Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΔΑΠ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
EYΔΑΠ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Πλαγιοανοδική κίνηση  εντός του μεγάλου καναλιού T100-T200 πραγματοποίησε η μετοχή το τελευταίο δωδεκάμηνο, με υψηλά τα 6,97€ της 30/1/2018.
Ο τίτλος δημιούργησε σχηματισμό head & shoulders με γραμμή λαιμού την S1 στα 6,30€ που ενεργοποιήθηκε καθοδικά κατά την χθεσινή συνεδρίαση με αυξημένο όγκο συναλλαγών ( 154 χιλ τμχ) και με στόχο τα 5,60€. Ταυτόχρονα 
το διασπάστηκε καθοδικά και το σύστημα των δυο κινητών των 200 ημ ( εκθετικού και απλού).

Ο στόχος θα μπορούσε να "αποφευχθεί" καθώς ένα πλέγμα πολύ ισχυρών στηρίξεων  όπως  η γραμμή τάσης Τ200,  η Ε1 στα 5,84 και η V στα 5,72 ( επισημαίνονται με κόκκινο τετραγωνάκι) μπορούν να αποτελέσουν  μαγνήτη αγοραστικών θέσεων.
Τα 6,30€ παραμένουν στόχος μιας ενδεχόμενης αντίδρασης και μόνο ΠΑΝΩ από την S1 η μετοχή θα επανέλθει σε  long τροχιά που θα επικυρωθεί με την διάσπαση και των 6,50 ευρώ  της Χ100.

69 σχόλια:

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/politics/article/1597781/paraiththhke-kai-o-yp-oikonomias-dhmhtrhs-papadhmh.html

mixalis mixalios είπε...

Τα παιδιά τους που έμεναν ? ( αν είχαν οι άνθρωποι) Δεν μπορεί, κάπου στην κυβέρνηση θα ήταν κι αυτά...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. Το σπίτι που εμενε το ζεύγος σε ποιον ανήκει; Πλήρωναν το χιλιαρικο καθε μήνα η απλά τσεπωναν το επιδομα;Με τι ανταλαγματα;.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για το Μισθιο έδιναν ολο το χιλιαρικο;λιγοτερα;περισσότερα; η έμεναν τζαμπα;
Τώρα χωρις υπουργό επενδύσεων τι θα κάνει το ΧΑ;
Τελικά θα παει γρηγορότερα σε εκλογες ο τσιπρας;

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα παίκτε μου και φαν κλαμπ Κούλη.

Επουδενεί θέλω να υπερασπιστώ πολιτικούς εδώ -μακριά από εμένα αυτά- αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τη σκέψη μου μαζί σας.

Χαμός κακός έγινε με το ζεύγος Αντωνοπούλου και το επίδομα ενοικίου. Επειδή ήταν υφυπουργός εργασίας. Του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν πλούσια είπαν. Δεν θα έπρεπε να το λαμβάνει. Θα συμφωνήσω. Ο Πάγκαλος λαμβάνει βουλευτική σύνταξη. Είναι πλούσιος. Δεν θα έπρεπε να τη λαμβάνει. Συνάνθρωποι μας, τρώνε στα συσσίτια. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι επίσης πλούσιος. Θα έπρεπε να λαμβάνει μικρότερο αναλογικά μισθό ως βουλευτής σε σχέση ας πούμε με έναν συνάδελφο του που δεν έχει περιουσία. Μα γιατί; Είναι πλούσιος αφού.

Επαναλαμβάνω πως δεν υπερασπίζομαι την Αντωνοπούλου, ωστόσο ο ισχυρισμός της πως "επιδότηση είναι τμήμα της αμοιβής της" είναι ορθός. Αν ελάμβανε μηνιαίες απολαβές αυξημένες κατά 1000€ το μήνα, ουδείς θα ισχυριζόταν πως "είναι πλούσια", όπως κανείς δεν ενίσταται στις απολαβές άλλων επίσης πλουσίων υφιπουργών της κυβέρνησης. Ακόμη και εκείνων που δεν ανήκουν στην κυβέρνηση. Ο επίτροπος Αβραμόπουλος ας πούμε λαμβάνει ένα σωρό επιδόματα. Γιατί; Δεν είναι πλούσιος ο Αβραμόπουλος;

Το ατόπημα της υφιπουργού ήταν πως δεν σκέφτηκε να ενσωματώσει το επίδομα στις αμοιβές της. Κι έτσι γίνεται βορά στον κάθε Οπλαρχηγό που πήρε τ' όπλο του και ρωτάει "ποιανού είναι το σπίτι στο Κολωνάκι." Κάτι ας πούμε που δεν ρωτάει όσον αφορά την έδρα της Μαρέβας. Εκεί δεν μας νοιάζει "ποιανού είναι το ακίνητο". Αλλά η Μαρέβα δεν είναι υφυπουργός. Αλλά ακόμη και να ήταν, δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα παίχτη μου..Αγιος δεν ειναι κανένας.. Να στο πω απλά.. βρηκαμε Πάτημα και τους σκιζουμε..ετσι είναι οι κανόνες του αγγελικα πλασμενου τοπου μας.

kostas είπε...

στρεφοντας την κουβεντα σε πιο ανουσια θεματα μαθαινω καποια ασχημα νεα για τη μετοχη της εθνικης. αν καποιος ενδιαφερεται μου λεει. αλλιως ας συνεχιστει η ωραια κουβεντα περι συριζα.

Geopard είπε...


Καλημέρα στην παρέα , Μιχάλη σε ευχαριστούμε για την ΕΥΔΑΠ , για τους υπόλοιπους δεν αφήνετε τα πολιτικά να πούμε κάτι για την αγορά να βγει καμιά καλή απόδοση στα κάτω και στα πάνω από το να τρώγεστε για τα πολιτικά , έτσι και αλλιώς κανένας (πολιτικός) δεν πάει για την δόξα από ότι εχω καταλάβει και αυτός που εγώ γουστάρω δεν μπαίνει καν στην βουλή (Τζήμερος) άρα δεν ασχολούμαι μαζί τους αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εχω άποψη ή ότι κάνω τα στραβά μάτια με τα σούργελα που κυβερνάνε αυτή τη στιγμή.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Αρταξία όντως, σε έναν όμαρφα πλασμένο κόσμο έτσι όπως τα λες είναι. Και αν κάνουμε μία φιλοσοφική κουβέντα, όλο το παραπάνω είναι και η ουσία. Ειλικρινά το λέω, για σκεφτείτε από τους πλούσιους πολιτικούς (βλέπε πικραμένο που τώρα τον κατηγορούν οι γελοίοι) να έλεγαν, έχω λεφτά δεν χρειάζομαι τόσα να παίρνω από τον φορολογούμενο, όλα θα ήταν καλύτερα.

Υπάρχει όμως μία μικρή διαφορά και για αυτό πρέπει να μείνουμε στο θέμα αντωνοπούλου.

ΤΗν δεξιά την λένε επάρατη. Την αριστερά αγνή και ότι μόνο αυτή σκέφτεται τον συμπολίτη της. Λένε ότι είανι ηθική και πάμε πάλι σε διχαστικές λογικές ότι εμείς και εσείς.Ενώ το θέμα βρίσκεται αλλού: όταν πάρεις την εξουσία ξεχνάς κάθε ουμανισμό. Και αυτό φάνηκε με την αντωνοπούλου. Ότι δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από μία *(δήθεν) αριστερά που πήρε την εξουσία. Η πολιτική της τσακίζει τον μέσο πολίτη και βοηθά μόνο τους ημετέρους.

Τουλάχιστον η δική μου ανάγνωση της ιστορίας (διεθνώς) είναι τούτη: "αριστερά" είναι μόνο για να κρατάει τα μπόσικα σε "νεοφιλελεύθερες" ιδέες. Και όχι μέσω κομμάτων αλλά μέσω του θυμικού του ανθρώπου. Όταν αριστερά έγινε εξουσία τα αποτελέσματα ήταν κάκιστα. Όχι γιατί φταίει η αριτερά αλλά γιατί ο άνθρωπος όταν βρεθεί στο μέλι δίπλα πρέπει να έχει πολύ δύναμη για να μην το βουτήξει. Βάλε στην εξίσωση και τους πιθανούς περιορισμούς που βάζουν στον λαό, είναι ακόμα πιο εύκολο να το βουτήξουν οι ίδιοι...

ArTaXiA είπε...

Συμφωνώ Austin.

Η εξουσία αλλοιώνει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και για να κλείσω το θέμα αν φταίει η αριστερά ή η δεξιά. .να υπενθυμίσω ότι ή αριστερά κυβερνά 50 χρόνια εδώ. .

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα σε όλους

Paolo GG είπε...

Austin , έτσι είναι.
Αλλά το ερώτημα είναι
πού ( στο περίπου) αγοράζουμε ΕΛΠΕ ?

γιατι με την πολιτική μόνο φτωχαίνουμε.......

michele είπε...

Παιδες καλώς η κακώς οι αγορές παντού στον κόσμο συνδέονται με την πολιτική των κυβερνήσεων, δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς.

Τωρα, όπως είναι δύσκολο να ασχολείται,έρευνα, τεκμηριώνει και αποφασίζει κανείς για την αγορά και την τσέπη του, άλλο τόσο δύσκολο είναι να κάνει μια πολιτική ανάλυση.

Παράδειγμα ο φίλος μου ο Art. Λέει κάτι σωστό. Το επίδομα που έπαιρνε η λεγάμενη ήταν μια ψηφισμένη διάταξη στο 3ο μνημόνιο του 2015 ( τότε που καιγομασταν) που την χώσανε στην τούρλα οι "ηθικοι".

Τωρα οι παρατηρησεις μου ειναι ο εξης: Η κυρια αυτη εκανε αιτηση να παιρνει το επίδομα, μπορουσε να μην κανει ,δεδομενου οτι ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ σπιτι στην Αθηνα. Ειναι δηλ ντροπη σε ηθικο επίπεδο,δεν ειναι παρανομο.

Ντροπη ηταν και οταν ο μακαριτης Μαγγινας ειχε στο κτημα του στο Κορωπι, μια οικογενεια Ινδων που ετρωγαν εκει, κοιμοντουσαν εκει, αλλα δεν τους πληρωνε ΙΚΑ.
Αυτος παραιτηθηκε ( η κυρια Ρανια οχι) και οι Ινδοι εφυγαν κλαιγοντας που εχασαν μια αξιοπρεπη ζωη.
Αυτη ειναι και η διαφορα των μεν με τους δε. Οι αλλοι μια ευθιξια την ειχαν.

Τελος η γνωστη εμπαθεια ( Βαξεβανειου επιπεδου αλλα αυτος τα παιρνει κιολας με διαφημισεις κλπ) του Αrt προς τη Μαρεβα, γονο παμπλουτης οικογενειας που δεν εχει καμια σχεση με την πολιτικη και που εχει οσα σπιτια και όπου γουσταρει.
Τι δουλεια ειχε η Μαρεβα στη συζητηση αυτη;

Για αυτο θα κραζω ,για κατι τετοια.

ArTaXiA είπε...

Το όνομα "Μαρέβα" ήταν trigger, για να μπεις στην κουβέντα. Μόνο με τον Οπλαρχηγό δεν έχει πλάκα...

ΝίκοςΤ είπε...

Κύριε Paolo GG έχετε απόλυτο δίκιο.
Για τα ΕΛΠΕ δεν θα σας προτείνω σημείο εισόδου δεν είμαι άλλωστε επαγγελματίας και αν ήμουν πάλι δεν θα το έκανα.Θα σας επισημάνω όμως ότι τον Ιούνιο του 2015 η σχέση ΕΛΠΕ/ΜΟΗ στο tableau ήταν περίπου 1/2 Και απλά εκεί οδεύουμε και πάλι ,έτσι τουλάχιστον ψυχανεμίζομαι.Καιρός φέρνει τα λάχανα ,καιρός τα παραπούλια έλεγαν οι πρεσβύτεροι που ήξεραν την σημασία της υπομονής.
Καλημέρα φίλοι.

michele είπε...

Θα εμπαινα ετσι κι αλλιως Αrt λες και δεν με ξερεις :))

michele είπε...

Ενα ενδιαφέρον επίπεδο Paolo για τα ΕΛΠΕ ειναι το 7.65-7,80
Παντα χωρις να σπασει κατω η γραμμή τάσης που με τις τωρινες συνθηκες, προσωπικα δεν το βλέπω.

Άχθος είπε...

Εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά....

http://prntscr.com/ikc95f

Καλημέρα σας

Geopard είπε...

Μιχάλη στα ΕΛΠΕ κάτι τέτοιο βλέπεις? http://prntscr.com/ikcacl

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Να πουμε κ δυο λογάκια για τη ΜΕΡΚΟ....
Μιας κ την υποστηρίζαμε αρκετά κ ευτυχώς δικαιωθήκαμε..... με τα μερίσματα κ το ανέβασμα της τιμής της.

Δεν θεωρώ δίκαιη τη πρόταση εξαγοράς των ΕΛΠΙΣ στα 18,70 ειδικά οταν ο κλάδος πηγαίνει τόσο καλα και το μαρμαραδικο στα Σκοπιά δουλεύει σούπερ κ με φορολόγηση 10%.

Δεν ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Δεν σκοπεύω να τους δωςω κομμάτι, αντιθέτως προσπαθώ κ ενισχύω θεσεις στο 18,75.

Τον επόμενο μήνα έχει ανακοίνωση αποτελεσμάτων. Οποιαδήποτε αύξηση κερδών κατω απο 25% θα μου φανει «ύποπτη».

Έψαξα κ τον όμιλο παυλιδη, πολύ δυνατός ισολογισμός της 31.12.15.

Δεν προκειται να φτιαξει το θέμα της εμπορευσιμοτητασ, αλλα Μερίσματα θα μας δινει. Την διακρατω σαν ομόλογο.

Προσωπικα εχω τιμη στόχου τα 26 ευρω.

michele είπε...

Harry γνωστος..θεουλης ο Κονκλαβιος

michele είπε...

Ακριβως GEO!

michele είπε...

Ποση ειναι περιπου η μερισματική αποδοση Kαμπουλ της Μερκο;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Φωτακης ..Μαρδας. .Σγουριδης. .έπαιρναν και αυτοί επίδομα ενοικίου. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο φωτακης έμενε σε δικό του σπίτι. .αλλα..

michele είπε...

Αφου το ξαναφερες ΟΠΛΑ να πουμε και την λεπτομερεια. Δεν θελω να σας κουραζω γι αυτο δεν το ανεφερα.

Η διαταξη αυτη ισχυε για τους βουλευτες επαρχιας.Εχει τη λογικη της,γιατι οπως εχω αναφερει πληρωναμε ξενοδοχειο (Caravel) οποτε λεμε ας τους δινουμε μια επιδοτηση πιο φθηνα θα μας κοστιζουν.

Το φθινοπωρο του 2015 μπαινει λοιπον αυτη τη τροπολογία ΚΑΙ για τους εξωκοινοβουλευτικους υπουργους με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ισχυ.

Ποιος την κατέθεσε; ο Μαρδας.Ποιος ηταν εξωκοινοβουλευτικος υπουργος ΠΡΙΝ το φθινοπωρο του 2015;(απο τον Φεβρουάριο του 2015;)
Ο Μαρδας φυσικα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Σγουριδης έπαιρνε 50 ευρώ τον μήνα για να διαμένει σε ενοικιαζομενο δωμάτιο. .τόσο ξεφτίλα. .καταδέχτηκε και έπαιρνε 50 ευρώ τον μήνα. .Τι δωμάτιο είναι αυτό με 50 ευρώ τον μηνα;τρωγλη; δεν μας τα λέει καλά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν θα παραιτηθούν οι 3 υπουργοί; ακομα;

michele είπε...

Τι να παραιτηθουν ρε ΟΠΛΑ, χειρότεροι θα μπουνε χα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Να παραιτηθούν και να μείνουν 15 μέλη στην κυβέρνηση. .θα νοιώσει καλύτερα ο Τσε μας. .

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2018, ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της συνολικής χρηματοδότησης της οικονομίας διαμορφώθηκε στο -1,6%, αμετάβλητος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ενώ η μηνιαία καθαρή ροή ήταν αρνητική κατά 1.199 εκατ. ευρώ, έναντι θετικής καθαρής ροής 555 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής του συνόλου των καταθέσεων διαμορφώθηκε σε 6,8% από 4,5% τον προηγούμενο μήνα και η μηνιαία καθαρή ροή ήταν θετική κατά 1.491 εκατ. ευρώ, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 732 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2017.

Σημειωτέον πως όσον αφορά στις καταθέσεις, σημειώθηκε αύξηση από τις καταθέσεις της γενικής κυβέρνησης, αλλά μείωση από τον ιδιωτικό τομέα, ήτοι τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Σημειωτέον πως όσον αφορά στις καταθέσεις, σημειώθηκε αύξηση από τις καταθέσεις της γενικής κυβέρνησης, αλλά μείωση από τον ιδιωτικό τομέα, ήτοι τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Σημειωτέον πως όσον αφορά στις καταθέσεις, σημειώθηκε αύξηση από τις καταθέσεις της γενικής κυβέρνησης, αλλά μείωση από τον ιδιωτικό τομέα, ήτοι τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Σημειωτέον πως όσον αφορά στις καταθέσεις, σημειώθηκε αύξηση από τις καταθέσεις της γενικής κυβέρνησης, αλλά μείωση από τον ιδιωτικό τομέα, ήτοι τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

michele είπε...

Θα αυξηθουν τωρα οι καταθεσεις της γενικης κυβερνησης που θα παρει τα 930 εκ μερισμα απο την Τραπεζα Ελλαδος,κανενα πρόβλημα

michele είπε...

Είσοδος στη ζωνη 830-828 στον ΓΔ

Μαύρος Κύκνος είπε...

αλλά μείωση από τον ιδιωτικό τομέα, ήτοι τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.
αλλά μείωση από τον ιδιωτικό τομέα, ήτοι τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.
αλλά μείωση από τον ιδιωτικό τομέα, ήτοι τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

michele είπε...

40 δισ εχουν φύγει απο τον Δεκεμβριο του 2014, 4,7δισ εχουν επιστρέψει οσον αφορα τις καταθέσεις ιδιωτων.

austin είπε...

Όταν αυτοί οι γελοίοι πυροδοτούν το οικονομικό περιβάλλον της χώρας με κάθε ευκαιρία, τότε πως να δούμε πραγματικά άσπρη μέρα.

Από ότι είδα στα πεταχτά, τα νέα είναι καλά για τα μάκρο σε γενικές γραμμές. Αλλά αυτές οι ειδήσεις καίγονται. Οι τράπεζες δεν σηκώνουν κεφάλι και όλα βρίσκονται σε μία συσσώρευση-διολίσθηση.

Είπαμε, ο τσίπρας κάνει χάρες στους μεγάλους! οι μικροί στον κουβά!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Από ότι μαθαίνω ο Σγουριδης έμενε σε υπόγειο στο Αιγάλεω μαζί με άλλους 10 μετανάστες και το μερίδιο του ήταν 50 ευρώ τον μήνα. .Τώρα θέλω ενα σποτάκι τού Μητσοτάκη με όλους αυτούς τους τιμητες τής ηθικής και να λέει στο τέλος με την φωνή τού Τσε. ΉΤΑΝ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΠΡΆΞΗ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και ο φαμελος τσεπωνει το επίδομα. .

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς αγαπητέ Οπλαρχηγέ.....Είπαμε. Ο "μύθος" της αριστεράς κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Να είναι καλά ο Παππάς και ο Καρτερός που κάθε μέρα με τα εμφυλιοπολεμικά τους μηνύματα το επιβεβαιώνουν.

Paolo GG είπε...

7,65 με 7,80 ΕΛΠΕ. Thanks Michele. πιο κοντά στο 7,80 πιστεύω.

ΝίκοςΤ thanks και σε σένα,
ωραία η παροιμία σου.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αριστεροί με γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ακίνητα που θα ζήλευαν και πρίγκιπες, επενδύσεις σε χρηματιστήριο και ομόλογα απλά δεν ονομάζονται αριστεροί. Καραδεξιοί είναι.

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1564455873643835/

michele είπε...

Eπειδή προσπαθω να το αποφυγω αλλα δεν με αφηνετε

https://twitter.com/pkarkatsoulis/status/968418135438217217/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.liberal.gr%2Farthro%2F192467%2Fepikairotita%2F2018%2Fp-karkatsoulis-meta-to-epidoma-enoikiou-nomothetisan-5astera-xenodocheia-gia-tous-sunodous-ton-upourgon.html%23.WpVVWLwOrOk.facebook

Νομοθετησαμε τον Ιουλιο του 2016 να μένουν στα πενταστερα και οι..συνοδοι υπουργών κλπ

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ο Φωτάκης μέσα σε όλες τις μετοχές και τα αμοιβαία που έχει, είναι μέτοχος Forthnet με 4.137 μετοχές. Δεν του είπε κανείς να μην επενδύει σε κωλόχαρτα?

austin είπε...

Αν μου έδιναν και εμένα ένα χιλιάρικο για ενοίκιο και στο φρίγο έβαζα λεφτά και ότι άλλο σάπιο. Αφού τα υπόλοιπα τα έχουμε λυμένα, βάζουμε και σε κανά κωλόχαρτο μπα και πάρουμε κανά σουβ (suv δλδ).

Είναι αυτό το παραπάνω που έγραφα για τα αριστερά καθεστώτα στην ουσία. Εμείς καλά και στον λαό σανό. Και βγαίνει ο dwk, μασουλώντας τον σανό, μας λέει φιλελέδες, τα ακούει και κάποιος άλλος, λέει δίκιο έχουν, οι φούστηδες (που σαι μπάρμπα) οι προηγούμενοι φιλελέδες και στην ελλάδα όλα πάνε καλά αριστερά με κανέναν να μην ασχολείται. (και όχι μόνο, γιατί νομίζετε στην βενεζουέλα έχουνε αυτό που έχουνε;; Επειδή είναι χαζοί; ή επειδή την πάτησαν με το καθεστώς λόγω αριστερού φρονήματος)

ΥΓ. Αλήθεια, νομίζω ότι σε ελάχιστα μπλογκ και γενικά παρέες ασχολούνται με τα αίσχη που κάνουν. Απλά όλοι βρήκαν στέγη πλέον στο "δεν ασχολούμαι με την πολιτική, τους είδαμε όλους άλλωστε".

hippy είπε...

Αναλυτικά, οι καταθέσεις από νοικοκυριά μειώθηκαν κατά 1,061 δισ. ευρώ και οι καταθέσεις των επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 341 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα οι καταθέσεις των νοικοκυριών είχαν εμφανίσει αύξηση κατά 2,6 δισ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα οι καταθέσεις των νοικοκυριών είχαν εμφανίσει αύξηση κατά 2,6 δισ. ευρώ.

Αχ...τα τσιγαρα τα ποτά και τα ξενύχτια χαλάσαν τα καλύτερα τα σπίτια...

https://www.youtube.com/watch?v=3PPdncX-EO8


Αυξήθηκαν και οι πωλήσεις αυτοκινήτων...ωρε που πάμε ωρε, που πάμε

https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE

michele είπε...

Μην συνεχιζετε αυτη την κοντρα δεν εχει νοημα. Λεω εγω. Εσεις κανετε ο,τι θέλετε χαχα

michele είπε...

834,7 δυσκολούτσικο

μπαρμπαλιας είπε...

ο μΠολυχρονος με ενα -1- τεμ
στο +30%....
γιατι οχι;πηρε ραμα απο τον χαλιά
εκεινο το κυριο γκοτσι στην ΕΚ
τι κανει;

hippy είπε...

"Ο/Η michele είπε...
Μην συνεχιζετε αυτη την κοντρα δεν εχει νοημα. Λεω εγω. Εσεις κανετε ο,τι θέλετε χαχα"


Ότι πεις εσύ αφεντικό!!

https://www.youtube.com/watch?v=_9Q_XyD-aDk

μπαρμπαλιας είπε...

Η.
η αυξηση στα αυτοκινητα ειναι
λισίνγ

michele είπε...

Χαχα Ηλια μ αρεσει ναμαστε σε κέφια :))

hippy είπε...

Αλήθεια όμως βρε Μιχάλη μου γιατί όταν επιμένει επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά την άρρωστη άποψη ο ισοβίτης της δεξιάς στρούγκας δεν λες τίποτα κι όταν απαντάμε εμφανίζεσαι?

Χα χα χα δεν με νοιάζει φυσικά καλό είναι όμως να κρατάμε λίγο και τα προσχήματα.

michele είπε...

Η εμφάνιση μου Ηλία ειναι περισσότερο θέμα χρονικό και όχι σχετικό με του τι λεει ο καθένας

Αλλωστε στη 1.43 που εμφανίστηκα και ανέφερα για το θεμα, εσύ δεν είχες εμφανιστεί :)

Το μονο που έχει σχέση με ..εμφάνιση ειναι όταν ο καλλιτέχνης βγαζει την εμπάθεια του για την ..Μαρεβα οπότε βγαίνω να τον κραξω χαχα


Andreas D. είπε...

Μπαρμπαλια...

+16,50% πλέον...

hippy είπε...

Το μπλογκ είναι χρηματιστηριακό Μιχάλη μου...ο καλλιτέχνης είναι περιουσιακό στοιχείο, προσδίδει αξία στο χώρο, η Μαρέβα είναι παιχνίδι. Εσύ το ξέρεις, το γράφω για τους πολλούς που ενοχλούνται απ΄το ύφος-δικαίωμα του καθενός. Τι να κάνεις έναν καλοπροαίρετο με χριστιανικό ύφος χρήστη (πχ Χίππη) που όμως η συνεισφορά του περιορίζεται σε copy paste μυνήματα?

michele είπε...

Θελω ενα σοβαρο επενδυτη,πολύ καλό γνωστη της αγορας και που αυτοπροσδιορίζεται αριστερος :)) αμα εχει και χριστιανικο υφος ακομα καλυτερα,γιος θεολόγου ειμαι εγω Hippy !

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αφηστε τον Μιχάλη..ο Μιχάλης και μεγάλη υπομονή κάνει που ακούει τις μαλακιες πολλών.

ArTaXiA είπε...

Hippy, βαθύτατα κολακευμένος.

Στις παρεμβάσεις τώρα δεν μπορώ παρά να παραθέσω κι εγώ την άποψη μου. Και η άποψή μου είναι πως όσο ας πούμε γράφει ο Οπλαρχηγός για εκλογές που δεν γίνονται, ή ο Midas για ό,τι σαχλαμάρα του κατέβει στο κεφάλι, το περνάμε όλοι ντούκου. Ανεξαιρέτως. Μόλις απαντήσουμε, εγώ ή εσύ, στο καπάκι σκάει μήνυμα τύπου "σαν παιδιά κάνετε", "είναι χρηματιστηριακό το blog", πείτε μας καλύτερα που πουλάν καρδιές για να πάρω μια. Δεν συνέβη μια και δύο, ώστε να ισχυριστεί κανείς πως είναι τυχαίο. Συμβαίνει κάθε φορά.

Στα της Μαρέβας τώρα. Το ψυχανεμίστηκα πολύ. Αυτή η γυναίκα δεν μ' ενοχλεί τόσο επειδή είναι σύζυγος Κούλη. Μ' εκνευρίζει η δηθενιά της. Και παραθέτω απόσπασμα από συνέντευξή της στο Forbes:

"Ήταν μια ρομαντική αντίδραση απέναντι στην οικονομική κρίση - ένα δυνατό αίσθημα πατριωτισμού. Θέλαμε να στηρίξουμε τη χώρα μας (...) να αποδείξουμε στον επιχειρηματικό κόσμο ότι υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα και ότι δεν είναι όλα μαύρα", σημειώνει, μεταξύ άλλων, η κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι." (Σχετικά με την επιχείρησή της Zeus & Dione)

Και λίγο παρακάτω δήλωσε:

"Ανεξάρτητα από το πόσα λεφτά έχεις - και εμείς δεν είχαμε - κάνεις λάθη, γιατί πραγματικά πρέπει να το περάσεις αυτό για να κατανοήσεις τη διαδικασία, να καταλάβεις πού βρίσκεται το πρόβλημα."

Η Μαρέβα!

Με τα ακίνητα στο Παρίσι, την offshore, και την περιουσία που κανείς σας δεν αμφισβητεί, δηλώνει πως "είναι ρομαντική", και πως "δεν είχε χρήματα".

Η Μαρέβα που πουλάει σαγιονάρες προς 300€ στο Costa Navarino, ισχυρίζεται πως βοηθάει την τοπική επιχειρηματικότητα και δημιουργεί θέσεις εργασίας. Που τις σαγιονάρες τις αγοράζει προς 10€.

Κατά τα λοιπά, ωραία να περνάμε.

michele είπε...

Μπα, ολοι βλέπουμε, ακουμε,διαβαζουμε ΟΠΛΑ δεν κανω κατι ιδιαιτερο εγω
απλα πολλες φορές πηζω με πολλα άλλα χαχα

austin είπε...

Ε και πως κάνεις έτσι αρταξία...δεν έχεις δει ποτέ σου κανά γούντι άλεν? χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

αμαν ωρε με τη μάρεβα,
και να ηταν και καμμια γκομενα...

mixalis mixalios είπε...

Βλέπω σας έχει συνεπάρει τόσο η συνεδρίαση που λύνετε άλλα θέματα...
Τουλάχιστον η Μαρέβα (μας) δεν κλαίει κάθε 5 Ιουλίου...
Νομίζω το ερώτημα είναι τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑΣ και επήλθε η ηρεμία και μία σχετική ανάπτυξη? Μα εφάρμοσε το μνημόνιο (που ο ίδιος έφερε). Ποια η διαφορά σε σύγκριση με τον Σαμαρά? Η Ευρώπη είχε ποσοτική χαλάρωση και μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης. Σκεφτείτε μόνο να είχε λίγο περισσότερο ζήλο στην εφαρμογή του μνημονίου ο Αλέξης και να είχε ενταχθεί στο QE τι θαύματα θα είχε κάνει...Γιατί τον ψηφίσαμε? Μα για να διώξει τα μνημόνια...

michele είπε...

Πες μας και για την αγαπη σου τον Μπαρουφακη τωρα ρε περίεργε να κλείσουμε ομορφα χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου πατρις

mixalis mixalios είπε...

Γεια σου καλέ μου Μπάρμπα....

Βαρουφάκη δαγκωτό...τώρα και στην Ευρώπη κατά το

https://www.youtube.com/watch?v=ZFrGVV-VCOo

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη εχεις πει του Αρταξια την Ιστορία που λέγαμε; ο οπλαρχηγός δεν λέει μα..κιες..καθε του κουβέντα είναι μελετημενη..τοσο μελετημενη που μοιάζει σαν μα..κια.

michele είπε...

Περίπου 41 εκ καθαρά σήμερα, πάτημα στη ζωνη 828-830 ( 828,51 χαμηλό) και αντίδραση.
Να δούμε αν συνεχιστεί μέχρι 845 που είναι το επόμενο σημείο

ΔΤΡ ελαφρως κάτω -0,22% Αντίδραση από ΕΧΑΕ

ΟΠΑΠ-ΟΤΕ-ΤΕΝΕΡΓ-ΤΙΤΚ καλές

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλό σάς απόγευμα. .και καλό βόλι. Θα τα λέμε