Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

20 σχόλια:

Lorac είπε...

Ακυβερνησία στη Γερμανία Εκεί λοιπόν το έχουν ρίξει στη....τζαμάικα
Βρε τι σκέφτηκαν οι πονηροί Γερμανοί για να γλυτώσουν το κούρεμα στο χρέος που μας είχαν υποσχεθεί!! Την καλησπέρα μου παίκτεεε

michele είπε...

Καλησπέρα παίκτη, βαζω εδω ενα κομματι της ομιλίας του Προεδρου Σταινμάγιερ :

“Πρωτοφανής κατάσταση για τη μεταπολεμική ιστορία της Γερμανίας. Τα πολιτικά κόμματα βρίσκονται σε δοκιμασία καθώς ο σχηματισμός κυβέρνησης ήταν πάντα μια δύσκολη διαδικασία, αλλά ο σχηματισμός κυβέρνησης είναι η σημαντικότερη εντολή που δίδουν οι ψηφοφόροι σε μια δημοκρατία. Και αυτή η εντολή παραμένει. Τα κόμματα επιδίωξαν στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου την ευθύνη να κυβερνήσουν τη χώρα. Μια ευθύνη την οποία δεν έχουν μόνο απέναντι στους ψηφοφόρους τους αλλά απέναντι στη χώρα. Όποιο κόμμα κατέρχεται στις εκλογές ζητώντας από τους ψηφοφόρους την ευθύνη για τη χώρα, δεν μπορεί να νοιώθει πιεσμένο όταν αναλαμβάνει αυτήν την ευθύνη.”

Για να δουμε ποιος εχουν στα ανωτατα αξιώματα οι σοβαρές χωρες

SCALPER είπε...

Και εδω εχουμε τον Πακη.....ο οποιος δεν εχει πει τιποτα απολυτως για τον υβριστικο τροπο με τον οποιο κυβερνα ο Συριζα....αλλα για αυτο εχει επιλεγει....για την ελαστικη του συνειδηση....

cornelsen είπε...

1. κάτι συμβαίνει με τις αθροίσεις ή τα ποσοστά εκεί στο mnimonio.gr
Αντιγράφω από τον Προϋπολογισμό:
Μισθοί και συντάξεις ΔΥ (μικτά) 2009: 25,492 δισ, 2014: 18,548 δισ.
ήτοι μείωση -27% (στα καθαρά η μείωση ανέρχεται στο -40%)

2. @pasxalis
να δεις τι ελαστική συνείδηση έχουν όλοι αυτοί -από βαθύ γαλάζιο ως ελαφρύ ροζ- που δέχτηκαν να υπογράψουν συμφωνία με την έκφραση: «Η Ελλάδα παραιτήθηκε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε ασυλία που της παρείχε η εθνική της κυριαρχία»

Lorac είπε...

http://www.naftemporiki.gr/documents/1296992/admie-basika-oikonomika-megethi-gia-tin-periodo-112017-eos-3092017

-Περιθώριο 70,9% επι των εσόδων στα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων & συνολικών αποσβέσεων!!!

- Ο καθαρός δανεισμός ανέβηκε στα 242,7 εκατ. λόγω πληρωμής φόρων 57,1εκατ. και καταβολής μερισμάτων 92,9εκατ.

michele είπε...

Cornelssen επεφτε και το ΑΕΠ ταυτοχρονα, το γραφημα ειναι ως ποσοστο του Αεπ ( υπολογίζει προφανως και τις κοινωνικες παροχες ) και βεβαια και τα εφαπαξ.

Εθνικη κυριαρχία χωρίς λεφτά και παραγωγή δεν υπάρχει βέβαια

mixalis mixalios είπε...

Πάλι καλά που παραιτηθηκαμε από την εθνικη μας κυριαρχία γιατί αν την αποκτήσουμε και πάλι μάλλον θα γίνουμε ανεξέλεγκτοι...Καλά αυτό που έκανα σήμερα μόλις το διαβάσει ο αγαπητός hippy θα με "αποκληρωσει"... Μα να πουλήσω ΟΤΕ και με τα μισά να πάρω ΦΡΙΓΟ...ντρέπομαι που το έγραψα! Πόσο μάλλον που το έκανα...

Lorac είπε...

Οτε για φριγο! Απο εστιατόριο μισελεν σε βρώμικο λεχματζουν στο πασαλιμανι!! Χρειάζονται και οι "αλητείες" στη ζωή αλλά με μέτρο πάντα!

michele είπε...

Χαχα οντως vivere pericolosamente o συνονόματος!

mixalis mixalios είπε...

Εμ βαρέθηκα το δρομολόγιο από τα 10 στα 11 και τούμπαλιν... Είπα να κατέβω στη μέση και να πάρω το δρομολόγιο 0.095 προς 0,077!

SCALPER είπε...

Για ανεπτυξε σκεπτικο για φριγο....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άσχετα σχόλια...

1) Δεν θυμάμαι σε ποιο blog το διάβασα αλλά μου άρεσε :
Άλλο πράγμα η αλήθεια και άλλο η πραγματικότητα...
Και ένα τρίτο το παράλληλο σύμπαν... (αργεί ακόμα η διαστημική υπηρεσία Ελλάδος ?)

2) Asset που μαλώνανε σε ξένο μονοπάτι... Εἰρήνη ὑμῖν.

3) Πιότερο να παραβλέψεις ΟΛΟΥΣ τους κανόνες σου παρά να επιλέξεις....

4) Πολλοί δε έσονται πρώτοι έσχατοι και έσχατοι πρώτοι...
ισχύει και στην τεχνική ανάλυση! Δεν με ενοχλεί καθόλου που επαληθεύονται μερικοί, η δικιά μου οπτική που αποδείχτηκε λανθασμένη με προβληματίζει.

5) Μέσα σε πλήθος τσακωμών μάθαμε και για τον ΑΔΜΗΕ. Μου άρεσε το σκεπτικό σου. Προτίμησα όμως την MLIFαρα μητρική της.... (θέμα τύχης). Για τα ομόλογα είπα ναι, παρότι αν περιμένουμε σε προτεραιότητα μετά τον ESM ούτε στραγάλι δεν θα περισσέψει...

6) Αυτοί που μας ψεκάζουν, καλό είναι να αλλάξουν συνταγή γιατί μάλλον δεν πιάνει ποια.... Μωρέ τη ΦΩΦΗ ?

Αισθάνομαι ήδη πιο ήρεμος ότι ο αποδημητικός ΠΑΣΟΚΟΣ θα επιστρέψει απο την αυλή του Αλέξη (εκεί βέβαια ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι ψήφιζε Ανδρέα) και η περίοδος Κούλη 2018/2019-2020 μέχρι τον ΠτΔ θα είναι πιο ομαλή. Βέβαια συνταξιούχοι "απεργοί πείνας Μιχελογιαννάκηδες" συσπειρώνονται να μας διαψεύσουν. Αποκλείεται να βαρεθούμε, για το να απελπιστούμε όμως δεν μπορώ να σας εγγυηθώ....

Καλό βράδυ σε όλους.

mixalis mixalios είπε...

Πασχάλη πρώτα κράτησα και μερικά πυρομαχικά για αύριο σε περίπτωση νέας πτώσης! Η λογική είναι ότι σταδιακά οι ομολογιουχοι που "εκ παραδρομής" πήραν μετοχές θα σταματήσουν να πουλάν όσο όσο αφού πήραν μετοχές σε τιμή 0,36 οπότε τα 9 λεπτά είναι αρκετά χαμηλά. Ο βασικός μέτοχος αν και loser έχει μπει στα 36 κι αυτός οπότε μια τεχνική αντίδραση εδώ ή από λίγο χαμηλότερα είναι πιθανή! Ε και ο Οτες πάλι μεταξύ 10 και 11 θα είναι!Δεν ανησυχώ μην χάσω το τρένο...

hippy είπε...

Καλησπέρα

φαντάζομαι-ελπίζω πως θα δώσει αντίδραση αύριο η ΦΡΙΓΟ ώστε να αναστρέψεις την πράξη φίλε M&M με κέρδος και πρέπει να το κάνεις ώστε να υπερηφανεύεσαι ότι έχεις νικήσει τον εγωισμό σου. Για μένα ΜΗΝ προσπαθήσεις να σβήσεις συνολικά τη ζημιά. Το λογικό σενάριο είναι reverse split κάποια στιγμή το Φθινόπωρο του 18 και μικρή υποχώρηση μετά καθώς θα επίκειται νέα ΑΜΚ (όπως η ΠΕΙΡ).

Η αγορά είναι αλλοπρόσαλλη προσωπικά προτιμώ να περιμένω ακόμα λίγο αντί να ρισκάρω εκτός από από ένα μικρό στοίχημα σε ΛΑΜΔΑ. Επενδυτικά μου κάνουν κλικ ΑΡΑΙΓ και ΕΧΑΕ (λίγο χαμηλότερα όμως)

hippy είπε...

Η στρατηγική μου είναι μία και βασίζεται στην σκέψη ότι "οι άλλοι στην αγορά είναι πιο έξυπνοι από μένα γι αυτό και πάω τοίχο τοίχο ώστε να τους παρακολουθώ. Αν κάπου αφαιρεθούν ή χαλαρώσουν θα προλάβω μια δαγκωνιά. Ενδιάμεσα βολεύομαι με το μέρισμα"

hippy είπε...

Η μείωση των αποσβέσεων κατά 8 εκ. στον ΑΔΜΗΕ προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη στην τελική γραμμή δεν μου πολυάρεσε κ. Lorac. Ωστόσο παραμένω Βούδας στην εταιρεία.

SCALPER είπε...

Η Χαλκόρ πάντως συσσωρεύει μεταξύ 1,15...1,25...ελπίζω για καλό δικό της και δικό μας

cornelsen είπε...

@michele "επεφτε και το ΑΕΠ ταυτοχρονα, το γραφημα ειναι ως ποσοστο του Αεπ"
προφανώς, αλλά οι αριθμοί δεν συνάδουν με τα δεδομένα τής EUROSTAT τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Κοινωνικές δαπάνες (συντάξεις+πρόνοια) + όλο το άλλο κράτος πλην τού ένστολου κράτους (ακόμη και με το ΠΔΕ)
Ελλάδα: 20,1% + 20,9% = 41%
Ισπανία: 17,6% + 20,4% = 38%
Ιταλία: 21,5% + 22,0% = 42,5%
Πορτογαλία: 18,5% + 24,8% = 43,3%

Αλλά και συγκεκριμένα να το δούμε, οι μισθοί των ΔΥ το 2014 ήταν 12 δισ ή 6,7% τού ΑΕΠ. Προσθέτοντας το 20,1% για κοινωνικές δαπάνες (κάθε είδους συντάξεις και προνοιακά επιδόματα) πάμε στο 28%.

hippy είπε...

Για καλό δικό σας κ. pasxali όχι δικό μας. Όσο και να την προμοτάρετε προσωπικά σε υπερδανεισμένες εταιρείες δεν μπαίνω με τίποτα λέμε. Όπως και στις λοιπές αγαπημένες σας ΦΡΙΓΟ, ΜΑΘΙΟ, ΕΒΡΟΦ...μόνη εξαίρεση η ΓΕΒΚΑ.

Ωστόσο εύχομαι στις επιλογές σας ούριο άνεμο και τύχη καλή.