Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                      



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ακούω την ομιλία Μακρόν στην Πνύκα. ..Δεν διαφωνώ σε τίποτα. .Η Αγκελα παίζει πλέον μόνη τής το παιχνίδι Ευρώπη.

SCALPER είπε...

Δεν ξερω για ποιο λογο....αλλα αρχιζω και σκεφτομαι εντονα την Εβροφαρμα...!!!!!!

ArTaXiA είπε...

Φάε και ξάπλωσε. Θα φύγει...

michele είπε...

Ο Μακρον δείχνει να θελει να "επανασυστησει" τον γαλλογερμανικό αξονα, καθως με τον Ολαντ για δίδυμο δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα

Εχει καποιες ρηξικελευθες προτάσεις και στον οικονομικο ευρωπαικο πεδιο και προτεινει και καποιες δυσκολες μεταρρυθμισεις στη χωρα του.Γι αυτο αλλωστε εχει πεσει η δημοτικότητα του.
Αλλα η δυσκίνητη Ευρωπη με το 2,6% αναπτυξη στο β τριμηνο και το υψηλο 10 ετιας στην οικονομική εμπιστοσύνη ,μαλλον θα ..συνεχισει να τρεχει.
Οταν ξεμπερδεψουμε και μεις με τους κατσαπλιάδες, θα μπορεσουμε να ακολουθήσουμε

Lorac είπε...

Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα απο τον κ. Μακρόν. Από το Liberté, égalité, fraternité σιγά σιγά οδηγούμαστε στο Δημοκρατία, κυριαρχία, πολιτισμός. Σημαντικές αλλαγές λοιπόν μπροστά μας, οπότε ας έχουμε στο μυαλό μας για το μέλλον ότι πάντα η "αλλαγή" εμπεριέχει και μεταβλητότητα.