Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


H Oικονομική Δυνατότητα Των Πολιτών Για Υπηρεσίες Υγείας Στην ΕΕ


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας, Χριστός Ανέστη με υγεία σε όλη την καλή παρέα!!! Χρόνια πολλα΄σε όσους γιόρταζαν. Πολύ καλή επιστροφή, μετά απο τις αργίες του Πάσχα.

Μιχάλη εμένα δε με χάλασε κ α θ ο λ ο υ το γύρισμα της ΑΛΦΑ. Αρκεί βέβαια να κλείσει τα ανοδικά γκαπ και να αντέξει το 1,80 χοντρικά τις επόμενες 2-4 ημέρες.

Ηδη απο σήμερα στο κλείσιμο ετοιμάζω την αλλαγή απο δεη σε αλφα.

Μυτιλ, σας έχασα σε αυτό που γράφατε. Τί έπαιξε?

michele είπε...

Συντροφε Lorac ( απαντω καθυστερημενα γιατι πριν λιγο επέστρεψα)
ο ολιγαρχης Ντεριμπάσκα βιομηχανος ,ιδιοκτητης της Rusal, που παραγει το 6% της παγκοσμιας παραγωγης αλουμινίου ειναι ενας
απο αυτους που "πληρωνε" τις κυρωσεις ΗΠΑ και δυσκολευεται ιδαιτερα
να κανει τις συναλλαγες του σε αμερικαν ντολαρς

η Rusal εφαγε ενα -25% στην Μοσχα και πολυ περισσοτερο ξυλο στο χρηματιστηριο του Χονγκ-Κονγκ

Ποιοι ωφελουνται; Οι δυτικοι παραγωγοι βλεπε Αlcoa κλπ
και φυσικα και το Αλουμινιο της Ελλαδος :) μγαλυτερος παικτης στην νοτιοανατολικη Ευρωπη

michele είπε...

Ολες οι τραπεζικες γυρισαν κλεινοντας το πρωινο τους gap εκτος της Ευρωβ, πολυ πιθανον αυριο να παιξουν αναποδα.Συνηγορει σ αυτο και τεχνικα η ελληνικη αγορα,αλλα και οι Αμερικανου που εκαναν ραλλυ σημερα

michele είπε...

"Στα χαμηλότερα επίπεδα, σε σχέση με το σύνολο των Χωρών της Ευρωζώνης παρέμεινε η ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2017", σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Στην Ελλάδα, η ανάπτυξη διαμορφώθηκε στο 1,4%, έναντι μέσου όρου 2,3% για ολόκληρη την Ευρωζώνη και 2,4% στην Ε.Ε.

Παράλληλα, στην τελευταία θέση της ΕΕ παραμένει η Χώρα και σε όρους Ιδιωτικής κατανάλωσης το 2017, καθώς ενισχύθηκε κατά μόλις 0,1% πέρυσι, έναντι μέσης ανόδου 1,6% στην Ευρωζώνη και 1,9% στην ΕΕ.

Τo κόστος δανεισμού στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα υψηλότερα επίπεδα σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, με μέσο κόστος 4,51%, έναντι μέσου όρου 1,76% το χρόνο.