Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     

                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

austin είπε...

Η αλήθεια είναι ότι μέσα δεν ήμουν... Οπωσ και στα περισσότερα έχασα το ξέφρενο ραλλι λόγω φόβου. Τον οποίο δεν κρύβω ότι ακόμα έχω.

Παράδειγμα το φολί οπωσ και η μπελά και ο Τιτάνας. Βαριά χαρτιά αλλά αρκετά χαμηλά βρίσκονται από τα υψηλά τους.

Αρα έχουμε μείνει με ακόμα λιγότερα χαρτιά που κρατάνε επίπεδα η γράφουν ψηλότερες τιμές. Μυτιλο, μοη, εεε (αντε και ιντκα) χαχα.

austin είπε...

Και επειδή όλοι θέλουν να γίνουν μια φορά σταλεγακιας (ακόμα και αν είναι άπειρος όπως εγώ)... Χθες έδωσα ένα χαρτάκι και σήμερα κανει ένα ακόμα 10%..

hippy είπε...

@ austin

10΄

(αν έδινε και μέρισμα .....)

austin είπε...

Ε μην ζητάμε τα πάντα χιπι.. Ειναι κάτι που εδώ και λίγο καιρό αρχίζει να γίνεται hot διεθνώς.

Στοίχημα ήταν, εχω μείωση ήδη θέση και τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σεντούκι και ότι γίνει.

Lorac είπε...

Καλησπέρα αύριο Μπελα με μετατρέψιμο ομολογιακό και η τιμή του θα δείξει για πιο λόγο πιέζεται η μετοχή. Εταιρία που εκτιμώ οπότε η συνέχιση της όποιας πτώσης θα τη θεωρώ ευκαιρία.