Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

Lorac είπε...

https://www.wiwo.de/politik/europa/cannabis-griechenland-setzt-auf-wachstum-durch-drogen/21263326.html

BAFOnomics uber griechenland !!! Μάλλον στείλαν το προσχέδιο του επενδυτικού τους πλάνο σε τσιγαρόχαρτο!

Υπάρχει μια τάση/θεωρία για τη σχέση εντροπίας/πληροφορίας/οικονομικών. Λίγο πριν από σημαντικές πτωτικές περιόδους παρατηρείται μια αύξηση τις εντροπίας στο σύστημα. Πρέπει να τερματίζουμε και εμείς όπου να ναι μ'αυτά που βλέπουμε/διαβάζουμε!!

ΝίκοςΤ είπε...

Κύριε Lorac είστε αξιαγάπητος και τιμή στο πρόσωπο σας βεβαίως.
Αν θέλετε κοιτάξτε ένα ερώτημα που σας έχω θέσει για την ΔΕΗ στον κ.Τάκη.Σε συνέχεια δική σας απάντησης.
Καλό σας βράδυ.

Lorac είπε...

κ.Νίκο ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί είναι το παιχνίδι. Δυστυχώς εσείς ξέρετε ακριβώς τι θα γίνει!!

Ως καλός μαθητής και Αρκάδας είμαι σίγουρος ότι διαβάσατε στα νιάτα σας τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Ο καλός μας ο Θούκυς τα έγραψε όλα Το θέμα είναι να τα μελετάμε και να τα ανάγουμε στο σήμερα

Lorac είπε...

...και κ.Νίκο έτσι εξηγείται και η ενασχόληση μου με ΔΕΗ από τον Αύγουστο του 2016. Είναι προφανές από τα νούμερα ότι αν θέλει ο νο2 κάποτε να γίνει νο1 * πρέπει να αυξήσει σημαντικά τη χρήση ενέργειας και να εξασφαλίσει πρόσβαση και ασφάλεια παροχής.

Πολλές κινήσεις λοιπόν γίνονται στην ενεργειακή σκακιέρα και το παιχνίδι εδώ θέλει πολύ καλό μέτρημα για να προβλέψεις τις επόμενες κινήσεις του αντιπάλου.

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Όταν πρόσφατα ο νο2 αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική ενός παιδιού, η σκέψη πήγε ότι το 2038 θα ήθελε να έχει κάποια εκατομμύρια παραπάνω από αμούστακα αγόρια κτλ κτλ

Gerry Phoenix είπε...

Κύριε Lorac πώς εξηγείτε όμως την εξευτελιστική αποτίμηση της ΔΕΗ στα 500 εκ€? Τη βλέπετε να παραμένει σε αυτά τα επίπεδα ή οι εξελίξεις το α' εξάμηνο του 2018 θα δικαιολογήσουν πολύ καλύτερη αποτίμηση?