Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     
Ο ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΣ 




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

16 σχόλια:

michele είπε...

To Βραβείο Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης είναι ένα διεθνές βραβείο το οποίο καθιερώθηκε στη μνήμη του Σοβιετικού πυρηνικού φυσικού και αντιφρονούντα Αντρέι Ζαχάρωφ. Θεσμοθετήθηκε το 1988 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και απονέμεται κάθε χρόνο σε αναγνώριση προσώπων ή οργανισμών για τη διά βίου αφοσίωσή τους στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ελευθεριών.
Η απονομή του βραβείου γίνεται κοντά στις 10 Δεκεμβρίου, την ημέρα που η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κύρωσε την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα το 1948.
Την φετινή χρονιά δόθηκε στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας.
Όλοι στο Ευρωκοινοβούλιο, στη διάρκεια της απονομής, σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν. Ο μόνος καθιστός και με τα χέρια πάνω στην έδρα του είναι ο Παπαδημούλης.

Ο κολλητός του Μαδούρο.

SCALPER είπε...

http://www.reporter.gr/Apopseis/Anemodeikths/340447-«Moyfa»-kai-oi-ependytes-poy-kalesan-sthn-Νea-Yorkh?m=1

Εμ....

michele είπε...

Περίμενες τίποτα διαφορετικό Scalper ?

mixalis mixalios είπε...

Η ΜΕΡΚΟ αν δεν κάνει ουσιαστικές πράξεις θα μείνει στο 14.6 για πάντα! Παρ' ότι σήμερα έκανε πράξεις μόνο πάνω από 15€ έκλεισε στη χτεσινή τιμή και χαμηλότερα...απλά δεν ξέρω τι τζίρο πρέπει να κάνει για να αλλάξει τιμή

SCALPER είπε...

Οχι...και το καθιστος Μητσος...ωραιο...Απο αυτον που δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα ειναι ο Στελιος Κουλογλου....Ειχα συνεργαστει μαζι του για πολλα χρονια στην εκπομπη ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ....τι παθαινουν οι ανθρωποι..??..ποσο τους μεταλλασει η εξουσια?!!

hippy είπε...

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι (την εξουσία-καρέκλα)

Κρίμα ρε Δημήτρη...και δεν σου φαινόταν

ArTaXiA είπε...

Οταν ο ArTaXiA δίνει τα ΜΕΡΚΟ με το που περνάει τα 15, μετά δεν μπορείς να έρχεσαι και να αναρωτιέσαι που ένα μήνα αργότερα είναι εντός εκτός και επί τα αυτά. Ώρα είναι να ρωτήσεις και για τα 0,60 του ΥΓΕΙΑ. Γατάκια παίκτε μου...

Γεια σου Hippy έγκριτε!

hippy είπε...

Την καλησπέρα μου στον καλό καλλιτέχνη. Μακαρι να έχεις δίκιο (για το "έγκριτε"-για τα άλλα δεν έχω αμφιβολία)

mixalis mixalios είπε...

Hippy μου ο Mic έχει μαζέψει αρχείο με αναρτήσεις στο Twitter που κάθεσαι και λες αν αυτός είναι ο σοβαρός της υπόθεσης τότε πως είναι οι άλλοι...Mic αν έχεις καμιά εύκαιρη δώσε μας λίγες στιγμές γέλιου...

michele είπε...

Ο Μητσος ηταν ο αγαπημενος μου, θα βρω καποια να σας βάλω. Πρεπει να πω ομως οτι δεν με μπλοκαρε ποτε ( μεχρι τωρα) αν και του την έλεγα, εν αντιθεσει με
Καμμενο- Κοτζια-Ξυδακη που με μπλόκαραν ΑΜΕΣΑ με την ανάληψη της ηγεσίας χωρίς να έχω μιλήσει μαζί τους δείγμα της τότε διαδικτυακής οργάνωσης τους.

ο Χατζηνικος με μπλόκαρε-ξεμπλοκαρε 3 φορες,μεχρι που την 4η με μπλοκαρε οριστικα

mixalis mixalios είπε...

Και μιας και μιλάμε για μπλοκαρίσματα θα πρέπει να εξομολογηθώ ότι σχολίασα μία φορά στον τοίχο της Ζωής...ε μετά δεν τα ξανακατάφερα, ήταν και η τελευταία μου, ήδη νιώθω ένα κενό!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Οι πιστοί και ένθερμοι μικρομέτοχοι της ΜΕΡΚΟ βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απολογηθούμε γιατί η φετινή πορεία της μετοχής δείχνει να κολλάει στα 14,60 ευρώ έχοντας απόδοση 106,80% από 1/1/2017. Ίσως θα έπρεπε και τα μερίσματα/επιστροφές που μοιράσαμε να ήταν κατιτίς παραπάνω από 2,46 ευρώ (1 ευρώ ανά μετοχή στις 11 Μαΐου 2017 , 0,73 ευρώ στις 28 Ιουνίου 2017, 0,73 ευρώ (προμέρισμα) στις 29 Αυγούστου 2017)

Ο ανταγωνιστής μας ΙΚΤΙΝΟΣ έχει απόδοση από αρχές του έτους 231,17% και μοίρασε και 0,03+0,04+0,06.

Το 2018 υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε να τον ξεπεράσουμε.

mixalis mixalios είπε...

Εμείς θα σας αφήσουμε να κερδίσετε κι εσείς, αρκεί να κερδίσουμε κι εμείς, αλλιώς να καεί η κατσίκα του γείτονα...

hippy είπε...

Δύσκολο να πλήξει κάποιος μαζί σας χα χα

hippy είπε...

Κωλοτούμπας ο Τσίπρας αλλά ο Λεώ μεγαλύτερος...ότι λέγαμε Γιώργο

πχ. ότι το 10ετές Πορτογαλικό ομόλογο βρίσκεται στο 1,78% δεν θα πρέπει να αποδοθεί στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις της χώρας αλλά σχεδόν καθολικά στην ποσοτική χαλάρωση.
Η Ελλάδα εμφανίζεται ξανά στις αγορές ομολόγων και πουλάει το εξής story.
Διαθέτει 25 δισεκ. ομόλογα εμπορεύσιμα και σχεδόν ίδιου κινδύνου με τα Πορτογαλικά.
Τα μεν Πορτογαλικά ομόλογα δεν μπορούν να βελτιωθούν άλλο γιατί τεχνικά η μεγάλη βελτίωση έχει συντελεστεί λόγω QE και η Ελλάδα με αποδόσεις στο 4,45% στην 10ετία (11/12/2017) εμφανίζεται ως καλή εναλλακτική λύση.

(στο 120 το 10ετές της Πορτογαλίας από 99 τον Φεβρουάριο φέτος ήμαρτον!!! πουλιέται αβλεπεί)

και συνεχίζει ο Λεώ

Η μεγάλη μείωση του προεξοφλητικού επιτοκίου (προεξοφλητικό επιτόκιο κατά βάση στηρίζεται στο επιτόκιο του 10ετούς ομολόγου και χρησιμοποιείται από τους αναλυτές στα μοντέλα αποτιμήσεων) από 5,5% στο 4,45% την τρέχουσα περίοδο και 3,5% σε βάθος 6 μηνών αναμένεται να οδηγήσει σε άνοδο και τις τιμές των μετοχών των τραπεζών αρχικά αργά αλλά και εν συνεχεία μετά τα stress tests του Μαΐου 2018

(οκ άργησε λίγο αλλά ξύπνησε)

hippy είπε...


http://bankingnews.gr/index.php?id=340979