Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

We have already eaten the camel,we now have the queue.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι πάει και λέει ο Τσε. .πού τα σκέφτεται. ..Απίστευτος γελωτοποιος που παριστάνει τον πρωθυπουργό.

michele είπε...

Εμ, λεμε τον γαίδαρο εμεις εδω ( donkey) και ισως αδόκιμο και το queue. Το λενε για την ουρα που περιμενεις συνηθως

michele είπε...

Τρύπια σαμπρέλα η χώρα, λεει ο Βακακης της Jumbo

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3248337/a-bakakis-trupia-samprela-i-xora

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη έχω καταλάβει ότι είσαι γνώστης της πολιτικής κουλτούρας και έχεις σωστή άποψη. .πολιτική. ..πως είναι δυνατόν να έχουμε αυτόν τον γελοίο τύπο για πρωθυπουργό σε αυτή τη δύσκολη φάση τής Ελλάδος. ..Τρελαίνομαι όσο το σκέφτομαι. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ αυτός ο Πόκεμον να έχει άποψη για το μέλλον τής χώρας; Είναι δυνατόν να μας συμβαίνει αυτό. .Πες μου.

PETE είπε...

Καλησπέρα σε ολους ...φίλε ΟΠΛΑ ναι ειναι δυνατον, άλλωστε "ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ".

michele είπε...

Αγαπητε ΟΠΛΑ μεγάλη κουβέντα ανοίγεις. Το τσίρκο αυτό είναι το πολιτικό κατακάθι των προηγούμενων, σαρξ εκ της σαρκός μας και που λόγω της κρίσης έφτασε να κυβερνήσει, οπως έφτασαν τυπου σαν το Μιχαλιολιακο να παίρνουν 7%, οπως είμαστε η μονη χωρα της Ευρωπης με κομμουνιστικο κόμμα παλιού τύπου με αλλο ένα 7% και πάει λέγοντας.


Ο κύκλος της μεταπολίτευσης θα κλείσει με την απομυθοποίηση της αριστεράς και του "ηθικού πλεονεκτήματος" της δια μεσου -δυστυχώς- της γελοιοποίησης της. Είναι κρίμα ,διοτι στην αριστερά υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι ιδεολόγοι, ανεξάρτητα αν εχω δομικές διαφωνίες μαζί τους, με ήθος, αξιοπρέπεια και συνέπεια που και αυτοί πιάστηκαν κορόιδια κυριολεκτικά.

Οτι χειρότερο λοιπόν, είχαν οι δυο άλλοι που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια κυρίως απ το Πασοκ,αλλα και ο Καμμενος ας πούμε από τη ΝΔ προέρχεται μαζεύτηκε σ αυτόν εδω τον εσμό που θα καταγραφεί στην ιστορία σαν η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικό, πολιτικό,δημοκρατικό, δικαιοσύνης, αισθητικό,γνωσιακο.
Εμετός κανονικός.