Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

16 σχόλια:

JimMarkus είπε...

Πολλές ευχές στην Ελεύθερη Γνώμη και πάντα επιτυχίες.

michele είπε...

Πολλες ευχές και σε σένα Jim, στην οικογένειά σου και στο νησί σου :)

Bondexj είπε...

Πολλές ευχές στην υπέροχη Ελεύθερη Γνώμη

manos είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ

Unknown είπε...

Πολλές ευχές στο Blog σου Μιχάλη! Να είσαι καλά, να συνεχίσεις την καταπληκτική δουλειά που κάνεις για πολλά-πολλά ακόμα χρόνια!

michele είπε...

Eυχαριστω πολύ παίδες, αυτό σημαίνει οτι θα είμαστε όλοι υγιείς και θα συνεχίσουμε την μεγάλη μας παρέα εδώ, ελπίζω και ιδιαιτέρως αποδοτικά :))

THE REBEL είπε...

χρόνια πολλά στην ελεύθερη γνώμη και τους συντελέστές της..να ΄σαι καλά Μιχάλη δυνατός υγιής για μια ακόμη καλύτερη ελεύθερη γνώμη!!!(o άλλος NikosT.:-))))

Lorac είπε...

Συγχαρητήρια Μιχάλη. Έξη χρόνια δεν είναι και λίγα και μάλιστα από το "12 που ήταν πραγματικά ψυχοφθόρα χρονιά. Καλή δύναμη για το επόμενο σκαλοπάτι στα 11 χρόνια!! ( λέω αφού άντεξες μέχρι το 18 σου προσθέτω και άλλα 4 από το "19 που θα περάσουν πιο εύκολα)

michele είπε...

Ναι Νικο σε αναγνωρίζω πια, ο δάσκαλος με ελληνικά, εσύ με λατινικά, εύκολο!

Loracη αλήθεια είναι ότι το 2013-2014 τουλάχιστον χρηματιστηριακά, πρέπει να είμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι ευχαριστημενοι.

Δυστυχώς φάγαμε άλλη μια βουτιά τα 2,5 επόμενα χρόνια,ειδικά μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΑ για την αγορά.

Για την Ελλάδα,δυστυχώς ακόμα χειρότερα. Τωρα αναγκαστικά, θα ανακάμψουμε γνωρίζοντας πια ευελπιστώ πολύ περισσότερα πραγματα και από πολιτική και από οικονομία.

Χειρότερο πράγμα απο τα να δικαιώνεσαι σε ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ δεν υπάρχει και αισθάνομαι πέρα από οργή ΚΑΙ θλίψη.

Παμε μπροστά, οπως και να εχει.

Θανασης Κ είπε...

ΜιΧαλη τις ευχες μου κ τα σε σεβη μου για τον κοπο σου κ την προσπαθεια σου...κ ευχομαι ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ συντομα το επομενο 1999 για να ηρεμησουσε απο την μιζερια των τελευταιων ετων...

michele είπε...

Ειναι πολύ πιθανό Θανάση, απλά θα έχουμε πολύ πιο σφιχτό πρόγραμμα.
Τι σημαίνει αυτό; Θεσμοθετημένη μόχλευση, όχι αέρας 30 ημ χωρίς περιθώριο ασφάλειας, +30% ανώτατο όριο( αντί για +8% το 1999) mifid κλπ.

Αυτο είναι καλό, θα έχουμε πιο ομαλή εξέλιξη, αν και η φούσκα δεν θα αποφευχθεί. Είναι το αίμα που κυλάει στις φλέβες των χρηματιστηρίων.

Θανασης Κ είπε...

Μιχαλη απο την μικρη εμπειρια που εχω , αφου μολις απο το 1996 ξεκινησα να ασχολουμαι μς το μαγαζξ μας, πιστευω οτι μεσα στην επομενη δεκαςτια θα δουμε το επομενο '99

hippy είπε...

Το 1999 υπήρχαν τα τζάμπα φράγκα απ΄τις επιδοτήσεις των ευρωπαίων κι ο χαμηλός δανεισμός. Τώρα υπάρχουν χρέη. Συνεπώς με τι λεφτά θα το ξαναδούμε?

hippy είπε...

Άσε που το 1999 δεν υπήρχε και η δυνατότητα short για όσους έβλεπαν στοιχειωδώς καθαρά.

michele είπε...

Το short όταν γίνει sqeeze βοηθάει την αγορα Ηλια,της δίνει δυναμική ανόδου, η κίνηση στο Αμερικάνικο κυρίως ανατροφοδοτειται και με το κλείσιμο των short.
Απο την άλλη το +8% στρέβλωνε την αγορά, δημιουργωντας ψευδαισθησεις και για την επόμενη μέρα,ενω τωρα σε ημερήσιο 15% πουλάς και την ανατροφοδοτεις εκ νέου ίσως σε αλλη μετοχή.

Τωρα είναι και θέμα κλίματος τα επιτοκια είναι και φαινεται οτι θα παραμείνουν χαμηλά, για τις τράπεζες που μηδένισαν πρόπερσι τα έχεις γράψει πολυ καλά εσυ.

Κωστας είπε...

Καλησπερα καλη χρονια στον οικοδεσποτη μας και σε ολη την παρεα υγεια ευτηχια και καλες χρημαστηριακες ημερες να εχουμε και καλα κερδη σε ολους