Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     





                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

21 σχόλια:

SCALPER είπε...

http://m.liberal.gr/#/app/article182279/homepage

Οπλα...λες;;;;;;;....Φεβρουαριο προκηρυξη....αντε να δουμε....

michele είπε...

Βιαζεστε λίγο για να δουμε.
Η φωτο της ανάρτησης επιβεβαιώνει και το 1000 ρικο ΜΑΥΡΑ που έδινε στον Αρη Δαβαρακη το γραφείο Παππα για να συντηρεί το site
που έσπρωχνε το Σύριζα.

Μολις ο Δαβαρακης έγραψε τη γνώμη του για το ΝΑΙ στο δημοψηφισμα, κόπηκε το 1000ρικο πάει και το site

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Με πρόλαβες..το ίδιο θέμα πήγα να βγάλω και εγώ. .Όσο για τις εκλογές ...μόνο ένας βλακας δεν θα εκμεταλλευοταν τις ιδανικότερες για το κόμμα τού συγκυρίες. .Κάθε μέρα και πιο κοντά.

michele είπε...

Ξεσκιζαμε διάφορους συριζαιους τοτε στο τουιτερ βεβαια, κριμα ο δύστυχος galaxyarhis που είχε βρει και δουλειά στο γραφειο της Γεροβασιλη, που μοίραζε ψοφους στο τουιτερ και που έχασε τη ζωη του.
Νομιζεις και μέσα από τα social media ότι "ξέρεις" κάποιον, αποκτάς μια οικειότητα

michele είπε...

Μου ηρθε τώρα στο μυαλό και η κουβέντα του Hippy με Ευφροσυνη σχετικα με το άρθρο της.
Ηippy φίλε, ενα άρθρο που δημοσιεύεται σε αρθρο η εφημεριδα δεν μπορει να ξεπερνά τις 600 το πολυ 800 λέξεις.
Οι αρθρογραφοι επισημαίνουν, δεν προτείνουν λύσεις, αυτή είναι δουλειά των πολιτικών.
Παρ ολα αυτα είχες κάποιες ωραίες σκέψεις που είδα, σε μερικές συμφωνώ ,σε αλλες διαφωνώ, θα έχουμε ευκαιρία να τις συζητήσουμε.
Και σε τι πλαίσιο μπορούν να περάσουν.
Γιατι η πολιτική ειναι η τεχνη του εφικτού και ο κόσμος πρεπει να αντέχει και αλήθειες.
Απο την άλλη οι πολιτικοί πρέπει και να τις προτείνουν.

mixalis mixalios είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1584776/fourlis-sto-501-ayxhthhke-h-symmetohh-toy-horizon.html

Ακού εκεί 0,6 το τουί...και αν υπολογίσουμε ότι το κάθε τουί έχει το πολύ 140 χαρακτήρες άρα μας βγαίνει...μουμπλε μουμπλε... 0,00428 το κάθε γράμμα. Να λοιπόν ποιος έφερε τη μερική απασχόληση και τους χαμηλούς μισθούς...

michele είπε...

Παμε να δουμε τωρα ( απογευμα ειναι ,ευκαιρία βρήκα) κάτι που είχε πει ο Τσίπραχαχαχαχ

¨Θα είμαστε λέει, κάθε λέξη του Συντάγματος.."
Πάμε να δούμε λοιπόν:

1) Αντισυνταγματικός ο νόμος Μπαλτα: ( 4327/2015)
2) Αντισυνταγματικη η υπουργική απόφαση για τα αυθαίρετα ( 34844/11.7.16)
3) Αντισυνταγματικες οι απολύσεις διοικητών νοσοκομείων από Πολάκη
4)Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππα για τις τηλεοπτικές άδειες
5) Αντισυνταγματικός ο νόμος για το πόθεν έσχες.

michele είπε...

Φτηνιάρηδες συνονόματε

michele είπε...

6.35* διορθωση, Αρθρο που δημοσιεύεται σε site ή εφημερίδα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Φίλε Scalper ..Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. .δηλαδή στο πρώτο εξάμηνο τού 18.

austin είπε...

Ακόμα απορώ τότε πως και γιατί είχε αφήσει ο δαβαράκης άρθρο μου να δημοσιευτεί που έκραζε διακριτικά τον σύριζα. Μάλλον ήθελε και κάποιον να εξιλεωθεί για το 1000 που έπαιρνε.

Τουλάχιστον να το έκαναν νόμιμα όταν έδιναν 0.6 ανά τουιτ, να είχε και μία κράτηση το τουιτερ να ανέβαινε ακόμα περισσότερο η μετοχή. Γιατί μετά από κάτι upgrades έχει κάνει καλό ραλλάκι.

Τρισγελοίοι συριζαίοι με τρολ τους, ενώ οι απογοητευμένοι αλλά μη αποδεχούμενοι την σαπίλα του συριζα πάντα έλεγαν, σιγά μην πληρώνουν τρολσ για να κάνουν την βρωμοδουλειά!

Δεν πειράζει, μέρα με την ημέρα και οι τελευταίοι που δεν θέλουν να παραδεχτούν το λάθος τους, θα το παραδεχτούν.

hippy είπε...

Μιχάλη η πολιτική ΔΕΝ με συγκινεί διόλου. Ούτε έχω και ιδιαίτερη εκτίμηση στους πολιτικούς (πλην λίγων εξαιρέσεων πχ ο κ. Μάνος κι ο κ. Σημίτης). Εκτιμώ τους δημιουργούς (συγγραφείς, μουσικούς, καλλιτέχνες).

Ο λόγος που απάντησα στο κείμενο της κυρίας Παυλακούδη ήταν για να εξηγήσω τι εννοώ "κατάθεση προτάσεων" με κάποιες δικές μου ιδέες που θα άμβλυναν κάπως την δυσλειτουργική (για να μην πω καθόλου λειτουργική) δικαιοσύνη και παιδεία.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Έχω την άποψη επίσης (και το έγραψα στο παρελθόν στο μπλογκ του καλλιτέχνη) ότι κάποια κοινωνικά μηνύματα θα περνούσαν ευκολότερα στους νεολαίους με Δούρειο Ίππο αυτά που τους αρέσουν, δλδ την TV και τα "μοντέλα".

πχ συζητούν δυο κουκλάρες και λέει η μια "άσε μου την πέφτουν δυο παιδιά απ΄την παρέα και δεν ξέρω τι να διαλέξω το Σ/Κ ...να πάω με το Χρήστο στο Ναύπλιο ή με το Νίκο στον Παρνασσό" για να πάρει την απάντηση "με το Νίκο θα πας φυσικά, ο Χρήστος καπνίζει ή ο Χρήστος στ΄αυτοκίνητο οδηγεί νευρικά, πιο πολύ κορνάρει παρά συζητάει ή πετάει τις τσίχλες κάτω κ.ο.κ" μήπως κι ευαισθητοποιηθούν ως την συμπεριφορά τους.

Είναι κάπως ρατσιστικό αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο καπνιστής, ο υβριστής, ο αδιάφορος που λερώνει δρόμους και πλατείες πρέπει να αισθανθεί "λεπρός" κι ανόητος και όχι μάγκας και ξύπνιος.

michele είπε...

Χαχα εξυπνο αλλα εχει τα προβλήματά μου Ηippy μου αυτος ο τρόπος.Παντως μπορει να μην σε συγκινεί αλλα εχουν βαση οι προτασεις σου και κυριως λογική.
Και ειναι σίγουρο οτι εισαι αυτό που λεμε "ενημερωμένος πολίτης" Αυτο ενδιαφέρει εμένα που εντάξει το παραδέχομαι το έχω πει άλλωστε
οτι μου αρέσει η πολιτική.
( Ασε που μου χρειάζεται στο χρηματιστηριο).

Αustin κάποιο σου άφησε αλλα και κάποια ΔΕΝ στα πέρασε ο Δαβαράκης τοτε :)

austin είπε...

Η ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική είναι η θα έπρεπε να είναι κάτι το όμορφο. Εδώ όμως γίνεται με τον πιο λανθασμένο τρόπο. Από το 15 μέλες στο λύκειο, μέχρι το κοινοβουλιο.

Προσωπικά εδώ και χρόνια είμαι της άποψης κυβέρνησης από τεχνοκρατες. Δεν θα είχαμε διχασμός, παλινωδίες και όλες τις γελοιότητες που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Αν κάτι μου αρέσει στον Κυριάκο είναι ότι συμπσριφερεται προς ώρας σαν τεχνοκρατης . Μένει να δούμε αν θα το τηρήσει ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 4-5 ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, οι οποίοι και θα τον πλήξουν στο μέλλον αν δεν τους ξηλώσει τώρα.

Το μόνο μειονέκτημα σε μια εντελώς ανώριμο κοινωνία όπως η Ελλάδα είναι ότι θα έριχνε όλες τις ευθύνες στους τεχνοκρατες και δεν θα είχε να βγάλει το άχτι της εταιρείας υποστηρίζεται το αντίπαλο δεος

austin είπε...

Ρε συ μιχάλη..το είχα εντελώς ξεχάσει ότι είχα φάει πόρτα σε κάποια! Τι μνήμη έχεις !?! Δεν παιζεσαι

michele είπε...

Εδω θυμάμαι φάσεις απο το..βιβλιο ( #kati_dika_mas)

austin είπε...

Πάει... Μάλλον πρέπει να περάσω την μέση ηλικία για να ξαναγραψω. Δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω που λέει ο λόγος. Εδώ ο αρτ μου λέει να κατέβουμε κάτω, και δεν προλαβαίνω...

Εχώ ανοίξει και άλλες δουλειες και τώρα λέω να προσπαθήσω και εκτός Ελλάδας. Να είμαστε καλά και βλέπουμε πόση θα πανε.

michele είπε...

Εμ, επρεπε να κατεβεις μια μερα, εγω εκει ειμαι δεν χανομαι, καλό ειναι που τρέχεις

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτεεε. ΑΝ ήμουν αμερικάνος μέσα στο επόμενο 10μηνο από λίγο πιο πάνω νούμερα - θα φρόντιζα με τα μέσα που διαθέτω να επιτύχω το σκοπό μου, δηλαδή flash crash σε εφαρμογή blockchain. Έτσι θα δικαιολογούσα και μια καλή διόρθωση σε εμένα (που είμαι αμερικάνος ξαναλέω) ακόμα και στα όρια του....γνωστού 1821spx.

Όχι ότι με πειράζουν -σαν αμερικάνος μιλάω - αυτά τα κρυφό/currencies τόσο, αλλά ας πούμε στρατηγικά έχω ένα θέμα με τα blockchains που με παρακάμπτουν όσον αφορά τη σχέση f($)=E(Gwh).