Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


        Mέσος Όρος Αποδοχών Εργαζόμενου Ανά Εργατοώρα (2017)


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

PETE είπε...

Καλησπέρα σε ολους...Μιχαλη να παρατηρησω κατι εαν μου επιτρέπει ς, εχεις αρκετο καιρό να μας πεις την άποψη - θεση σου για την αγορά, βλέπεις " κατι" που δεν σου αρέσει?
Κατα τα αλλα εκεινο το σαπακι το usa 10ετες σε λίγο θα φτασει το δικο μας....lol

austin είπε...

Να πεταχτώ εγώ ως ολίγον σφηνο.. Αν και κάνεις δεν με ρωτησε, η αγορά είναι σούπερ για όποιον δεν ασχολήθηκε με τις τράπεζες. Εχει παίξει σχεδόν όλο το ταμπλο εκτός από τις τράπεζες που κανονικά θα έπρεπε να είναι πάνω από τις τιμές αμκ αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο είναι καΤω και σημαντικά.

Και ενώ όλοι περιμένουν αυτές εδώ και πολύ καιρό, και ενώ όλοι πιστεύουν ότι αφου έπαιξε ο κάθε πικραμένος στο ταμπλο, ήρθε η ώρα τους.. Τελικά απλά λες από μέσα σου, καλύτερα να κράταγα το οτιδήποτε πέρα από το να τα άλλαζα σε τράπεζες.

ΝίκοςΤ είπε...

Αρκετοί φίλοι της σελίδας σου θα χαμογελάσουν με την γελοιογραφία του Αρκά που ανάρτησες αγαπητέ michele. Να είσαι καλά ,εγώ θα σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων.Καλή συνέχεια.