Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΓΔ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η τελευταία πλαγιοκαθοδική κίνηση του δείκτη εξελίσσεται στο πολύ καλά ορισμένο κανάλι G-G1.
Ο δείκτης μετά την αδυναμία υπέρβασης πολύ σημαντικής Κ και του ακμο 200 ημ υποχώρησε και βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο στα όρια της P ( 725 μον).

Ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση του, θα αυξήσει και τον όγκο συναλλαγών και την πτωτική ορμή του η οποία είναι πλέον πιθανό να τον οδηγήσει στην κάτω πλευρά του καναλιού G1 ,κάτω από τις 700 μον .

Για να αποφευχθεί αυτή η πορεία, ο δείκτης θα πρέπει να επιστρέψει πάνω από τις 732 μον των Ν .
Παρ όλα αυτά, υπάρχει πλήθος αντιστάσεων: 1) η κατερχόμενη Α1, 
2) ο εκμο 200 ημ,
3) η Κ στις 757 μον ,
4) ο ακμο 200 ημ και
5)  η G του λευκού καναλιού.
Στην περίπτωση του αρνητικού σεναρίου, θα επανεξετάσουμε λεπτομερέστερα την πορεία του δείκτη.

67 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Καλημέρα σε όλους! Οι χτεσινές δηλώσεις του Τσε δείχνουν πανικό(πέρα από τα ψέμματα που είπε αλλά αυτά είναι συνήθη και δεν κάνουν εντύπωση)!
Βρε λέτε ο ΟΠΛΑ να έχει δίκιο? Αν και ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος...

paolostar είπε...

Καλημερα σε ολους.
Μαθανε οτι πηδιομαστε πλακωσαν και οι γυφτοι.
Ο άλλος ζηταει επικαιροποίηση της συνθήκης της Λωζαννης.Σου λέει εδω στους ξένους τα εδωσε ολα για το κλείσιμο της αξιολόγησης, εγώ να μην παρω τίποτα;
Βεβαιως ειναι ασχετα μεταξυ τους αλλά έχουν κοινό παρανομαστή τα ανθρωπακια που μας κυβερνούν....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και οι εκλογές πρέπει να γίνουν στο σωστό timing. .Η πορεία προς αυτές είναι απλή μέθοδος των τριών . τέτοια ευκαιρία για τον Τσε και το τσίρκο του δεν θα ξαναβρεθεί. .αλλιώς θα αυτοκτονήσει. .είπαμε ψεύτης είναι. .μακακας όχι. Καλημέρα σε όλους.

austin είπε...

Εν αναμονή του μπαρμπα.. Χαχα!

Την καλημέρα μου! Κατέληξε ο πιο αποδοτικός μνημονικός με τον κόσμο να κάθεται στα αυγά του η στον καναπέ του. Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο μακακας...

michele είπε...

Καλημερα, καλημέρα σε όλους!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και αττικης πηραμε..καλο βολι.

Paolo GG είπε...

PaoloStar σωστος.. συνονόματε

Austin... αυτό αναρωτιόμαστε όλοι μας.

καλημέρα

Paolo GG είπε...

σε άλλα νέα
με το σταδιακό γονάτισμα των στυλοβατών του ΧΑΑ μήπως πάμε για fast market (downwards) ? . το πιό πιθανό .

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα παίκτε μου.

"Ανθρωπάκια μας κυβερνούν", γράφει ο Paolostar, "γεια στο στόμα σου" απαντάει ο συνονόματος κι εγώ θυμάμαι τον Κώστα τον Σημίτη με τα Ίμια και την παράδοση του Οτσαλάν στο πιάτο, ανακαλώ τις μαρτυρίες των τότε αξιωματικών το 1974 στην Κύπρο που έλεγαν πως "τους είχαμε, αλλά ο Πατακός επέμενε να καθήσουμε με σταυρωμένα τα χέρια", θυμάμαι το θρυλικό "Βυθίσατε το Χώρα" και ψάχνω να βρω, ειλικρινά ψάχνω, ποιοι ηγέτες ύψωσαν ανάστημα. Ο πιο πρόσφατος παίζει να'ναι ο Μεταξάς με το "Όχι". Ο δικτάτορας ντε. Ο φασίστας.

SCALPER είπε...

Καλημερα....δηλ.στα Ιμια επρεπε να το εχουμε κανει Κουγκι...συμφωνα με τη δικια σου λογικη???

michele είπε...

Ω.. άπλωσες την ιστορια τωρα χαχα

Ας προσεχουμε εκει το 725 θα δωσει αντίδραση; θα χαθει; βλέπονρας και κανοντας, σημερα ο ΔΤΡ αδυναμος οι αλλες καλυτερες, το αναποδο απο χτες

ArTaXiA είπε...

Δηλαδή Scalper με τη δική σου λογική ο Αλέξης θα έπρεπε μετά τις δηλώσεις Erdogan να ακυρώσει την επίσκεψη, και να απαιτήσει να ανακαλέσει;

Αυτό θα ήταν κάτι...

SCALPER είπε...

Δεν θα επρεπε να εχει προγραμματιστει.....Αλλα Κοτζιας....ενας απο τους πλεον ανικανους και εμπαθεις υπουργους εξωτερικων....Πολιτικα ανωριμοι και ανικανοι...θα τρεχουν να μαζευουν τα ασυμμαζευτα για πολοστη φορα...μετα την εκλογικη συντριβη τους να δω σε ποσα κομματια θα σπασουν...

ArTaXiA είπε...

Την ίδια κασέτα παίζεις σε κάθε ερώτηση;

michele είπε...

Εφ οσον εγινε η πρόσκληση ( βασικα ηταν του ΠτΔ) δεν μπορεις να την ανακαλέσεις απο μια συνέντευξη. Ο αλλος,απομονωμενος ων σ αυτη τη φάση,θέτει μια ατζέντα και για εσω-Τουρκικούς λόγους

Το θεμα ειναι να του πεις καθαρα, οτι δεν αναθεωρειται η συνθήκη της Λωζανης και οτι ναι σου ειπα θα σου στειλω πισω τους πραξικοπηματίες
αλλα η ελληνική δικαιοσύνη στα πλαίσια της δικής μας αστικής δημοκρατίας είναι πάνω από ...προθέσεις.

Απ την άλλη, ναι είχαμε βγει από το Στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ το 1974 ως αντίδραση για την εισβολή στην Κύπρο, απο τον θείο Καραμανλή.

Ηταν μια κίνηση σημειολογικής σημασίας, δεν απέδωσε κάτι ιδιαίτερο αφου 6 χρόνια μετά, λίγους μήνες πριν την υπογραφή για την είσοδο μας στην ΕΟΚ ( 1980) επανενταχθήκαμε.

ArTaXiA είπε...

Και το 1981, ο περήφανος ελληνικός λαός ψήφισε Ανδρέα που προβλήθηκε με το σλόγκαν "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ".

Τι έχουμε ζήσει ρε φίλε....

austin είπε...

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η συνθήκη της λωζανης είναι μεγαλύτερης σημασίας από ότι ο οτσαλαν η τα Ίμια.

Και το ανθρωπάκια πάει περισσότερο σε φραση τύπου: "αφού είναι οι μονοι να που βρίσκονται σε κυβέρνηση και δεν έχουν φέρει αντίρρηση για τίποτα μα τίποτα, ενώ οι κακοί προηγούμενοι είχαν φέρει, τότε ακόμα και αναθεώρηση της λωζανης να του ζητούσαν οι ξένοι για να μείνει στην καρέκλα θα το έκανε."

Με λίγα λόγια, δεν γίνεται να είμαστε νοημονες άνθρωποι και να μην βλέπουμε ότι ειναι οι χειρότερη κυβέρνηση! Γιατί πολύ απλά δεν έχει προσφέρει τίποτα καλό η θετικό στον λαό, πέρα από αυτούς που βόλεψε.

Και επειδή γνωστό είναι ότι οι κυβερνήσεις εδώ εχουν την "έγκριση των μεγάλων δυνάμεων" , όλες έχουν κάνει ατασθαλιες η αίσχη. Αλλα συγκριτικά με τα αίσχη του συριζα ποτέ ξανα!

michele είπε...

Ευτυχως την εποχη εκείνη έφυγα απο την Ελλαδα της "κλαδικης" και περιδιαβαινα τα στενα γυρω απο την Piazza Republica στην Φλωρεντία και γύρω απο την Piazza Navona στη Ρωμη.

Τωρα είναι που εγκλωβίστηκα εδω για να φάμε στη μάπα τα "παιδια" του Ανδρεα στην χειρότερη τους έκδοση.

austin είπε...

Οπωσ επίσης οι "απόγονοι" του ΕΟΚ και νατο το ίδιο συνδικάτο είναι αυτοί που βρήκαν σπίτι στο go back madam Merkel.

Για αυτό και ζούμε τα ίδια σκηνικά με άλλο brand name! Βέβαια κομμάτι του νέου Μπραντ έχει και κομονουστικες (και ολίγον φασιζουσες νοοτροπιες!)

michele είπε...

ΚΟΥΕΣ καλή κίνηση

austin είπε...

Μαζί το είπαμε μιχαλη! Χάχα.

Η ιστορία επαναλαμβανεται, δυστυχώς, με άλλο μανδύα και άλλα προσωπεια

michele είπε...

Απλα τελειώνει εδω ο μεταπολιτευτικος κύκλος.

austin είπε...

Τελειώνει; το εύχομαι, γιατί ο λαός ακόμα θέλει το παραμύθι, τον σανο του και μόνιμα του φταίει κάτι άλλο, από αυτό που ψηφισε!

michele είπε...

https://prnt.sc/hk91bp

Kαι εδω τα χρέη του Νίκου Χατζηνίκου του αντιμνημονιακού στο δημόσιο

austin είπε...

Είδα και χθες αργά μια ακόμα "διαμαχη" που έγινε χθες.

Εχω να πω: τι τραβάτε και εσεις..ερχονται ηθελημένα και περιμένουν τον διαιτητή να σβήσει κάποιον φίλο, και μετά χαιρετούν. Ανούσια πραγματα!

ArTaXiA είπε...

Εδώ κολλάει το "ανθρωπάκια" φίλε Austin.

austin είπε...

Πάντα ετοιμολογος! Ο χατζηνικο που το παίζει και ηθικός και αντικειμενικος, βλέπω επηρεάστηκε πολύ από το συνεταιριλικι του με τον κουρη. Ακολουθεί ωραία μονοπατια!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μονο μην επικαλεστει εθνικό θεμα ο Τσε και με πιασουν τα κλαματα..

Andreas D. είπε...

Τσίπρας: Όσοι περάσαμε από τα αμφιθέατρα του Πολυτεχνείου ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι

SCALPER είπε...

Art. δεν μπορουν να διαχειριστουν το ελαχιστο...Η συνολικη εικονα εχει σημασια και οχι η επιμερους.
.τι αλλο να σου πω....

SCALPER είπε...

Ετσι ακριβως...με "" αιμα"" και πονο...αλλα παντα ετσι ειναι...το τελος καθε κυκλου..και φτηνα τη γλυτωσαμε να λεμε....εαν τελικα τη γλυτωσουμε!!!

SCALPER είπε...

Ποσο μα ποσο κακο εχουν κανει ....ολοι αυτοι οι υπερεκτιμημενοι δημοσιογραφισκοι....και συνεχιζουν.....χρειαζεται ενα γενικο σαρωμα σε αυτη τη χωρα....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλα ρε Γιώργο εσυ δεν άκουγες χατζηνικολαου κ Τράγκα ;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω ακουω μονο Μυλωνακη..πρωτη μουρη οι πρωην σύντροφοί του Αλεξέι..

austin είπε...

Ναι αμέ.. Και ακόμα ακούω, τι σημασία έχει; εσύ ακούς η διαβάζεις κάποιον καθαρό; ποιος είναι αυτός, να τον ακούμε και εμεις!

austin είπε...

Αλλώστε είπα εγώ ποτέ για την ηθική του φράγκα; ξέρω πολύ τι έκανε και έχω γνωστούς που δούλευαν σε αυτόν.. Αλλα εγώ μέχρι στιγμής κάποιο "ηθικό" στοιχείο στο ραδιόφωνο δεν ξέρω. Οπότε κάθε διαφωτίση είναι χρησιμη..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ηθικό στοιχείο δεν ξέρω ουτε εγώ. Διαφώτιση σε κάποιον εναλλακτικό πάροχο ιςως.

Αν ομως κάποιοι αξιολογούσαν τον Α ή τον Β ως @&@&€&€) και σταματούσαν να του δίνουν αξία/ακροαματικότητες κλπ ισωσ να αποφεύγαμε φαινόμενα τύπου Λαζόπουλου στην πλήρη ανάπτυξη τους.

Απλός προβληματισμός μου ειναι μιας κ απο οτι βλεπω παλι για χρηματιστηριακά μιλαμε.... :)

austin είπε...

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτή την λογική. Και ο προβληματισμος είναι σωστός. Απλα η απάντηση σε αυτόν, δεν είναι τόσο να μην ακούμε, όσο του να γνωρίζουμε τι ακούμε και να κρίνουμε αυτό που ακούμε. Τρανό παράδειγμα αυτό του press project. Μια πραγματικά καλή δημοσιογράφια προσπαθεία από τα παιδιά που δούλευαν εκεί, αλλά ο εφήμερος ο συγχωρεμένος, ήταν πραγματικα...εφημερος.

Την δουλειά των κάποιων λίγων "καλών" δημοσιογράφων δεν πρέπει να την γειώνουμε...

Και επειδή έχεις δίκιο, το αφήνω και εγώ να πει για καμιά γραμμή ο μιχαλης.

ΝίκοςΤ είπε...

Εχω μια απορία. Επί 65 έτη δεν βρέθηκε ένας ακόμη οξυδερκής Έλληνας πρωθυπουργός να προσκαλέσει τονΤούρκο πρόεδρο να επισκεφτεί την χώρα; Όλοι ήσαν ανεύθυνοι ή ανίκανοι στην εξωτερική τους πολιτική; Ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν προσκαλεί χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης,δεν έχει τέτοιες εξουσίες.
Συμφωνώ ότι τα δεδομένα καθημερινά αλλάζουν και πρέπει να υπάρχει ευελιξία και στην σκέψη και στις κινήσεις,αλλά τελικά μήπως στην εξωτερική πολιτική πρέπει να εφαρμόζεται μακροχρόνιος προγραμματισμός; Τι μας διδάσκουν άλλα κράτη που έχουν ανάλογα προβλήματα ύπαρξης;

Paolo GG είπε...

τη συνεδρίαση πώς τη βλέπουμε φίλτατοι ?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Βαρετή. Αλλάζουν χαρτια μεταξύ τους κ πιέζουν προς τα κατω. Κ κατω θα κλεισει εύκολα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σε φιασκο εξελίσσεται η επισκεψη Ερντογάν..

Μανώλης είπε...

Καλησπέρα κύριοι του blog.Άραγε όλοι αυτοί οι "αστέρες" της δημοσιογραφίας,θα ζητήσουν ποτέ ένα ταπεινό, έστω συγγνώμη από τον ¨σοφό¨ελληνικό λαό που από το πρωί ως το βράδυ καλούσαν στα τηλεοπτικά παράθυρα κάποιους φαιδρούς και περίεργους τύπους,δήθεν μεγάλους οικονομολόγους, πείθοντας τον "σοφό" λαό ότι "ο γάιδαρος πετάει";Ο γάιδαρος όχι μόνο δεν πέταξε αλλά μπορεί και να ψοφήσει.

ArTaXiA είπε...

Αγορά για τενίστες...

michele είπε...

Aγαπημένο άθλημα ART παρακολουθώ απο το 1980, σταμάτησα βεβαια να παιζω, μεγαλωσαμε χαχα

SCALPER είπε...

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1582596/toyrkikh-proklhsh-pano-apo-to-aigaio-me-to-aeroskafos-toy-erntogan--arnhthhke-th-synodeia-ton-ellhnikon-f16.html

Εμ...τι περιμενες...Ο Αλεξης,ο Πακης και τα αλλα τα παιδια...απλα παιζουν...

SCALPER είπε...

Δεν θέλω να σας ταράξω, απλώς δυσκολεύομαι να φανταστώ τι θα γίνει αύριο στην Κομοτηνή

Οπωςσωστα γραφτηκε στο protagon!!

SCALPER είπε...

http://www.protagon.gr/epikairotita/amixania-apo-tis-prokliseis-erntogan-mesa-sto-proedriko-megaro-44341528845
Μετα το σημερινο,νομιζω πως ουτε καν ενας ανασχηματισμος δεν εχει νοημα...
Γεωμετρικη φθορα...μονο αυτο βλεπω...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αδειασμα του προέδρου της Δημοκρατίας απο την Κυβέρνηση.. μεγαλη η δυσαρέσκεια.. .Πακη οσο ακόμα μπορεις παραιτησου να σωσεις την αξιοπρέπεια σου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ακύρωση των κοινων εμφανίσεων Περιστερας..Παυλοπουλου με την ΚυριαΕρντογάν.

michele είπε...

Ενημέρωνέ μας ρε ΟΠΛΑ γιατι εμπλεξα με γραφειοκρατία παλι

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πριν πω κατι άλλο.. δεν μου το βγαζεις απο το μυαλό οτι πισω απο τον πρόεδρο και τους ψιλοτσαμπουκαδες στο προεδρικό ειναι ο αλεκσις..για καθαρα λογους σανοφαγιας που θα του χρησιμεψειστην πορεία για τις κάλπες.

michele είπε...

Για να μην κανετε τσαμπα σκεψεις, θα στο πω ΟΠΛΑ. Τιποτα δεν μετραει στις κάλπες παρα μονο η τσέπη. Αν το atm βγαζει λιγότερα και εχει συσσωρευθει δυσαρεσκεια δεν σωζεται με τίποτα η δουλειά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τωρα θα πλακωθει ο τσε με τον Ερντογάν.. τον ειπε μπερδεμενο σχετικα με την συνθήκη της Λωζανης..στις κοινες δηλώσεις

michele είπε...

Επειδη δεν εχω παρακολουθησω με λεπτομέρεια παρα μονο πολυ στα πεταχτα, το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι αν εισαι ..απροετοιμαστος
καλο ειναι να αποφεύγεις τέτοιες προσκλήσεις
ειδικά με καλούς παίκτες στο διεθνές πεδίο

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας!! Ο Κασταμύριος άλλο λέει και αλλού δείχνει.

Ειναι κοντά στη "μαύρη τρύπα" που είχα αναφέρει παλιότερα στον κ.ΝικοΤ

Με απλά ελληνικά χτυπάω το σαμάρι για να ακούσει ο γαίδαρος.

Πάντως αν δεν είχε έρθει τώρα τί θα απασχολούσε τα πρωτοσέλιδα ως πρώτη είδηση???

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σωστος ο Μιχάλης.. Σωστος και ο Lorac..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπαρμεντ αδειασε τον Ερντογαν πριν λίγο για την συνθήκη της Λωζάνης και τα σύνορα κρατών και κάλυψε τον τσε μας.

ο dwk είπε...

Εξαιρετικοί Πρόεδρος και πρωθυπουργός σε κοινή πατριωτική γραμμή
Όσο και αν ανατρέξω στο μεταπολιτευτικό παρελθόν δεν θυμάμαι να έχουν τεθεί κατά πρόσωπο τόσο το αδιαπραγμάτευτο της συνθήκης της Λωζάννης όσο και θέματα όπως της παράνομης εισβολής και κατοχής της Κύπρου και της απαράδεκτης λειτουργίας του ισλάμ μέσα στην Αγία Σοφία
Μπράβο τους !

michele είπε...

Ουτε 30 εκ καθαρα η αγορά, -0,50% ο ΔΤΡ Καλα τα ΕΧΑΕ (+3,21%)
ΤΕΝΕΡΓ (+2,39% τζιρος για γέλια) ΕΥΔΑΠ( +2,93%)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ( +2,70%) Εργολαβία μετρο Θεσσαλονίκης

ΔΕΗ-ΑΔΜΗΕ +2,9%


Οσο ειμαστε μεταξυ 725-732 μονο επιλεγμένο τrading δεν λεει τιποτα η αγορά

michele είπε...

Ειναι ΕΘΝΙΚΟ θεμα και δεν σ αρχίζω στις πολιτικολογίες dwk ,αστο παλληκαρι μου
αλλα αμα θελετε αναλυση αυριο θα σας την κάνω. Για να μην διαβαζουμε πίπες

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πιστεύω να καταλαβατε στο πιο πανω σχόλιο μου που μιλησα για στημενη δουλεια για να εχουν σανο οι σανοφαγοι..Ευχαριστώ.

ο dwk είπε...

Στα θέματα πολιτικής μπορούμε να διαφωνούμε
Στα εθνικά θέματα η σπέκουλα είναι απαράδεκτη (όπως και οι ...«πίπες»)
Και τα γεγονότα (όπως τα αναφέρω παραπάνω) όσο κι αν «δεν συμφέρουν» κομματικά μερικούς, δεν είναι πρέπον να διαστρέφονται χάριν μικροπολιτικής...

michele είπε...

Ο Ερντογαν ΟΠΛΑ ,παιζει τον ΔΙΚΟ του ρόλο δεν "χρησιμοποείται" απο κανένα ,ειδικα απο μη γνωστες των συσχετισμών και των διεθνών.

Οσο για τους σανοφαγους ερχοταν δεν ερχόταν παντα υπαρχει μπόλικο σανο χααχ

michele είπε...

Οι πίπες ειναι γενικά ευπρόσδεκτες,οι "πίπες" όχι. Απ την αλλη αύριο θα κάνω μια προσωπική αποτίμηση και εκεί πανω μπορεί οποιοσδηποτε να αντικρούσει μ επιχειρήματα
ούτε μικροπολιτική, ούτε τίποτα

SCALPER είπε...

http://www.liberal.gr/arthro/180328/agores/Portfolio/anisuchia-gia-ton-chalko.html
ΧΑΛΚΟΣ

SCALPER είπε...

Οι Βρυξέλλες απορούν πως μια συνάντηση «που θα έχτιζε γέφυρες κατέληξε boxing match» και ηθελημένα κρατάνε αποστάσεις από τα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα.

Εμ...