Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

21 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στον αέρα η δόση. .δεν κλείνει η αξιολόγηση. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΔΕΗ πούλησα το πρωί σήμερα. ..έπραξα καλά; ΝΑΙ λέω εγώ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσιπρα κάνε μας πλούσιους αγορίνα. .

Μαύρος Κύκνος είπε...

Φίλε Οπλαρχηγε έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση αυτή θα βγάλει και το 2018.

hippy είπε...

Ίσως. Εάν καταφέρει να ψήσει τους Γερμανούς "είμαι ο άνθρωπος σας, θα με τσεκάρετε και στην 4η αξιολόγηση, δώστε μου ένα χρόνο παράταση στα μέτρα του 2019 (περικοπή συντάξεων)".

mixalis mixalios είπε...

Εγώ λέω ότι αναίρεση ψηφισμένων μέτρων δεν πρόκειται να δούμε. Ο Τσίπρας θα έχει κάνει τη δουλειά και μετά θα αφεθεί στη τύχη του. Άλλωστε αυτός που θα έρθει δεν θα το παίξει σκληρός διαπραγματευτής οπότε δεν θα έχουν να φοβούνται τίποτα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ τώρα ποιον να ακούσω

Εσένα ή την παπαλαμπρενα. ..Αντε και ο παπάς είναι άρρωστος. ...παπαλαμπρενα καημένη ηηηη

SCALPER είπε...

Ωχ παναγια μου...που παμε;;;;;;
50.000 ατομα στα Καλαβρυτα, τις γιορτες....ερωτηση....που στο διαολο βρισκεται η ανεχεια????

austin είπε...

Ο τσιπρας μπορεί να είναι αστοιχειωτος αλλά είναι έξυπνος πολιτικαντης, πονηρός και απίστευτα πειστικός σε αυτά που λέει. Αυτά είναι τα μόνα ταλέντα του και για αυτό ακριβώς τον ήθελαν οι ξένοι.

Ητανε ο άσσος στο μανίκι τους ο τσιπρας.

Ξέρει λοιπόν και ο ίδιος γιατί τον θελουν, όπως ήξερε τα πάντα πριν έρθει στην κυβέρνηση και επίτηδες έβαλε αυτούς που έβαλε στις εκάστοτε θέσεις και εν μια νυκτί τους πέταξε σαν στημένες λεμονοκουπες.

Εται λοιπόν, ούτε φόβος ούτε θέμα υπάρχει για το πότε θα γίνουν εκλογές.

Το θέμα είναι, αν είναι τόσο αδιστακτος για να κάνει όλα ..τανα οταν είναι να πάει σε εκλογες και να χάσει την μάσα. Η εμπειρία έχει δείξει ότι είναι. Και εκεί, θα παιχτεί το τελευταίο δράμα της Ελλάδας με εμάς τους σωφρονες να καρδιοχτυπουμε ποτέ θα ορθοποδήσει ξανά από το τελικό σοκ η Ελλάδα.

Μέχρι τότε, ας ευχόμαστε είτε ότι δεν θα το κάνει ο τσιπρας και θα πάει αναιμακτα σε εκλογες είτε ότι οι ξένοι, θα του κόψουν τον τσαμπουκά.

michele είπε...

Επειδη ...βαριεμαι , θυμιζω :

https://www.youtube.com/watch?v=IcZr14betvE&feature=youtu.be

Panos είπε...

Πες τα Μιχαλη, γελανε και τα πλακακια του μπανιου ...:-)))

austin είπε...

Μιχάλη μου, μόνο εσύ, εγώ και οι λοιποί φίλοι του μπλογκ τα θυμούνται αυτά.

Όλοι οι υπόλοιποι "πλέον βαρέθηκαν να ασχολούνται με την πολιτική και τα αίσχη". ή λένε κάτι του τύπου "Τι τα θες τι τα γυρεύεις amico mio".

Κατέληξα μετά από καιρό, που οφείλεται αυτή η μη αντίδραση και η εξαφάνιση όλων αυτών που φωνασκούσαν με πολύ πιο light πράγματα που έκαναν οι άλλοι σε σχέση με δαύτους.

1) Οι μπαχαλάκηδες ήταν μέσα στον κορμό τους.
2) τους σιγόνταραν να βγουν και να τα κάνουν μπάχαλο
3) Και το σημαντικότερο, ο έλληνας έχει μία απέχθεια: Να τον πεις μαλάκα και ότι είχε άδικο. Κλέψτον, θυματοποιήσε τον, αλλά αν τον πεις μαλάκα ή τον αναγκάσεις να πει ότι κάποιος άλλος είναι καλύτερος ή κάποιος άλλος έχει δίκιο, ο εγωισμός του θα χτυπήσει κόκκινο. Εξού και γιατί σπάνια βρίσκαμε άνθρωπο που να παραδέχτηκε ότι ψήφισε τον ΓΑΠ για παράδειγμα. Και τώρα λίγοι είναι αυτοί που παραδέχτηκαν ότι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

*τη δήθεν απογοήτευση, που επικαλούνται όλοι για να μην ασχοληθούν πλέον με τα κοινά την ακούω βερεσέ. Ο απογοητευμένος, βγαίνει και ζητάει συγγνώμη που μας έβριζε που του λέγαμε την αλήθεια και παραδέχεται την σαπίλα αυτού. Άρα η δήθεν απογοήτευση κρύβει τον εγωισμό του.

Τέλος και όπως έχω ξαναπεί, εκτιμώ αφάνταστα και προσπαθώ να κάνω και εγώ το ίδιο όσο μπορώ, όταν βγαίνει κάποιος και λέει ότι έκανα λάθος! Όχι μόνο για τον Τσίπρα, αλλά για όλα τα ζητήματα. Είναι η αρχή της αλλαγής της κουλτούρας μας και η πύλη για ουσιαστικά καλύτερες μέρες

austin είπε...

Και κάτι για τον Χίπι...Η ge περίμενε την αλλαγή του χρόνου για να ξεκινήσει να φτιάχνει διάγραμμα. Επιτέλους δλδ γιατί μας γκάστρωσε. Επίσης 24/1 έχει αποτελέσματα.. Μετά κάποιες περικοπές που έκανε, ίσως έχουν ενδιαφέρον.

Panos είπε...

Γεια σου Γιωργο...ο,τι και να λεμε αυτοι κλεινουν τα αυτια τους

austin είπε...

Γεια σου Πάνο! με υγεία και να τους χαίρεσαι! δίκιο έχεις...έχει χαθεί το νόημα της όποιας πολιτικής ανατιπαράθεσης

Panos είπε...

επισης Γιωργο μου...παντα υγεια φιλε και ολα τα αλλα ερχονται

hippy είπε...

Γιώργο ως την GE χθες διπλασίασα τη θέση μου. Αν λέμε κωλοτούμπες του συριζαίους τι να πούμε για τους "οίκους ενοχής"? Προ 4μηνου έκαναν διαγωνισμό ισοπεδώματος στην TEVA. Πρωταθλητής απ΄όσο θυμάμαι η JPM με τιμή στόκο $7!!!! Τώρα που γύρισε τα γύρισαν κι αυτοί. Προς το παρόν προηγείται η citi με $24..."Teva ADRs Upgraded to Buy at Citi" προ 5 ημερών. Άλλοι κρατάνε κάπως τα προσχήματα "*TEVA PT RAISED TO $20 FROM $12 AT UBS"

Άντε βρε και στης GE.

Αρνούμαι ν΄ασχοληθώ με τις κομματικές κολοτούμπες καθώς φυσικά πριν τους άχρηστους είχαν προηγηθεί ακριβώς οι παρόμοιοι. "Ο λεφτά υπάρχουν-Καστελλόριζο" - "Ο Ζάπειο 1,2-ΕΝΦΙΑ και οχι μόνο" για να καταλήξουμε στην διαχρονική ατάκα του θείου Καραμανλή "στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λες αλλά δεν κάνεις και πράγματα που δεν λες αλλά τα κάνεις"

Βρωμάνε, προσπερνάμε. Προσπαθούμε να΄μαστε καλά, να μην τους έχουμε ανάγκη.

austin είπε...

Χίπι συμφωνώ...δεν με νοιάζουν τόσο τα κόμματα όσο ο λαός! Με νοιάζει που όταν σε φίλους έλεγα το απλό "με ποιον θα ήθελες να είσαι συνεργάτης; με έναν όποιο συριζαίο ή με τον άδωνι" και η απάντηση τους ήταν ότι είμαι σαμαροβενιζέλος (που το και αυτοί με ενοχλούσαν) μέχρι ότι είμαι φασίστας και μετά βλέπουν φασιστικά πράγματα από αυτό που με τα μανίας υποστήρίζαν αλλά τώρα δεν ασχολούνται... βλέπω ότι κάτι πάει στραβά με τον μέσο έλληνα.

Οι πάνω την δουλειά τους κάνουν...εμείς όμως μεταξύ μας;; γιατί να βριζόμαστε και να χαλιόμαστε για τους πάνω; Τα νούμερα είναι απλά και χωρίς αμφισβητήσεις.

Όσο για τους οίκους...Την δουλειά τους κάνουν και αυτοί. Πως θα πάρουν στους πελάτες τους; Βγάζοντας μία φόλα! Ακόμα θυμάμαι εκείνη την σύσταση της DB ότι η ενθνικάρα θα πήγαινε στα 4.7. Ακούμπησε το 4.3 (4.26 αν θυμάμαι καλά) και παρότι μικρότερος και αδαής, έλεγα κάτι δεν μου αρέσει! Και είχα τότε ξεφορτώσει τα πάντα. ΕΤΕ, warrants κοκ. Μετά από λίγο καιρό, νά σου η ΑΜΚ στα 2.2.

Κωλοφαρδία όσο δεν πάει, γιατί δεν ήξερα και κανένα τότε. Ούτε εδώ εσάς ούτε τον μιχάλη.

hippy είπε...

Κωλοφαρδία?? Μμμμ...το λες και ένστικτο...μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

austin είπε...

Ξέχασα να σχολιάσω και την τελευταία φράση σε συνδυασμό με τα παραπάνω...

Προφανώς και πρέπει να τους προσπερνάμε και πολλές φορές σκέφτομαι και παροτρύνω "ότι μπορύμε να κάνουμε συναμετάξυ μας", δλδ όπως μπορούμε να βοηθούμε. Άλλωστε για να σκεφτούμε όλοι, ότι και αν έκανε η κυβέρνηση, είτε αν τα τρώγαμε όλοι μαζί είτε όχι, είτε αν χαλάγαμε δανεικά ή όχι, αν το 80% των προιόντων που αγοράζαμε ήταν ελληνικά, και μνημόνια να είχαμε πάλι, σε καλύτερη θέση δεν θα βρισκόμασταν ως χώρα και ως μέσος έλληνας;

Άρα κάποιες φορές είναι και η εύκολη δικαιολογία "το κακό κράτος".Που είναι πραγματικά κακό...αλλά δεν χρειάζεται να μας παίρνει και εμάς η μπάλα.

Λευτερης είπε...

Τι έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά.

-ανάπτυξη 0,8%
-δυο χρόνια πρωτογενούς πλεονάσματος 2013-2014
-έξοδο στις αγορές 2 φορές.
-συρρίκνωση των spread
-αποπληρωμή σε 2 χρόνια 6 δις.
-τραπεζικό σύστημα πλήρως κεφαλαιοποιημένο
-καταθέσεις 160 δις τον Δεκέμβρη του 2014.
-μείωση του φόρου αλληλεγγύης.
-μείωση του ΦΠΑ εστίασης.
-αύξηση του επιδόματος θέρμανσης.
-μια τάξη στα οικονομικά,
-μια σοβαρή και υπεύθυνη διαπραγμάτευση,
-ένα πρόγραμμα που προσπαθούσε να το υλοποιήσει όντος χρονοδιαγράμματος,
-Πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων (ΟΛΘ-ΟΛΠ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ -ΟΠΑΠκ.α),
-μια αξιοπρεπή αποδοχή από τους εταίρους συνομιλητές μας,
-κανονικές χρηματοροές,
-πρωτογενές πλεόνασμα,
-σταδιακή αποπληρωμή δημόσιου εσωτερικού χρέους,
-έλεγχο και περιορισμό της λαθρομετανάστευσης,
-φράχτη στον Εύρο και φύλαξη Αιγαίου,
-αναπνοή και καθαρισμός του κέντρου,
-εμπέδωση κοινωνικής ασφάλειας,
-προσπάθεια επιβολής τάξης στα πανεπιστήμια,
-πάταξη του λαθρεμπορίου,
-Συνεχή χρηματοδότηση των μεγάλων δημ, έργων,
-αλλαγή κοινωνικής ψυχολογίας προς το καλύτερο,
-δίμηνη παράταση και τέλος μνημονίου, κ.α.