Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΜΠΕΛΑ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΜΠΕΛΑ : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σε πολύ σημαντικό σημείο βρίσκεται η μετοχή, ακριβώς πάνω στην Ρ100, η επικυρωμένη υπέρβαση της οποίας θα ακυρώσει τον σχηματισμό head& shoulders και θα οδηγήσει με μεγάλες πιθανότητες τον τίτλο σε νέα ιστορικά υψηλά.

Σε περίπτωση αδυναμίας υπέρβασης πρώτη ισχυρή στήριξη θα είναι η F100 στα 14,40€ που όπως φαίνεται και στο γράφημα είναι τα υψηλά του 2014.

Η γραμμή τάσης D1 από τα χαμηλά του Ιουνίου του 2016 ορίζεται σαν οδηγός στην ανοδική κίνηση της μετοχής και είναι και αυτή σοβαρή στήριξη που θα επαναφέρει αγοραστές στην υπόθεση προσέγγισής της.

Τελευταίο οχυρό η C6  στα 12,64€ που δοκιμάστηκε ήδη δύο φορές τον περασμένο Νοέμβριο και που θα είναι καλό για τους long να κρατήσει, καθώς επικυρωμένη καθοδική διάσπασή της θα ενεργοποιήσει τον σχηματισμό με στόχο πολύ χαμηλότερα στα 9 ευρώ περίπου.

38 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Ωραίο διαγραμμα της μπελά..

Πάντως ρε παιδιά, συχωρατε αλλά είναι δυνατόν να έχουν κάνει ένα σκασμό αίσχη, να είναι η πιο ξεφτιλισμενη και διασυρμενη κυβέρνηση και να γίνεται η πρώτη αναγκαστική παραίτηση, λόγω ότι έβρισε τους ολυμπιακούς;

Μόνο σε μένα φαίνεται αυτό περίεργο και όχι μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο;

Panos είπε...

Καλημερα Γιωργο...μερικες φορες δεν ειναι ευκολο να ζητησεις την παραιτηση ενος πολιτικου για ενα πολυ σοβαρο θεμα, για ενα λιγοτερης σημασιας ομως θεωρειται καλη αφορμη...καλλιο αργα παρα ποτε
Καλη εβδομαδα και καλη συνεδριαση.

Η Αμερικη ειναι κλειστη σημερα , αργια "Martin Luther King Day"

μπαρμπαλιας είπε...

Ερίδματε πρωθυπουργέ .

η αρχη της επιστολης του...παπαρα ,
στον...αγραμματο.

φαντασθητε σκηνες απειρου καλους στου μάξιμου..
παντως θα δειξει ,σα χοντραδα φαινεται, πολιτικη βεβαια.
θα δουμε τη συνεχεια.

σσ τωρα εδω που τα λεμε δε γνωριζα τη παπαρια που εγραψε
και εψαχνα πρωινιατικα.σκεψου
γελια στου μάξιμου οι καρανικαιοι αχαχααααα

austin είπε...

Που να δεις χαρές και "μαυρίλα" στην χθεσινή έκθεση για την κάνναβη που καρανικαίοι είναι υπεύθυνοι ανάπτυξης της! Μιλάμε για κόσμο όχι αστεία. Οι ξένοι εκθέτες έπαθαν την πλάκα τους και ξεπούλησαν τα προϊόντα τους. Καϊδια η πλειονότητα, αυτό το άπλυτο μουσάτο με κόκκινο μάτι, που πότε πότε μύριζε και κάτι!

Προφανώς και ο σκοπός της έκθεσης δεν εκπληρώθηκε αφού από φαρμακευτική χρήση καλλιέργεια κτλ, ελάχιστη ανταπόκριση είχε. Είχε όμως ανταπόκριση στα μαγαζιά με τα εξαρτήματα και τα καπνικά, όπως επίσης και στην πώληση σπόρων. Και όπως έλεγε ο κάθε εκθέτης: τους πουλάμε ως συλλεκτική αξία και όχι για φύτεμα, αφού όλες οι ποικιλίες που έχουμε είναι παράνομες για καλλιέργεια!

Αυτά τα ωραία, ακόμα και οι "καμμένοι" χαρούμενοι είναι με τους καρανικαίους και τον κάθε λογής κατσαπλιά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα.. καθαρη Έξοδος και εκλογές το 19..Τα ψέματα τελειώνουν.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αφού έκανε πράξη κ η ΕΛΤΟΝ πρωί πρωί καλά πάμε !!!!
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλους.

Κάτσε κάτσε περνάει και πράξη πλαίσιο....
Όλα καλά πάνε. Μεγάλα, μεσαία, μικρά.

Ο Χρυσαφής του ΜΥΤΙΛ κάτι θα ξέρει και απο παράγωγα, 370 ΣΜΕ πούλησε.

Τσίπρας εκλογές με ΧΑΑ 1200

michele είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους !

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μέχρι και το σαπάκι η ΜΕΡΚΟ κουνιέται....
χαχαχα..... Δώσε τα τελευταία φίλε ποιο πάνω δεν πάει
κάπου εδώ έγινε η εξαγορά αν αφαιρέσεις μερίσματα κλπ διανομές.

ArTaXiA είπε...

Bonjour bonjour

Επιχειρηματολογούμε, επικαλούμαστε στοιχεία, εκθέσεις, καταλήγουμε σε συμπεράσματα κι έπειτα εμφανίζεται ο GIDAS με τεκμηρίωση καφενέ να μας αντικρούσει. 'Δεν υπάρχουν χρήματα' δήλωσε. Εντάξει φίλε μου, κι ο τύπος με τα 4 AirBnb που συνάντησα χθες που έσκασε τρία χρόνια αβάντα στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο Κουκάκι 1300€Χ36 μήνες = 46,800€ τα έκλεψε. Και ο φίλος που ανοίγει τρίτο κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού μέσα σε δύο χρόνια, κι αυτός, κλεμένα τα' χει. Και ένας υπάλληλος parking που εμφανίστηκε σε μένα ως αγοραστής για ακίνητό μου και η συμβολαιογράφος μου εκμηστηρεύθυηκε πως είναι το 11ο parking που αγοράζει, κι αυτός, δεν έχει λεφτά. Θα το ξαναπώ:

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Άχθος είπε...

@ ArTaXiA

Από την άλλη...


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.


Καλημέρα σας

ArTaXiA είπε...

Harry, σχολιάζουμε χρηματιστηριακά πράγματα. Εάν δεν έχεις να βγάλεις το μήνα, δεν εμφανίζεσαι σε τέτοιο forum, δεν σε αφορά η τιμή της ΑΛΦΑ και δεν επηρεάζεσαι.

austin είπε...

Πόσο μου αρέσει αυτό το μπλογκ...κατά το αμερικάνικο "i love this game" για το NBA. χαχαχα!

Εκλογές το 19?? Άλλαξες γνώμη όπλα? χεχε

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αρταξία ο καθείς με την γνώμη του και η επιβεβαίωση των λεγομένων του καθενός σύντομα στις οθόνες μας. Θα δείξει στο τέλος του 2018 αν έχεις εσύ η εγώ δίκιο.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όπως εσύ έχεις φίλο που ενοικιάζει airbnb (αλήθεια τα δηλώνει???) υποτίθεται η άλλον που ανοίγει κατάστημα έτσι έχω και εγώ τον δικό μου κύκλο.

ArTaXiA είπε...

Θα σου υπενθυμίσω πως τύποι σαν κι εσένα που έλεγαν ανάλογα στα τέλη του 2015, 2016 και 2017, απλώς γράφουν πλέον με άλλον nick. Εγώ πάλι, είμαι πάντοτε εδώ.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι και τι έγραφαν. Αυτό απασχολεί εσένα από ότι φαίνεται. Εγώ εδώ είμαι και όποτε θέλεις από κοντά. Δεν έχω τέτοιου είδους κολλήματα.

michele είπε...

Δεν έχω καταλάβει που αποσκοπεί η κουβέντα για το ποιος η πόσοι έχουν χρήματα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν καμμια 20 δισ εκτός τραπεζικού συστήματος, το σίγουρο είναι επίσης ότι και το ύψος των κόκκινων δανείων είναι ψηλότερο παρά ποτέ και τα ληξιπρόθεσμα χρέη μας
είναι στα 100 δισ ( ψηλότερα παρά ποτέ)

Παντα κάποιοι έχουν, τα προσωπικά παραδείγματα δεν λένε κάτι. Ξερω πολλούς ανθρώπους που δυσκολευονται να βγάλουν το μήνα και αρκετούς που αγοράζουν ακίνητα η επενδύουν στο χρηματιστηριο αυτή την δυσκολη εποχή.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αustin Στουπα διαβζεις;win win...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Μια και το blog ονομάζεται Ελεύθερη Γνώμη, επαναλαμβάνω την γνώμη μου:

Άρση Capital Controls το 2020.
Νέες ΑΜΚ των Ελληνικών Τραπεζών εντός του 2018

Και φυσικά ισχύει η πρόταση μου για face to face συνάντηση με όποιον το επιθυμεί. Εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Χαιρετώ για την ώρα.

Nek είπε...

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα...
Για να μην τσακώνεστε ο ΓΔ φετος θα δει τις 1028 μονάδες σε κλείσιμο :-)))

michele είπε...

Πολυ πιθανες και οι δυο αυτες εκτιμησεις. Απο την αλλη, συμφωνώ κι εγω οτι ο κλάδος των τραπεζών θα είναι hot τα επόμενα χρόνια εκτίμηση και του Art και του Ηippy

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτο το hot περιμένω Μιχάλη.. αμκ δεν βλέπω το 18..

Άχθος είπε...

@ ARTAXIA

Εντάξει φίλε μου, κι ο τύπος με τα 4 AirBnb που συνάντησα χθες που έσκασε τρία χρόνια αβάντα στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο Κουκάκι 1300€Χ36 μήνες = 46,800€ τα έκλεψε. Και ο φίλος που ανοίγει τρίτο κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού μέσα σε δύο χρόνια, κι αυτός, κλεμένα τα' χει. Και ένας υπάλληλος parking που εμφανίστηκε σε μένα ως αγοραστής για ακίνητό μου και η συμβολαιογράφος μου εκμηστηρεύθυηκε πως είναι το 11ο parking που αγοράζει, κι αυτός, δεν έχει λεφτά. Θα το ξαναπώ:

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Περισσότερο σαν επιχείρημα του ότι υπάρχουν χρήματα το είδα. Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος...

michele είπε...

http://bankingnews.gr/index.php?id=346150

Με αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία η δημοσκόπηση της Pulse. Την αναδημοσιεύω επειδή ανήκει στις πιστοποιημενες εταιρείες.

hippy είπε...

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι εάν θέλουμε να έχει αξία ο λόγος μας πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και όχι με συνθήματα.

Τις κουβέντες καφενείου του στυλ πχ "ο κόσμος πεινάει" => δεν έχει να να πληρώσει το ρεύμα => η ΔΕΗ θα καταρρεύσει τις προσπερνώ καθώς δεν αξίζει να χάνω το χρόνο μου.

Τώρα ως προς τον σαφέστατα θυμωμένο ΜΙΔΑ το μόνο που έχω να πω είναι τα στοιχεία της (έγκυρης) Καθημερινής δείχνουν άλλα από αυτά που αυτός πιστεύει. Επαληθεύοντας την ρήση του σοφού ότι "την πραγματικότητα δεν την βλέπουμε όπως "είναι" αλλά όπως "είμαστε""

Χαιρετίζω την παρέα

hippy είπε...

Μιχάλη ως προς τις τράπεζες η θέση μου ΔΕΝ είναι μπαίνω με τις πάντες αλλά πρέπει να συμμετέχουν φέτος με 10% στο χαρτοφυλάκιο μου. Επιπλέον βέβαια της σταθερής άποψης ότι οι επόμενες ΑΜΚ, όποτε γίνουν, θα γίνουν σε τιμές τουλάχιστον ίσες με τις αντίστοιχες του 2015 (που σημαίνει βέβαια ότι στο ταμπλό θα πρέπει να γράφουν 10-20% υψηλότερες τιμές για να΄χει ενδιαφέρον η συμμετοχή)

austin είπε...

Οχι οπλα δεν διαβάζω στούπα. ΓΙατί για κάποιο λόγο όλοι τον διαβάζουν και αν θυμάμαι καλά πριν ξεκινήσει το πρώτο ράλλι πέρισυ τον νοέμβριο, εκείνος έλεγε για σκασίματα, δραχμές και ερεβώδεις καταστάσεις. Και μετά, όταν το ΧΑΑ έτρεξε, τα άλλαξε. Τώρα τι λέει; Εκλογές πάλι;

Και πλέον αν δεν το έχουν καταλάβει και οι τελευταίοι, οι εκλογές είναι για ένα και μόνο λόγο χρήσιμες. Για να βελτιωθεί λίγο η "ηθική και η νοημοσύνη μας" γιατί με τους κατσαπλιάδες έφτασε υπό του μηδενός. Κατά τα άλλα, όλα τα υπέγραψε, όλους τους εγκλωβισε, λίγα πράγματα θα μπορεί να κάνει ο Μητσοτάκης άμεσα για την οικονομία, το ΧΑΑ έπαιξε και γενικά μία κάποια κινητικότητα πάει να υπάρξει. Αμυδρή και αναιμική σε σχέση με το χρήμα που ρέει έξω, αλλά πλέον το παιχνίδι χάθηκε. Εκλογές θα έπρεπε να είχαν γίνει πολύ καιρό πριν ή να τις κέρδιζε η ΝΔ τον σεπτέμβριο του 15 μήπως και κάναμε πιο γρήγορα ή σωζόταν η κατάσταση. Τώρα είναι αργά και μόνο για τους παραπάνω λόγους που έγραψα.

michele είπε...

Eχω καταλαβει πληρως τη θεση σου Hippy για τις τράπεζες.Καλα κανεις που το διευκρινίζεις παντως :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Άλφα πηρα και Άλλες.. .

michele είπε...

Εν τω μεταξυ ενα απο τα ( λιγα) διαμαντάκια του ΧΑΑ ο ΚΑΡΤΖ πιανει εκ νεου τα 6 ευρω,στην ζωνη Απριλιου -Αυγουστου
και στα επίπεδα του 2001!!

Στα 0,60 εφτασε η ΓΕΒΚΑ και βεβαια η ΝΑΥΠ διαχρονικα αγαπημένη επιασε επίπεδα που εφτασε και τον Οκτώβριο

michele είπε...

Nα και ο Καντώνιας στο +10%

SCALPER είπε...

καντώνιας.......6εκ κεφαλαιοποίηση η βιοκαρπέτ.........έλεος

μπαρμπαλιας είπε...

και απο τη στηλη του ΔΝ
για τον ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ σπεσιαλ

"ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Με τιμή 0,0380 πχ μετά το reverse θα βρεθεί στα 0,5320 ευρώ (14 μτχ /1 μτχ). Αν πάρει τώρα κανείς 10 χιλ. τμχ θα πληρώσει 380 ευρώ. Μετά το “R” θα έχει 715 τμχ, πάλι αξίας 380 ευρώ. Με τα 715 τμχ συμμετέχει στην ΑΜΚ στα 0,3000 ευρώ (4/1) και παίρνει 2860 τμχ. με κόστος 858 ευρώ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3575 τεμάχια με κόστος 1238 ευρώ και μέσο όρο κτήσης 0,3460 ευρώ. Το ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ όπου είναι και το ΤΣΜΕΔΕ) έλαβε ήδη την έγκριση από το ΤΧΣ για να συμμετάσχει με το ποσό των 90 εκατ. ευρώ. Η μτχ υπό παρακολούθηση του λοιπού…"

μπαρμπαλιας είπε...

και ο ΚΕΚΡοπάκος του Ανδρεα μας πεταει...

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρεαααα βρηκατε πετρέλιο;;;

michele είπε...

Χαμηλος τζιρος κοντα στα 30 εκ και γιατι η Αμερικη ειναι κλειστη ενεκα της ημερας του Μαρτιν Λουθερ Κινγκ

Στους μεγαλους δεικτες ( FTSE- ΓΔ-ΔΤΡ) οχι κατι αξιοσημείωτο ακόμα

Πρωταγωνιστες οι μικροί σημερα: ΓΕΔ=ΚΕΚΡ-ΒΙΟΚΑ-ΕΠΙΛΚ-ΣΑΡΑΝΤ-ΣΠΙ-ΝΑΥΠ-ΓΕΒΚΑ-ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΜΟΥΖΚ-ΚΑΡΤΖ-ΠΑΠ

και η ΕΛΛ ( +4,87%)
ακολούθησαν ΚΡΕΤΑ-ΙΛΥΔΑ-ΜΕΒΑΚΟ-ΑΝΕΜΟΣ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ωραίοι πρωταγωνιστές ημέρας.....

Lorac είπε...

κ. Οπλα ακολουθούμε αντίθετους δρόμους. Σήμερα κοντά στο χρονικό άνοιγμα, η ΑΑΑ έφτασε έναν ακόμα άνω στόχο και την ξερο-μπουμπούνισα. Συνήθως δίνω ποσοστά όσο ανεβαίνει, αλλά σήμερα ήταν 100% out. Φυσικά περιμένω κάποιας μορφή σοβαρή διόρθωση, πριν δοκιμάσει ψηλότερα νούμερα που στην παρούσα φάση τοποθετώ κοντά στα 2,16-18.

Επομένως τώρα αναμονή για κάποια ημερήσια αντίσταση. Όλες οι προηγούμενες διορθώσεις ήταν σε 30λεπτα ή ωριαία σημεία.

Καμία αξιολόγηση δεν έχει -χρονικά - τώρα νόημα. Το επόμενο σημαντικό είναι ΑΝ και ΠΟΤΕ θα κλείσει η δουλειά με τον ΔΕΣΦΑ. Η οποία κανονικά έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί. Τα υπόλοιπα πλάνα προχωρούν ως έχουν. και περιλαμβάνουν και νέες φιλίες όπως πχ τα FYROM.

Σήμερα επέτειος 1ης παγκόσμιας αναγνώρισης (από την ΑΙΤΗ) του νεο-Ελληνικού κράτους.