Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

NΑ ΣΟΥ ΠΩ...
                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

17 σχόλια:

JimMarkus είπε...

IOU IOU IOU! Ακούγονταν την περίοδο του δημοψηφίσματος.

JimMarkus είπε...

Οικονομικές συναλλαγές ιδιωτών μέσω του taxisnet πρότεινε ο Βαρουφάκης! Χαχαχα!
Ο μόνος λόγος για έναν οικονομικό φιλελευθεριστή να έλκεται από την ιδέα είναι να έχει τη καβάτζα του στο εξωτερικό ή σε κανένα μπαούλο και να απολαμβάνει όσους δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να βράζουν στο ζουμί τους μέσα στη κατσαρόλα της εφορίας.
Εκτός από ηλίθιο είναι και γελοίο!

ΥΓ Παράλληλο νόμισμα με παράλληλο σύστημα πληρωμών φυσικά και έχει διαφορά...
Νομίσματα κρατάνε στα χέρια τους οι ελεύθεροι πολίτες, κουπόνια και δελτία ηλεκτρονικά ή μη οι δουλοπάροικοι του κράτους.

http://www.protothema.gr/politics/article/694721/varoufakis-o-tsipras-gnorize-gia-to-shedio-parallilon-pliromon-to-eiha-parousiasei-sto-spiti-tou-/

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χωρίς αμφιβολία όλοι αυτοί θα περάσουν από την δικαιοσύνη όταν έρθει η ώρα. Καμένος πολακης. .βαρουφακης και άλλοι. ..φάγαμε το βόδι. .μένει η ουρά.

ArTaXiA είπε...

Jim

Οι ελεύθεροι πολίτες, όπως πολύ σωστά ανέφερες, κρατούν νομίσματα. Οι μη ελεύθεροι κρατούν κάρτες, η κατοχή μεγάλων χαρτονομισμάτων επισύρει υποψίες εγκληματικής δραστηριότητας, οι δοσοληψίες με μετρητά άνω των 500 ευρώ απογορεύονται, η ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων απαγορεύεται, η πληρωμές οφείλουν να περνούν μέσα από τους "φορείς πληρωμών" (sic) και οι συναλλαγές ταυτοποιούνται.

Μεταξύ μας, από αυτόν τον μεγάλο αδελφό και το παράλληλο νόμισμα του Βαρουφάκη, θα προτιμούσα το παράλληλο νόμισμα.

Dim Kak είπε...

ΟΠΛΑ ΤΙ ΔΙΑΤΑΝΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?

mixalis mixalios είπε...

Αυτό το παράλληλο νόμισμα που αλλού έχει λειτουργήσει (πετυχημένα)? Γιατί ιδέες έχω κι εγώ πολλές....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Dim γράψε και εσύ κανένα. .δεν θυμάμαι εγώ. ..εκτός και αν δεν τους ξέρεις. .ε;;; περιμένω.

michele είπε...

Το ΧΑ ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 25.975.299 μετοχών της Μυτιληναίος λόγω συγχώνευσης με τη ΜΕΤΚΑ.

Απο Δευτερα-Τρίτη

SCALPER είπε...

Η επομενη κυβερνηση...πρεπει να εχει δυο στοχους....την ποινικη διωξη στελεχων της τωρινης-αρμοδιοτητα της δικαιοσυνης....ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ - ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ....

hippy είπε...

Ελάτε κ. Πασχάλη. Μέχρι τώρα η χώρα ήταν απέραντο φρενοκομείο, τώρα θα γίνει απέραντο δικαστήριο? Η προτεραιότητα είναι να βρούμε τι έγινε χθες ή να σχεδιάσουμε τι θα γίνει αύριο?

Πρώτη και εύκολη Νο 1 αλλαγή η απεμπλοκή του τρόπου εκλογής προέδρου δημοκρατίας από πρόωρες εκλογές. Νο 2 συνταγματική αναθεώρηση. Και μια μεγάλη διαρθρωτική. Καλλικράτης παντού. Σε εφορίες, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, στρατόπεδα κλπ. Μικρότερο αλλά αποτελεσματικότερο κράτος.

JimMarkus είπε...

Artaxia παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες... διαφωνώ με την βίαη επιβολή του πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές, αλλά αυτή η κουβέντα αφοράει χρήμα όχι ηλεκτρονικά κουρελόχαρτα εντός του taxis.

JimMarkus είπε...

Είναι και γελοίο το σχέδιο δηλαδή... διάβασε τι λέει ο ίδιος στην τελευταία του απάντηση στην καθημερινή να πέσεις στα πατώματα. Προφανώς ο Δραγασάκης θα βρήκε πολύ κομμουνιστικό το μέτρο να γίνονται συναλλαγές ιδιωτών μέσω της εφορίας και τελικά τη απέρριψε.

michele είπε...

Συμφωνω με Hippy σχολιο 11.03. Δεν εχει νοημα μια τετοια επιτροπη και ειδικα απο τοσο παλια.
Θα προτιμουσα να συσταθει ΜΑΘΗΜΑ ακόμα και απο το δημοτικο, για ΒΑΣΙΚΕΣ οικονομικες αρχες να μην υπαρχει τοση αγνοια.

Και φυσικα η χωρα θελει Συνταγματικο δικαστηριο και επιταχυνση της δικαιοσυνης.Ειναι περιττο να τονισω ποσο θα βοηθησει αυτο στην οικονομική ανάπτυξη.

hippy είπε...

"Ο/Η michele είπε...

Και φυσικα η χωρα θελει Συνταγματικο δικαστηριο και επιταχυνση της δικαιοσυνης.Ειναι περιττο να τονισω ποσο θα βοηθησει αυτο στην οικονομική ανάπτυξη."


*************************

JimMarkus είπε...

Η Δικαιοσύνη αποτελεί θεμέλιο λίθο της οικονομίας.

JimMarkus είπε...

Εμείς έχουμε ταχύτητες επιβολής της οι οποίες την ακυρώνουν. Όχι μόνο συνταγματικό δικαστήριο αλλά και σαφήνεια νόμων που αφορούν τα καθημερινά αστικά θέματα για να αποσυμφορηθούν και τα δικαστήρια. Εκεί όμως είναι ξεκάθαρη ευθύνη των νομοθετών που έως τώρα προτιμούσαν πολυνομία, αμφινομία και ασάφεια για να μπορούν να παρεμβαίνουν και για να εξυπηρετούν τους δικηγόρους που ζητούσαν δικαστική ύλη. Επίσης να ισχυροποιηθεί και ο θεσμός του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

SCALPER είπε...

Εννοειται.....το ενα να ακολουθησει το αλλο....