Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


H Oικονομική Δυνατότητα Των Πολιτών Για Υπηρεσίες Υγείας Στην ΕΕ


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας, Χριστός Ανέστη με υγεία σε όλη την καλή παρέα!!! Χρόνια πολλα΄σε όσους γιόρταζαν. Πολύ καλή επιστροφή, μετά απο τις αργίες του Πάσχα.

Μιχάλη εμένα δε με χάλασε κ α θ ο λ ο υ το γύρισμα της ΑΛΦΑ. Αρκεί βέβαια να κλείσει τα ανοδικά γκαπ και να αντέξει το 1,80 χοντρικά τις επόμενες 2-4 ημέρες.

Ηδη απο σήμερα στο κλείσιμο ετοιμάζω την αλλαγή απο δεη σε αλφα.

Μυτιλ, σας έχασα σε αυτό που γράφατε. Τί έπαιξε?

michele είπε...

Συντροφε Lorac ( απαντω καθυστερημενα γιατι πριν λιγο επέστρεψα)
ο ολιγαρχης Ντεριμπάσκα βιομηχανος ,ιδιοκτητης της Rusal, που παραγει το 6% της παγκοσμιας παραγωγης αλουμινίου ειναι ενας
απο αυτους που "πληρωνε" τις κυρωσεις ΗΠΑ και δυσκολευεται ιδαιτερα
να κανει τις συναλλαγες του σε αμερικαν ντολαρς

η Rusal εφαγε ενα -25% στην Μοσχα και πολυ περισσοτερο ξυλο στο χρηματιστηριο του Χονγκ-Κονγκ

Ποιοι ωφελουνται; Οι δυτικοι παραγωγοι βλεπε Αlcoa κλπ
και φυσικα και το Αλουμινιο της Ελλαδος :) μγαλυτερος παικτης στην νοτιοανατολικη Ευρωπη

michele είπε...

Ολες οι τραπεζικες γυρισαν κλεινοντας το πρωινο τους gap εκτος της Ευρωβ, πολυ πιθανον αυριο να παιξουν αναποδα.Συνηγορει σ αυτο και τεχνικα η ελληνικη αγορα,αλλα και οι Αμερικανου που εκαναν ραλλυ σημερα

michele είπε...

"Στα χαμηλότερα επίπεδα, σε σχέση με το σύνολο των Χωρών της Ευρωζώνης παρέμεινε η ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2017", σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Στην Ελλάδα, η ανάπτυξη διαμορφώθηκε στο 1,4%, έναντι μέσου όρου 2,3% για ολόκληρη την Ευρωζώνη και 2,4% στην Ε.Ε.

Παράλληλα, στην τελευταία θέση της ΕΕ παραμένει η Χώρα και σε όρους Ιδιωτικής κατανάλωσης το 2017, καθώς ενισχύθηκε κατά μόλις 0,1% πέρυσι, έναντι μέσης ανόδου 1,6% στην Ευρωζώνη και 1,9% στην ΕΕ.

Τo κόστος δανεισμού στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα υψηλότερα επίπεδα σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, με μέσο κόστος 4,51%, έναντι μέσου όρου 1,76% το χρόνο.