Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                      



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

https://asefreetradesignals.wordpress.com/2017/09/06/οδηγός-για-τους-χαμένους-και-τους-ψάχν/

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αντιγραφή απο τη σελίδα του Σόλωνα:

BUTTίρης
5 ώρες πριν
καλησπέρα σε όλους...θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω όλους....κλείνω και το blog μου με μία τελευταία έκθεση του τι έχω μάθει και τι έχω περάσει από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ΧΑ....συμπερασματικά....δουλειά...δουλεια...υπομονή...χρόνος. Υπομονή και σε όποιον έχει διάθεση να το διαβάσει.



Το λινκ το έβαλα απο πανω

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δεν τον ξέρω τον BUTT αλλα το ποστάρω σαν συνέχεια αυτών που έγραψα το πρωι.

Επιλέξτε τους broker/bankers σας με αυτά που σας προσφέρουν. Τους πληρώνετε με τις προμήθειες σας. Να εχετε απαιτήσεις. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

hippy είπε...

Γιάννη προσυπογράφω

hippy είπε...

Ο πρώτος που έχει την πληροφορία είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας. Μετά η γραμματέας, καναδυό φίλοι και το λογιστήριο. Μετά οι δημοσιογράφοι και τελευταίος εγώ. Τι στην ευχή trading να κάνω όταν είμαι τελευταίος στη σειρά?

Για τους μαριδαίους εμάς "η καλύτερη πληροφορία είναι η σωστή σκέψη" όπως έλεγε ο δάσκαλους. Μόνο τρόπο που βλέπω είναι να διαβάζεις σωστά τις πιθανές ειδήσεις "προσεχώς", να είσαι μεσοπρόθεσμος και λίγο τυχερός.