Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΆΒΒΑΤΟ..
με μουσική


Η ΔΑΝΙΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ...


Μπορεί η ανεργία στη Δανία να βρίσκεται κάτω από το 3,5%, ωστόσο η κεντροδεξιά κυβέρνηση σκοπεύει να μειώσει τους φόρους προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με το Bloomberg η κυβέρνηση της Δανίας πρότεινε ένα ευρύ φάσμα φορολογικών περικοπών που θα ευνοήσουν όλες τις εισοδηματικές ομάδες. Ειδικότερα, ο κεντροδεξιός συνασπισμός του πρωθυπουργού Lars Lokke Rasmussen θέλει να συρρικνώσει τη φορολογική επιβάρυνση της χώρας κατά 23 δισεκατομμύρια κορώνες (3,7 δισεκατομμύρια δολάρια), ενώ τα προτεινόμενα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή σταδιακά μέχρι το 2025. 

Επίσης, η κυβέρνηση της Δανίας δήλωσε ότι θα "παρακολουθεί" τον συντελεστή φορολογίας των εταιρειών για να εξασφαλίσει ότι η χώρα θα παραμείνει ανταγωνιστική με τους εμπορικούς της εταίρους.

"Με αυτή την πρόταση, αντιμετωπίζουμε μια σειρά από συγκεκριμένες προκλήσεις", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Kristian Jensen. "Αυξάνουμε τα κέρδη που σχετίζονται με την εργασία και καθιστούμε πιο ελκυστικό να δουλεύουμε περισσότερο ώστε να εξοικονομούμε πόρους για τη συνταξιοδότηση".


Οι προτεινόμενες περικοπές από την κυβέρνηση θα μειώσουν τη φορολογική επιβάρυνση των Δανών από 47% περίπου σε 44%.


www.liberal.gr

11 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Καλημέρες... Όχι μπάρμπα μου δέν έχω καμία τέτοια πληροφορία και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καμία ελπίδα. Από προσωπική εμπειρία μπορει και να μην είχε άδικο ο τραπεζίτης αλλά από την άλλη θα μπορούσε να το είχε αποφύγει! Τες πα! Εγω θα πάρω όλες τις μετοχές που ξεκινάνε από ΤΕΙ και θα περιμένω τέλος Σεπτέμβρη να γίνω πλούσιος!

SCALPER είπε...

Καλησπερα....Τ.Ε.Ι.Χ ειναι το σωστο....για να παρεις ολες τις μετοχες!!!!!!!!!...:-)...:-)...:-)

mixalis mixalios είπε...

Έχω και τη φιλενάδα σου από τα 0,6 και σκέφτομαι αν μου κάνει τη χάρη να τη χαιρετήσω στην περιοχή του 1,1...

mixalis mixalios είπε...

Και για να αυξάνουμε και τα σχόλια όπως έγραψε ο χτεσινός μας φίλος να και τι μας έχει γράψει το αφεντικό...

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/07/blog-post_21.html#more

SCALPER είπε...

Μη βιαστεις....το 1,10€ ειναι υποκλασμα του ανοδικου στοχου!!!!!!!!!!!!!

mixalis mixalios είπε...

Λέω να μην αποδειχθω άπληστος...εκτός και αν προκύψει κάποια είδηση! Ειδάλλως, αν έχω κάνει λάθος είμαστε εδώ να το διορθώσουμε!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

http://www.protothema.gr/economy/article/710211/i-megali-listeia-ton-sudaxiouhon-apo-to19-den-tha-pairnoun-piso-oute-tis-mises-eisfores/

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άμα ειναι να αυξάνουμε τα σχόλια....

Για τράπεζα Ελλάδος ο κατρουγκαλος τιποτα;
Ε τότε ΣΥΡΙΖΑ γιαβρί μου....

michele είπε...

Καλησπερα, ειστε εσεις κατι παλιόπαιδα ..

Αλλα το χαίρομαι και με ευχαριστει :)) Εγω ειμαι χειρότερος μην νομιζετε,αλλα ειμαι στις καλες μου συχνα οποτε..χαχα

mixalis mixalios είπε...

Και για να μην αφήσουμε ασχολίαστο το βασικό άρθρο από το Liberal...Αυτοί οι Δανοί δεν την παλεύουν... Γιατί δεν ρωτάνε τον Τσίπρα για το πως μειώνεται η ανεργία?Ή ακόμα καλύτερα γιατί δεν τους τον δίνουμε μεταγραφή...έστω δανεικό, με υποσχετικη!
Και επειδή ως Έλλην έχω γνώμη για όλα, δυσκολεύομαι να καταλάβω πως θα παρουμε τους Σλοβενους ή έστω τους Φινλανδους! Μόνο αν πάθουν λουμπαγκο Ντραγκιτς ή ο Μαρκανεν...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1563347/h-eydap-sth-diethnh-mpienale-ths-seoyl.html

Ετςι για να εχουμε αλλη μια εικόνα του κοινωνικού έργου του συμβίου της περιφερειάρχισας

ΕΥΔΑΠ κ Μπιενάλε όπως λεμε κουστούμι με σαγιονάρες...