Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Φίλε Mixalios, καμιά διοίκηση δεν θα ήταν τόσο ανόητη, ώστε να δώσει το 2% της πενταετίας στο υπάρχον χρήμα. Θα απευθυνόταν σε ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ, από ντιβάνια, στρώματα, γλάστρες.

mixalis mixalios είπε...

Και θα σου έλεγε τοτενες ο παραδοσιακός πελάτης της Alpha (γιατί τέτοιους έχει): Εγώ που δεν πήρα τα λεφτά μου και σε στήριξα στην κρίση δεν θα πάρω τιποτις? Και Μην ξεχνάμε και το άλλο, αυτός που εξαγοράζει ένα ομόλογο πουλάει και μπαίνει άλλος στη θέση του... Στην προθεσμιακη τι θα γίνει? Θα ψάχνει η Τράπεζα για κάθε έναν που σπάει 5000 έναν άλλον?

mixalis mixalios είπε...

Απίστευτα πράγματα πάντως στην Αμερική, αδιόρθωτη....

ArTaXiA είπε...

Να σου θυμίσω πως κατάφεραν και πούλησαν warrants, δεν θα μπορούσαν να πείσουν τους παλιούς να φέρουν νέο χρήμα;

Η Πειραιώς πούλησε perpetuals παίκτη μου!

Geopard είπε...

mixalis να την μαλώσουμε την Αμερική, ο DJI θα το γράψει το 3 μπροστά τελικά όπως το πάει , michele το έλεγα χτες εγώ για ΔΕΗ Αβακα αλλά δεν το έπαιξα ούτε την θεση μου στην ΔΕΗ πούλησα , Αβακα έτσι και αλλιώς δεν εχω πλέων , τεχνικά η ΔΕΗ με προβληματίζει γιατί έχει αφήσει κάτι εκκρεμότητες στο 2,51 (χάσμα ανοικτό) αλλά επιπλέον ακυρώνει σε εκείνο το σημείο την ανοδική διαφυγή του χάσματος της απόσχησης με την ΑΔΜΗΕ που ήταν και το stop loss των short , λες να δικαιωθούν οι Κασσάνδρες που έλεγαν για τιμές κάτω από 1,75 για δώσε τα φώτα σου michele.

mixalis mixalios είπε...

Και όχι μόνο η Πειραιως Art...ένα ωραίο perpetual με 8,25% έδινε και μια άλλη Τράπεζα!Τότε που δόθηκαν αυτά όμως ήταν προ κρίσης σε περίοδο ανεμελιάς οπότε και λεφτά υπήρχαν...

mixalis mixalios είπε...

«Πες την αλήθεια στον λαό σου, όπως έκανα εγώ και δεν θα χάσεις», φέρεται να παρότρυνε ο Αλέξης Τσίπρας τον Ζόραν Ζάεφ.

Τεράστιος χουμορίστας ο Αλέξης...Μόνο αλήθεια, κατά το "αγάπη μόνο"

ArTaXiA είπε...

Επίσης ο Κούλης είπε πως "ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε το χειρότερο κατεστημένο". Ο Κούλης. Τρεις γενιές πολιτικοί, πάνε για τέταρτη με τον Μπακογιάννη. Αλλά το κατεστημένο ο Αλέξης. Φερτε μου ένα σύννεφο να πάω να πέσω.

Seven είπε...

Υπηρετούντες στο δημόσιο αθάνατο!!! νταμπλ που θα ήταν χωρίς την επιτήρηση!!!

Seven είπε...

Υπηρετούντες στο δημόσιο αθάνατο!!! νταμπλ που θα ήταν χωρίς την επιτήρηση!!!