Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

Lorac είπε...

Και αύριο μέρα είναι!! Αλλά το γύρισμα στο τέλος δείχνει τη τάση, η οποία παραμένει πτωτική παρά τις άρες μάρες μερισματάρες!

michele είπε...

Ακριβως Lorac, η σημερινη συνεδρίαση ηταν αρκετα επίφοβη για bull trap
γι αυτο πρεπει να δουμε και την αυριανή με μεγάλη προσοχή

μπαρμπαλιας είπε...

c/ Mik

strong gale from ssw.
κοινως χοντρος οστριογαρμπης

μπαρμπαλιας είπε...

Μικ,
αν ηταν μπουλτραπέ ,δεν επρεπε να το κλεισουν κοντα στο 725;
τωρα ολοι ειναι ψιλιασμενοι.

αλλα και τι να κανουν; εδω ειναι χααλισταν

michele είπε...

στο τελος το χωσανε Μπαρμπα μου στις 16,25 ηταν 725 και του χωσανε 5 μοναδες

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ΑΠΕ μετέδωσε την επίσκεψη τού Αλέξη στην Θράκη. ..Κόσμος ενθουσιώδεις χειροκροτουσε τον Πρωθυπουργό. .του πέταγε λουλούδια. .Μάλιστα μία κυρία του είπε. .σε ευχαριστώ για αυτά που μου έδωσες χθες (για το μέρισμα )και άλλα τέτοια πολλά από το κατατοπιστικο ρεπορτάζ...Ούτε ο Κιμ να ήταν. ..Ούτε τα προσχηματα δεν κρατάνε.

Nek είπε...

Εδω και 1 και πλεον μήνα το χαα καιει ολες τις θετικες ειδησεις. Ειδησεις οπως ο,τι οι τραπεζες δεν θελουν αμκ, η παραταση του qe, τα swaps και χιλιες δυο αλλες που ουδεμια θετικη επιδραση ειχαν στον γδ. Ειδατε επισης τι εγινε με τη ΔΕΗ σήμερα που θα εισπραξει ενα ποσο λιγο πιο κατω απο τη κεφαλαιοποιηση της και αντεδρασε ισχνοτατα. Ειναι προφανες ο, τι οι κινουντες τα νηματα θελουν την αγορά κάτω.
Ως προς τα σημεια πυθμενα το λιγοτερο πιθανο ειναι στο 700-703 και το πιο πιθανο το 688-690 με τις τραπεζες να βλεπουν τιμες 15-16% κατω απο εδω, τιμες που κουμπωνουν και με τα φιμπο ληξης του πτωτικου τους.
Μεγαλη προσοχη λοιπον. Το μονο καλο ειναι ο, τι την καμηλα τη φαγαμε :-)))
Καληνυχτα σας!

michele είπε...

Σε γενικες γραμμές συμφωνω με τις παρατηρήσεις σου Νεκ. Τα σημεια ειναι παντως λιγο-πολυ γνωστα, δεν μενει παρα να πειθαρχούμε:)

austin είπε...

Αυτό με την καταγγελία της διευθύντριας του ΚΕΛΠΝΟ στην εξεταστική επιτροπή...μάλλον θα είναι βαλτη. Σωστά? Και το δηλώνει επίσημα. Και θα ρισκάρει λογικά τα πάντα γιατί ανήθικοι είναι οι παλιοί και ηθικοί οι καινούργιοι. Σωστά?

cornelsen είπε...

Καλό βράδυ. Πολύ σχετικό το διάγραμμα του Δείκτη Οικονομικού Κλίματος (ΔΟιΚ) με την πορεία τού ΓΔ αλλά μάλλον όταν αυτός βγαίνει ο ΔΟιΚ ο ΓΔ ήδη έχει επιλέξει την πορεία του.
Και μια και ο λόγος για τον ΓΔ, -και επειδή τον βλέπω πτωτικό από αρχές Σεπτεμβρίου οπότε και ξεπούλησα-, περιμένω να δω τι θα κάνει όταν μπει στην περιοχή Ichimoku (σε μηνιαίες τιμές).