Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     



                   ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

15 σχόλια:

PETE είπε...

Καλησπέρα σε όλους...Μιχάλη μετα τον vix τωρα θα έχουμε το us10y αν θα φτάσει το 3..για το επόμενο sell?

michele είπε...

Ε ειναι στο 2,832 Pete χαχα. Ενταξει δεν είναι πάντα γραμμικές οι διασυνδεσεις αυτες

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ω τι έκπληξη. Το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο για το οποίο γίνεται αναφορά στον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ φάκελο της υπόθεσης Novartis είναι ο Παναγιωτης Κουρουμπλής. Ότι είχε πριβέ συνάντηση με τον τότε υψηλόβαθμο της Novartis. Όχι ότι είναι κακό αλλά βρε παιδί μου μόνο αυτό το όνομα?

Ε Dwk?

austin είπε...

Φίλτατοι του μπλογκ! Το μεσημέρι ήμουν και κάποιος βιαστικός, απλά άκουγα στο ραδιόφωνο τα της εξεταστικής εξού και σχολίασα!

Υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα εδώ και πολύ καιρό, που ενίοτε το αναφέρω. Ο μέσος έλληνας είναι "(αυτό)τραυματισμένος". Αυτό φάνηκε και στα συλλαλητήρια και μεγάλος μέρος κουβαλάει την βουβή αποδοχή ότι έκανε μαλακία. Εντάθηκε αυτό στις μέρες τους συριζα γιατί πέρα από αυτούς που είχαν ήδη αποδεχτεί ότι τόσα χρόνια κάναμε λάθη, προστέθηκαν και αυτοί που τελικά απογοητεύτηκαν από τον συριζα, αφού με την ψήφο αναζητούσαν την δικαίωση ότι δεν είχαμε βάλει όλοι το χέρι στο μέλι (μεγάλη κουβέντα βέβαια αυτό το μέλι).

Όταν έχεις ένα λαό που ήξερε αλλά δεν ήθελε να πατάξει πραγματικά την σαπίλα, όταν προσπάθησε με την ψήφο του αλλάξει αυτή την σαπίλα με "τα τουλάχιστον 2 από τα 10 να κάνει" αλλά τελικά έγιναν -2, όταν τον πυροδότησε με διχασμό λέγοντας για παλιά σκάνδαλα και όταν τελικώς όλα ήταν ένα αδιέξοδο και πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες τους παρελθόντος και ότι πρέπει και ο ίδιος να αλλάξει τα πράγματα γίνονται περίπλοκα.

Αυτό λοιπόν που κατάλαβα εγώ από το συλλαλητήριο είναι ότι "βγήκε μία κούραση" στον λαό. Σε αυτόν τον λαό, επειδή βρίσκεται σε περίεργο σύμπλεγμα, δεν πρέπει (ακόμα και να υπάρχει σκανδαλάρα) να τορπιλίζεις την κατάσταση με όλες αυτές τις κατηγορίες.

Βρισκόμαστε σε φάση ανασύνταξης. Δυνάμεων, πεποιθήσεων κα. Το να βγαίνει αυτός που σε απογοήτευσε και να μην έχει σταματημό στην παραγωγή διχαστικών μεθόδων μόνο κακό κάνει. Και βεβαίως και η άλλη πλευρά είτε επίσημα είτε μη, όσο και να προσπαθεί να απογεύγει τις παγίδες, θα υποπέσει και αυτό στο "βρώμικο παιχνίδι".

Και ειλικρινά οι συριζαίοι αποδεικνύουν ότι είναι ικανοί για όλα. Αν πάει το χαλί να τραβηχτεί μπορεί να το τραβήξουν πίσω άτσαλα. Και ας το κρύβουμε όλοι μεταξύ μας υπάρχουν...εκδορές το λιγότερο! Και εδώ πάνε για τις ξύνουν.

Lorac είπε...

κ. Αυστιν σορυ που στο λέω αλλά σπαταλάς πολύ δυναμικό για το τί κάνουν αυτοί!!

Είναι σαν να έχει στον παγκο το λεμονή να έχεις φάει 5αρα απο τον Παναθηναικό και να συνεχίζεις να ασχολήσαι με τις επιλογές του sirTakis.

Όχι φίλε μου καλύτερα να ψάχνεις ΝΕΟ προπονητή!!

Lorac είπε...

Αύριο θέλω Μυτιλ πάαανω ΟΤΕ πάαανω Μπελα κάτωωωωω

και ΔΕΗ πολυυυυυυ κάτω. Εκεί στον 200αρη της https://invst.ly/6km5d

austin είπε...

Λορακ το δηλητήριο είναι σημαντικό. Αυτοί με νοιάζουν περισσότερο ως συμπεριφορά στον λαό και λιγότερο για την πολιτική τους. Η οποία σε μεγάλο βαθμό ε'ιναι εισαγώμενη.

Νέο προπονητή θες...αλλά μέχρι να έρθει ο νέος ο καλός τι θα έχει γίνει

hippy είπε...

Πάει κι ο ΚΟΡΡΕΣ. Κουνάει μαντήλι. Άντε να φτιάξει λίγο το κλίμα στην αγορά να δούμε καμμιά νέα δυνατή εισαγωγή εταιρείας γιατί φτωχύναμε πολύ.

http://www.mikrometoxos.gr/korres-ypochreotiki-dimosia-protasi-tis-nissos-holdings/

hippy είπε...

Αδυνατώ να δω φίλε Lorac τι καλό νέο μπορεί να υπαρξει στην ΔΕΗ. Λόγω εκτίμησης προς τον κ. Τάκη σέβομαι τη γνώμη του αλλά δεν την καταλαβαίνω (παρά μόνο ως τζόγο).

Lorac είπε...

Μα και εγώ με την ίδια οπτική την αντιμετωπίζω φέτος!! Αν θυμάστε εχω πεί ότι υπο ΚΣ θα δούμε και πιο κάτω απο το ως τώρα χαμηλό της.

hippy είπε...

Ως προς την αγορά μας....δυνατή μεν η σφαλιάρα του ΠαρασκευοΔεύτερου, μας χάλασε τη διάθεση, αναστρέψιμη κατά τη γνώμη μου όμως στο προσεχές 5μηνο καθώς υπάρχουν καλά νέα μπροστά.

Ένα από τον οίκο Moody’s που θα ανακοινώσει στις 30 Μαρτίου 2018 το πώς αξιολογεί την Ελλάδα. Θεωρώ 99% σίγουρη την αναβάθμιση σε Β- ωστόσο είναι μικρής αξίας νέο καθώς οι άλλοι δυο οίκοι μας αξιολογούν με Β. Θα έχει προηγηθεί ο Fitch με ανακοινώσεις στις 16 Φεβρουαρίου 2018 αλλά πιθανολογώ ελάχιστες ελπίδες αναβάθμισης.

Το σημαντικό όμως είναι οι διαρκείς αναφορές στη συζήτηση για το χρέος μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο. Κάτι που με την σχετική περιρρέουσα φημολογία στα οικονομικά έντυπα και sites ευννοεί πολύ το ΧΑΑ.

Φτάνει φυσικά να μην χαλάσει δραματικά το κλίμα στις ξένες αγορές. Να μείνει έστω εδώ και επί τα αυτά. Αντικειμενικά βέβαια την αγορά μας δεν θα την χαρακτηρίζαμε φτηνή αλλά μοιάζει η φτηνότερη σε περιβάλλον ευρώ.

Lorac είπε...

Να συμπληρώσω ότι έχει πολύ ΝΟΜΕ φέτος και χειρότερες τιμές πετρελαίου.

hippy είπε...

Φυσικά και το θυμάμαι και είναι ένας πρόσθετος λόγος που επιμένω στην προσωπική μου άποψη.

hippy είπε...

Να συμπληρώσω (για τα υπόλοιπα παιδιά) ότι η πώληση λιγνιτικών θα την απαλλάξει απ΄τους μεταλλωρύχους αφήνοντας ανέγγιχτη τεράστια σαβούρα στα γραφεία. Εκτός κι αν κάνει καμιά προσφορά για εθελουσία πληγώνοντας την κακή οικονομική της κατάσταση.

JimMarkus είπε...

Έχει σαβούρα στα γραφεία η ΔΕΗ; Χαχαχα!