Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     
Ποσοστό Του Πληθυσμού Που Αδυνατεί Να Καλύψει Τις Ανάγκες Θέρμανσης (2016)




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

9 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Και οι επιτυχίες συνεχίζονται...

https://www.mikrometoxos.gr/192473-2/

hippy είπε...

Εντάξει αλλά μέσα στα άλλα προμοτάρει και το "παλτό"-το Στέγγο ντε-που έχει να βγάλει κέρδη από το millenium. Μερικές ακόμη ζημιογόνες χρήσεις και να τα αρνητικά ίδια.

Σωστή η προειδοποίηση του κ. Παπαχελά να προσέξουν οι πολιτικοί αρχηγοί μην εμφανιστει κανένας Ζορρό και μας ξαναβουλιάξει στον βάλτο

"Ο κίνδυνος είναι σαφής. Αυτή η κρίση αναζητούσε από καιρό έναν αυθεντικό λαϊκιστή, ίσως και εθνικιστή, ηγέτη. Το ζήτημα των Σκοπίων μπορεί εύκολα να προσφέρει την αφορμή και την πλατφόρμα για να εμφανισθεί κάποιος που θα το εκμεταλλευθεί και θα υπερκεράσει τα μεγάλα κόμματα.

Το παγκόσμιο περιβάλλον, όπως βλέπουμε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και αλλού, το ευνοεί. Ζούμε άλλωστε στην εποχή των τεράτων, των άκρων, των θεωριών συνωμοσίας."

SCALPER είπε...

Πως εχει καταντησει ετσι αυτη η εταιρεια....

Εχει ομως απιστευτο ενεργητικο!!!!

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Lorac είπε...

Το 9% Μ.Ο. ΕΕ δεν μπορεί να ζεστάνει επαρκώς τη κατοικία του! PEAK OIL λέγεται αυτό??

http://www.geo.cornell.edu/eas/energy/the_challenges/peak_oil.html

Ως μια άποψη ότι η μείωση της κατανάλωσης θα επέλθει όχι μόνο απο τη μείωση των διαθέσιμων πρώτων υλών αλλά και απο την αύξηση της τιμής που θα καταστήσει απρόσιτο το αγαθό.

Πώς μας αφορά? Μα πολλά ενεργειακά σχέδια της ΕΕ αφορούν και τη χώρα μας. Επομένως αν δεν γίνουν έτσι ακριβώς όπως θέλουν και δεν εξασφαλιστεί μακροπρόθεσμα ο έλεγχος πάνω σε αυτά, μην περιμένετε clean exit και άλλα τέτοια διαμόνια!

Θουκης #1 -->> "έχομε την απαίτηση να επιδιώξωμε πιο πολύ να επιτύχωμε τα δυνατά απ’ όσα κι οι δυό μας αληθινά έχομε στο νού μας, αφού ξέρετε όταν υπάρχη ίση δύναμη για την επιβολή του, κι ότι, όταν αυτό δεν συμβαίνη, οι δυνατοί κάνουν όσα τους επιτρέπει η δύναμή τους κι οι αδύναμοι υποχωρούν κι αποδέχονται."

hippy είπε...

Μετά την Μέρκελ ο Αλέξης κατακτά και την αγάπη του ΣΕΒ. Βρε λές?


Αυτά τα σχόλια τα κρατάμε

Ξέρετε τι θα κρατήσουμε από τη χθεσινή ημέρα; Το σχόλιο του ΣΕΒ, ο οποίος στο εβδομαδιαίο του report αναφέρει με χαρακτηριστικό τρόπο πως: «το πολυνομοσχέδιο περιέχει, κυρίως, παρεμβάσεις που αφορούν σε μεταρρυθμίσεις διαρθρωτικού χαρακτήρα που, κατά κανόνα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αποτελούν μακροχρόνια αιτήματα της επιχειρηματικής κοινότητας και εκσυγχρονίζουν το πλαίσιο λειτουργίας της οικονομίας, των αγορών, της κοινωνικής πολιτικής, της διοικητικής μηχανής». Επίσης, στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων του ΣΕΒ γίνεται λόγος για «ρυθμίσεις με αναπτυξιακό αποτύπωμα, παρ' όλες τις διατηρούμενες στρεβλώσεις και δυσκαμψίες, σε ορισμένα θέματα που αποτελούν τη θετική όψη των κατά τα λοιπά «δαιμονοποιημένων» μνημονίων που εξαρχής είχαν ως στόχο τον εκσυγχρονισμό κράτους και αγορών».

Και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα σχόλια δε μπορεί κανείς να μην τα λάβει υπόψη όταν αυτά προέρχονται από τον ΣΕΒ, με κυβέρνηση Σύριζα θυμίζουμε. Εμείς πάντως συμφωνούμε κυρίως με την τελευταία επισήμανση περί: «ρυθμίσεων με αναπτυξιακό αποτύπωμα, παρ' όλες τις διατηρούμενες στρεβλώσεις και δυσκαμψίες, σε ορισμένα θέματα που αποτελούν τη θετική όψη των κατά τα λοιπά «δαιμονοποιημένων» μνημονίων.


http://greekfinanceforum.com/kouloubaxatafiles/kouloubaxata.html

hippy είπε...

Έχει γούστο να του δώσουν οι ευρωπαίοι καμιά αναστολή για κάνα χρόνο των μέτρων για τις συντάξεις του 19 και να βγάλει 4ετία...κι απ΄εκεί που λέγαμε η χειρότερη κυβέρνηση ever να λέμε η μακροβιότερη (που λέει κι ο λόγος).

Μαύρος Κύκνος είπε...

Πολύ γλύψιμο βλέπω ρίχνετε στον Τσίπρα. Τόση σιγουριά ρε παιδί μου......By the way η εξυπνότερη κίνηση του είναι η εκλογική αναμέτρηση του Σεπτ3μβριου. Μόλις 6 μήνες μετά.

hippy είπε...

Φάνηκε ότι τον γλύφω ε? Τι να κάνω μου έχει υποσχεθεί 1η θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.