Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     

BAΡΕΣΑΜΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ 



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Κοτζιάς είπε πριν λίγο στην βουλή ότι ο ταγιπ παρασύρθηκε από τον σύμβουλο τού και έδωσε την συνέντευξη στον σκαι και όχι στο ΑΠΕ. .γιατί ο σκαι έχει το σαρβαιβορ κτλ. .κτλ..θα θυμάστε ότι το αναφέραμε εδώ πριν μια βδομάδα . Έχει χάσει την μπάλα το τσίρκο.

SCALPER είπε...

http://www.protagon.gr/epikairotita/o-kotzias-leei-oti-gia-fiasko-erntogan-ftaine-survivor-kai-o-ntanos-44341533122

πιο αναλυτικά αυτό που αναφέρει ο ΟΠΛΑ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥς.....ΕΛΕΟΣ....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πρέπει να εκμεταλλευτουμε τα καραγκιοζηλικια του ερντογαν διεθνώς αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι τώρα. .γιατί στην επόμενη ημέρα στην Τουρκία. .Οι Αμερικανοί πάλι μπάλα θα παίζουν μαζί τούς...για πολλούς λόγους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν θα είναι για πολύ. .Τον Φεβρουάριο ανακοινώνει εκλογές.

SCALPER είπε...

ΟΠΛΑ πες τα στο σαίνι στον Κοτζιά.....εαν εξαιρέσουμε καμμια 10ριά νοματαίους στυλ Πιτσιόρλα...απο κει και πέρα το χάος.....και τα ποσοστά τους στο 20%......ο λειτουργικός αναλφαβητισμός αυτού του λαού είναι παροιμειώδης

SCALPER είπε...

Οπλα...αυτο εδραζει στο θυμικο σου...η εχεις "" αδιασειστες""...πληροφοριες;;

hippy είπε...

Σε ομάδα που κερδίζει αλλαγές δεν κάνεις...ας πάει πρώτα το 10ετές στο 104 όπου θα έχει απόδοση 3,35% (δλδ διπλάσια απ΄το αντίστοιχης ποιότητος Πορτογαλέζικο) και μετά βλέπουμε. Εκλογές? Φτου φτου φτου...μια χαρά ρολάρουμε.