Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΕΤΕ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Από τα υψηλά των 0,3550€ της 23/1 η μετοχή ξεκίνησε καθοδική πορεία, έχοντας αποτύχει στην προσπάθεια υπέρβασης της Ζ, εντός του καναλιού D1-D2.
O τίτλος έχει απόλυτα τεχνική συμπεριφορά [ καθοδική διάσπαση της B στήριξη στην W, retest στην Β- καθοδική διάσπαση της W και της D retest στην W ].

Eπόμενη στήριξη στην αξιόλογη  D4  στα 0,25€.

Μόνο η άμεση  επιτυχημένη προσπάθεια ανοδικής διάσπασης της  D και διαφυγής απ το κανάλι και την D1  θα αποτρέψει το αρνητικό σενάριο, με στόχο την εύκολη προσέγγιση των 0,30 ευρώ.

Η W στα 0,30€ θα καθορίσει και την διαγραμματική εξέλιξη της μετοχής στο επόμενο διάστημα, ήδη άλλωστε αποτελεί ισχυρή αντίσταση.

Στο πτωτικό σενάριο η κάτω γραμμή του κόκκινου καναλιού D2 θα συγκρατήσει τις πιέσεις των πωλητών και θα αποτελέσει εφαλτήριο για ανοδική τεχνική αντίδραση.

38 σχόλια:

Andreas D. είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3280115/aegean-eos-tis-arxes-apriliou-oi-anakoinoseis-gia-boeing-i-airbus

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλημέρα σας. Για να δούμε.

16/3/2018 -0,46%
15/3/2018 -0,74%
14/3/2018 -0,66%
13/3/2018 -0,29%

Ελπίζω να τα μάζεψε τα ρούχα από το μπαλκόνι ο αγορασμένος (κατά δήλωση του) κύριος Αρταξίας.

Θα επανέλθω στο κλείσιμο της εβδομάδος με συνολικά στατιστικά.

ArTaXiA είπε...

O κύριος ArTaXiA, εμφανίζεται στο τέλος, όταν είναι η ώρα για το φατούρο!

Στο ενδιάμεσο μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε.

Bonjour

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Προσοχή στους σορτ.Καλημερα σε όλους.

michele είπε...

Καλημερα, καλή εβδομαδα σε όλους :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα Μιχάλη. .σπάμε πάνω? Με καμία 30αρια εκατομμύρια το κάνουν το μαγαζί καλοκαιρινό.

michele είπε...

Το μαγαζί OΠΛΑ σε επίπεδο δεικτών έχει καθοδική τάση και πάει προς τις 800 και βλέπουμε.

Ομοιως ο ΔΤΡ παει προς τις 820-818 .Οντως υπάρχει μικρός τζίρος και παει εύκολα με χαμηλό κόστος σε οποιαδήποτε κατευθυνση.
Αλλα σήματα αντιστροφής δεν εχουμε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη θα πιούμε κανένα καφέ κατά τον Μάιο?

michele είπε...

Εμεις τον πινουμε και νωριτερα ΟΠΛΑ.Πρεπει να αναλύσουμε τις εξελιξεις χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πριν τις 20 Μαΐου γιατί στις 20 θα πάω να ψηφίσω.

ArTaXiA είπε...

Έχετε γενική συνέλευση στην πολυκατοικία για εκλογή διαχειριστή Οπλαρχηγέ; Εμείς την κάνουμε Οκτώβριο!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποιοι είστε εσείς? Ο Βαρουφακης.

ArTaXiA είπε...

Οι ένοικοι του κτιρίου καλέ....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Περίμενε γιατί βλέπω την Λιάνα στον σκαι. ..

ArTaXiA είπε...

Άντε γρήγορα, γιατί έχω να πάω λαϊκή.

austin είπε...

Στη λαϊκή πάντως καλύτερο τρειντ θα κανεις..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ πήγα λαϊκή. .και σήμερα και προχθές. .Εσύ περιμένεις να ψωνίσεις τζάμπα? Μετά τις 4 έχει προσφορές. .αλλά μπορεί να πας και να μην έχει καμία μέρα. .

ArTaXiA είπε...

Πού είσαι βρε Austin; Σε έφαγε η βιοπάλη; Διαβάζω λένε οι οίκοι για πτώσεις μεγάλες και να "λάβουμε τα μέτρα μας". Έχω και τον Midas, έγραψε για "πτώση εντός δύο εβδομάδων", η μία ήδη πέρασε. Τι να κάμω; Τη Λίτσα την Πατέρα που τη συμβουλεύτηκα μου είπε είναι ο Δίας στο ζώδιο μου να μην ανησυχώ. Έχω και γενική σήμερα, άστα....

austin είπε...

Οχι απλά με έφαγε η βιοπαλη..τι την ήθελα την δουλεία δεν ξέρω. Καλά δεν ήμουνα με το χαα; τρώγαμε τα μούτρα Μασ, βρίζαμε τον τσιπρα και οι μέρες περνούσαν ευχάριστα με ταμπλο και μπλογκ. Τώρα έχουμε την γκρίνια της αγοράς και μόνιμη σκέψη μου είναι να βρούμε το "κόλπο" να δραστηριοποιηθουμε απο Ελλάδα για του ξένους. Γιατί ο Έλληνας ξεμείνει από λεφτά σιγά σιγά.

Οσο για την πτώση προσωπικα νομίζω ότι είναι για να ψωνίσουν οι μεγάλοι και να εκσφενδονισουν τον Νταου σε νέα ψηλα. Για εδώ... Δεν ξέρω, απλά ο φόβος των Τούρκων νομίζω ότι είναι άνευ ουσιας και απλα οι μεγάλοι το εκμεταλλευονται

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ για τον τσιπρα δεν πολεμάω. .θα φύγω για Καναδά που λέει και ο βλαξ..

μπαρμπαλιας είπε...

πριν φυγεις ...περνα απο το 794 να παρεις τα ρεστα

ArTaXiA είπε...

Kοίτα, επειδή τυγχάνει τελευταίως να μελετώ διεθνές δίκαιο, θα σου πω πως η Τουρκία έχει παραβεί μισή ντουζίνα κανόνες του. Έχει εισβάλλει σε ξένη χώρα από την οποία δεν έχει προκληθεί και με την οποία δεν βρίσκεται σε πόλεμο, έχει πλήξει αμάχους οι οποίοι οφείλουν να προστατεύονται από τις διεθνείς συμβάσεις, έχει προβεί σε πλιάτσικο, δεν έχει δείξει σεβασμό στους αιχμαλώτους, έχει παραποιήσει στοιχεία και και και, κάτι το οποίο όφειλε να έχει καταδικαστεί ομόφωνα από τον ΟΗΕ. Γιατί δεν συμβαίνει; Επειδή, ούτε οι Ρώσοι, αλλά ούτε και οι Αμερικανοί το έχουν φέρει ως θέμα. Στην Κριμαία βέβαια, η αντίδραση ήταν αμεσότατη. Ως εκ τούτου, πιθανολογώ πως έχεις δίκιο στο "άνευ ουσίας". Αρκεί βέβαια να μην είσαι Κούρδος.

michele είπε...

Ετσι ειναι οπως τα λες Αrt. Oταν δεν εμφορείσαι απο καμια εχθροπάθεια ( ασθενεια της εποχης) μιλας σωστα :))

μπαρμπαλιας είπε...

Αταραξι ,οσα ανεφερες ειναι η επιτομη
των ισχυρων .ετσι το παιζει και η τουρκια .
τωρα εμας ασε μας.
δεν ειμαστε με κανεναν ,γιατι ειμαστε διεθνηστες το θρησκευμα.

ArTaXiA είπε...

Το "εχθροπάθεια", είναι όπως η χονδροπάθεια; Να πάω να κάμω καμιά εξέταση, μην είναι τίποτα σοβαρό. :)

Γεια σου μπάρμπα, γεια σου οικοδεσπότα.

michele είπε...

Ειναι λεξη που μπηκε στο τελευταιο νομοσχεδιο του αντιρατσιστικού.. δεν την πολυαναγνωριζω ως λεξη, ουτε εγω ουτε ο Μπαμπινιώτης χαχα

ArTaXiA είπε...

Αυτό το αντιρατσιστικό που λειτουργεί ως λογοκρισία; Που μας απαγορεύει να γράφουμε τι σκεφτόμαστε επειδή κάποιες κοινωνικές ομάδες τύπου θα θιχτούν; Που βαφτίζουμε τους γύφτουλες Ρομά, λες κι αν τους πούμε έτσι θα πλυθούν, θα αρωματιστούν και θα εκπολιτιστούν; Που αν πεις πως δεν χωνεύεις ομοφυλόφυλο σε τρέχουν από Lifo, μέχρι Protagon ως ομοφοβικό βαριάς μορφής που χρήζει επειγόντως ψυχοθεραπείας;

Ευτυχώς που παντού γράφω με ψευδώνυμο, γιατί τις βλέπω τις μηνύσεις να έρχονται με δρασκελιές.

austin είπε...

*το άνευ ουσίας αφορούσε εμάς εδώ στο ελλαδισταν. αλλά καλά έκανες και το ξεχώρισες

michele είπε...

Αυτον ναι. Εγω ειμαι ηπιος και ανεκτικός με ολες τις κοινωνικες ομαδες ,εκφραζομαι εντος πλαισιου γι αυτους επειδη το πιστευω οχι επειδη υπαρχει ο..νόμος.

Και σ αυτον υπάρχει η cosidetta αριστερή ψυχή και καλα..

michele είπε...

cosidetta = so called στα αγγλικά

ArTaXiA είπε...

Εγώ πάλι θέλω οι άνθρωποι να εκφράζουν αυτό που πιστεύουν. Και να μην βαφτίζουν το κρέας ψάρι. Αν είσαι ανάπηρος, είσαι ανάπηρος. Το να σε φωνάζουν ΑΜΕΑ δεν απαλύνει τον πόνο σου, ούτε βελτιώνει τη θέση σου στον κόσμο. Αν είσαι μαύρος, το "αφροαμερικάνος" δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Ομοίως, αν Γερμανοί εκτέλεσαν τον παππού σου στην Κατοχή, έχεις κάθε δικαίωμα να τους αποκαλείς "Γερμαναράδες". Αυτό που δεν δέχομαι είναι η υποκίνηση, το λυντζάρισμα, οι τυφλές επιθέσεις. Αλλά, το δικαίωμα στην έκφραση οφείλει να προστατεύεται. Δηλαδή τι να πούμε για την Παλαιά Διαθήκη με τον "περιούσιο λαό"; Το κοράνι με τη Jihad; Δεν πάμε μπροστά έτσι. Στην Πολωνία, απαγόρευσαν με νόμο την αναφορά σε "πολωνικά στρατόπεδα θανάτου". ΜΕ ΝΟΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! Και κοροϊδεύαμε τον Οργουελ...

Bugs_Bunny είπε...

Μιας και το θέμα είναι ενδιαφέρον το σημερινό εγώ θα πω ότι ναι, από τη μία οι νεολογισμοί είναι παρηγοριά στον άρρωστο αν δε συνοδεύονται από μέτρα ανακούφισης χειροπιαστά, από την άλλη όμως θα διαφωνήσω με τον Artaxia που συνήθως συμφωνώ ως προς το εξής:

Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν έτσι, χωρίς μηχανισμό. Και η γλώσσα είναι ένας σοβαρότατος μηχανισμός που σε κάνει να πιστεύεις ό,τι πιστεύεις. Η γλώσσα που ακούς ως παιδί και που μετά υιοθετείς. (2ο πρόσωπο γενικότητας)
Και το να πεις κάποιον ανάπηρο δεν τρέχει τίποτα, αν όμως τον λες σακάτη και αναφέρεσαι σε αυτόν ως "ο σακάτης" αφενός δεν πρόκειται να τον σεβαστείς αν τον έχεις συνάδελφο στον εργασιακό χώρο αφετέρου έναν παραπάνω ψυχολογικό αντίκτυπο θα τον έχει στο συγκεκριμένο άτομο.


Αυτό είναι διαφορετικό από την παραχάραξη της ιστορίας που αναφέρθηκε για την Πολωνία.

michele είπε...

Συμφωνω με τον Bugs Aλλο εγχρωμος, αλλο μαυρος, αλλο σκυλαραπας.Το politically correct εχει τα κλά του μεχρι ενός σημείου, απ την αλλη παραχαράσσει νοήματα

ArTaXiA είπε...

Το "σακάτης" είναι υποτιμητικό και άκομψο και δεν βοηθάει την κατανόηση της κατάστασης. Το "ο φίλος της κόρης μου είναι μαύρος", προσδιορίζει την κατάσταση και τον φίλο και δεν είναι υποτιμητικό. Είναι όντως μαύρος, δεν φέρει αρνητικούς συνειρμούς εκτός εάν ψάχνεις να βρεις. Το να τον αποκαλέσεις έγχρωμο, το μόνο που δημιουργεί είναι σύγχιση. Το "σκυλάραπας" βέβαια έχει την ίδια βαρύτητα με το "σακάτης". Οι μαύροι αντίστοιχα χρησιμοποιούν το "ασπρουλιάρης" (white boy), αλλά δεν άκουσα κάποιον να διαμαρτύρεται γι αυτό.

michele είπε...

Il razzismo e come i Napolitani, non dovrebbe esistere ,εγραψαν σε τοίχο στη Βερόνα

κανε μεταφραση στα παιδιά :))

μπαρμπαλιας είπε...

για το Μικ και το σχολιο 4.23.
γνωριζεις οτι στις ιταλικες δημοσιες υπηρεσιες μας θεωρουν extracomunitari
αλλα τα προξενεια μας εκει ειναι γεματα βολεμενους και περα βρεχακηδες

michele είπε...

Εγω Μπαρμπα το εχω υπ όψη μου απο παλια τωρα δεν ξερω τι συμβαινει.Οι Ιταλοι ειναι και λίγο ignoranti μικρή σημασία τους δείχνω

michele είπε...

Πολυ χαμηλός ο τζίρος σήμερα ,σε ενα χαμηλα τριμήνου ο ΔΤΡ ,στα όρια της στήριξης 818-820 με πρωτοστατούσα την ΠΕΙΡ

ΜΙΓ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΕΥΔΑΠ-ΥΓΕΙΑ-ΜΠΕΛΑ ΦΦΓΚΡΠ-ΤΙΤΚ θετικες

Πολυ κακό το κλίμα και στις διεθνείς αγορές -1,41% ο Dax -1,26% ο DOW αυτη την ώρα