Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΕΛΠΕ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΛΠΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ....

H  άρνηση υπέρβασης του 8,60 έφερε καινούργια υποχώρηση για την μετοχή, η οποία έκλεισε κάτω από τα 7,80 της στήριξης F. O τίτλος βρίσκεται προ των πυλών ενός πλέγματος στηρίξεων αρκετά ισχυρού:

1) Την γραμμή τάσης D 
2) Tην S1 στα 7,60€
3) τον εκμο 200 ημ [ 7,60€].

Απο αυτό το επίπεδο είναι ιδιαιτέρως πιθανή μια τεχνική αντίδραση με ελάχιστο στόχο τα 7,93 της L, η ενδεχόμενη ανοδική διάσπαση της οποίας θα επιφέρει αγοραστικές διαθέσεις για την μετοχή με στόχο την επαναφορά της προς την  Ε100 στα 8,35 ευρώ και τα 8,60 ευρώ pivot point της περιόδου.

Αντίθετα ιδιαιτέρως αρνητική διαγραμματική εξέλιξη θα είναι η καθοδική διάσπαση του πλέγματος στηρίξεων που αναφέραμε με πρώτο στόχο τα 7,33€ της Κ1 και κατόπιν τα 6,95 € της S1.

56 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

4 διεθνείς οίκοι διαψεύδουν τον Τσακαλώτο..ότι τάχα δεν θα αναβαθμίσουν τα ομόλογα αν υπάρχει προληπτική γραμμή μετά το πρόγραμμα. .σε ανακοίνωσή τούς στελέχη των 4 οίκων διαψεύδουν τούς ισχυρισμούς τού Τσακαλώτου. .

ArTaXiA είπε...

29 κατασκευαστές πλυντηρίων, συνιστούν Κούλη. Αυτοί ξέρουν!

Bonjour, και σήμερα θα αποτολμήσω επιλεκτικές αγορές.

Θανασης Κ είπε...

κ. Αρταξια να μαντεψω...Αττ + φφ + Δεη...?? Χαχα καλημερα..

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχαχαχα, ούτε καν!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε όλους !

μπαρμπαλιας είπε...

ζεαουρ..
λογικα ο κουτσοπουτσος πρεπει να δωσει μια αντιδραση.
η λοτια παρα το καλο νεο χθες ...ξεπουλησε στα ψηλα .
τελικα δεν μπορεις να τους πιασεις πουθενα,λεω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οι αγορές δεν πιστεύουν πλέον στον αρχιψευταρο και την παρέα τού. .θα τον εξαντλησουν με όλα τα θεμιτά μέσα. .

michele είπε...

Εκραξα χτες για την τοποθέτηση Τσακαλώτου:

Ο/Η michele είπε...
Τσακαλώτος: Με προληπτική γραμμή οι οίκοι δεν θα μας αναβαθμίσουν

Και αυτος ειναι ΥΠΟΙΚ . Μαλιστα.

15 Μαΐου 2018 - 12:23 μ.μ


Σήμερα: http://www.capital.gr/oikonomia/3292563/aporriptoun-tis-diloseis-tsakalotou-oi-tesseris-oikoi

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια κράτα γερά. .άλλες 75 μόνο έμειναν (μονάδες. )

ArTaXiA είπε...

Να θυμήσουμε εδώ στους νέους μας φίλους πως και ο Αλογοσκούφης ήταν υπουργός οικονομικών, και μάλιστα τόσο καπάτσος, που οι συμφωνίες του με τους διεθνείς οίκους για προμήθεια δομημένων ομολόγων στα ασφαλιστικά μας ταμεία ήταν μία εκ των βασικών αιτιών που τα αποθεματικά αυτών εξαερώθηκαν ωσάν το απαλό αγέρι.

Βεβαίως, ο φίλτατος Αλογοσκούφης αντί να εκτίει πολυετή ποινή γι αυτές του τις επιλογές, απολαμβάνει της εκτίμησης μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.

#diplis

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποια δομημενα;...δηλαδή την συμμετοχή του κράτους δεν την υπολογιζουμε;εκατό φορες εχουν πληρωθει αυτά.

michele είπε...

Η επιλογη των δομημένων ηταν μια εξαίρετη επιλογη καθως προστατευε τους κατόχους από αυτό που έγινε αργότερα ( structured bonds), επιλογη για μείωση κινδυνου.

Αν είχαν κρατήσει τα δομημένα ομόλογα τα ασφαλιστικα ταμεία θα ειχαν πολυ λιγότερες απώλειες την περίοδο της κρίσης. Αλλα τα ..γυρισαν πισω

Το πρόβλημα εκει,ησαν οι προμήθειες διαφόρων μεσαζοντων ( Ακροπολις κλπ)

michele είπε...

Αμα ειναι να λεμε ο,τι ναναι να το κλεισουμε το μαγαζι, μας διαβαζει κόσμος

Geopard είπε...

Καλημέρα σε όλους, monsieur ArTaXiA ο Αλογοσκούφης ήταν που εφηύρε τον φόρο πάνω στον φόρο πχ τέλος κινητής τηλεφωνίας και φπα απάνω στο τέλος , έβαλε πρώτος φόρο στην μικρή περιουσία με μικρότερα νούμερα σε σχέση με τον τωρινό ΕΝΦΙΑ αλλά το κακό έγινε γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη , είναι από τους ανθρώπους που βρίζω συνεχώς.

Θανασης Κ είπε...

...δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια ουτε στα οικονομικα ουτε κ στα πολιτικα νομιζω...αρα προς τι τα νευρα....,? Χαλαρα φιλτατοι

ArTaXiA είπε...

Εδώ οικοδεσπότα σε πιάνω ολίγον απληροφόρητο!

Τα δομημένα δεν προστάτευαν τους κατόχους, καθώς δεν ήσαν σχεδιασμένα για κάτι τέτοιο. Τα δομημένα έδιναν μια υπεραπόδοση, εάν πληρούντο σωρρευτικά κάποιες προϋποθέσεις. Καθώς λοιπόν, αυτές μετά την κρίση του 2008, έπαψαν να πληρούνται, η τυχόν αξία τους εξαερώθηκε. Το τι έγινε μετά, είναι άλλη ιστορία. Αλλά, παντού στον πλανήτη, τέτοια σχήματα μηδένισαν, βλέπε perpetuals Πειραιώς.

michele είπε...

Αγαπητε Θαναση, η αγορα με μικρές εξαιρεσεις βρισκεται για χρόνια σε δυσκολία λογω της οικονομικης καταστασης και της κρίσης

Οταν επανέλθει και επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να αντεξω την πολλη παπαριά και αν θα εχω χρόνο, θα το κανω κλειστο τιμωντας αυτους με τους οποιους συνεργάζομαι να γλυτωσω.

Υγεια να έχουμε :)

michele είπε...

Αrt τα δομημενα δεν εχουν καμια σχεση με τα perpetuals

"Τα δομημένα ομόλογα (structured bonds) αποτελούν μια ειδική παραλλαγή των ομολόγων κυμαινόμενου εισοδήματος. Είναι κατασκευασμένα (δομημένα) έτσι ώστε οι κάτοχοί τους να μειώνουν τον κίνδυνο. Το κεφάλαιο των δομημένων ομολόγων είναι εγγυημένο στην λήξη τους. Μόνο οι αποδόσεις τους, οι τόκοι, είναι κυμαινόμενες και εξαρτώνται από την αγορά και την συγκεκριμένη δομή κάθε τέτοιου ομολόγου."

ArTaXiA είπε...

Θα επιμείνω, καθώς έχω διαβάσει prospectus τέτοιου ομολόγου. Το "κυμαινόμενο εισόδημα" βασίζεται σε παραδοχές. Κανείς δεν μοιράζει λεφτά. Αυτές οι παραδοχές, συνήθως ήταν ένα επίπεδο παρεμβατικού επιτοκίου, ένας δείκτης τιμών, ακόμη και χρηματιστηριακοί δείκτες επιλέχθηκαν. Εάν λοιπόν, παύουν οι προϋποθέσεις, αυτά τα προϊόντα δεν πληρώνουν καθόλου τόκο. Συνεπώς, η αξία τους μηδενίζει. Εάν τώρα τα ομόλογα Αλογοσκούφη είχαν εγγύηση το 100% στη λήξη τους δεν το γνωρίζω. Επίσης δεν γνωρίζω π.χ. εάν αυτή η λήξη ήταν το 2038 π.χ.

Έστω λοιπόν πως εσύ είσαι διοικητής ταμείου, και πρέπει να πληρώσεις συντάξεις, τις οποίες θα πλήρωνες με τους τόκους του δομημένου που σου πούλησε η Goldman Sachs, και την οποία δεν την ήξερες, στην σύστησε η υπουργάρα ο Αλογοσκούφης, με τι θα πληρώσεις;

ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.

Σε κάθε περίπτωση, την ευθύνη τη φέρει κάποιος και σε αυτήν την περίπτωση, η ευθύνη είναι του υπουργού. Εάν δεν ήταν, οι διοικητές θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή. Αλλά ούτε αυτοί διώχθηκαν!

michele είπε...

Στην δίκη που εγινε για το δομημενο των δημοσιογραφων, ο πραγματογνωμονας ειπε πως τα δυο ομολογα ηταν "απολυτως καθαρα" Συμφωνα με αυτον η πώληση εγινε στο 105% της αξιας τους και δεν προκληθηκε καμια ζημιά

http://www.capital.gr/epikairotita/3246534/athooi-oloi-gia-to-domimeno-omologo-tou-tspeath-kai-tou-teaufe

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Να μας πει ο κύριος πού βρίζει τον Αλογοσκουφη..πόσα έβγαζε τότε και πόσα τώρα. .

ArTaXiA είπε...

Τον Οκτώβριο του 2012 για πρώτη φορά συνδέθηκε πολιτικό πρόσωπο με την υπόθεση όταν ο εισαγγελέας της έδρας με βάση τα στοιχεία και τις μέχρι τότε καταθέσεις ζήτησε να προσέλθει ως μάρτυς ο πρώην υπουργός Οικονομικών κατά την επίμαχη περίοδο κ. Γ. Αλογοσκούφης.[13]

"Σημαντική θεωρείται και η κατάθεση του πρώην ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Κουρή ο οποίος είχε υπογράψει για λογαριασμό του Ελληνικού Κράτους το ομόλογο των 280 εκ. ευρώ. Τον Φεβρουάριο του 2013, ο Κουρής υποστήριξε πως ο τότε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Nίκος Καραμούζης, ήταν αυτός που τον επισκέφτηκε για να προωθήσει τα συγκεκριμένα προϊόντα. H Eurobank ήταν ο κύριος προμηθευτής δομημένων προϊόντων για το Ελληνικό Δημόσιο, έχοντας εκδώσει τα περισσότερα από τα τουλάχιστον 90 δομημένα ομόλογα που είχαν πωληθεί μέχρι τότε. Μεταξύ άλλων η Eurobank είχε εκδώσει δομημένα ομόλογα και για το Συνεγγυητικό Κεφάλαιο, το οποίο εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, χωρίς να γίνει καμία έρευνα για τις προμήθειες."

ην 1η Δεκεμβρίου 2010 η εξεταστική επιτροπή εξέδωσε το πόρισμά της, με το οποίο καταλογίζει ευθύνες στους:

Γιώργος Κουρής, πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών
Δημοσθένης Μαμμωνάς, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας
Πέτρος Δούκας, πρώην Υφυπουργός Οικονομικών
Σάββας Τσιτουρίδης, πρώην Υπουργός Εργασίας
Γιώργος Αλογοσκούφης, πρώην Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών
Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρώην Υπουργός Άμυνας
Ευθύνες επιρρίπτονται επίσης την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τον πρόεδρό της Αλέξανδρο Πιλάβιο, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Για τους Σάββα Τσιτουρίδη και Πέτρο Δούκα προτείνεται η παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Αυτά, επειδή σου αρέσει η μελέτη της ιστορίας.

michele είπε...

Κοιταξε ας μην κανουμε πως δεν καταλαβαινουμε τι συζηταμε. Ειναι σαφες οτι η ενεργεια αυτη αποτελουσε προσπάθεια για ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ και εγγυηση κεφαλαιου ακομα και αν δεν πληρουντο οι παραδοχες οποτε δεν θα υπηρχε υπεραξια.

δΗΛ ειχες ενα τυπο που ΗΞΕΡΕ απο αγορες και προιόντα και πηγε να μειωσει τον κινδυνο οπως ο Φιλιππίδης στο ΤΤ με τα cds

και ηρθαν μετα οι Παπακωνσταντινου και οι Βαρουφακηδες και πηραμε το ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.

Και ακομα συζηταμε.


michele είπε...

Αυτα εγω τα παιζω στα δαχτυλα ,η εξεταστικη επιτροπη της βουλης εχει συγκεκριμενα καθηκοντα, δεν οδηγει ΠΟΤΕ πουθενα κυριως γιατι για πολλα θεματα ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ οι ανθρωποι με το αντικειμενο.

Σημασια εχουν τα δικαστηρια, μια αποφαση κατεθεσα πριν.

Τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε.

ArTaXiA είπε...

Το κοινό κεφάλαιο επτά ασφαλιστικών ταμείων στην Τράπεζα της Ελλάδος υπέστη μια απομείωση 48,75% μετά το PSI, προσεγγίζοντας σε αξία το 1.099.220.917 ευρώ έναντι 2.144.691.368 πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2012 οπότε και ανακοινώθηκε το PSI. Οι συνολικές απώλειες των ταμείων από τον συνδυασμό PSI και τρέχουσας αποτίμησης στη δευτερογενή αγορά προσεγγίζουν το 70% ή 1,489 δισ. ευρώ.

Μάλλον "οι Βαρουφάκηδες" φταίνε για το PSI....

Τη μεγαλύτερη καταστροφή πλούτου ασφαλισμένων από καταβολής ελληνικού κράτους.

michele είπε...

Εγω λογω της υποθεσης αυτης οπως ξερεις ΑΛΛΑΞΑ συνεργαζομενη εταιρεια δουλευοντας νυχτες ολοκληρες για να διακρατησω τις δουλειες μου, τις επαφες μου και την επαγγελματικη μου δραστηριοτητα.
Γνωριζω καλα τι εγινε και πως εγινε.

ArTaXiA είπε...

Εσύ γνωρίζεις, αλλά οι λοιποί που τυχόν μας διαβάζουν, δεν είναι σε θέση, είναι δεν έτυχε να γνωρίζουν, οπότε τα παραθέτω, ώστε να μην έρχεται ο κάθε εγκάθετος να αθωώνει ενόχους και να κατηγορεί αθώους. Αυτά!

michele είπε...

Παμε και για το Psi για να ξεμπερδευουμε.Πραγματι υπηρξε απωλεια για τα ασφαλιστικα ταμεια της ταξεως του 1,5 δισ

Αλλα: Από το 2000 ως και το 2014 από τον προϋπολογισμό του κράτους δόθηκαν 201,5 δισ. ευρώ !!

do the maths

Mετρα τωρα και τις απωλειες του Μπαρουφακη απο το α καταστροφικο εξαμηνο του και οταν τελειωσεις τα ξαναλεμε :)

michele είπε...

Να σου πω ,για πες την τιμη ενος προιοντος που εχουμε συζητησει που βρισκεται αυτη τη στιγμη;

ArTaXiA είπε...

$34.00 ακριβώς!

michele είπε...

Χμ γυρισε για retest? ωχ για να δουμε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ξανά ρωτάω. .τα ασφαλιστικά ταμεία τόσα χρόνια πού τα χρηματοδοτεί ο κρατικός κορβανας έχουν να πουν κάτι; Δηλαδή πιο απλά. .δίνω σε κάποιον χρήματα για να ζήσει ενώ δεν είμαι υποχρεωμένος. .αλλά στο τέλος μου ζητάει και τα ρέστα γιατί από τα 100 χιλιάρικα που τον πλήρωσα. .τόλμησα να τού πάρω το δεκαχιλιαρο πού είχε στο στρώμα. .Τα ασφαλιστικά ταμεία είχαν έλειματα πού τα κάλυπτε το κράτος. .ποια δομημένα και κουραφέξαλα. .

michele είπε...

Θα βαλω στην απογευματινη αναρτηση την πληρη εικονα χρηματοδοτησης των ταμειων απο το κρατος ανα ταμειο και συνολικα απο το 2000-2014 ΟΠΛΑ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ τα ξέρω. .εντύπωση μου κάνει που δεν το ξέρει ο παίχτης. ..Αυτά είναι γνωστά χρόνια τώρα. .

michele είπε...

Ανησυχητικη η πιεση στα ομολογα +5,68% 4,353%

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παραίτηση βόμβα του προέδρου του ΣΤΕ. .κυρίου Σακελλαρίου. .καταγγέλλει παρεμβάσεις. .

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας!! Μιχάλη δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τη σημερινή σου ανάρτηση για ΕΛΠΕ. Οπότε σ'αυτήν παραπέμπω και τον κ.Νίκο που ενδιαφέρεται για την εταιρία. Σίγουρα τιμές στο <7 δεν θα γίνουν με τρόπο και χρόνο ΦΦ, αλλά απώλεια του εκθ-200 θα επιταχύνει την πτώση.

Η αύξηση στις τιμές πετρελαίου όπως και η απώλεια του Ιρανικού σαφώς επηρεάζει και τα μελλοντικά του κέρδη. Χθες χάζευα σε site που έχει στοιχεία για τιμές σε παγκόσμιο επίπεδο και η διαφορά του Ιρανικού με άλλα πρόσφορα στην περιοχή δεν είναι και αμελητέα, ούτε όμως και σημαντική. ίσως και <10% σαν τιμές.

michele είπε...

Μην ξεχνας Lorac βεβαια οτι υπαρχει και η πώληση ΔΕΣΦΑ μπροστα.Καθως και οτι παντα υπαρχει συγκριση θεμελιωδων ομοειδων εταιρειων ,τη ΜΟΗ εν προκειμένω

michele είπε...

Σοβαρο θεμα η παραιτηση Σακελλαρίου καθως ειχε μια ...ανοχη στην σημερινη κυβερνηση, το λεω κομψα. Θελω να δω αιτιολογηση

austin είπε...

Σιγά που είναι σοβαρό.

Τι και αν πηγαινουμε από παραίτηση σε παραίτηση και παίζει το κράξιμο του αιώνα στην κυβέρνηση ακόμα και από θεσμικους.

Σημασία έχει η μαρεβα και να κράζουμε τον κουλή και τους προηγούμενους.

Την καλημέρα μου και μια ερώτηση. Επί αλογοσκουφη δεν έγιναν κάτι πωλήσεις σε τιμηματα στον θεο;; γιατί εδώ γίνονται ξεπούληματα και ουδείς μιλαει

michele είπε...

Kαταλαβαινω οτι αναφερεται στις διαρροες απο την αποφαση του ΣΤΕ που εκρινε συνταγματικές τις περικοπές στις συντάξεις που προβλέπονται από τον νόμο Κατρούγκαλου.

Ετσι κι αλλιως νομιζω εληγε η θητεια του σε μικρο χρονικο διαστημα απο σημερα

Lorac είπε...

Που να ξέρουν και τα γατάκια της UBS.....http://www.capital.gr/agores/3292594/ubs-meinete-makria-apo-tin-lira-kai-tis-tourkikes-metoxes

austin είπε...

Και εξηγούμαι λίγο παραπάνω, η αντίδραση μου δεν έχει να κάνει με άμεση υποστήριξη στην ΝΔ.

Αλλα σαν μικρότερος μαθαίνω από τα παλιά, ότι ουδείς ασχολούταν με αυτά που έκανε η κυβέρνηση (κυρίως το πασοκ λόγω ετών διακυβέρνησης) αλλά έλεγαν για το τι έκαναν οι αλλοι.

Και είδαμε που φτάσαμε.

Αρα το πρώτο και βασικότερο ίσως μάθημα της μεταπολιτευσης είναι να ασχολούμαστε με τα αίσχη που ζούμε στο τώρα και όχι τι έκανε ο προηγούμενος και τι μπορεί να κάνει ο επόμενος.

Το θεωρώ απλή λογική το παραπάνω και όχι κομματική προτιμηση!

michele είπε...

Παρ ολα αυτα, χρειαζεται γνωση της πολιτικης ιστοριας Αustin ωστε να αποφευγεται η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και οι ευσεβεις πόθοι καποιων που ειχαν μαθει μονο να ..διαματυρονται και να κατηγορουν
και οταν ηρθαν στα πραγματα απεδειξαν στην πραξη την ασχετοσυνη τους, την αγνοια τους και το ποσο λαμογια ειναι

michele είπε...

Ζωνη ΔΤΡ για τολμηρους 912-998

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αγορά Μιγ..
Αγορά ΕΤΕ. .
Αγορά ΦΦ..

michele είπε...

Φολι εχω ηδη κανει το trading 6,95-7,29 θα δουμε αργοτερα τι θα μου πουν τα βραχυπροθεσμα, δυσκολη δουλεια

michele είπε...

Bασει του 60 λεπτου επιστρέφει προς τα χαμηλα ημερας το ΦΟΛΙ οποτε δεν ακουμπαμε και βλεπουμε

σε επιπεδα στηριξης και ΓΔ και ΔΤΡ ( ηδη εντος της ζώνης 912-898

michele είπε...

Για το σχόλιο Αustin 2.45 που δεν ειχα προσεξει, ο τυπος πουλησε ΟΤΕ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ στο θεο ,ΑΤΕ ( ναι το σαπακι, το 10% στα 5,80 )
τι να λεμε τωρα ερασιτεχνες ειναι μπροστα του και οι προηγουμενοι και οι επομενοι

και τον εδιωξε ο Καραμανλης γιατι ηθελε προσαρμογη περισσοτερη (you Know what i mean).
Tωρα ολοι οι ΥΠΟΙΚ βαζουν φόρους, γι αυτο δεν αγαπαμε κανεναν χαχαχα.
Συγκρινω ΠΑΝΤΑ
τους προηγουμενους και ΠΙΣΩ.

Δεν μιλαω για τους τωρινους, αυτοι ειναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΙ. Στην μαλακία.

austin είπε...

Μιχάλη εννοείται ότι χρειάζεται γνώση της πολιτικής ιστορίας και των πολιτικών συσχετισμών στο τώρα.

Όσο για αλογοσκούφη, που να έψαχνα εγώ για τιμές... Πάλι καλά που είσαι παλιός και μαθαίνουμε τίποτα.

Το ΧΑΑ στα κλασσικά. Τουλάχιστον από την πρώτη εποχή του τσίπα τώρα έχει γίνει η χαρά του τρέιντερ. Γιατί για διακράτηση ήταν 5-10 χαρτιά το πολύ και από εκεί και πέρα να είσαι από πάνω και να εκμεταλλεύεσαι τα σεντς.

Και επειδή πάει καιρός με τέτοια κατάσταση δεν ξέρω αν με αλλαγή κυβέρνησης θα παίξει καλά και πάλι. Γιατί είναι περίεργη η κατάσταση με τόσο καιρό που έκατσε ο τσίπρας πάνω. ιδωμεν.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εχεται δίκιο για την ισοπέδωση δεν είναι όλοι ίδιοι...αλλά αν υπήρχε βραβείο wrotten tomato σε υπουργούς πικονομικών, εγώ χωρίς δεθτερη σκέψη θα ψήφιζα Αλογοσκούφη.
Ο τύπος ήταν κορυφαίος και το βραβείο θα το επαιρνε επάξια.
Για πρώτη φορά στα χρονικά της ευρώπης έδωσε τον προηγοϋμενο υπουργό για δημιουργική λογιστική περίπου 3 % στο ΑΕΠ και εφάρμοσε δημιουργική λογιστική 10% χαχαχα.
Το άλλο οτι ζήτησε να αναθεωρηθεί το ΑΕΠ της Ελλάδος 25% λόγω μαϋρης οικονομίας.
Πραγματικά αξεπέραστος όϋτε οι υπουργοί του Πασοκ με τις κοινομικοποίησεις δε τονε φτάνουν.... ρε σεις δεν υπάρχει ο τύπος χαχα.

SCALPER είπε...

Καλησπερα..θα ξαναδοκιμασει το 6,44..-6,55...ισως η στηριξη να μην αντεξει...ιδωμεν

michele είπε...

Tις τιμες τις θυμαμαι Lorac δωσανε ΟΤΕ στα 27 ΕΜΠ στα 25

Οσο γι αυτο που λεει ο Vassilis . Το θεμα ανααθεωρησης του ΑΕΠ ειναι κοινοτικη οδηγια τον κανουν ολες οι χωρες ανα πενταετια για να "καλυπτουν" το μαυρο χρημα.

Αυτος το φουσκωσε εν γνωσει του βεβαια εδωσε τιμες για 25% πηρε αναθεωρηση +9% .Αλλο αν η πραγματική οικονομια ειναι οντως μαυρη ( ηταν τοτε παντως) σε διπλάσιο απο τον μέσο ορο της Ευρωζωνης.

Τοτε καμια χωρα δεν πηρε βεβαια αναθεωρηση πανω απο το 9% που πηρε ο Αλογο.

michele είπε...

Πολυ ισχυρη η στήριξη των 787 μον εδω που κλεισαμε. Ο τζιρος ηταν μεγαλος σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες
71,5 εκ καθαρος

ΔΕΗ δευτερη συνεχομενη ανοδικη συνεδριαση με χαμηλο ποσοστό βεβαιως

ΕΕΕ-ΕΛΠΕ-ΜΥΤΙΛ-ΟΛΘ και ομιλος ΙΝΤΚΑ σχετικα καλες

-3,5% ο ΔΤΡ 912,8 χαμηλό 908,62

Επηρεασαν και οι τρομπες Ιταλοι σημερα με τις παπαριες Salvini

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ναι ηταν κορυφαίος χαχα.
Σημασία έχει και η χρονική συγκηρία, αμέσως μετά τους ολυμπιακούς αγώνες.
Δηλαδή η Ελλάδα μόλις είχε ξοδεύσει 10 και δις για κάτι που λειτουργούσε ως διαφήμιση, ο ξένος τύπος ζήταγε συγνώμη για όλα τα αρνητικά που είχε γράψει και έδινε συγχαρητήρια για την οργάνωση.
Και το κουφό λιοντάρι βγήκε και τα σβησε όλα.
Θυμάμε αμέσως μετά είχαν βγει οι βρεττανικές εφυμερίδες και είπαν ότι τα κάναμε με κλεμένα λεφτά.
Και να πει κανείς οτι επραξε διαφορετικά?
Τραγικός οπως και να τονε δείς.
25% μαύρη οικονομία να διαφημίζεις στον κόσμο ότι έχεις!
Είναι το θράσσος κάποιου που ενώ ζητά δανεικά λέει ταυτόχρονα οτι τα θέλει για να τα κάψει στα μπουζούκια.

michele είπε...

Και αυτο:

http://bankingnews.gr/rss/item/365880