Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ LEIDEN ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
                      

                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

Λευτερης είπε...

10/4/2014, έξοδος με 5ετες ομόλογο ονομαστικής αξίας 3 δισ. Ευρώ.
επιτόκιο στο 4,95%. προσφορά 20 δισ.
10/4/2014 Γενικός Δείκτης 1283,96 μ, απώλειες 0,74%.
10/4/2014 ο Δ Τ κέρδη 1,32%,.

Λευτερης είπε...

http://analitis.gr/arnisi-tis-pragmatikotitas-den-tin-allazi/

austin είπε...

Σήμερα βρισκόμουν σε ένα τραπέζι με κάποιους γνωστούς και έπιασαν συζήτηση τύπου ο συριζα και η ΝΔ, οι κλέφτες οι παλιοί και ο συριζα δεν συγκρίνεται με τους παλιούς, είναι πολύ καλύτερος κτλ κτλ.
Αυτά που λέει ο ντοκι δλδ.
Στην συνέχεια οι "αντίπερα" έλεγαν για το πόσο σάπιος είναι ο συριζα. Κάποια στιγμή μπήκαν και τα νούμερα μέσα (και από εμένα και από άλλους). Νούμερα όπως αυτά μετά το κλείσιμο των τραπεζών και πόσο στοίχισαν.

Ακόμα και αυτοί όμως που θέλαμε να δούμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούσαμε και μόνο με βάση τα νούμερα, οι ντοκαιοι καταλάβαιναν χρωματισμό και οι δικές μας οι απαντήσεις ενίοτε ξεφευγαν και έγερναν στην σαπίλα του συριζα.

Ελάχιστα βγήκαν από την κουβέντα. Στην ουσία τίποτα, πέρα από το all time classic δίπολο.

Αν μετά από όλα αυτά, συναμεταξυ μας δεν μπορούμε να δούμε το απλό και αυτονόητο, και να αφοσιωνουμε άμεσα η έμμεσα τόση ενέργεια σε ανδρεικελα (στην πλειονότητα) πολιτικούς, καταλαβαίνουμε ότι δεν πάμε πουθενά.

Πουθενά και τα μνημόνια θα είναι πάντα εδώ!

Κάπου διάβασα σε σαιτ, ότι έχουμε και ρήτρα να μην βγούμε στις αγορες για φρέσκο χρήμα. Δεν μας εμπιστεύονται χωρίς εποπτεία, θεωρούν ότι για ακόμα μια φορά θα τα πετάξουμε σε ρουσφέτια κτλ.

Είναι θέμα νοοτροπίας! Πότε θα το καταλάβουμε μπα και προχωρησουμε μπροστα;

Λευτερης είπε...

Να προσέχουμε τους συνομιλητές μας Γεώργο.

http://lastpoint.gr/tag/%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83/

austin είπε...

Πολύ καλό το άρθρο! Ωραία υπεςνθύμιση...

Ο καθένας ότι καταλαβαίνει...Εγώ αυτά που λες δεν τα ειπα. Ότι νομίζεις.

pasxalis dimitrakis είπε...

Σε υψηλά διετίας ανήλθε η τιμή του χαλκού, με ώθηση από τα θετικά στοιχεία για την ανάπτυξη της Κίνας, που αύξησαν τη ζήτηση για το μέταλλο.
Το προθεσμιακό συμβόλαιο χαλκού παράδοσης Σεπτεμβρίου κέρδισε 4%, κλείνοντας στα 2,8465 δολάρια η λίβρα, την υψηλότερη τιμή από το Μάιο του 2015.