικοδεσπότη για την φιλοξενία αλλά φυσικά ευχαριστώ και όλους εδώ που μοιράζονται τις απόψεις τους