Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


beauty of  the day 


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

11 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

ArTaXiA είπε...
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω η FF με τι ταμείο θα κάνει αγορές ιδίων;

ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ;

Art η απάντηση ίσως να κρύβεται εδώ....

"Η υλοποίηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες όπως είναι, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η ύπαρξη άλλων επενδυτικών ευκαιριών και η διαθεσιμότητα κεφαλαίων."

mixalis mixalios είπε...

Ενώ η Ιντκα έστω και λίγα ε'κανε το κάτι τις της

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1612446/intracom-energopoihse-to-programma-agoras-idion-me.html

mixalis mixalios είπε...

Γενικώς η αντίδραση της εταιρείας (της ΦΦ) ήταν από κακή ως χάλια. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην μέτρια διοίκηση που φαίνεται να έχει ή στο ότι έχει λερωμένη τη φωλιά της. Πάντως δεν θα ήθελα να είχα εκεί μακροπρόθεσμα τα λεφτά μου. Από την άλλη με τα διάφορα μουαγιέν έχω αποκτήσει μια θέση που θα ήθελα να την ξεφορτωθώ έστω και με λίγο κέρδος (αφού πήρα που πήρα το bet). Έλα όμως που έχω μ.ο. περίπου τα 10€....

ArTaXiA είπε...

Eύγε για την "ωραία της ημέρας".

michele είπε...

Xenia tchoumitcheva 30.

mixalis mixalios είπε...

Έχει δεν έχει κλείσει τα 16....

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε,μη μου το χαλας...
η ωραια της ημερας ειναι το Αντιγονακι με τα κοκκινα φρουφρου που πηγε στα θεωρεια της βουλης και σφαχτηκανε τα κομματα και οι βουλευτες να της δωσουνε τα θελω της.
το οτι εχει ουστρεψει ολη η ελλαδα ουτε συζητηση...ειναι και της μοδος

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η ωραία της ημέρας ηταν η Περιστέρα.. κι ο ωραιος ο Αλέξης.. δεν ειναι και λίγο να υποδεχεται και να βολταρει ενας αριστερός και η συμβία του αστεφάνωτη..εστεμένους που τοσα χρόνια τους αποκαλούν Γκλύξμπουργκ.. μιας και η γλώσσα τους εβγαζε σπυρια στην λέξη Βασιλιάς.

Lorac είπε...

Μιχάλη αυτό το μπελα ντελ τζιορνο είναι συνθηματικό να ρίξουμε καμιά ματιά στην άλλη Μπελα ή το κιτρινόμαυρο φόρεμα συμβολίζει κάτι "αθλητικό??

Lorac είπε...

και για να μην ξεχνιόμαστε...https://invst.ly/7eogb

Σε τιμές πλέον που βολεύονται και οι σχιστολιθικοί στο Αμέρικα για παραγωγή

michele είπε...

Χαχα ουτε το ενα ουτε το αλλο Lorac :)