Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     

Α ρε Κωστα .Απο  https://diavgeia.gov.gr/doc/657%CE%99%CE%A9%CE%9E2-0%CE%9A0?inline=true




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

11 σχόλια:

michele είπε...

Η ..διαύγεια

austin είπε...

Hippy ενώ το σχόλιο σου σε πολλά με βρίσκει σύμφωνο.. Διαφωνώ κάθετα σε ένα πράγμα και αυτό γιατί το ξέρω και ο ίδιος και από την τοπική κοινωνια.

Τον ντινοπουλο τον θεωρούν οι περισσότεροι γελοίο και λαικιστη και ανέβαινε στις μπουλντόζες κτλ κτλ. Είναι όμως ο υπεύθυνος για έναν από τους καλύτερους δήμους σε όλη την Αττική. Στα βριλησσια. Τα πεπραγμένα του έφεραν πολύ καλό κόσμο στην περιοχή. Ελάχιστη έως μηδενική εγκληματικοτητα. Ποδηλατοδρομοι. Καθαριότητα (επειδή εδώ και χρόνια την έχουν αναλάβει οι ιδιώτες). Ητανε αυτός που πιεσε έντονως για να περάσει η Αττική οδός από κάτω και άλλα διαφορα.

Παρόλα αυτά στο θυμικο του Έλληνα έχει μείνει ως γελοίος. Οπωσ γελοίο θεωρούν και τον αδωνι.

Και ερωτώ εσύ που είσαι λογικός και σκεπτόμενος. Ποιος από αυτό το τσίρκο έχει κάνει κάτι κοντά σε αυτό που περιέγραψα η σε αυτά που κάνει ο Άδωνις;

Γιατί εδώ ψάχνουμε να βρούμε ψήγματα θετικών αποφάσεων και διαχειρησεν και δεν βρίσκουμε ούτε για αστειο..

Προσωπικά λοιπόν, αν έχει αποτέλεσμα, προτιμώ την γελοιότητα και την γραφική φωνή από την αχρηστια των τύπων και του πολιτικαντη.

ΥΓ. Για βουλτεψη και λιαπη κτλ δεν το συζητω. Δεν βρίσκω τίποτα το θετικό. Αλλα μην ξεχνάμε ότι λιαπης ήταν καραμανλικος (δεν ξέρω για βουλτεψη) και μην ξεχνάμε την στήριξη Καραμανλή σε τσιπρα.. Αρα το γλυκό δένει αλλά ο Κυριάκος λέγεται Μητσοτάκης και έχει απαράδεκτες (το τελευταίο το έγραψα έτσι για το προβοκατορικα της υπόθεσης και να βγει να μας πει και ο Αρταξια τίποτα. Χαχα)

Lorac είπε...

χαχαχαχα Παίζει πραγματικά αυτό???

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Είδε κανεις τα αποτελέσματα του μεγαλοπαλτού ;
Ρε αυτοί πάνε κατευθείαν για κλεισιμο....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

http://www.mermeren.com/investor_relations/2017/gr/Comprehensive%20Income%20Statement%2020170930%20Gr.pdf

Βρε Παπουτσάνης κ παλι Παπουτσάνης.....
Δεν ειμαστε για Ρίσκο όσο μεγαλώνουμε....

ArTaXiA είπε...

Πάντως από χθες, ξεστοκάρω γκαρνταρόμπα.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ευτυχώς υπάρχει καποιος που τα μαζευει. Πιθανόν να το έκανε ενόψει αποτελεσμάτων.

Τα αποτελέσματα της παντως το τελευταίο καιρό που την παρακολουθούμε ειναι εντυπωσιακά. Προσωπικά μου καλύπτει τη χαμηλή εμπορευσιμότητα. Μαζι με τα μερισματακια της.

Και δείχνει πόσο φτηνά τελικά την αγόρασε ο παυλιδης!! (Και πόσο καλύτερη ειναι για μένα σε σχέση με τον Ικτίνο)

mixalis mixalios είπε...

Ε καλά κι εμείς που πήραμε στο 1.3 Ικτινο καλά είμαστε... Α και στο 22 τα σαουνοειδη! Αλλά ας μην χαιρόμαστε! Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...

mixalis mixalios είπε...

Σαπουνοειδη...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έχω γράψει εδώ και καιρό για την καραμέλα πού μας πασπαλίζουν για το τάχα ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς και την ιδεολογική ηγεμονία τής. .όπως έγραψε και ο Μιχάλης σήμερα και παλιότερα. ..Είναι γεγονός ότι κυβερνούν πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα έχοντας πιάσει όλα τα πόστα στην δημόσια διοίκηση και έχουν μπλοκάρει ότι προοδευτικό πήγε να γίνει. .Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη πού αφήνει πλέον ο Τσιπρας και το Τσίρκο τού είναι η πλήρης αποδόμηση των ιδεών τούς για τα επόμενα 30-40 χρόνια. Οι Εκλογές πού θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο 6αμηνο θα βάλουν ταφόπλακα στους λαικιστες και η χώρα μας θα βρει την κανονικότητα που της αξίζει.

SCALPER είπε...

Πρεπει να υπαρξει αυτοδυναμια της Ν.Δημοκρατιας.....πρεπει η Ν.Δημοκρατια μαζι με την Δ.Σ να συγκεντρωσουν 180 βουλευτες και πανω...ωστε εκλογη προεδρου το 2020...και για να αλλαξει ο εκλογικος νομος.....αλλιως μαυρη μαυριλα....με τον Συριζα στην αντιπολιτευση να πετροβολα...