Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     



                   ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

20 σχόλια:

michele είπε...

MΠΕΛΑ Διανομή προμερίσματος 0,1469 ευρώ ανά μετοχή - Στις 26/3 η αποκοπή
Ημερομηνία έναρξης καταβολής προμερίσματος: Τρίτη 03.04.2018.

ΝίκοςΤ είπε...

Χαίρομαι που βλέπω παλαιούς αλλά και ικανότατους νέους να συμφωνούν,ούτως ειπείν,με χρηματιστηριακές επιλογές μου."Ομπρός αδέλφια και μας έζωσεν η φωτιά του".
Καλό σας βράδυ .

michele είπε...

Οπως λεγαμε και το πρωι δεν αρεσε στην αγορα η αναιμικη αναπτυξη.Με τα παροντα νουμερα το ΑΕΠ του2017 διαμορφωθηκε στα 177,7 δισ
λιγο πιο κατω απο το 2014 που ηταν 178,4 δισ.

Υπομονη, φτανουμε στο 2014.

michele είπε...

Το ειπε ο Τσεκελώτος ντε

https://www.youtube.com/watch?v=mCBkXH2ELao&feature=youtu.be

mixalis mixalios είπε...

Μέσα έπεσε (πάλι) ο μπαγασας....
Νομίζω η χώρα έχει χωριστεί στη μέση...σε ένα καλοκαίρι με τον Τουρισμό να σπάει ρεκόρ και σε ένα εσωστρεφή χειμώνα με συνεχή μείωση της κατανάλωσης και μιζέρια. Οι μεγάλες επιχειρήσεις παίρνουν μερίδια συνεχώς από τις μικρές οι οποίες δεν αντέχουν, τα νησιά δεν καταλαβαίνουν κρίση αλλά η ηπειρωτική Ελλαδα στενάζει! Δίπολα λοιπόν παντού: ότι έχει να κάνει με εξωστρέφεια και τουρισμό υπερτερεί των επιχειρήσεων που εξαρτώνται από εσωτερικούς παράγοντες, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, ενώ οι πόλεις μπαίνουν οι και πιο βαθειά στην κρίση ελλείψει επενδύσεων και ρευστότητας έναντι των νησιών που από χρονιά σε χρονιά είναι και καλύτερα!

mixalis mixalios είπε...

Εν τω μεταξύ βλέποντας τα χειρότερα έχουν ξεπατωθει να κάνουν προσλήψεις δικών τους παιδιών... Άξιοι συνεχιστές των γνωστών συνηθειων που μας φέρανε εδώ. Πώς το λέγαμε? Ηθικό πλεονέκτημα....

mixalis mixalios είπε...

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=947929

Μαύρος Κύκνος είπε...

Mixali mixalio το χειρότερο όλων είναι οι κρυφοσυριζαιοι που δήθεν το παίζουν παλαιοι αριστεροί παραδίδοντας μάλιστα διαδικτυακά «μαθήματα». Πάντα καμουφλαρισμένοι....

hippy είπε...

"Ο mixalis mixalios είπε...
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=947929"


Φιλαράκο μου Μ@Μ προσωπικά τα βαρέθηκα τα άρθρα που αποδεικνύουν αυτό που ξέρουμε καλά...ότι η εξουσία (δια)φθείρει, ότι το «ηθικό πλεονέκτημα» που αναφέρουν οι συριζαίοι είναι του κώλου τα εννιάμερα, ότι δεν είναι αριστεροί κλπ κλπ. Συνήθως λοιπόν τα προσπερνάω δίχως καν να δω το link.

Επειδή όμως βρήκε πάτημα ο δεξιός ισοβίτης για να γράψει τις γνωστές παπαριές αναφέρω απλά ότι δεν χρειάζεται άγχος. Με το που θα έρθει ο Κυριάκος στα πράγματα όλο και κάποιοι του κόμματος θα φέρουν τους διορισμούς στα ίσια και χειρότερα. Ίσως και με μαζικούς διορισμούς όπως έκανε ο Βύρωνας, γνωστός "φαυλοκράτης". Χίλιους δραγάτες με την μια χα χα. Για να αράζουν στους καφενέδες του χωριού τσοντάροντας όμως (πρέπει να το παραδεχτώ) στο εισόδημα του καφετζή.


http://www.kathimerini.gr/294426/article/epikairothta/ellada/oi-agrofylakes-ravoyn-stoles-kai-e3ormoyn

(ξέρω πως δεν το έγραψε για μένα αλλά όπως είπα βαρέθηκα κάθε μέρα το ίδιο μονότονο ποίημα)

hippy είπε...

Μην ξεχνάμε ότι η επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική...θα χρειαστούν πολλά βολέματα για να μείνουν τα πρόβατα στη στάνη κι ευρωπαίοι το ξέρουν για αυτό και "ψάχνουν" δεσμεύσεις και "καρότα".

JimMarkus είπε...

Και έπειτα από όλα τα παραπάνω ξανά ερχόμαστε στο ορθότατο συμπέρασμα ότι φόρους πρέπει πληρώνουμε για ένα και μόνο λόγο... για να μην μας βάλει το κράτος στην φυλακή...

michele είπε...

Hippy μου, μαλλον οι μεθεπομενες εκλογες θελεις να πεις.Ασε που και αυτες, θα καουν ,της απλης αναλογικης εννοω

michele είπε...

Το γιατι θα καουν το εχω πει.Αλλα θα το πω ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορα επειδη ειναι ο χωρος μας εδω.Και οι αγαπητοι μας φιλοι.

Εστω οτι βγαινει πρωθυπουργος ο Μητσοτακης. ΑΛΛΑΖΕΙ αμεσα τον εκλογικο νομο αυτον της απλης αναλογικης:
ΣΕΝΑΡΙΟ 1 Τον ψηφιζουν και αλλοι (200 χρειαοζονται) και αμεσως τιθεται σε ισχυ.
ΣΕΝΑΡΙΟ 2 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ. Φτιαχνει εναν αλλο εκλογικο νομο που ψηφιζει ΜΟΝΟ η πλειοψηφια. Αρα οι ..επομενες εκλογες γινονται με απλη αναλογικη ( το 2020 ας πουμε λογω ΠτΔ) και οι μεθεπομενες με το συστημα Μητσοτακη.

Γινονται οι εκλογες και βγαινει παλι πρωτος ο Μητσοτακης ( ως γνωστον ο λαος δινει παντα δευτερη ευκαιρια και αργει να αλλαξει πεποιθηση)

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Πολυ απλο: με το συστημα της απλης εκλογικης, κυβερνηση ΧΩΡΙΣ το πρωτο κομμα ΔΕΝ μπορει να υπαρξει.

Αρα παμε σε επομενες εκλογες.Με ποιο συστημα γινονται; μα με αυτο που ψηφισε κατα πλειοψηφια ο Μητσοτακης.

καηκε η απλη αναλογικη; ΚΑΗΚΕ.

mixalis mixalios είπε...

Τελικά όλα θα πάνε καλά...εκτός αν δεν πάνε!

Εγώ παντως ψηφίζω Mic δαγκωτο! Για λέγε αφεντικό κατεβαίνεις να σε ψηφίσω? Θα βάλω ξαδέρφια, ανήψια, θείους να σε ψηφίσουν, παππούδες και γιαγιάδες δεν έχω αλλά έχω πολλούς από τους υπόλοιπους...

michele είπε...

Δεν ειναι ο τυπος μου Μιχαλιό, περισσοτερο θα με εβλεπα σαν συμβουλο πολιτικου που το εχω κανει ατυπως για κυβερνητικο αξιωματουχο, οχι για εκλεγμενο.
Ασε που θελει ενα σωρο λεφτα, βγαζουμε τα ματια μας εδω να κερδιζουμε και θα τα σπρωξουμε στη ματαιοτητα της πολιτικης;

ε αν ειχα καμμια 30 αρια ακινητα χαχαχα θα το συζητουσα

hippy είπε...

Ο/Η michele είπε...
Hippy μου, μαλλον οι μεθεπομενες εκλογες θελεις να πεις.


Σωστός...σκέψεις για τα σενάρια δεν έχω κάνει διαβάζοντας όμως προσεκτικά πάλι σωστό σε βρίσκω (εκτός εάν ο Κυριάκος "κάψει" την αύρα του εξαντλώντας την τετραετία-στατιστικά ελάχιστα πιθανό ενδεχόμενο)

michele είπε...

Κοιταξε Ηippy πρεπει να ψηφισουν ΠτΔ για να γινει αυτο. Ομως αν ψηφισουν ΠΤΔ θα εξαντλησει την τετραετια. Τετραετια ομως σε τροχια πραγματικης ανακαμψης και καθοριστικων αλλαγων ( εξαρταται απ αυτον βεβαια)
θα του δώσουν και άλλη παράταση.
Με τα σημερινα δεδομενα μιλαω. Τσιπρας εχει τελειωσει, οσο για την σοσιαλδημοκρατια στην Ελλαδα πολυ αμφιβαλλω με τα συγκεκριμενα προσωπα αν μπορει να επανελθει σε τροχια ..εξουσιας.

SCALPER είπε...

Βατο σκεπτικο....και ελπιδοφορο

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αύριο ημέρα αγορών Ελλακτωρα. Προς το 1.66€ αν μας κάνει την χάρη.

michele είπε...

Εχει αρκετες πιθανοτητες Μιδα να παει. Αν και ειμαστε γενικως στην κοψη του ξυραφιου σε δεικτες αλλα και πολλες μετοχες.