Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

29 σχόλια:

michele είπε...

Τελευταίοι στην κοινωνική δικαιοσύνη ,το γραφημα που σας ειπα πρωτύτερα

michele είπε...

Το γυρισμα της ΔΕΗ : S&P: Επιβεβαιώνεται σε «CCC» η αξιολόγηση της ΔΕΗ - Αρνητικό το outlook

http://bankingnews.gr/index.php?id=338676

michele είπε...

Ελεγα χτες στο κλείσιμο:

michele είπε...
Κλείσιμο καλό 724,39 +0,17% αν και με χαμηλό τζίρο 25 εκ καθαρά.
Θετικος λογω ΑΛΦΑ + ΕΥΡΩΒ ο τραπεζικός
Μολις μετα το κλείσιμο εγινε γνωστο οτι ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογραφων Αθηνας- Πειραιως-Αιγαιου- Δωδεκανησου
που συνηγορεί υπέρ των..τραπεζών

Και όντως έπαιξαν οι τράπεζες.

Lorac είπε...

Ενδιαφέρον αυτά που λέει ο στανταρ ο πουρ για ΔΕΗ. Οπότε αύριο-μεθαύριο πρωί ξαναμαζεύω. Να κάνω και συμπαράσταση στους ΛΟΝΓΚ της!!

michele είπε...

Ε ναι γι αυτό το έβαλα, γι αυτό και γύρισε Lorac

michele είπε...

Oσο για την κυματική πρόβλεψη του φίλου Nek. Yπάρχει ένα θέμα γνωστό πιστεύω σε όλους που είναι η τιμή και ο χρόνος.

Και τα δυο μαζί οδηγούν σε λάθος εκτιμήσεις συχνά. Το παθαίνουν αυτό οι κυματιστές ειδικά γιατί είναι και θέμα μέτρησης.

ο dwk είπε...

Η αγωνιώδης επιχείρηση στήριξης του «γραφικού» πείθει μόνο τον φανατισμένο οπαδό του «λαϊκίστικου ακροδεξιού-νεοφιλελέ μορφώματος». Φιλότιμη η προσπάθεια, αλλά ο «μύθος» δεν έχει δράκο. Ματαιοπονούν, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί να θολώσουν την εικόνα, να διαστρέψουν την πραγματικότητα
Γεγονός είναι ότι η παρούσα είναι απλά «η καλύτερη κυβέρνηση των (πολλών) τελευταίων χρόνων»
Η σύγκριση μάλιστα με την προηγηθείσα πενταετία (2,5 ΓΑΠ +2,5 χρόνια ΣΑΜ) είναι εξόχως αποκαλυπτική: στις επενδύσεις, τις μεταρρυθμίσεις, την ανάπτυξη, την μείωση της ανεργίας και βεβαίως στο ηθικό πλεονέκτημα
Γελάω με το αστείο επιχείρημα – προσπάθεια εξίσωσης – του κ. Γιαννακίδη ότι η ...«οσμή» (!) σκανδάλου μπορεί να συγκριθεί με τα όργια που προηγήθηκαν. Στο δόγμα «αφού δεν είμαστε καθαροί, ας λασπώσουμε τον αντίπαλο» -Αμ δε !
(οσμή – δημιούργημα της μπόχας των διαπλεκόμενων μέσων που ηγούνται της απαράδεκτης όσο και αδιέξοδης αντιπολιτευτικής τακτικής του ανεπαρκούς αρχηγού και του «γκεμπελίσκου» αντιπρόεδρου)
Και ναι, δεν είναι όλοι ίδιοι !

michele είπε...

Καλά εμείς εδώ δεν σε παρεξηγούμε. Μην τα λες και παραέξω είναι το θέμα και σε μαζέψουν καμια μέρα

ο dwk είπε...

Μην μου στεναχωριέσαι φίλε μου (στο ξαναείπα)
Αραιά και που (έτσι, για αλλαγή) θα ακούγεται ΚΑΙ η άλλη άποψη
...όσο κι αν είναι δυσάρεστη για κάποιους
.............................
Την αγάπη μου και καλό σας απόγευμα

mixalis mixalios είπε...

Καλησπέρα dwk...

Μετά την τρίωρη αποτοξίνωση από την Ε.Γ. επανέρχομαι για να σχολιάσω με χαρά τα γραφόμενά σου. Εξόχως αποτελεσματική στις επενδύσεις η κυβέρνηση Τσίπρα. Το είπε άλλωστε και ο Τσακαλώτος: του χρόνου δεν θα μπορέσουμε να τις καλύψουμε όλες. Για αυτό δεν έχει γίνει καμία μέχρι τώρα. Παίρνουν φόρα για το 2018.
Από μεταρρυθμίσεις έχω χάσει το μέτρημα: Μείωση συντάξεων, αφορολόγητου, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη...ε μπερδεύτηκα έναρξη πλειστηριασμών, τα κοράκια (ε ξαναμπερδεύτηκα τα επενδυτικά funds) να αγοράζουν κοψοχρονιά τα δάνεια και άλλα πολλά.
Αλλά το κυριότερο το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς με έκανε και κύλησε ένα δάκρυ. Με κόπο και αγώνα κάποιος ΤΟΞΟΤΗΣ πήρε κάτι έργα που ακόμα να τα ξεκινήσει (τελείωσαν τα δανεικά από ένα σαπάκι) πήγε να πάρει και ένα κανάλι με κάτι βοσκοτόπια αλλά του έμεινε χαρά και έκανε μια αξιόπιστη εφημερίδα με ενα δημοσιογράφο που καταδικάστηκε για συκοφαντία, ο έτερος Καμμένος παίζει καζίνο και στέλνει το λογαριασμό στο Υπουργείο ενώ διαπραγματεύεται για κάτι βλήμματα με ένα μεσάζοντα που απαγορεύεται.
Και ακόμα δεν έχει κλείσει η 4ετία. Μπορεί να μην έχουν κανενα ηθικό πλεονέκτημα αλλά τουλάχιστον εμείς πήραμε το ηθικό μας δίδαγμα που δεν είναι άλλο απ' αυτό που έμαθε και ο Κυρκος κάποτεςςςςς...http://www.kathimerini.gr/270621/article/epikairothta/ellada/eytyxws-poy-den-nikhse-h-epanastash-mas

Δυστυχώς τους προλάβαμε εμείς....

michele είπε...

Το μόνο για το οποίο στενοχωριέμαι είναι η κατάντια προσφιλών προσώπων. Τίποτε άλλο, εκτός από θέματα υγείας δικά μου και οποιουδήποτε.Και ψυχικής υγείας πρωτίστως.:))

mixalis mixalios είπε...

Mic δεν αφήνεις την αντίθετη γνώμη να "ανθίσει"....

michele είπε...

Συνονόματε οι τσουκνίδες φυτρώνουν μόνες τους, αλλα έχω τον τρόπο να ξεχορτιαραζω το χωράφι

mixalis mixalios είπε...

Respect

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Προς αγαπητό κύριο DWK.
Το θέμα είναι τι παρά λαμβάνεις και τι παραδίδεις.
Οι Συριζανελ αγωνίζονται να προσεγγίσουν τους δείκτες τής οικονομίας του 2014. .σε καλύτερο οικονομικό περιβάλλον και με μια αντιπολιτευση που λειτουργεί θετικά μέσα στη βουλη.
Το μόνο θετικό του Τσιπρα είναι ότι ευτελισε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.Καπως έτσι ηγεμονευουν οι φιλελευθερες ιδεες των αγορών και της επιχειρηματικοτητας.
Ετσι όλοι είδαν Πώς η πολιτική των ΣαμαροΒενιζελων ήταν Μονόδρομος. ..Υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν ακούν και σκέφτονται κυριε Δημοσιε Υπάλληλε. Καληνύχτα σας.

ο dwk είπε...

Αγαπητέ (και ευγενικέ...) Μ/Μ
Πρώτα από όλα να προσθέσω την χαρά μου για την τελευταία χρηματιστηριακή επιτυχία σου (με ρίσκο, βέβαια, που δεν θα τολμούσα να πάρω, ως ...συντηρητικός )
Και κατόπιν ένα από τα πολλά που έχουν γραφτεί για τις επενδύσεις
«Εκτιμάται ότι οι συνολικές επενδύσεις, μετά από αύξηση 5,1% φέτος, θα σημειώσουν εκρηκτική αύξηση κατά 11,5% το 2018 και κατά 12,1% το 2019»
«η Ελλάδα βγαίνει από ένα τούνελ διαρκούς συρρίκνωσης των συνολικών επενδύσεων με αθροιστικές απώλειες 17,1% την περίοδο 2008-2012 και διαρκή πτώση στη συνέχεια (-8,4% το 2013, -4,7% το 2014, -0,3% το 2015) και επιστροφή σε θετικό πρόσημο το 2016, όταν οι επενδύσεις αυξήθηκαν κατά 1,6%.»
...και ΟΧΙ ! ...δεν είναι του Τσακαλώτου ...κάποιας «κομισιόν» είναι
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1576982/psalidizei-h-komision-thn-ellhnikh-anaptyxh-.html
-καλό σου βράδυ

ο dwk είπε...

...και κάποια στοιχεία για την ανεργία
Σεπτέμβριος 2009 (εκλογή ΓΑΠ) 9,9% - Μάιος 2012 24,1%
Ιούνιος 2012 (εκλογή ΣΑΜ) 24,9% - Δεκέμβριος 2014 25,8%
Ιανουάριος 2015 (εκλογή Τσίπρα) 25,8% - Ιούνιος 2017 21,2%
(πηγή ΕΛΣΤΑΤ)
Καλή σας νύκτα
(Υ.Γ. τσάμπα το ξεχορτάριασμα michele! Ο αντιπρόεδρος- γκεμπελίσκος σου ξέφυγε!)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν φύγουν άλλες 500.000 νέοι για το εξωτερικό θα την πάτε την ανεργία στο 5%..Καλά δεν σού πέρασε από το μυαλό ότι η μείωση οφείλεται στο ότι έχουν φύγει τόσοι εκτός Ελλάδας; συν ότι ο ένας υπάλληλος οκταωρου έχει γίνει 2 τετραωρων;Πόσο άσχετος είσαι για να λες τέτοιες ανακρίβειες;

michele είπε...

Σιγα μην καθομαι να σου φερνω -εσενα ειδικα- 100 διαφορετικα στοιχεια σε συγκριση με την προηγούμενη κυβέρνηση. Είσαι και οικονομολογος τρομάρα σου
Φυγανε 500.000 ατομα στο εξωτερικο και μας μιλάς για ανεργια.

Μου κάνανε πέρσι προυπολογισμό με προβλεψη 2,7% ( που επεσε εξω ηδη) και μου κανανε φέτος για το 2018 2,4%

Τα ίδια οικονομικά μάθατε μάλλον.

ο dwk είπε...

...είναι κι αυτό μια πρόοδος!
...να ...παραπονιέσαι για το + (συν) 1,6%
(από τα βράχια και την έλλειψη χαρτιού τουαλέτας...)
Ναι, είναι κι αυτό μια πρόοδος !!!

michele είπε...

Αυτα εδω και για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3257377/tr-peiraios-auxisi-sta-kerdi-pro-foron-kai-problepseon

mixalis mixalios είπε...

Πάντως έχει ενδιαφέρον ότι οι ζημιογόνες επιχειρήσεις όταν ανακοινώνουν αποτελέσματα εστιάζουν στα κέρδη προ φορων, στα ακαθάριστα έσοδα, στα έσοδα ανά πελάτη και λοιπές π@π@ρολογίες...να δω ποτέ θα γυρίσει σε κέρδη η ΠΕΙΡ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

2014 ανάπτυξη
2015 ύφεση.. καπ.κοντρολς
2016 ύφεση
2017 στόχος 2.7% πρόβλεψη νεα 1.6%.. εγω λεω κατω απο 1.5%

mixalis mixalios είπε...

Με QE, χαμηλές τιμές πετρελαίου και με τουρισμό στον αυτόματο λόγω των προβλημάτων των άλλων έπρεπε να είχαμε εκτοξευτεί αλλά εμείς προτιμήσαμε την αναδιανομή της μιζέριας!

mixalis mixalios είπε...

Και βεβαίως τον χειρότερο ρυθμό ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη

Lorac είπε...

Ο/Η mixalis mixalios είπε...λόγω των προβλημάτων των άλλων

χα χα χα => αχ αχ αχ !!!

SCALPER είπε...

Θα βγουμε στις αγορες με,επιεικως,4,5%....και θα προσπαθησουμε να εξυπηρετησουμε το χρεος μας, ναι!!??...σε μια καθημαγμενη οικονομια....χωρις μεταρρυθμισεις...χωρις επενδυσεις ουσιαστικες....με πλεονασματα για πολλα χρονια....ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΝΑΙ???

austin είπε...

Ημουνα πάντως προφητικος..οτι θα βγει ο ντοκι να μας πει ότι ασχολούμαστε με σκάνδαλα, όταν η οικονομία πάει καλά.

Ντοκι φίλε μου, επειδή προφανώς ζεις σε κάποιο δικό σου κόσμο,αυτο του ροζ σύννεφου του συριζα, θα σου πω στην πράξη ότι η αγορά η πιάτσα, βρίσκεται ολοένα και σε χειρότερη κατάσταση. Μαγαζιά χρόνων, με πελατεια σταθερή, με ποιότητα υπηρεσιών, απορούν με αυτό που τους συμβαίνει. Ούτε δουλειά, αλλά και όση δουλεια, μετατρέπεται σε φόρους!

Απορούν ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Αυτό δεν συνέβαινε ποτέ μέχρι στιγμής. Να υπάρχει ένα 60-70% του κλάδου που δραστηριοποιουμε και να απορεί για ποιο λόγο να έχει ανοιχτή επιχειρηση.

Αυτό βέβαια εσένα δεν σε νοιάζει και ούτε το κοιτάς. Κοιτάς μια υποτιθέμενη αλλά μπλοκαρισμενη επένδυση στο ελληνικό.

Μια απλή ερώτηση: πώς θα ζησει ένα σημαντικό ποσοστό νέων, που δραστηριοποιούνται είτε ως υπάλληλοι είτε ως επιχειρηματίες στην μικρομεσαία εταιρεία;;

Μάλλον δεν σε νοιάζει ούτε αυτό!

SCALPER είπε...

http://www.mikrometoxos.gr/%CE%9F%CE%B9-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CE%B9-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA/

Γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχουν Ελληνικές εταιρείες,οι οποίες θα μπορούσαν να επωφεληθούν απο τα παραπάνω???