Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                      

                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

9 σχόλια:

ο dwk είπε...

ἐν ἀρχῇ ἦν ...η ευχή
Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία !
(μέρα γενεθλίων – κατά κάποιο τρόπο – της ...θηλυκής Ε.Γ. σήμερα)

ο dwk είπε...

Κατά τα άλλα, αγαπητοί μου φίλοι
Με χαρά διαπιστώνω ένα (συγκρατημένο...) «άνεμο αισιοδοξίας» να πνέει «καθ άπασαν την επικράτεια»
Απόδειξη η «αφωνία» των διαπλεκομένων γενικώς, με εξαίρεση το τελευταίο ρεζιλίκι του «επιδόματος σφραγίδας 50e» που «τάισαν» τους λάτρεις γνωστού «εδέσματος»
Και όχι, από πλευράς μου ΔΕΝ θα ευλογήσω τα γένια μου (άλλωστε δεν διαθέτω) αν και σιγο-σφύριζα (και άκουγα ...γαλλικά) ΑΛΛΟΥΣ σκοπούς, όταν όλα «τα’σκιαζε η φοβέρα»
Καθότι φωνές λογικής πάντα υπάρχουν και σπάνε στην «σιγή ασυρμάτου καλών ειδήσεων» που έχουν επιβάλει τα μέσα παραπληροφόρησης – αποβλάκωσης και οι (όσοι...) αμετανόητοι νοσταλγοί του παλιού και - εκ του αποτελέσματος - αποτυχημένου συστήματος εξουσίας της κλεπτοκρατίας
(...συνεχίζεται)

ο dwk είπε...

Βέβαια η παραδοχή – όπως επανειλημμένα επισημάναμε εδώ – θέλει γενναιότητα.
Όσοι την διαθέτουν άφθονη, είναι ξεκάθαροι: η παρούσα, η καλύτερη των (πολλών) τελευταίων χρόνων. Απλά. Δίχως «μα» και «μου». Χωρίς περιστροφές
Άλλοι, δεν γουστάρουν με τίποτα! Και ΝΑΙ υπάρχουν πάντα κι αυτοί: στραβοκέφαλοι - αγυριστοκέφαλοι, ξερόλες - ομορφονιοί, ακροδεξιοί - νεοφιλελέδες, και λοιπό (καλό τε και αγαθό...) συναπάντημα.
Α! και εκείνοι που μπαστάκωσε στο σανό, ώρα φαγητού, μεσημεριάτικα (και τούτο δεν αποτελεί κανενός είδους μομφή) ο καταγγέλλων τον λαϊκισμό ...Μέγας Λαϊκιστής - εξαμηνίτης πολιτικός κρατούμενος – γιατί γελάτε κύριοι...
(...συνεχίζεται)

ο dwk είπε...

Τέλος οι «ενδιάμεσοι»: εκείνοι που βλέπουν μεν, καταλαβαίνουν, αλλά για τους δικούς του λόγους έκαστος (κόλλημα, σχέση εξάρτησης, κακώς νοούμενος εγωισμός, έτσι είναι γιατί έτσι νομίζουν...) προτιμούν το – κατά τον Ντίνο Ηλιόπουλο - «στρίβειν δια του αρραβώνος», αποδίδοντας τις ελπιδοφόρες για την πατρίδα (...ρε γαμώτο!) εξελίξεις, είτε στην ...μεταφυσική: «ιδού ο (γραφικός...) νυμφίος έρχεται» είτε στην ...ψυχανάλυση: «ναι μεν πράττουν τα σωστά, αλλά με ...κλάάάμα»
...............
Καλό σας απόγευμα, ευχάριστα να περάσετε, όπου κι αν βρεθείτε
Ως γνωστόν το καλοκαίρι της Ελλάδας «θεραπεύει»
Ενίοτε και τους πιο μεμψίμοιρους

paolostar είπε...

Ναι art το Σούνιο εννοω.Είναι μακριά για κάθε μέρα για να ρίξεις μια βουτιά.

michele είπε...

Ευπροδεκτα τα γενέθλια της ..θηλυκης ΕΓ ( η αληθεια ειναι οτι την πρωτη μερα που την εφτιαχνα ηταν διπλα μου πολλες ωρες)

Τα υπολοιπα δεν επιδεχονται σχολιασμού. Καλό καλοκαίρι να εχουμε.Θεραπεια θα υπαρξει μονο με απομάκρυνση των πολιτικων σκυβάλων.
Ως τοτε πολεμος στα φασισταριά. :)

mixalis mixalios είπε...

Επιβεβαιώνει το ρόλο της ως θεσμικό εμπόδιο η δικαιοσύνη

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article/1557985/oooooo.html

austin είπε...

Κάποια στιγμή βρέθηκα με ένα επιχειρηματία που έκανε χρόνια μπιζνες εδώ στην Ελλάδα και μεσαίου προς μεγάλου βεληνεκούς από άποψη τζιρων, πελατών κτλ.(μπορεί να έχω ξαναπεί την ιστορία αυτή εδώ). Οταν τον ρώτησα ποια είναι η γνώμη του για την κατάσταση στην χώρα, η απάντηση του ήταν:

Αγόρι μου η χώρα αυτή είναι για τα λαμογια, τους κλέφτες, τους ρουφιάνους, τους γλυφτες, τα κομματοσκυλα και όποιον έχει διάθεση να κάνει η να αποδεχτεί ρουσφέτια. Δεν αλλάζει αυτή η νοοτροπία και να ξέρεις ότι αν θες να πας μπροστά ως επιχειρηματίας θα πρέπει να είσαι η να κάνεις κάτι από τα παραπάνω. Σε παρασερνει το κύμα αυτο...και τελικά με τον έναν η τον άλλο τρόπο θα αναγκαστείς να εναρμονιστεις με τη λάθος νοοτροπία.

Dwk αυτό που κάνεις και πιστεύεις είναι αυτό που διαιωνιζει μια τέτοια κατάσταση στην χώρα. Προφανώς και διαβάζεις τα νέα και τα αίσχη που κάνει ο συριζα όπως σε βολεύει. Καμία αντικειμενική ανάλυση, απλά μια τυφλή ανάλυση. Ούτε σε νοιάζει αυτά που λέμε εδώ μέσα, απλά πετάς ένα ακροδεξιο νεοφιλελε και αυτό το λες επιχείρημα.

Αν ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο κακό κάνει αυτή σου η αντιμετώπιση για τα τεκταινόμενα στη χωρα αυτή την περίοδο, τότε ποια Σοφία θα δουν οι νεότεροι από εσένα; την Σοφία του συμφεροντολογου; του κρατικοδιαιτου; την Σοφία του εχουμε κολλημένα μυαλά και κοιτάμε αν ένα κόμμα εχει δίκιο και δεν βλέπουμε ότι η κατάσταση εντός και εκτός οδηγείται σε κάτι πιο σημαντικό από ένα κόμμα;

Κάθε φορά σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα η οποία κουβέντα μαζί σου και ότι το σχόλιο μου πέφτει στον κουβα, γιατί ουδέποτε έχεις απαντήσει σε ερώτηση που σου κάνω. Το μόνο που κάνεις είναι να πυροδοτείς και να απαντάς μόνο σε όποιον σε βρίσει η να απαντάς με γενικόλογα.

Λυπάμαι φίλτατε γιατί είσαι το πιο τρανό παράδειγμα του "οι παππούδες και οι γονείς μας υποθηκευσαν τις ζωές τις δικές μας". Και αυτή δεν είναι η αλήθεια (οπως έχω ξαναπεί) αλλά δεν κάνεις ούτε την ελαχιστοτατη της προσπάθειας όχι μόνο να μετανιώσεις για τα οποία λάθη σας, αλλά να συνεισφέρεις στην αλλαγή της λανθασμένης πεποιθησης ότι για όλα φταίνε οι άλλοι.

hippy είπε...

"Ο austin είπε...

Κάθε φορά σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα η οποία κουβέντα μαζί σου και ότι το σχόλιο μου πέφτει στον κουβα"

Αϊ γεια σου...αφού το βλέπεις βρε Γιώργο, είναι μοναχοπότης. Πίνει και δεν μας δίνει.