Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     

Πόσες Ώρες Δουλεύουν Οι Ευρωπαίοι Ανά Εβδομάδα                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Πρέπει να βρω το κόλπο που ο Ανδρέας αγοράζει "χαλιά" κι εγώ μένω μπουκάλα παρότι βάζω μαρκετιά από το πρωί με τη τσίμπλα στο μάτι..

Alexandratos-Kaboul Tsipras Market είπε...

Είναι σχετικά απλό:

βρίσκεις τους στόχους σου, έχει αποφασίσει τι σου αρεσει κ σε ποια τιμη κ κατω αγοραζεις

περιμένεις κάποιον απελπισμένο που δεν έχει αλλη υπομονή (γιατι βλεπει κάποιο άλλο χαρτί που τρέχει πιο γρήγορα ή βάρεσε το στοπ του) και αποφασίζει να τα πετάξει.

Και εκεί αρχίζεις κ του τα αγοραζεις με πετονιά. Λιγα λιγα τραβώντας τον λίγο πιο κατω ώσπου στο τέλος της ημέρας θα σου δωσει όλη τη θέση γιατι ειναι κρίμα να του φας κ 2ο πινακιδειο αυριο όποτε γλιτώνει τις νεεσ προμήθειες.

Αυτό εκανα εγώ οταν έκλεισα τη θέση στο Λούλη. Τα είχα παρει σχετικά καλα, πηρα το μέρισμα κ έμεινα εκεί κανένα εξάμηνο.

Γλυτωσα εν μέρει την πτώση των άλλων χαρτιών, τη στιγμή ομως που είδα ενα πιο ενδιαφέρον χαρτί αποφάσισα να αλλάξω. Έφυγα με ζημιά αλλα εκεί που μπηκα απέδωσε καλυτερα μέχρι σημερα απο οτι αν κράταγα την θεςη στο Λούλη.

Όποτε καλό καρτέρι κ υπομονή.

michele είπε...

Ετσι οπως τα λέει ο Γιαννης. Γι αυτο το λογο ομως 1) δεν φορτώνουμε πολλα απο δαυτα 2) κάνουμε υπομονή γιατι αργούν να παίξουν,αλλα - καποια - οταν παίζουν του δίνουν και καταλαβαίνει
3) ειμαστε σίγουροι θεμελιωδώς να είναι αξιοπρεπή και ει δυνατον να δινουν μέρισμα
4) επειδή δεν μπορούμε εύκολα να φύγουμε, τα χρησιμοποιουμε ως πάτημα σε λογαριασμο margin καθως δεν πεφτουν.Το εκανα καποιοι το γνωρίζουν με την ΕΛΒΕ για χρονια
5) Τώρα τα έχω λίγο βαρεθεί ( άσχετο)
6) Καλο είναι να γνωρίζει κανείς,τον τρόπο παιξίματος τους η πως κινειται ο mm η αν ο ιδιοκτήτης ασχολείται ενίοτε
7) Δεν υπάρχει χαρτί που αν πας να το ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ και δεν θέλει ο owner θα καταφέρεις πολλά πράγματα. ΟΛΑ παρακολουθούνται ακομα και αν εχουν να κνουν πραξη ενα μηνα

mixalis mixalios είπε...

Χαίρομαι που σας "αναγκασα" να γράψετε τα παραπάνω σχόλια άκρως εκπαιδευτικού χαρακτήρα...thanx