Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                                        ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...Φαντάζομαι πως η συζήτηση σε κάποιο γραφείο του τουρκικού προεδρικού μεγάρου θα ήταν κάπως έτσι:

Ερντογάν: Δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστοι.


Παρατρεχάμενος Εντογάν: Κι όμως μπορεί, πολυχρονεμένε μου.

Ερντογάν: Δεν το πιστεύω. Κανένας δεν είναι τόσο άχρηστος.

Παρατρεχάμενος Ερντογάν: Αυτοί είναι τόσο άχρηστοι, σουλτάνε. Μπορεί και ακόμα περισσότερο. Αλλά αν δεν το πιστεύετε, να κανονίσουμε μια επίσκεψη να τους δείτε από κοντά. Και τότε θα καταλάβετε ότι μπορούμε να τους κάνουμε γιο-γιο.


Και ο Ερντογάν ήρθε και είδε από κοντά τον Πάκη «Λάγνο Ντακφέις» Παυλόπουλο να ανοίγει το στόμα και να μην ξέρει τι λέει, τον Νικόλα τον Κοτζιά να περηφανεύεται για το «γκουντ ντιπλόμασι» του και τον Αλέκση να παίρνει τη γνωστή στάση που παίρνει κάθε φορά που συναντά ξένο ηγέτη. Αυτή τη στάση που βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε μαθητή που δεν έχει διαβάσει το μάθημα και επιβάτη λεωφορείου που τον πιάνει κόψιμο. Και ο Ερντογάν κατάλαβε.

Απολαυστικός Βουλαρινος

Lorac είπε...

Ένα στατιστικό υπάρχει πάντως στην ιστορία, απο την προηγούμενη αντίστοιχη επίσκεψη κάπου στα Φίφτις.

Πάντως...οι όμορφες παγίδες όμορφα φτιάχνονται.

Lorac είπε...

Αααα καλησπέρα στις γυναίκες και χρόνια πολλά Μπελα πάντα να είστε!!

SCALPER FUND είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=ijrkKNZRIfM

SCALPER FUND είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=W9XlAMu_cUU

ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!!!!