Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

15 σχόλια:

michele είπε...

Tweet του απατεώνα που κατόπιν διαγράφηκε. Η φράση υπάρχει στην 14η παράγραφο εδω:

https://primeminister.gr/2018/04/17/19719

mixalis mixalios είπε...

Διαβάζοντας το μου έμοιαζε πιο πολύ με γελοιογραφία του Αρκά! Αλλά ο Αλέξης και το επιτελείο του έχει καλύτερο ρεπερτόριο! Πόσα μυαλα το σκέφτηκαν και το έλεγξαν πριν το αναρτήσουν? Να σκεφτούμε μόνο σε πιο σοβαρά θέματα πώς θα λειτουργούν... Αλλά φαντάζομαι ότι τα προβλήματα θα τα λύνει ο Σύμβουλας Στρατηγικού Σχεδιασμού

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η κυρία Τασία το έκανε πάλι το πραξικόπημα τής σε επιτροπή της Βουλής. .Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολιτευση. .χαμός πριν λίγο. .Απίστευτα πράγματα από τούς Συριζαιους στην προσπάθεια τούς να η κληθούν καμένος -Παπαδόπουλος ως μάρτυρες στην υπόθεση με τα βλήματα. ..

hippy είπε...

Καλησπέρα

η μετοχή της Alcoa χθες σημείωσε άνοδο 9% μετά τα καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη (0,77 κρδ/μτχ. σε σχέση με 0,66) και την άνοδο του αλουμινίου (+30% μετά τις κυρώσεις στην ρωσική Rusal) το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα μέταλλα όπως το Νικέλιο σημειώνουν ράλι.

Ευχαριστώ τους φίλους τεχνικούς αναλυτές που εξήγησαν με τις γνώσεις τους την κίνηση του Μυτιληναίου. Σέβομαι την δουλειά σας αλλά υπάρχουν και απλούστερες, βασισμένες στα θεμελιώδη της αγοράς ερμηνείες που σέβομαι επίσης, ίσως και περισσότερο.

Και γιατί πούλησες τότε βρε Χίππη?

Ειδικότερα για το Βαγγέλη όλοι ξέρουμε από τις γενικές συνελεύσεις πως συνηθίζει να χετζάρει με προθεσμιακά συμβόλαια την ετήσια παραγωγή αλουμινίου. Πιθανολογώ πως το ίδιο θα έχει κάνει και φέτος οπότε μέρος των κερδών θα ισοσκελίσουν τέτοιες τις ζημιές (πιθανολογώ...δεν γνωρίζω).

Γενικότερα έχω ήδη τελευταία εκφράσει την απαισιοδοξία για τα όρια ανοδικής κίνησης της αγοράς μας. Οι εκλογές του Ερντογάν την ενίσχυσαν. Οι τιμές και τα κέρδη μέχρι τώρα για φέτος είναι καλούτσικα. Μια λογική κατοχύρωση δεν είναι κακό. Επίσης στα προηγούμενα ψηλά της αγοράς αρχές Φλεβάρη είχα τοποθετήσει τον πήχυ του ΓΔ για φέτος 920-950 μονάδες max (με Τσίπρα).

Κι αν κάνω λάθος? Πολύ πιθανό αλλά όλο και κάτι θα βρεθεί για τοποθέτηση. Αλήθεια εκείνη η ΑΜΚ της Αττικής σαν πολύ δεν έχει καθυστερήσει?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κε ΗΙΡΡΥ σημασία έχει να μπει το κέρδος στην τσέπη.

Τωρα αν η αγορά μας ξεπέρασε κ έτρεξε λίγο ακόμη, καλό ειναι, ας βγάζουν κατι κ οι επόμενοι. Και εδώ ειμαστε να ξανά αγοράσουμε αν κρίνουμε οτι εξακολουθεί να μας αρεσει η νέα αποτίμηση, ή μας παρασέρνει το γενικότερο θετικό κλίμα.

Οι αγορές ειναι μαραθώνιος και κανει συχνά καλό να μειώνουμε τις θεσεις κ να βλέπουμε ήρεμοι απέξω. Ευκαιρίες να μπούμε καπου πάντα θα υπάρχουν. Λάθη σίγουρα θα ξανακάνουμε, θα γράψουμε και καμια ζημιά, ας αφήσουμε τα Διαφυγόντα να περνάνε μπροςτα μας μέχρι να δουμε ήρεμα το επόμενο βήμα.

Keep walking :)

μπαρμπαλιας είπε...

στο σχολιο για το χαα ο σταυροπλος εγραψε,
"H Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α., αναφορικά με τις επικείμενες εταιρικές πράξεις της εισηγμένης "Τρ. Αττικής", κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την παύση συναλλαγών δανεισμού και αναγκαστική άσκηση θέσεων των προϊόντων "Μηχανισμού δανεισμού τίτλων" επί των μετοχών της εν λόγω εισηγμένης, σύμφωνα με το άρθρο 2.6.13 του Κανονισμού ΧΑ, από την 20/4/2018."

η τραπεζαρα εκλεισε στο +3
και ισως κουνηθει .
εν τω μεταξυ
Μέσα στον Μάιο η ΑΜΚ της Praxia Bank για 250 εκ
ο αλλος μικρος ισχυροτατος
ανταγωνιστης...
οποτε ο πανδαλακις τι;;;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κε ΑΡΤΑΧΙΑ με το παλαιό ημερολόγιο ειμαστε στις 6 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή ήταν. Λίγο υπομονή για την Ανάσταση.

Ανεξήγητα πράγματα όντως συμβαίνουν στην ΜΕΡΚΟ. Ακομα κ μετα το τέλος της δημόσιας προσφοράς, εξακολουθεί να κανει περισσότερα κομματια απο το Μπούρτζι Αλ Αραμπ ξενοδοχείο Κηφισίας 43 κ Ευρυτανίας γωνία....

Κατι συλλέκτες γραμματοσήμων μάλλον θα τα μαζεύουν... κάτσε να δεις πλακα που θα έχει να ανακοινώσει κ κέρδη....

Lorac είπε...

Πολύ κάλο σχόλιο κ.Alexandrato. Αλήθεια έχετε καθόλου συγγένεια με τον συνονόματο σας από τη Καμπουλ?? :-)))

Εμένα κ.Hippy πιο πολύ με στενοχωρεί ο δισταγμός στο 5,95-6,00 της ΕΥΔΑΠ παρα ο βαγγελίνιο!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα φίλε Lorac,

Ναι, αφαίρεσα το Kabul market μιας κ η αγορά μετά το σοκ της αλλαγής κυβέρνησης κ τα χαμηλά κατω των 500 μονάδων, μας έφερε 2,5 χρόνια μετα στις 800+ κ έβαλα το Koulis wonderland erxomaste αφιερωμένο στους ένθερμους οπαδούς των επόμενων.

michele είπε...

Ολα τα θεματα μου τα ανοιγετε οταν λεω να βγω για κανα ποτάκι ☺

Lorac είπε...

Καλή βόλτα Μιχάλη!!!

Τα μπλε πλαίσια είναι όλα copy-paste και ίσα. Περικλείουν τους Μάηδες από το 2009. Τώρα το ερχόμενο/επόμενο μήνα η λογική λέει δυσκολία στο 76 περίπου και πτώση. Αλλά θα γίνει έτσι ή θα δούμε το χρυσό ορθογώνιο με υπογραφή Τραμπ αλα νέες περσικές κυρώσεις??

https://invst.ly/77zby

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΝίκοςΤ είπε...

Χαμογελώ με τον γνωστό Στουρναρομάχο που καθημερινά γράφει στο site του μύδρους εναντίον του κ.Γιάννη. Καλά σήμερα δεν πήρε είδηση την δήλωση του κ. Ντράγκι; Θα μου πείτε καλά κ.Νίκο γιατί επισκέπτεσαι την σελίδα του; Μα το χαμόγελο είναι απαραίτητο στην μονοτονία μου,άλλοι βγαίνουν για ποτάκι τα βράδια.
Έδωσα το 1/2 των ΕΛΠΕ του χαρτοφυλακίου μου στα 8,60.Θα τα επαναγοράσω στο 7,5 αν και όποτε πλησιάσουν σε αυτήν την περιοχή.
Για τα cc και αν μας δυσκολεύουν την ζωή. Έφυγαν 400000 νέοι στην ξενιτειά,μπορεί ο πατέρας τους να τους στείλει ένα ποσό για την αγορά ενός αυτοκινήτου; Καλό είναι το ποδήλατο,μόνο που σε κάποιους τόπους βρέχει συχνά και με ένταση.
Καλή σας νύχτα.

hippy είπε...

Καλός φίλος πήγε να πάρει μια ταινία απ΄το βιντεοκλαμπ της περιοχής του. Περνώντας έξω από ένα ανακαινισμένο πρακτορείο ΟΠΑΠ είδε καμια 30αριά κινέζους να παίζουν μανιωδώς στα φρουτάκια. Ήταν πελάτες από ένα γκρουπ γειτονικού ξενοδοχείου. Αυτό τώρα πως το λένε...παράπλευρες ωφέλειες? Το αναφέρω επειδή τις προάλλες λέγαμε για τους πολιτικούς συνολικά να μην μαδάνε με δηλώσεις τον τουρισμό.

hippy είπε...

Φίλε Lorac θεωρώ ελάχιστα πιθανό ενδεχόμενο την ιδιωτικοποίηση των νερών ότι και να λένε οι διάφοροι.