Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ-ΖΟΟΜ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ...

Από το πτωτικό κανάλι D-D3  από τα υψηλά της 8/2, διέφυγε καθοδικά ο δείκτης των τραπεζών μέχρι το "πάτημα" στην πορτοκαλί D  των 760 μον( 761,12).

Από αυτό το σημείο ο δείκτης αντέδρασε ανοδικά με χαμηλό σχετικά όγκο και θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανοδική του αντίδραση τύπου relief rally με στόχο την Τ στις 847 μον.

Η R στις 818 μον θα λειτουργήσει ως εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή και εάν ο δείκτης δεν μπορέσει να την υπερβεί θα επανέλθουν οι πωλητές με ..πιο άγριες διαθέσεις , που αν δεν αναχαιτισθούν από την στήριξη των 760 μον , θα ωθήσουν τον δείκτη σε χαμηλότερα επίπεδα προς την ισχυρή ζώνη D1 [716-703 μον]

Απο την τελευταία απόπειρα υπέρβασης των 1080 μον της Ζ στα τέλη του Αυγούστου του 2017 έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος σχηματισμός τύπου κούπα με χερούλι ( cup & handle) αλλα έχουμε αρκετό χρόνο για την επιβεβαιωμένη λύση του, εάν και εφόσον συντελεστεί σε σχετικά ορατό χρονικό διάστημα.

Η προετοιμασία για μια τέτοια περίπτωση, απαιτεί πάντως την ανοδική διάσπαση με αυξημένο όγκο των 847 μον, την ανοδική τμήση του εκμο 200 ημ ( 800 μον τωρα) και την ανοδική διαφυγή από το κανάλι D-D3. 

28 σχόλια:

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

https://www.mikrometoxos.gr/kostas-petropoylos-aristoteli-ta-epicheirimatika/

ArTaXiA είπε...

Bonjour a les jouyers.

Ψες αργά, διάβασα ψόγο κάποιου πουθενά, που αντί να απολογηθεί για τις σαχλαμάρες του, κάτι ψέλλισε για τον Παπουτσάνη. Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι περισσότερο εμπνευσμένο. Αλλά δεν πειράζει. Παραθέτω εδώ τις πρώτες επιλογές του χαρτοφυλακίου μου https://unsee.cc/1e3e5c99/, και είναι η τελευταία φορά που απαντώ σε ευθεία πρόκληση διότι κάπου -όπως και με τη Μαρέβα- το θέμα με κούρασε, πόσο μάλλον όλους τους υπόλοιπους.

Όταν αγόραζα λοιπόν Παπουτσάνη, εσύ έτρωγες βελανίδια ρε πουθενά, τελευταίε.

ArTaXiA είπε...

https://unsee.cc/8757c983/

Geopard είπε...

Καλημέρα στην παρέα , michele σε ευχαριστούμε για την ανάρτηση, καλημέρα monsieur ArTaXiA μια ερώτηση εάν εχεις άποψη τι γνώμη εχεις για το περιουσιολόγιο και τον τρόπο που έχουν σκοπό γιατί ανατριχιάζω στην ιδέα πως θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν (τύφλα να έχει ο Όργουελ ) ευχαριστώ .

ArTaXiA είπε...

Η εφαρμογή του περιουσιολογίου θα είναι ο λόγος που θα αλλάξω φορολογική κατοικία. (Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ)

μπαρμπαλιας είπε...

φοβερη ανοδο σημερα...
θα σπασουνε τα γκαπια

ζεαουρ παιχτη μου...(πρωτη φορα ασχολεισαι τοσο πολυ,σε θιαμαινομαι)

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε όλους :)

Geopard είπε...

δηλαδή monsieur ArTaXiA εχω βάσιμους λόγους που τρομάζω και μόνο στην ιδέα ότι μπορούν να διαρρεύσουν την ρευστότητα του καθενός μας σε usb stick και δεν θα μπορούμε καν να βγούμε από το σπίτι μας να μην συζητήσουμε τις ορέξεις του κάθε υπουργού για εισφορά περιουσίας κάτι αντίστοιχο του ΕΝΦΙΑ αλλά μαζί και την ρευστότητα και δεν συζητάμε για τα προσωπικά δεδομένα , αλήθεια σε κάποια άλλη χώρα έχει εφαρμοστεί αυτό το τερατούργημα που μας ετοιμάζουν έχει κάποιος άποψη ?

michele είπε...

Εγω δεν εχω, αλλα ξερω πως τα προσχεδια νομου διαρρεονται κατα αυτο τον τροπο ωστε να ..τρομοκρατουν και να φοβιζουν.Μετα οταν πανε για ψηφιση τροποποιουνται.
Θυμαστε απο ποτε συζηταμε για "επιτηδευμα¨σε οδους ασχολουνται με το χρηματιστηριο σαν απλοι επενδυτες; και θα φορολογησουν κλπ

ArTaXiA είπε...

Πάντως οι δικαστές, για τους οποίους ισχύει στο πλαίσιο του "Ποθεν Έσχες" το έβγαλαν αντισυνταγματικό.

Geopard είπε...

Συμφωνώ με τον michele αλλά δεν παραβλέπω ότι έχουν εξοντώσει ολόκληρους κλάδους πχ ελεύθερους επαγγελματίες με το τέλος επιτηδεύματος (που δεν εκπίπτει) και την φορολόγηση από πρωτο ευρώ και φορολόγηση με τεκμήρια διαβίωσης ότι ποιο παρανοϊκό μπορείς να εφαρμόσεις και η αλήθεια είναι monsieur ArTaXiA ότι μόνο οι δικαστές μας σώζουν προς το παρόν γιατί τους επηρεάζει και αυτούς και όχι γιατί δεν είναι σωστό, εάν πχ τους εξαιρέσει να δεις πως γίνετε συνταγματικότατο.

michele είπε...

Mε gap up ολοι οι μεγάλοι δεικτες FTSE-ΓΔ-ΔΤΡ η αγορα στεκεται κοντα στα ψηλα ημερας και δεν απομακρύνεται προς το παρον

Τζιρος ανεβασμενος συγκριτικα στα 20 εκ

ArTaXiA είπε...

Ελλάκτωρ τι λέει;


Αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!

michele είπε...

Αδυναμος.Θα παιξει μονον οταν δωσει τον Ανεμο.

ArTaXiA είπε...

Πού πήγαν όλοι;

Ρε!

Ξυπνήστε ρε!

Geopard είπε...

κάτι σαν το δικό μας που έκανε ένα μπαμ το πρωί και σιγά σιγά ολισθαίνει μην πω ότι θα κλείσουμε και κάτω έτσι που πάμε χα χα

Geopard είπε...

για το ΧΑΑ γράφω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποιος κρουει τας Θήρας; ..Αρταξια πηρες καμια Αττικής; χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αντε..ωρα να σπασουμε τις 800...

ArTaXiA είπε...

Λοιπόν σήμερα διάβασα

α) Αύξηση των προθεσμιακών καταθέσεων παρά τα χαμηλά επιτόκια
β) Έκρηξη των μεταβιβάσεων ακινήτων από αρχή 2018
γ) Έκθεση που καταλήγει πως οι τιμές κατοικιών σημείωσαν άνοδο το 2017
δ) Είδηση για θεαματική αύξηση φορολογικών εσόδων το πρώτο δίμηνο τρέχοντος.

Κάτι, μου λέει πως θα πουληθεί success story ελληνικής οικονομίας τρελό.

Βάλε επίσης και το

α) Ελληνικό
β) Μαρίνα Αλίμου
γ) Αστέρα Βουλιαγμένης
δ) Πλειστηριασμούς τα πάντα όλα
ε) Άλλο ένα ρεκόρ τουριστικών αφίξεων

Και ο Αλέξης θα επανεκλεγεί.


Midaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Σε ποια σπηλιά είσαι ωρέ κρυμμένος για να μην ακούσεις την καζούρα σου;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια τα θελει ο κ...σου..οχι για τον Μιδα...για τα υπόλοιπα.. .Ρε συ τωρα θυμηθηκα τον καμενο να φωνάζει.. .Ανάσταση της οικονομίας.. .ανασταση της Ελλάδος.. .μπουχαχαχχαχαχαχ......

michele είπε...

Μαθαμε νεα απο τον Βαρουφ χτες, ειδα κατι Σωρραιως να συνωστιζονται ,η Λουκα ελειπε μου ειπαν

JimMarkus είπε...

Βαρουφάκης vs Σώρρας σαν να λέμε Godzilla vs King Kong.

ArTaXiA είπε...

Δεν πήγα τελικώς παίκτη μου. Είχα σημαντική συνάντηση και μας επήρε η νυξ. Και οι συναντήσεις πληρώνουν, ο Γιάνης πάλι, όχι!

michele είπε...

Mιλας σωστα τωρα γεροντα:)) χαχαχ

Χρονια πολλα Jim να σε χαιρονται!!

μπαρμπαλιας είπε...

σημερα,
μια τρουπα στο νερο
κιενα γκαπέ στο ταμπλο

Nek είπε...

υψηλό πρωινού ενημερωτικού επετεύχθη! Δυστοκία στο μέγιστο. Τα καλά χαρτιά αποδίδουν. Το stock picking κάτι κάνει. Καλό απόγευμα!

michele είπε...

Περίπου ετσι .Αδυναμία έχει το χρηματιστηριο, άφησε απο κάτω ένα gap 2,5 μονάδων

44 εκ καθαρά, αρκετά πακέτα στις τράπεζες,αδύναμος ο ΔΤΡ

ΜΙΓ-ΜΠΕΛΑ-ΓΡΙΒ κάτι έκαναν