Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

michele είπε...

O βασιλιας Roger στο ΤΙΜΕ. Παρακολουθω το τενις 40 χρόνια ( επαιζα κιολας μικρότερος)
ο τυπος που παιζει τενις, σαν να ειναι πιγκ-πογκ. Αλλη φορα θα το εξηγησω αν καποιος ενδιαφερεται

hippy είπε...

Μου αρέσει επίσης το τένις και το παρακολουθώ. Είναι καταπληκτικός σαν παίκτης αλλά και σαν αθλητής, σεμνός στο γήπεδο, τον πάω με 1000. Κρίμα που δεν είναι στο Monte Carlo Rolex Masters, αποκλείστηκε χθες κι ο Τζόκο, φτώχυνε το άθλημα.

Ήταν Δίκαιο Και Έγινε Πράξη.. . είπε...

Το καλύτερο τένις το παίζει ο Καμένος. .Προετοιμάζει την δεύτερη τετραετία των Σύριζα Ανέλ..έχοντας στην φαρέτρα τού τρία υπερόπλα. .Παπακώστα. .Φαηλο. .και Γκλετσο..Το μόνο εμπόδιο στα σχέδια τούς ίσως να είναι τα νέα πού θα έρθουν με άρωμα Ατλαντικού.

mixalis mixalios είπε...

Αν δεν πάρει και τον Ψωμιαδη θα δυσκολευτώ να τον ψηφίσω....

greg matto είπε...


Χρειάζεστε δάνειο 2% για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγοράστε αυτοκίνητο, ανακαίνιση σπιτιού και για να πληρώσετε τους ιατρικούς λογαριασμούς σας επικοινωνήστε selsumat@gmail.com