Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Οι Απόψεις Των Ελλήνων Σχετικά Με Τα Δικαιώματα Των Ομόφυλων Ζευγαριών


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βλέποντας τα Ματ να τσακίζουν τούς επαναστάτες πού πήγαν να γκρεμίσουν το άγαλμα τού Τρούμαν..να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Τσιπρα για την αντίδραση του. .Η μεταστροφή τού δείχνει σημάδια μεγάλου πολιτικού που με εκπλήσσει θετικά.Αν λιανίσει και την ζωή με τον λαφαζανη μεθαύριο θα του βγάλω το καπέλο. Ο τόπος έχει ανάγκη από πολιτικούς με ρεαλισμό χωρίς αυταπάτες.

Lorac είπε...

ΟΠΛΑ κάτι έχεις πάθει τελευταία!!! Εκτός αν είναι έρωτας!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Όσο για τις απόψεις των Ελλήνων για τα ζευγάρια ιδίου φύλου σεβαστές. .αν και εγώ είμαι τής άποψης Πώς οι γκει πού κρατούν αξιοπρεπή στάση έχουν τον σεβασμό όλων έδω και πολλά χρόνια. .κάτι άλλοι που παρελάζουν τονίζοντας τις προτιμήσεις τούς είναι για κλάματα. .και ξευτιλιζουν και τούς αθόρυβους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μου έταξε θέση ο καρανικας..χαχα