Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΓΔ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στην μεγάλη αντίσταση των 860 μον της Ζ100 ( υψηλό 863,48 μον) σταμάτησε η κίνηση του ΓΔ.  Με κόκκινο τετραγωνάκι ( αριστερά) επισημαίνεται το στοπ της 17/7/2017 .
Για να αποφευχθεί το καθοδικό σενάριο  ο δείκτης πρέπει ΑΜΕΣΑ να γυρίσει με κλείσιμο πάνω από τις 843 μον της G100, διαφορετικά η διόρθωση θα συνεχιστεί:
Πολυ σημαντική η ζώνη 818-830 της L συνυπολογίζοντας και ότι από αυτή τη ζώνη διέρχεται και ο ακμο 100 ημ ( 820 μον) 

Επόμενη στήριξη οι 810 μον της Ζ .
Η επικύρωση του ενδεχόμενου ανοδικού σεναρίου, θα γίνει με την υπέρβαση του προηγούμενου τοπικού υψηλού ,με στόχο την επιστροφή στην F των 890 μον.

103 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Bonjour bonjour

Σε συνέχεια της χθεσινής μας κουβέντας, βάζω εδώ ένα σεντόνι, για να περνάει και η ώρα. Είναι από την "Καθημερινή".

Θυμάμαι, σαν χθες, την «περί ανέμων» συνομιλία που είχα με κορυφαίο, τότε, στέλεχος του ΥΠΕΧΩΔΕ. Ηταν στα μέσα του 2007 όταν ο τότε Υπουργός Γιώργος Σουφλιάς παρουσίαζε το δικό του σχέδιο αξιοποίησης της έκτασης του ελληνικού αεροδρομίου. Ο Θεσσαλός, με τη χαρακτηριστική εκφορά του, ομιλούσε για ένα «πάρκο μεγαλύτερο από το Hyde Park».

Ωστόσο, η πρόβλεψη δόμησης σε έκταση 1000 στρεμμάτων του πρώην Αεροδρομίου προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Σωστά καταλάβατε, του ΠΑΣΟΚ (κυρίως αυτού) αλλά και του μικρού, τότε, ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία δήλωσή του, τότε, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος ζητούσε την ολοκληρωτική μετατροπή του Ελληνικού σε μητροπολιτικό πάρκο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη πνευμόνων πρασίνου για το λεκανοπέδιο που ήδη είχε υποστεί. τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πάρνηθα.

Η «περί ανέμων», λοιπόν, συζήτηση με το στέλεχος του ΥΠΕΧΩΔΕ αφορούσε ουσιαστικά την απάντηση της κυβέρνησης για το εάν το... οξυγόνο και η δροσιά που θα παρείχε το μητροπολιτικό πάρκο θα μπορούσε να διαχυθεί στο λεκανοπέδιο, εάν στο Ελληνικό φυσάει Μπάτης ή Γραίγος, εάν ο Υμηττός στην «πλάτη» της έκτασης λειτουργούσε ως φυσικός φραγμός.

Σε τέτοια λεπτομέρεια είχε φτάσει η συζήτηση! Και τελικά τίποτε δεν έγινε. Διότι, στο μεταξύ, οι δήμοι είχαν ξεσηκωθεί και επικαλούνταν αντίστοιχες γαλάζιες δηλώσεις κατά της... τσιμεντοποίησης στις οποίες είχε προβεί η Ν.Δ του Κώστα Καραμανλή αντιπολιτευόμενη την κυβέρνηση Σημίτη.

Το Φεβρουάριο του 2009 όταν, πλέον, ήταν ζήτημα χρόνου η αναρρίχησή του στην εξουσία, ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήριζε ως εγκληματική πολιτική «το ξεπούλημα και των τελευταίων ελεύθερων χώρων που έχουν απομείνει στην πόλη μας... Πραγματική ανάπτυξη είναι η προστασία αυτών των χώρων. Θέλουμε το πράσινο, και όχι το γκρίζο». Σωστά καταλάβατε, όπως προσέθεσε και ο ίδιος, «το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας την οριακή κατάσταση που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο, προχώρησε με θάρρος και ευθύνη στην πρόταση για μετατροπή ολόκληρου του χώρου του Ελληνικού σε ένα από τα μεγαλύτερα μητροπολιτικά πάρκα της Ευρώπης».

ArTaXiA είπε...

Και έπειτα ήρθαν οι εκλογές και η πτώχευση και τα μνημόνια. Και η συζήτηση περί αξιοποίησης του Ελληνικού άρχισε σιγά – σιγά να υπερβαίνει την κατεύθυνση των ανέμων και το σημείο δρόσου και να αποκτά οικονομικά χαρακτηριστικά. Αλλωστε, η χώρα χρειαζόταν (και εξακολουθεί και σήμερα να χρειάζεται) κεφάλαια ενώ το μέγεθος του έργου είναι, σε κάθε περίπτωση, τέτοιο που θα μπορούσε να πυροδοτήσει από μόνο του αύξηση του ΑΕΠ.

Ο Χοσέ Ασεμπίγιο ήρθε για να μελετήσει, η Τίνα Μπιρμπίλη έφυγε διαφωνώντας και, τελικά, το έργο κόλλησε για άλλη μία φορά. Διότι, παρά τα επανειλημμένα ταξίδια του Χάρη Παμπούκη στο Κατάρ και τα πρωτόκολλα συνεργασίας ύψους πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, οι καταριανοί, βλέποντας και την κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα, ουδέποτε αποφάσισαν να επενδύσουν στο «καλύτερο οικόπεδο της Ευρώπης».

Τη σκυτάλη πήρε, τελικά, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, με το διαγωνισμό που δρομολόγησε το ΤΑΙΠΕΔ. Είπαμε, άλλωστε, ότι η αναγκαιότητα αξιοποίησης της έκτασης είχε καταστεί κοινός τόπος. Ή μήπως όχι; Μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου του 2014, ο επερχόμενος τότε Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας συναντούσε την επιτροπή Αγώνα των κατοίκων και επαναλάμβανε την αντίθεσή του στην εκποίηση του Ελληνικού, καθώς όπως είχε σημειώσει μερικούς μήνες νωρίτερα: «το Ελληνικό, είναι κομμάτι της συλλογικής μας αγωνιστικής συνείδησης. Είναι το τοπόσημο των αγώνων των κινημάτων πόλης για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου».

Τη συνέχεια τη γνωρίζετε. Υπό την πίεση της τρόικας για την εκταμίευση της δόσης, η κυβέρνηση όχι μόνον προχώρησε στην υπογραφή του μνημονίου παραχώρησης της έκτασης στον ανάδοχο που είχε αναδειχθεί από το διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ αλλά διαφημίζει και τις σημαντικές, όπως λέει, βελτιώσεις στη σύμβαση."

Εάν τώρα υπάρξει έστω και ένας από εσάς που θα ισχυριστεί πως οι μεν είναι καλύτεροι από τους δε, ή πως υπάρχει έστω και ένας πολιτικός σε αυτήν την υπόθεση που να έβαλε το δημόσιο συμφέρον μπροστά από τα ιδιωτικά, ή ακόμη και το προσωπικό του, να το συζητήσουμε.

Andreas D. είπε...

Κέκροψ: Μηδενίστηκε η συμμετοχή Ψυχάρη- Με 6,88% η Alpha Bank

Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 2018 - 18:08

Tο ποσοστό του Σταύρου Ψυχάρη μηδενίζεται, λόγω ρευστοποίησης από πιστώτριες τράπεζες 1.424.560 μετοχών, το σύνολο των οποίων είχε παρασχεθεί προς εξασφάλιση πιστώσεων.

Η εταιρεία Κέκροψ ανακοίνωσε ότι το ποσοστό των άμεσων δικαιωμάτων ψήφου της Alpha Bank ΑΛΦΑ -4,11% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας διαμορφώνεται σε ποσοστό 6,688% έναντι προηγούμενου ποσοστού 0%, λόγω απόκτησης 1.324.560 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών, (ήτοι 1.324.560 άμεσα δικαιώματα ψήφου από 0 ),

Αντίστοιχα, το ποσοστό των άμεσων δικαιωμάτων ψήφου του κυρίου Σταύρου Ψυχάρη επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας από 7,193% μηδενίζεται, λόγω ρευστοποίησης από πιστώτριες τράπεζες 1.424.560 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών, το σύνολο των οποίων είχε παρασχεθεί προς εξασφάλιση πιστώσεων, (ήτοι από 1.424.560 άμεσα δικαιώματα ψήφου σε 0).

Επιπλέον η εταιρεία Κέκροψ ανακοίνωσε ότι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., νομικό πρόσωπο συνδεόμενο με τον κ. Δημήτριο Γ. Αντωνάκο, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, απέκτησε 50.000 κοινές ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές της Εταιρείας, συνολικής αξίας € 76.000,00,

Παράλληλα, η INTRAPAR S.A. νομικό πρόσωπο συνδεόμενο με τον κ. Δημήτριο Χρ. Κλώνη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, απέκτησε 50.000 κοινές ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου,
μετοχές της Εταιρείας, συνολικής αξίας € 76.000,00.

μπαρμπαλιας είπε...

που την ξεθαψες την Τινα...αυτο το ατυχο κοριτσι;;

mixalis mixalios είπε...

Καλημέρα σε όλους,

Εκ των πραγμάτων λοιπόν και όπως φαίνεται και από την υπόθεση του Ελληνικού, μόνο όταν υπάρχει πίεση από την Τροικα μπορεί να γίνει κάτι σε αυτόν τον τόπο. Και εδώ μου έρχεται η ρήση του ποιητή..."Αν δεν υπήρχαν μνημόνια έπρεπε να τα εφεύρουμε..."

Θανασης Κ είπε...

Σε Ελλαδα...μιλαμε οχι για ποια ειναι η καλυτερη πολιτικη παραταξη...αλλα ποια ειναι η λιγοτερο καταστροφικη για την χωρα - για τους Ελληνες...δεν μπκρω να καταλαβω για ποιο λογο ασχολειστε με την μικροπολιτικη..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σας..
Σας ομιλεί ο παντελώς ασχετος οπλαρχηγός..
Οταν ακουω για Μητροπολιτικό Πάρκο το μυαλο μου πάει στις παπιες ..στις λιμνουλες..στις καντινες που θα σερβιρουν νερό.. πορτοκαλαδα..και σε κανενα θεατρακι που θα παιζουν έργα κουλτουριαρικα που θα μπορουν να καταλαβουν ολοι οι προοδευτικοί πολίτες.. ολα αυτα με χορηγία του κράτους με τους απαραίτητους διορισμούς..
Θα υπαρχουν και φυλλάδια με πληροφορίες για την καρετα καρετα..και για το πως ζευγαρωνει η σουρικάτα...
Ρε τι ακουω πρωι πρωι..

ArTaXiA είπε...

Όταν ακούω Μητροπολιτικό πάρκο, το μυαλό μου πηγαίνει στο ΙΠΣΝ, εξαιρετικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ελεύθερη προσβασιμότητα για ΟΛΟΥΣ, φύλαξη επί 24ώρου βάσεως και αθλοπαιδιές.

mixalis mixalios είπε...

Το οποίο Art εγινε με ευγενική χορηγία...Διατηρώ επιφυλάξεις για την κατάσταση του υπό την φροντίδα του ελληνικού δημοσίου μετά από λίγα χρόνια

Bugs_Bunny είπε...

τι εγινε στη φολί ρε παιδιά; Γιατί έτσι;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Υπαρχει όμως ενας όρος παίχτη.. μετα κλαινε.Τωρα είναι ολα πληρωμενα..

michele είπε...

Καλημερα, καλημέρα σε όλους. Ξερεις αυτα ( που αφορουν τα δυο πρωτα σχόλιά σου) τα παίζω στα δαχτυλα.
Γι αυτο ειμαι και συχνα πολυ ηπιος. Ειχα -και εχω- συγκεκριμενες θεσεις για το τι πρεπει να γινει και πολυ καλή μνήμη, ποιος πρότεινε τι και ποιος απέρριπτε.

Γι αυτο το λογο δεν υπηρξα αφελης το 2015.Και γενικα δεν ειμαι πολιτικα αφελής.

mixalis mixalios είπε...

Πήραμε και φολί...καλή μας τυχη

michele είπε...

Παρα ειναι μεγαλο το αδειασμα στη Φολι, η οποια απο ταμειακες ροες ειναι γνωστο οτι δεν παει και καλα. Μου φαινεται -χωρις να ξερω αυτη τη στιγμη- για βίαιη αποχωρηση καποιου μεγαλου

Andreas D. είπε...

Πόσα καταστήματα έχει στην Κίνα το ΦΦΓΚΡΠ?


οέο ???????

Bugs_Bunny είπε...

τι εγινε στην Κινα δλδ?

michele είπε...

Κυκλοφορησε οτι λεει οτι 150 καταστηματα ενω εχει 50 ; κατι τετοιο μου ειπαν Ανδρεα

michele είπε...

Γινονται αυτα;

ArTaXiA είπε...

Τις διευθύνσεις τώρα! Θα τα αναζητήσω στο google earth ένα προς ένα!

michele είπε...

Εγω το παιζω για σήμερα, πιο κατω να πουλησω δεν γινεται :))

Andreas D. είπε...

60 αντι 260 μου είπαν...

μπαρμπαλιας είπε...

γιατι δεν ξερανε οι ανταγωνίστες ποσα μαγαζια ειχε;
τωρα το μαθανε;
εγω πηρααααα στον μπατο

Bugs_Bunny είπε...

αγορα φολι στο 10,90.

σαν πολλοι να μπηκαμε.. χαχα.

hippy είπε...

Καλημερα

Περίπου όπως τα λέει ο Αντρεας. Πολυ ανησυχητικό αν ειναι αληθεια. Δεν εχω ιδεα ποιο ειναι αυτο το fund QCM

Short Seller QCM Questions Reach of Folli Follie Store Network
2018-05-03 19:29:17.349 GMT


By Luca Casiraghi and Hema Parmar
(Bloomberg) -- Largest FF Group brand may have 289 points
of sale worldwide vs 630 declared at end of 2016, Gabriel Grego,
head of Quintessential Capital Management, says in a
presentation at Whitney Tilson conference in New York
* QCM research finds 64 points of sale in China vs 240 declared
* ‘Asian sales could be a fraction of reported figures’:
presentation
* Says Asia accounted for 67% of FF Group sales in 2016
* Concerned about FF Group’s ability to repay debt
* QCM has short position on FF Group securities
* Representative for co. didn’t immediately respond to requests
for comment outside business hours in Athens

ArTaXiA είπε...

Αυτό σε απλή μπακαλική σημαίνει πως τα κέρδη μπορεί να είναι κατά 30% φουσκωμένα σε σχέση με τα πραγματικά. Με τη σειρά του, ως μέγεθος, 30% πτώση στα κέρδη μπορεί να δώσει και 50% πτώση στην τιμή της μετοχής. Από το fair value όμως, όχι από εδώ που ήταν. Βγάλτε μολυβάκια και τεφτέρια...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΦΦ..την Δευτερα με την διαψευση..

hippy είπε...

Μπαγκς κι εγώ ψώνισα (δυστυχώς) νωρίτερα κι ακριβώτερα από εσένα, ψαρώνω όμως να ενισχύσω τη θέση μου. Θυμάμαι κάτι ιστορίες με κάποια Κινεζικα ΙΡΟ από παλιά που μου μειναν αμανάτι

Folli Follie Group // BBG story following QCM report

Presenting at the Whitney Tilson conference in New York, Quintessential Capital Management seems to question the size of FFG’s network in China and the quality of the books. The fund is a short-seller on FFG. It seems to share a lot of our concerns, such as working capital dynamics, but it goes further beyond that contending that the size of the network may be much smaller than what appears on the company’s web site. We understand that this argument is based on the fact that only a fraction of POS were confirmed open based on research that QCM claims to have made. We suspect that a response is likely to follow by the company, as shares have opened deep in the red.

Bugs_Bunny είπε...

εν τω μεταξύ οι αγορες πωλήσεις που γίνονται εδώ κατω, έχουν ένα spread +-2 με 3% για πλάκα.

χαχα, τι μερα.

ArTaXiA είπε...

Σε μια σοβαρή αγορά, η Ε.Κ. θα ζητούσε αναστολή ως τον επίσημο σχολιασμό από πλευράς της εταιρείας βέβαια.

μπαρμπαλιας είπε...

εγω πηρα καλα στον μπατο...αλλα πολυ λιγα λογο μπρινιοκο

hippy είπε...

Έμαθε πως πηδιόμαστε...πλάκωσε και ο Πέτρος. Ο οποίος ως συνήθως μπερδεύει με τη βούρτσα με την π--τσα.

http://bankingnews.gr/index.php?id=363909

mixalis mixalios είπε...

Πανσωστος Art,
Για αυτό κι εγώ που έκανα μουαγιέν στα 10.8 θα τα ζητήσω από την Επιτροπή Κεφ.:))
Στη δική μας Kaboul Market όπως ο φίλτατος Alex σωστά υπογραμμίζει οι κίνδυνοι είναι διπλοί από τις υπόλοιπες αγορές του ανεπτυγμένου κόσμου, για αυτό και δεν είμαστε ανεπτυγμένη αγορα

michele είπε...

Αν και πηρα στο limit down συμφωνω με Αρτ στο σχόλιο 11.16 . Η μετοχη ειναι στον FTSE 25 και επηρεαζει ολο το συστημα και τους παικτες παραγώγων

Bugs_Bunny είπε...

δε μου λέτε οι πιο έμπειροι

όταν θέλεις να πάρεις τεμάχια σε ενδιάμεση δημοπρασία στην τιμή που θα ανοίξει, τι εντολή βάζεις; Βάζεις market όσο η δημοπρασία συντελείται;

γιατί "στο ανοιγμα" και "στο κλείσιμο" λογικά αναφέρονται στις αρχικές και τελικές δημοκρασίες της ημέρας.


Χίππη, είχα παρει λίγα την πρόηγουμενη εβδομάδα στα 15,68 και τα είχα θεωρήσει και καλή αγορά.. Αλλα τώρα αύξησα +1,5 φορά ακόμα. Συνολο 2,5 φορές τα αρχικά κομμάτια.
Δεν την έχω πιάσει ποτέ την κωλομετοχή αυτή και τον Τιτάνα, εξαιτίας των μεγάλων σκιών στα κεριά. Η έχει έρθει η ώρα μου ή θα τον πιω τελείως.

ArTaXiA είπε...

Tώρα αν σας πω πως ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ στο limit down, επειδή ακριβώς σκέφτηκα πως η Ε.Κ. θα την αναστείλει λόγω συμμετοχής στου δείκτες; Λέω, κι αν την πάρεις και στην αναστείλουν, κι ο άλλος δεν απαντήσει; Που τον βολεύει κιόλας; Αλλά, είναι πολλά τα λεφτά στα short....

Τελικά, καμιά διαφορά από τα άλογα το χρηματιστήριο....

mixalis mixalios είπε...

Bugs μην ανησυχείς, θα τον έχουμε πιει όλοι μαζί, αυτό σε παρηγορεί...

michele είπε...

Bugs αν θελεις οπωσδηποτε να αγορασεις σε μια δημοπρασια, βαζεις ανωτερη τιμη απο αυτη που βλεπεις οτι ανοιγει και τα παιρνεις στην τιμη που ανοιξε με προτεραιοτητα

michele είπε...

Το σκεφτηκα κι εγω Αρτ, αλλα πηρα

Andreas D. είπε...

http://masterinvestor.co.uk/wp-content/uploads/2015/10/GBO-report-super-final.pdf

https://www.valuewalk.com/2018/05/folli-follie-greek-parmalat/

μπαρμπαλιας είπε...

δε μαρεσει που δεν κανει πραξεις στον μπατο της...

mixalis mixalios είπε...

Ασε που αυξάνονται οι τάξεις των πωλητών.....

ArTaXiA είπε...

Η ζωή εν τάφω που γράφει κι ο Τάκαρος!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλά μόνο εγώ δεν πήρα φφ...Ρε παιδιά ρε παιδιαααα ..τόσα χαρτάκια σήμερα φουνταρουν. .

μπαρμπαλιας είπε...

η ΠΕΙΡ εκλεισε το γκαπέ της ...

ArTaXiA είπε...

Εσύ κι εγώ δεν πήραμε.

mixalis mixalios είπε...

Kανονικά θα έπρεπε ο Κουτσολιούτσος να αγοράζει μετοχές αλλά μάλλον την έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέω εγώ....Μετά τον τάφο (μπορεί) να υπάρχει και ανάσταση Art, ή αυτό γίνεται μία στα 2000 χρόνια?
Πάντως αν κάποια στιγμή εμφανιστούν αγοραστές αυτό θα σημαίνει κάτι, ειδάλλως....

Θανασης Κ είπε...

Ουτε εγω πηρα...επειδη τοσο καιρο ειχατε εντοπισει διαφορους αστερισκους στον ισολογισμο της..αλλωστε μου φαινονται σοβαροτατες οι καταγγελιες για να ειναι ψευτικες...τι να πω...time will tell

Bugs_Bunny είπε...

michele ευχαριστώ πολύ.

mixalis, εννοειται, το να κλαις με παρεα ειναι πάντα καλύτερο χαχα.

mixalis mixalios είπε...

Μπάρμπα, δες αυτό για την Πειρ αν ψήνεσαι...

http://www.kathimerini.gr/959099/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/3eperasan-th-dokimasia-toy-stress-test-kai-oi-4-trapezes

ArTaXiA είπε...

Εσύ Οπλαρχηγέ πάρε ΜΙΓ.


https://youtu.be/nmpgBxlgW2A

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε να με τρώει το χέρι μου για καμιά μιγ. ..όχι τίποτα άλλο αλλά περιμένω και την ετε. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια τα ίδια γράφουμε. .Ρε συ με παρακολουθείς?..

ArTaXiA είπε...

Ε! Σε έχω ψυχολογήσει αφού!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια κανε υπομονή μπορει να ψωνησουμε 100 μοναδες κάτω.. ειναι η μοναδικη φορα που δεν ακουμπαω σε πτωτικη αγορα...

hippy είπε...

Η θέση μου στο φολί έγραψε -10% οπότε κι έκανα stop loss. Πιάστηκα στον ύπνο, μακάρι να μου γίνει μάθημα (αν και δύσκολο). Ας πρόσεχα. Πάω να γλύψω την πληγή μου. Λεφτά είναι, πονάνε μόνο μερικές μέρες μετά τη καταγραφή της ζημιάς. Εάν έχω ρευστό κρατώ την τύχη μου στα χέρια μου. Όλο και κάτι καλό θα βρεθεί.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μονο με κουγκι θα εχει ελπιδες να ξαναβγει ο δικος σου.....

michele είπε...

Το ειχε ξαναπαθει το ΦΟΛΙ με τον Κινεζο που ειχαν βουτησει για 3-4μερες οι Κινεζικες αρχες με την FOSUN
Τωρα φαινεται κατι διαφορετικο, αλλα εχει δρομο εδω βεβαια

Andreas D. είπε...

Μικρέεεε,

https://akispetretzikis.com/el/categories/glyka/profiterol

Andreas D. είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3290104/folli-follie-anupostato-pseudes-sukofantiko-kai-paraplanitiko-to-dimosieuma-tis-qcm

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Διαψευδει η φολι..κεινει διαδικασιες νομικές..

ArTaXiA είπε...

Σαν να διαβάζω το πρωτοσέλιδο στους FT της Κυριακής.

"Greek enterpreneurs now follow the creative statistics taught from greek governments"

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το περιμενα Δευτέρα.. Μιχαλη και οι Άλλοι.. ισως σας βγει..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

11:13..μήνυμα.. .

ΝίκοςΤ είπε...

Φαίνεται σήμερα ποιοι υπηρέτησαν στο ΛΟΚ το πάλαι ποτέ.Ξέρετε,Θαρσείν χρεί και τα λοιπά.
Η eurobankequities δεν εμφανίζει αγοραστές στην ΦΦΓΡΠ,τι έγινε ανεστάλη;
Ηλία πρώτη φορά θα είναι που χάνεις; Χρήμα είναι,όχι ζωές
Καλησπέρα σας.

Bugs_Bunny είπε...

Απ' ό,τι φαίνεται ή θα πανε μέσα οι της ΦΟΛΙ ή οι του φαντ. Με τέτοιο δημοσίευμα δε νομίζω να υπάρχει μέση οδός.

Στο τέλος θα μας ξελασπωσει η ΠΕΙΡ..

mixalis mixalios είπε...

Στο ταμπλό δεν βλέπω ιδιαίτερη συγκίνηση από τους αγοραστές...

μπαρμπαλιας είπε...

εγω παρακολουθω τις πραξεις μετα τις 11.30.02 και βλεπω να την αρμεγουν κανονικα...

Λευτερης είπε...

ΜΠΕΛΑ-ΜΥΤΙΛ-ΦΡΛΚ... καλά λεφτά και σίγουρα.

Καλή σας ημέρα.

michele είπε...

Απεκτησε ενδιαφερον η ημερα εγινε το μαζεμα και βλεπουμε

mixalis mixalios είπε...

Ξεκίνησαν οι ομορφιές...

michele είπε...

Οπωσδηποτε σαν θεμα επισης ιδιαιτερα ενδιαφερον, οσον αφορα θεματα εμπιστοσυνης σε εισηγμενες γενικοτερα, αλλα και report διαφορων funds που εμπλεκονται

michele είπε...

Προφανως η αγορα περιμένει και στοιχεια απο την εισηγμενη εκτος απο την γενικολογη απάντηση

ArTaXiA είπε...

Πάντως στο παράγωγο έγιναν και 3 συμβολαιάκια στο 10. Θεούλης ο αγοραστής.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν αντιδρά.. .

michele είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Fosun συνεχίζει να υποστηρίζει την διοίκηση του ελληνικού Ομίλου
Την στήριξη του μετόχου της Fosun συνεχίζει να έχει η Folli Follie.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κινέζικος Όμιλος συνεχίζει να υποστηρίζει την διοίκηση του ελληνικού Ομίλου.
O κινέζικος Όμιλος συμμετέχει με ποσοστό 13,58% στο μετοχικό κεφάλαιο της ελληνικής εισηγμένης Folli Follie.
Η επένδυση της Fosun, στη Folli Follie, ανήλθε στα 100 εκατ ευρώ, καθώς αρχικά απέκτησε το 9,5% της ελληνικής εισηγμένης μέσω αύξησης κεφαλαίου ύψους 84,5 εκατ. ευρώ και το υπόλοιπο ποσοστό μέσω αγοράς μετοχών από το Χρηματιστήριο.
Nα σημειωθεί ότι ο κ. Guo Guangchang είχε επισκεφτεί την χώρα μας το καλοκαίρι του 2014 όπου παραβρέθηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie.
Σε ομιλία του προς τους μετόχους της ελληνικής εισηγμένη ο κ. Guangchang εκτίμησε ότι η εταιρεία της οικογένειας Κουτσολιούτσου θα μπορούσε να γίνει μια ελληνική Prada, με παγκόσμια απήχηση.


Αυτα και απο τη FOSUN

Bugs_Bunny είπε...

από άποψη στρατηγικής, γιατί αν κρατάς κάτι στα χέρια σου να το ρίξεις στη δημοσιότητα παρασκευή; γιατί να δώσεις διορία 2 μέρες στον άλλον με κλειστή την αγορά;

Καλύτερα δε θα ήταν για το fund να το δημοσίευε τη δευτερα;

Bugs_Bunny είπε...

Πάντως εγώ βρήκα και αυτό. Εδώ όπως φαίνεται είχαν πέσει μέσα.

http://www.mononews.gr/business/otan-i-quintessential-capital-management-iche-apokalipsi-to-skandalo-ellinikis-globo-technologies

michele είπε...

Ποιος να ξερει φιλε Bugs, θα φανει.Συνηθως τα funds που σορταρουν ειναι πολυ μελετημενα γιατι ψαχνουν παντου στον κοσμο "τρυπες"

michele είπε...

Εν τω μεταξυ ο Φουρλάκος κινειται προς τα υψηλα του Γεναρη και ο ΔΤΡ δειχνει μια ψυχραιμη στάση

Το παραγωο του ΦΟΛΙ στο -33,89% με 1703 συμβολαια πολυ μεγαλος ογκος για το average

austin είπε...

καλημέρα!

Μου αρέσει που ακόμα πιστευέτε ότι υπάρχει ΕΚ. Εδώ πέρασαν οι ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν έκανε τίποτα. Για να μην θυμίσω ότι μετά απο 4 εβδομάδες κλειστό, την τελευταία στιγμή τότε είχαν ενημερώσει τον μικροεπενδυτή τι και πως. Και μόνο εμείς δεν μπορούσαμε "να αγοράσουμε" στην ουσία.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα. Αλήθεια ρε παιδιά, εκείνα τα εβδομαδιαία κολλήματα του ΧΑΑ, που δεν είχαμε ροή δεδομένων, δεν λειτουργούνσαν οι εντολές, δεν λειτουργούσε το σύστημα γενικά και γκρινιάζαμε που δεν μπορούσαμε να δούμε φυσιολογικά την συνεδρίαση, υπάρχουν και σήμερα???

Γιατί δεν βλέπω και κανέναν να γράφει για κόλλημα στο σύστημα της ΕΧΑΕ και πάει λέγοντας.

Μάλλον τότε, επι ημερών συριζα κάνανε ριζική ανανέωση των προγραμμάτων για να είναι έτοιμα τα συστήματα για την άνοδο!

austin είπε...

Επίσης είμαστε και μία αγορά με μπόλικες συγκινήσεις. Και σήμερα βγήκε ακόμα ένα χαρτί που ενώ είχε ξεπεράσει τον κάβο του συριζα και πήγαινε και αυτό για ψηλότερα σημεία, τελικώς καταποντίστηκε.

michele είπε...

Iστορικο χαμηλο η τουρκικη λιρα εναντι του δολλαριου, ωραια πραγματα

mixalis mixalios είπε...

Πως το λέει ο Τσε...μεγάλη αναταραχη θαυμασια κατάσταση...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1611668/poia-einai-h-qcm-poy-evale-sto-stohastro-ta-folli.html

michele είπε...

Το μινι θωρηκτο ΓΕΚΒΚΑΡΑ παλι επιστρεφει μετρητα

ΓΕΒΚΑ: Στις 6/6 η ΓΣ για επιστροφή μετρητών στους μετόχους

hippy είπε...

"Ο ΝίκοςΤ είπε...
Φαίνεται σήμερα ποιοι υπηρέτησαν στο ΛΟΚ το πάλαι ποτέ.Ξέρετε,Θαρσείν χρεί και τα λοιπά.
Η eurobankequities δεν εμφανίζει αγοραστές στην ΦΦΓΡΠ,τι έγινε ανεστάλη;
Ηλία πρώτη φορά θα είναι που χάνεις; Χρήμα είναι,όχι ζωές"


Νίκο μου το απάντησα ήδη. "Λεφτά είναι, πονάνε μόνο μερικές μέρες μετά τη καταγραφή της ζημιάς. Εάν έχω ρευστό κρατώ την τύχη μου στα χέρια μου. Όλο και κάτι καλό θα βρεθεί."

Το άσχημο είναι ότι εκτός απ΄την μετοχή καταποντίζεται και το ομόλογο (με λίγες όμως πράξεις). Απ΄το 96 στο 66. Εάν ο Κουτσό το Σ/Κ δεν δώσει αιτιολογημένη απάντηση (και το χέρι στην τσέπη) αλλά συνεχίσει να λέει μαλακίες του στυλ "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις" όπως στην απάντηση στον Capital νομίζω την επόμενη εβδομάδα η μετοχή θα γράψει την τιμή που έδωσε ο προφήτης καλλιτέχνης (-50% απ΄την "πραγματική" λογιστική της αξία)

michele είπε...

Νικο οταν δεν υπαρχουν αγοραστες συνηθως η μετοχη ειναι limit down !

michele είπε...

Στο limit down και το παραγωγο στα 10€ με 9 συμβολαια ανεκτελεστα

μπαρμπαλιας είπε...

οπως λεμε κλινικα νεκρος

PETE είπε...

Καλησπερα σε ολους , αν και εχω καιρο να γράψω , σας διαβάζω καθημερινα μαθαίνοντας παντα.
Μιχαλη το παραγωγό εχει limit down????

michele είπε...

Εχει στον ftse 20% στις μετοχες αναλογα την τιμη λιγο παραπανω απο 30%

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε michele παρασύρθηκα από την έλλειψη αγοραστών.Τι στο καλό,δεν τα σσρώνει όλα σήμερα ο μπάρμπας;
Μπάρμπα εύχομαι την Δευτέρα να πάρεις το +30% που αξίζει στην τόλμη σου.

Άχθος είπε...

Ο Κουτσολιούτσος έχει Twitwer???

https://twitter.com/elonmusk/status/992361223793487872

μπαρμπαλιας είπε...

αγαπητε Νικο ευχ για τις ευχες.
δε σαρωνω γιατι οπως εγραψα το πρωι ...δεν εχω ρευστο.κατι λιγα φολι που πηρα στο μπατο ,θα δουμε .

kostas είπε...

τα παραγωγα εχουν limit down 35%

michele είπε...

Kαμμια φορα αναλογα τη στρογγυλοποιηση της τιμης μπορει να πανε 36% η και 34%

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτεε. Και οι απώλειες μέσα στο παίγνιο είναι, αρκεί να υπάρχει λογική και στοπλος.

Παρασκευή και πέφτει Φολίι, ερε και να βγάλει αύριο τίποτα περίεργο ο στρεσ-τεστης γιατί βλέπω οι μπανκιες σφυρίζουν αδιάφορα. Ίσως το μόνο θετικό με το Φολί είναι ότι δημιουργεί κενό αέρος που αν πάνε καλά τα τεστς μπορούν να φουσκώσουν τις μπανκιες να το καλύψουν!

Κάτι ΔΕΗ που δίνω-παίρνω ξαναμάζεψα μόλις. Εδώ το όριο μου τα 2,47-50

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

100 μηνύματα σήμερα και χωρις κουβέντα για τον Κουλη...ειχαμε αλλου το μυαλό μας.

michele είπε...

Eγινε κατι και ειχαμε θεμα,καλο απο μια αποψη ΟΠΛΑ .Αλλιως στασιμοτητα και αθλιοτητες

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολύ μεγάλο ανεκτελεστο στο ΦΦ..ουρά για Δευτέρα?

Lorac είπε...

Αυτό δεν είναι ουρά αλλά η ΦΦ του γαιδάρου!!

Lorac είπε...

Καλό απόγευμα! Τώρα το ζητούμενο νομίζω είναι ποιος θα μπει στη θέση της σε μεγάλο διεθνή δείκτη

mixalis mixalios είπε...

http://www.kathimerini.gr/962542/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/e8nikh-trapeza-paraithsh-lewnida-fragkiadakh

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτή που όλο μπαίνει και δεν μπαίνει

Χαχα