Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     



                   ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

Μαύρος Κύκνος είπε...

Μιχαλη κάτσε να δούμε ποσά απίδια βάζει ο σάκος στο 1.83€. Αν και κάτι μου λέει ότι έφτασε ο καιρός για τις μετοχικές ανακατατάξεις. Σε ποια τιμή δεν ξέρω. Η μαύρη λίστα έγραφε ότι πριν λίγο καιρό είχαν συμφωνήσει στα 2€ αλλά έκανε πίσω ο Σάκης. Τώρα υποτίθεται θα δώσουν λίγο περισσότερο συν ακίνητα.

Ιδωμεν

michele είπε...

Nαι Μιδα ασφαλως,απλα μιλουσαμε για εκεινη τη στιγμη σε μια γρήγορη κίνηση.Με την εννοια οτι δεν ειχα πειστει οτι θα εσπαγε κατω, μην το παιξω και μετα Χριστον προφήτης

Μαύρος Κύκνος είπε...

Το χαρτί εκείνες τις ημέρες το έχωναν για κάποιο λόγο market. Θα δείξει που το πάει αρκετά σύντομα πιστεύω. Οι όγκοι πάντως στα κάτω ήταν μεγάλοι ενώ στο πάνω μικροί. Ίσως έπεσε μάζεμα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σκακιστής πυροσβέστης. .άφραγκος δημ.υπαλληλος πού θέλει να μεγαλοπιαστει με μετοχές. .Αντε να σβήσεις τις φωτιές και άσε τα χρηματηστιρια.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Πάντως έκανε και 4πλασια συμβόλαια σήμερα. Και έκλεισε με premium το ΣΜΕ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πόσο γελοίοι εκεί στην ερτ. .ο ταλαντούχος μιτσι. .σατιρίζει την αντιπολιτευση. .τουλάχιστον ο Λαζόπουλος σατιριζε την κυβέρνηση. .με τα γνωστά αποτελέσματα πού βλέπουμε.