Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 
με ελεύθερη γνώμη


ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ...


Παίζοντας για άλλη μια μέρα μεγάλο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβγαλε εκτός ταμπλό άλλον έναν σπεσιαλίστα στο χώμα, τον Pablo Carreno Busta, πάλι χωρίς να χάσει σετ, για να μπει στον τελικό του Barcelona Open! Θα γίνει ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που θα αγωνιστεί σε τελικό στο ATP Tour από το 1973, ενώ έχει εξασφαλίσει ήδη την είσοδό του στο Top 45 της παγκόσμιας κατάταξης!


O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν και σήμερα μαγικός! Δίνοντας άλλη μια σπουδαία παράσταση στην Pista Rafa Nadal, o κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε του Pablo Carreno Busta με 7-5, 6-3 και προκρίθηκε στον τελικό του Barcelona Open! 
Θα είναι ο πρώτος του τελικός στο tour, σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση, που ανήκει στην κατηγορία ATP World Tour 500 και φιλοξενεί ονόματα αντάξια ενός ταμπλό Masters 1000. Ο τρόπος που φτάνει σ' αυτόν τον τελικό είναι επίσης άκρως εντυπωσιακός, αφού έχει πετύχει 5 νίκες χωρίς να χάσει κανένα σετ, οι 4 από αυτές χωρίς να είναι το φαβορί και κόντρα σε σπεσιαλίστες των χωμάτινων επιφανειών!

Συγκεκριμένα απέκλεισε κατά σειρά τους Corentin Moutet (6-4, 6-1), Diego Schwartzman (6-2, 6-1), Albert Ramos Vinolas (6-4, 7-5), Dominic Thiem (6-3, 6-2) και Carreno Busta. Την Κυριακή, στις 17:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6 HD), θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο όλων των εποχών στο χώμα, Rafael Nadal.

Ό,τι κι αν συμβεί στον πρώτο του τελικό, ο πρωταθλητής μας έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη του είσοδο στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης και συγκεκριμένα θα βρεθεί στο Νο. 44 ή στο Νο. 45 του κόσμου τη Δευτέρα (αναλόγως και την πορεία του Andreas Seppi στη Βουδαπέστη), ενώ αν κατακτήσει το τρόπαιο, θα σκαρφαλώσει στο Νο. 35 του κόσμου! Σε κάθε περίπτωση, "φλερτάρει" από τώρα με το να βρίσκεται στους κορυφαίους seeders του Roland Garros!

http://www.tennisnews.gr


4 σχόλια:

austin είπε...

Πραγματικά τρέλανε μας!! Πολλά μπραβο!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απολαυστικό το θέαμα στο τσίρκο σήμερα.
Αυλωνίτου και ΚαΗμένος έδωσαν ένα ωραίο σόου.
Γελάστε άφοβα.
Καλημέρα σε όλους πάω να πιω τα ουίσκι μου και να απολαύσω ένα Αργεντίνικο Τ.Μπον.

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας!! Οι χρηματοροές στη ΔΕΗ για το 2017 λαμβάνοντας υπόψη και τις :
εισπράξεις ΥΚΩ στο 1ο τρίμηνο του '18
Την πρόβλεψη ποσοτήτων χρήσης νερών για όλη τη φετινή χρονιά
Τη μείωση κατά 35% άλλων χρεώσεων υπέρ ΑΠΕ για φέτος
Την αυξημένη απώλεια λόγω κο-ΝΟΜΕ για φέτος

Ίσως δίνουν το σύνθημα για το τέλος του πτωτικού κύκλου της εταιρίας.

Λογικό από το 3ο τρίμηνο να ξεκινήσει ο καλλωπισμός για την προετοιμασία δανεισμού του 2019.

Lorac είπε...

Επίσης η εταιρία έχει πάρει κάπου 70% προβλέψεις για τα NPL της!!

Υπάρχει το νομικό καθεστώς ώστε να διώξει από πάνω της το περίπου 30% των πελατών που απαιτείται βάζοντας στο πακέτο αυτό όλες τις προβλέψεις της?? Δίνοντας ταυτόχρονα εγγυημένο ρεύμα τύπου ΝΟΜΕ σε όποιον αγοράσει το πακέτο για 1-2 χρόνια??