Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΓΔ

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 


   ΓΔ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μηνιαία εικόνα της κίνησης του ΓΔ απο τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα.
Ειναι ΕΜΦΑΝΗΣ η αντίσταση του επιπέδου των 880 μον, υψηλά του Φεβρουαρίου του 2015 όταν "συμφωνήθηκε" η παράταση του μνημονίου της προηγούμενης κυβέρνησης και των υψηλών των Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του τρέχοντος 2018.

Ο δείκτης κινείται στο πλαγιοανοδικό κανάλι Α1-Α2 και βρίσκεται σε ζώνη ισχυρής στήριξης:
1)  Ζ50  [ 776-752]
2)  Την Α2 κάτω πλευρά του καναλιού.

Κλείσιμο του μήνα ΚΑΤΩ από την Α2  θα γίνει με αυξημένο όγκο συναλλαγών, θα έχουν προηγηθεί ισχυρές πιέσεις των πωλητών και η σημαντικότερη στήριξη είναι οι 720 μον.
Αντίθετα ενδομηνιαία κίνηση εκτός καναλιού, αλλα κλείσιμο > 800 μον, θα αναπτερώσει τις ελπίδες για αντιστροφή της πτωτικής κίνησης και πορεία προς τις 830 μον που θα είναι το πρώτο επίπεδο που πρέπει να κατακτηθεί εκ νέου, προκειμένου ο δείκτης να επανέλθει σε τροχιά προς τα τοπικά υψηλά.

6 σχόλια:

austin είπε...

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Ούτε για αστείο δεν έγραψε κάποιος χθεσ ότι παραιτείται η κυβέρνηση! Χάχα .

500 μονάδες κάτω η Αμερική, είναι που ναι και εδώ στραβό το κλίμα το από στραβώσει και το αμερικα

Μαύρος Κύκνος είπε...

Έχω προειδοποιήσει καιρό για τον Αρμαγεδώνα. Τότε που ο κύριος Αρταξιας ήταν αγορασμένος και ήθελε να μας στείλει να λιαστουμε. Την μπουγάδα εκείνη την ημέρα την άφησε στο μπαλκόνι. Δεν με άκουσε....

michele είπε...

Kαλησπέρα και καλή Μεγάλη Εβδομαδα. Πολυ ξύλο οπως λεει ο Μidas στις αγορες, καλη πάντως η κίνηση του 10 ετους ελληνικού ομολόγου

Το μηνιαίο, σήμερα για μια ημέρα χωρίς χρηματιστηριακή δραστηριότητα, προς μελέτη.
Καλη και η κινηση του 10 ετους Αμερικάνικου ( 2,726%) προφανως κινουνται κεφάλαια απο τις μετοχές στα ομόλογα

austin είπε...

Μίδα δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αν όντως πιστεύεις ότι θα γίνει Αρμαγεδδών στις αγορές, τότε δεν παίρνεις θέση ούτε στον ελλακτωρα. Εκτός αν ξέρεις με σιγουριά ότι για κάποιο λόγο θα ανέβει πάρα τον Αρμαγεδδών. Τότε πάω πασο..

Nek είπε...

Καλησπέρα σας. DAX, DOW πολλές μετοχές δικές μας και πιθανα και ο ΓΔ είναι σε κυμα 4. Το 4 δεν θα σταματήσει αν δεν παει εκεί που πρέπει, δηλ στο 50% του 3 για τα περισσότερα χαρτιά.
Επίσης όσοι κινούνται με βαση info απο έξω να προσεχουν γιατί θα την πατήσουν. Ειδικα στις τραπεζες! Τα νούμερα που θα γραφτούν ακόμα και για εδω που είμαστε μοιάζουν απίστευτα χαμηλά... και ομως θα γίνουν. Προσοχή!

Γι αυριο παίζει το 770 και το 764. Κατω απο κει θα τα δούμε το πρωί.

Ολη η αυριανη ουσία για τους λονγκ ειναι να κρατηθεί η διαφωνια σε κλείσιμο. Αν οχι, τότε καληνυχτα!

Χρόνια πολλα, καλή Ανάσταση και καλό Πασχα σε όλους !

JimMarkus είπε...

Χαιρετίσματα από το βροχερό Λονδίνο. Εδώ τα αρνάκια βόσκουν αμέριμνα στα χλοερά περίχωρα χωρίς να ανησυχούν για ατις πασχαλινές σούβλες στην Ελλάδα, πόσο μάλλον για τους χρηματιστηριακούς Αρμαγεδδώνες. :)
Σε 4άρι είμαστε έχουμε κάνει όμως το Α ή το περιμένουμε ακόμα;