Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΤΕΝΕΡΓ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΤΕΝΕΡΓ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στο εβδομαδιαίο γράφημα στις 23 Νοεμβρίου 2017 είχαμε επισημάνει την ζώνη W-W1 ως μια πολύ σημαντική ζώνη.

Επισημαίναμε : Όπως επισημαίνεται και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα η ζώνη W1 [ 4,41-4,51] είναι ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πεδίο και της 13/1/2014, αλλα και λειτούργησε ως γραμμή λαιμού μιας διπλής κορυφής της περιόδου Οκτωβρίου -Δεκεμβρίου του 2009 !

Είναι ευκρινές ότι ενδεχόμενη ανοδική διάσπαση αυτού του πεδίου θα προσδώσει μεγάλη ορμή στον τίτλο με στόχο τα υψηλά της περιόδου εκείνης στα 5,40 ευρώ."

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/11/blog-post_23.html#more

Πράγματι από τον Ιανουάριο η μετοχή ξεκίνησε η διάσπαση της W-W1 συνεχίστηκε η κίνηση με retest ( 4,54  στις 6/2) και δυο εβδομάδες πριν η μετοχή βρέθηκε σε καινούργια τοπικά υψηλά, ενισχύοντας την κίνηση με στόχο την επόμενη Χ-Χ1 [ Οκτώβριος 2009 ] 

Απαραίτητη προϋπόθεση η ανοδική διαφυγή από το κανάλι D-D1. Aν ο τίτλος αρνηθεί την διαφυγή είναι πιθανή η υποχώρηση εκ νέου προς την ζώνη W-W1 που οριοθετηθεί την κίνηση. 

76 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.. Δεν θελω να πιστεψω ότι ο λαός των Αθηνών θα κλείσει τα αυτιά στό ξεπουλημα τής Μακεδονίας μετα απο αυτο που έγινε στην Τούμπα.. Λετε να πουν..αντε και γ...εσείς και η Μακεδονία σας..οι Νοτιοι στους Βόρειους;

Nek είπε...

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Εκτίμηση και ανάλυση ΓΔ και αγοράς εδώ... και σε βίντεο:

https://eurobyte.blogspot.gr/2018/02/blog-post_26.html

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα :)

dimivax είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα...

ArTaXiA είπε...

Bonjour mes amis

Σήμερα, δεν θα σχολιάσω τίποτα. Περιμένω τον Φιλίκα Κώστας να μας προσφέρει λίγα ψήγματα γνώσης και ιδέες για την αγορά μας, διότι παρατήρησα πως οι μόνες φορές που έχει εμφανιστεί είναι είτε κάτω από δικό μου σχόλιο που τα χώνω στον Midas, είτε κάτω από σχόλιο του Ηippy που -guess what-, τα χώνει επίσης στον Midas.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αρταξία έχεις καταντήσει ο Βαξεβάνης της Ελεύθερης Γνώμης. Και τα χνάρια δυστυχώς ακολουθεί και ο δασκαλάκος.


Κρίμα.

michele είπε...

Δεν χρειαζεται να τα χώνει απαραίτητα καποιος σε κάποιον πάντως :)
πολυ χαμηλός τζίρος προς το παρόν

ArTaXiA είπε...

Όοοοοχι....

Χρειάζεται! Ξέρεις κι εγώ στο δημοτικό, μικρός, άνοιγα το στόμα μου κι έλεγα σαχλαμάρες. Ήταν τα άλλα παιδάκια, που με την καζούρα τους με έμαθαν να σκέφτομαι πριν μιλήσω. Και φαντάσου.... το δουλεύω ακόμη... Από τα 7 μου.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Μιχάλη προσωπικά δεν έχω κάτι με κανέναν. Εξάλλου δεν με διακατέχει κόμπλεξ όπως τους προαναφερόμενους. Διότι αν δεν ήταν κομπλεξικοί απλά δεν θα χαρακτήριζαν τις απόψεις μου όπως τις χαρακτηρίζουν. Από πλευράς μου είναι η τελευταία φορά που τους απαντώ. Δεν υπάρχει λόγος να τους δώσω περισσότεροι αξία. Αυτοί που διαβάζουν (και δεν σχολιάζουν) έχουν καταλάβει.

ArTaXiA είπε...

Προσωπικά δεν έχεις με κανέναν. Σαφώς και δεν έχεις. Έχεις όμως με οιονδήποτε αναφέρει κάτι που δεν είναι προς το συμφέρον της παράταξης.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε αφήστε τα αυτά και πείτε και σε μας τους επενδυτας που πάει η αγορά;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι περιμένει η αγορά με τέτοιους τζιρους? Σώθηκαν τα μπικικινια?

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ, τόσα tips σου έχουμε δώσει και σε σένα, και στους άλλους επενδυτές και ένα καλάθι ποτά δεν έστειλες, λίγα choκολατάκια, κανένα κουνέλι να κάνουμε στιφάδο βρε αδελφέ. Εδώ έχουμε γεμίσει "κλειστές ομάδες" και μας ζητάνε συνδρομές, θέλω 300 ευρώ το μήνα να είμαι σε όλες, απλώς και μόνο για να κάνω τα αντίθετα απ' όσα γράφουν, κι εσύ θέλεις οδηγίες δωρεάν;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η μήπως φοβούνται την επιστράτευση τού Αγα? Μπαουαχαχα. ..Μήπως θα έχουμε πάλι καμιά ύφεση? Λέτε?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια πες του Μιχαήλ να μου στείλει την διεύθυνσή σου και θα λάβεις το καλάθι σού. .

ArTaXiA είπε...

Σιγά μην έχουμε ύφεση με αύξηση ήδη 5% το τελευταίο εξάμηνο στο καλάθι. Σουπερμάρκετ δεν πηγαίνεις; Ψώνια;

kostas είπε...

Artaxia , οπως καθε νοημων μπορει να καταλαβει γνωριζω το μιδα οσο και εσενα. Απλα καταφερνεις να εκνευρισεις ακομα και τους ψυχραιμοτερους.

Η αγορα κοιμαται, αγοραζω λιγο φολι και μοη. παρε και συ να βοηθησεις!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εντάξει ύφεση. ..Θέλω να πω..ο ξεγραβατοκος και πέρσι 2.7% περίμενε και θα κλείσει στο 1.5%?

ArTaXiA είπε...

Χοχοχοχοχο. Ψάχνω σημείο να σορτάρω ακριβώς ΦΦ και ΜΟΗ.

Kostas είσαι θεούλης!

michele είπε...

Η αγορά αναμένει την εκθεση της ΤτΕ και του ΔΝΤ

Καλο ειναι οτι υπαρχουν αντίθετες θεσεις στην αγορα, αυτη ΕΙΝΑΙ η αγορα, παιχνιδι αντισυμβαλλομένων

kostas είπε...

Το ξερω!προτεινω να σορταρεις στα 20ευρω!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Επίσης αγαπητέ παίχτη όταν μου λες για αύξηση στα sm θέλω σύγκριση με το 14. .τότε πού ήταν ο κακός Σαμαράς.

ArTaXiA είπε...

Το 14 φίλε Οπλαρχηγέ περπατούσες στο κέντρο της Αθήνας και ήταν σαν το Aleppo. Κλειστά μαγαζιά, ενοικιαστήρια παντού, επιγραφές "ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ-ΔΙΑΛΥΣΗ". Τώρα, τα ενοίκια στην Ερμού είναι στα 70 ευρώ το μέτρο και η Σόλωνος δεν έχει ούτε ένα ενοικιαστήριο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η Έκθεση στουρναρα θα λέει για καθαρή έξοδο? ή θα λέει και για προληπτική γραμμή; Μάχαιρα έδωσες. .Μάχαιρα θα λάβεις. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Άσε την Ερμού. .εκεί είναι άλλοι κανόνες. .Εγώ βλέπω φεύγουν από το ένα μαγαζί πάνε πιο πέρα ξανά φεύγουν πάνε σε άλλη περιοχή και ξανά μανά. .

ArTaXiA είπε...

Eγώ πάλι βλέπω τα εμπορικά κέντρα σε όλους τους δήμους είναι πλέον γεμάτα. Λίγο παρακάτω έχει λίγο θέμα, και βεβαίως δεν περιμένει κανείς να νοικιαστεί όλη η Καλλιθέα ας πούμε που έχει 15.000 εμπορικά ακίνητα, αλλά το θέμα τσουλάει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν θες να φας κουνέλι πες μου για την Μιγα. .χαχα. .

austin είπε...

Τα εμπορικά κέντρα είναι γεμάτα. Η ερώτηση είναι πόσοι από αυτούς έχουν "φρέσκια" τσάντα με ψώνια. Γιατί το στατιστικό στο mall είναι μπαίνουμε μέσα και αγοράζουμε από το πολύ στο ζάρα (γιατί στραντιβάριους και μπέρσκα και h&m είναι ακόμα χαμηλότερες οι τιμές). Με ένα 20άρικο ανά σακούλα δεν το λες και αγοραστική δύναμη...

Πέραν του μπακάλικου στατιστικού, αλήθεια παρακολουθήστε αυτούς που βγαίνουν από τα μολ. Η πλειοψηφία είναι με άδεια χέρια ή μαγαζιά του παραπάνω ομίλου

Την καλημέρα μου!

michele είπε...

Με διακυμανση 1 ( μίας) μοναδας του ΓΔ σε μια ωρα ,δεν παμε πουθενα,ουτε κατω ουτε πανω.

ΝίκοςΤ είπε...

Καλά,πως το λέει ο κ.Τάκης; "Κρατάω την κοιλάρα μου από τα γέλια".Για το επίδομα ενοικίου ντε.Δώσε κι άλλα μάστορα!
Καλημέρα στους αισιόδοξους αλλά και στους απαισιόδοξους. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι,άντε και σε κουμπαρά από το Ταμιευτήριο.

michele είπε...

Τζανακόπουλος για Αντωνοπούλου: Ο Τσίπρας της είπε ότι κακώς παίρνει επιδότηση ενοικίου – Περιμένουμε απάντηση

Την μάλωσε ,την εκανε ντα

hippy είπε...

Καλημέρα

αγαπητέ kosta (επειδή μου την είπες τις προάλλες) προσπαθώ να διαβάζω "κριτικά". Όταν λοιπόν ένας "παίκτης" αγοράζει ένα χαρτί με σημαντική καθημερινή διακύμανση πχ ΕΛΛΑΚΤΩΡ στο 1,74 και κάνει stop loss 7 cents κάτω στα 1,67 (-4%) και μαλιστα το κοινοποιεί με "στόμφο" εγώ καταλαβαίνω τα εξής

1) το παληκάρι έχει καεί παλαιότερα στο χυλό οπότε φυσάει και το γιαούρτι όπως λέει η παροιμία. Δηλαδή είναι looser.

2) το παληκάρι έχει μικρό κεφάλαιο (αυτό δεν είναι κακό) και τρέμει μήπως του εξαφανιστεί τελείως. Δηλαδή είναι νέος στην αγορά (ούτε αυτό είναι κακό φτάνει να έχει το "γνώθι σαυτόν"). Ο οποιοσδήποτε "δασκαλάκος" θα του έλεγε (εάν είχε διάθεση να μάθει) πως θα ήταν καλύτερα να στοχεύει στα λιγότερα αλλά σιγουρότερα κέρδη (ΑΜΚ που λέγαμε τις προάλλες) ή εναλλακτικά-σε μικρή διόρθωση-κάποια μικρότερα υγιή χαρτιά με προοπτικές και στήριξη (ΑΣΚΟ, ΙΚΤΙΝ, ΤΕΝΕΡΓ, ΑΣΤΑΚ, ΓΡΙΒ)

Για την ιστορία να πω ότι άκουσα πως τα βρήκαν οι μανατζαραίοι στον Ελλάκτωρα κι εκεί οφείλεται η κίνηση. Εάν είναι αληθές βέβαια (η ΤΑ ακριβώς στο στοιχείο της) έχει 1 ευρώ εύκολα. Τέλος πάντων εγώ πήρα ένα ένα μικρό στοίχημα και σκοπεύω να το 4πλασιάσω εάν και ΜΟΝΟ εάν σπάσει τα 2 ευρώ (υψηλό τελευταίας βδομαδας Ιανουαρίου)

hippy είπε...

Θεωρώ την τιμή του Ελλάκτωρα ουδέτερη συνεπώς δεν σκοπεύω να κάνω stop loss μια και πιθανολογώ πως το μαγαζί θα γράψει ψηλό έτους προς τον Μάιο-Ιούνιο. Εάν δεν έχουμε βέβαια τις υπερατλαντικές εκπλήξεις που φοβάται η GS.

(στο παρελθόν διετύπωσα μια σκέψη..."τι έχουν τάξει άραγε στον καιροσκόπο Τσίπρα για να λύσει το Σκοπιανό αδιαφορώντας για την εκλογική του ζημιά?"...εξακολουθεί να με απασχολεί)

ο dwk είπε...

Καλησπέρα
Μήπως (λέω μήπως)…
…επιθυμεί να διευθετήσει τα συσσωρευμένα από το παρελθόν ανοικτά θέματα (τηλεοπτικές άδειες, αλβανικό, δασολόγιο, σκοπιανό, δημόσια διοίκηση κλπ κλπ) παραβλέποντας το όποιο πολιτικό κόστος (ότι δηλαδή οφείλει να κάνει η κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση)

paolostar είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Τα νερα γιατι τοσο κατω ρε παιδια

ο dwk είπε...

http://www.cnn.gr/oikonomia/story/118946/sto-dimosio-epestrepse-to-taiped-tis-metoxes-eydap-kai-eyath

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλά που έχουμε την πρώτη φορά αριστερά του Τσιπρα και θα λύσει τα θέματα..Τώρα ας γελασω σαν τον Καλογήρου.. .μπουαχααααα...

Andreas D. είπε...

Χρόνια πολλά Θοδωρή, με υγεία!!

paolostar είπε...

dwk αυτο νομιζω ηταν γνωστο....

ο dwk είπε...

Ευχαριστώ Ανδρέα ! Υγεία και χαρά για σένα και την όμορφη οικογένειά σου

Nek είπε...

ΑΡΤ έχω δει μ@λ@κες στη ζωή μου αλλά σαν κι εσένα κανέναν! Είσαι μοναδικός στο είδος σου! Ευγε!
Αυτό για το πρωϊνό σχόλιο περί κλειστών ομάδων.
Κρίμα και σε είχα συμπαθήσει...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σκεψου dwk να έπαιρνε ο Άδωνις και η μπουμπουκα το χιλιαρικο για το ενοικιο...μπουαχαχααααα...

austin είπε...

Άρα κατά την γνώμη σου dwk ο τσίπρας δεν ήξερε εξαρχής ότι έπρεπε να κάνει κωλοτούμπα και για πρώτη φορά στην ιστορία της ελλάδας, βγήκε πρωθυπουργός στην χώρα χωρίς την έγκριση των "μεγάλων δυνάμεων".

Σωστά;

Θα σου πρότεινα να διαβάσει ένα βιβλίο γραμμένο από κομμουνιστή "ιστορία κωμικοτραγική του νεοελληνικού κράτους". Αν και μετά από αυτό συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι ο Τσίπρας ήταν βούληση του λαού, αλλά τελικώς μένει επάνω και κάνει χειρότερα των προηγουμένων τότε ναι, καλά έχει βγει η ατάκα "ο λαός θέλει τον σανό του"

austin είπε...

Ιδεολογια και τσίπρας και σαμαράς κτλ είναι για το καφενείο και για να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος. ΤΟ χρήμα κάνει κουμάντο. Και το χρήμα ήθελε τον αριστερούλη. Για να περάσει τα πάντα χωρίς να αντιδράει κανείς.

Όλα τα άλλα είναι απλά για να νιώθεις ότι είσαι ελεύθερος στον τόπο αυτό. Μόνο ελευθερία είναι να πας στην παραλία ή το βουνό και να απολαύσεις τον ήλιο. Όλα τα άλλα... είναι για το πόπολο!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ξυλο και Χημικά αυτη τη στιγμή εξω απο την Βουλή.. .Να μα την Παναγία δεν θελω να γίνουν εκλογές.. θέλω να το πιειτε ολο το ποτήρι...

ο dwk είπε...

…μου ακούγεται πιο …λογικό
(από το προηγούμενο που πρόβλεπε εκλογές ανά τρίμηνο…)

ArTaXiA είπε...

Nek, κι εγώ σε είχα συμπαθήσει. Και σε συμπαθώ ακόμη, γι αυτό και δεν σε αποκάλεσα ποτέ μα ποτέ μαλ@κ@. Η συμπάθεια όμως είναι ένα πράγμα, ενώ η ανοχή κάτι περισσότερο. Υπό αυτή την έννοια, εάν θέλεις να χρεώνεις συνδρομή για την κλειστή σου ομάδα, να το πράξεις. Να ανοίξεις χαρτιά, να πληρώνεις τον ΦΠΑ σου και να φορολογήσαι και στα κέρδη σου. Αλλά μη μου γράφεις "δωρεά 30€" φίλε μου. Διότι αν το αφήσουμε αυτό ασχολίαστο τότε θα είμαστε πράγματι μαλ@κ@ς.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Dwk ισως να εχεις και δίκαιο.. διάβασε τωρα και την ανακοίνωση της Ρανιας και του ανυπαρκτου υπουργού Παπαδημητρίου για το χιλιαρικο που τσεπωναν καθε μήνα για ενοικιο(τρομαρα τους)και μου απαντας συνολικά.

Nek είπε...

Κάθετί που γράφεις αποδεικνύει αυτό που σου έγραψα παραπάνω.
Όσα δεν φτάνει η αλεπουυυυ τα κάνει κρεμαστάρια. Κάνε τα μπας και δεις άσπρη μέρα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

για ανσχηματισμο..λενε...mini!!!...?

Andreas D. είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ Θοδωρή!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και μετά την ανακοίνωση τής Κύριας Ρανιας Αντωνόπουλου και όχι του ανύπαρκτου συζύγου τής (γιατί άραγε )ότι παίρνει το επίδομα μετά από παρότρυνση των άλλων βουλευτών πού το γνώριζαν το κόλπο ..ο τσιπρας εξακολουθεί και δεν έχει την δυνατότητα να διώξει τον κουρουμπλη. .τον ζουραρη. .και το ζεύγος πού έφτιαξε τα οικονομικά αποτελέσματα της χώρας. Θα περιμένει μάλλον να φύγουν όλοι μαζί σύντομα.

ο dwk είπε...

Σημαντική επιτάχυνση του ρυθμού μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους καταγράφει η ΤτΕ, με αποτέλεσμα το απόθεμα να διαμορφώνεται σε περίπου 95 δισ. ευρώ στα τέλη του 2017 έναντι 100,4 δισ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2017
Παρατηρήθηκε αύξηση των τραπεζικών καταθέσεων επιχειρήσεων και νοικοκυριών, ως αποτέλεσμα της ανόδου της οικονομικής δραστηριότητας και της σταδιακής ανάκτησης της εμπιστοσύνης του κοινού προς το τραπεζικό σύστημα
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1597584/tte-meiothhkan-sta-95-dis-eyro-ta-npes.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Dwk τα μισά λες. .εκτός και αν δεν τα διάβασες όλα όσα είπε. Άσε την προπαγάνδα. ..και πες μας πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες.

ο dwk είπε...

...αν (τώρα…) τα λέω …ολόκληρα και τα διάβασα σωστά:

-Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από τις 7:30-15:00, με τις πόρτες να ανοίγουν για εξυπηρέτηση του κοινού από τις 8:00-14:30

-Παρασκευή το ωράριο θα είναι από τις 7:30-14:30 και η εξυπηρέτηση του κοινού από τις 8:00-14:00

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ευχαριστώ dwk μπορεί να περάσω να πληρώσω καμιά ΔΕΗ και καμιά κλήση. .πλάκα μας κάνεις βρε άνθρωπε. Μιλάς σε εμένα αν λειτουργούν οι τράπεζες?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ θέλω να βγάλω το καπέλο στο γατονι πού νοίκιασε το σπίτι του στους υπουργούς και αρπάζει το 1000αρικο ακριβώς στο όριο των 12.000Ε τον χρόνο για να είναι στον χαμηλό συντελεστή του 15% φόρο η αν νοικιάζει και άλλα τέτοια σπίτια και είναι στο 45%..Γάτος λέμε.

ο dwk είπε...

Οκ, οκ ΟΠΛΑ
Αν πάντως σε στενοχώρησα, άκου και κάτι που θα σε χαροποιήσει:
…………
Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού ……. για την περίοδο του Ιανουαρίου 2018 το πρωτογενές αποτέλεσμα ανήλθε στα 1,852 δισ. ευρώ έναντι στόχου για 722 εκατ. Ευρώ
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1324392/protogenes-pleonasma-1852-dis-euroton-ianouario
……………..
Με αύξηση των εσόδων και μείωση των δαπανών
(και κατά συνέπεια, (ξανα)απομακρύνονται οι …κόφτες)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αγαπητέ dwk αυτό είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα. .να υποθέσω αύξηση εσόδων από κατασχέσεις και μείωση δαπανών από υποχρεώσεις του κράτους προς ιδιώτες. .Η λέξη ανάπτυξη και αποκρατικοποιησεις δεν παίζει με σύριζα.

ο dwk είπε...

Και αυτά (ανάπτυξη, αποκρατικοποιήσεις) θα μετρηθούν στο τέλος
(εδώ, βέβαια, οφείλουμε (όλοι μαζί) να καταδικάσουμε απερίφραστα τον Τσίπρα (ένα ακόμα τεράστιο ολίσθημα…) γιατί δεν ανακάλυψε το …λεφτόδεντρο ! )

michele είπε...

Αφηνω να αλωνιζετε καποιοι, δεν ειναι οτι επειδη δεν συμμετεχω δεν διαβαζω, απλα να με συγχωρειτε ενιοτε,ειμαι ιδιαιτερα απασχολημενος

θα ερθουν και οι απαντησεις-τοποθετησεις :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αντε βρε. .πάλι με κάλυψες...να δω τι θα σκεφτώ να σού απαντήσω πάλι. .φτου (τι απαντάς τώρα. .λευτοδεντρο. .δηλ. δέντρο πού αντί για καρπούς βγάζει λεφτά )ΘΑ το στείλω στον φλαμπουρδαρη στο σαιτ να μου απαντήσει. ..α..ξέχασα ο μαδουρο έχει τέτοια δέντρα. .να στείλει μερικά. ..αυτός το ανακάλυψε αν άκουσες. .κρυπτόν ομόλογο Βενεζουέλας. .

ο dwk είπε...

…είπα και γω ! …που βρίσκεται – τόση ώρα - ο Michele !
…χα χα χα !
…καλό απόγευμα ΟΠΛΑ, χάρηκα που τα είπαμε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι τα ειπαμε...10-0 μας εριξες..καλο απόγευμα πάντως.. το εννοώ.

Nek είπε...

Σόρρυ Μιχάλη. Το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να προσβάλω εσένα και το μπλογκ σου. Ξέρεις πάνω-κάτω σε τι επίπεδο κινουμαι.
Αλλά υπάρχει και ένα όριο. Και κάπου ξεπεράστηκε. Και δεν φτάνει που ξεπεράστηκε, συνεχίζεται κιόλας. Ελπίζω να μην παρεξήγησες αυτό που έγραψα. Άλλωστε δεν είχε καμία σχέση με εσένα.
Φιλιά και καλό απόγευμα.

michele είπε...

Nek μεγάλοι ανθρωποι ειμαστε ολοι, ο καθενας εχει την αποψη του,τις αιτιασεις του. Η θεση μου σαν φιλόξενος χωρος δεν ειναι παντα ευχαριστη, γι αυτο το λογο προτιμω να τα βρισκουν μεταξυ τους οι θιγόμενοι.

Εκτος των τρολ και σπανιων περιπτωσεων που εκτραχυνεται ιδιαιτερα το κλίμα, οπου και αναγκαζομαι να επεμβαίνω.

michele είπε...

Ξεκιναει και ο Αμερικάνος επανω και μεις κανουμε καινουργιο χαμηλό ημερας, ενδιαφερον

hippy είπε...

Εγώ πάντως θα κρατήσω την ουσία...ότι εάν δλδ είχα εμπιστοσύνη στην κρίση μου για την μελλοντική κίνηση της αγοράς θα ποντάριζα το χρήμα μου όλο και θα πλούτιζα...δεν θα πουλούσα τη γνώμη μου 1 ευρώ/μέρα.

Κατά τα λοιπά τι να πω? Τίποτα περισσότερο από αυτό που λέει ο Μπάφετ...Δεν έχω ακομα συναντήσει τεχνικό αναλυτή πλούσιο !!

(Φαντάζομαι πως τώρα μάλλον θα πρέπει να περάσω απέναντι στο κλάμπ με τους μ@λ@κες)

Nek είπε...

κι εγώ να τα βρίσκουμε προτιμώ. Απλά κάποιοι φαίνεται ότι έχουν να χωρίσουν κάτι και γίνονται κακοί....

Nek είπε...

Οχι κε hippy. Ανήκετε αλλού εσείς! Απλά δεν έχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο επαφής για να σας εξηγούσα...

michele είπε...

Oριακά στα 30 εκ ο καθαρος τζιρος, χασαμε τις 845 μον και κινουμαστε στο ευρος
828-845 μον

ΔΤΡ επιστροφη στην γνωστη ζωνη 912-899 ( κλείσιμο 909,84 μον)
αδυναμία υπερβασης των 932 μον

Αντιδραση της ΜΟΗ που παταγε σε..βαραθρο

michele είπε...

Διώξαμε και την πλουσια υπουργό των 500.000 ευρω το χρόνο που βουταγε επιδοτησουλα 1000 τον μήνα για να μένει Κολωνακι, το ιδιόκτητο στη Γλυφαδα έπεφτε μακριά

και τι θα κανουμε τωρα, ποιος θα μειωσει την ανεργια; Ο δραχμιστής σύζυγος υπουργός θα μας βοηθήσει;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μόνη της έμενε; η δεν μαρτύρησε στον σύζυγο οτι παίρνει επιδομα για να του παιρνει το χιλιαρικο;τα κανουν αυτά οι πονηρες γυναίκες.. .εχουν τον διαολο..

michele είπε...

Απεφυγα το κραξιμο σημερα ΟΠΛΑ. Το παρατηρησες πιστεύω :)) Δεν ξερεις βεβαια απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.

Ilias D είπε...

kαλα εκανες Μιχαλη,μη μου στενοχωρησεις κ τον Ντοκυ στα μεθεορτια.
Υ.Γ. Επι τη ευκαιρια,Χρονια πολλα Θεοδωρε.

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα και να συμπληρώσω ότι εκτός του ότι χρεώνουν τις συμβουλές τους μετά βγάζουν και βιβλία χαχα.