Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Ζητείται Ελπίς....

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1611288/nea-prosfygh-kata-ths-ependyshs-sto-ellhniko-apo-k.html

DINOSAUR είπε...

Ακόμα μία πρώτια με την εγγύηση συριζανελ. Όχι ελπίς, Μιχαλιό, πλήρη κατάρρευση κομμουνιστικού τύπου χρειάζεται, μήπως και κάποτε από τα συντρίμια γεννηθεί ελπίδα. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος, κάθε ήλιος.

hippy είπε...

"Ο mixalis mixalios είπε...
Ζητείται Ελπίς....

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1611288/nea-prosfygh-kata-ths-ependyshs-sto-ellhniko-apo-k.html"


Lamda Development

Τώρα όσον αφορά την περίπτωση της Lamda Development και τη νέα προσφυγή στο ΣτΕ από τους κατοίκους της περιοχής. Xωρίς φυσικά να είμαστε νομικοί, πιστεύουμε πως δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Όπως έχουμε δει σε διαφορετικές περιπτώσεις στο παρελθόν. Το γεγονός ότι υπάρχει η αρχική απόφαση του ΣτΕ είναι ένα καθοριστικό γεγονός, που δεν ανατρέπεται. Αν δεν υπήρχε η αρχική απόφαση, τα πράγματα θα ήταν σύνθετα. Μετά την απόφαση όμως τα πράγματα αλλάζουν. Και προσωπικά πιστεύουμε ότι προς τα τέλη του χρόνου, το αργότερα του 2019 το μεγαλύτερο project στην ιστορία της χώρας θα ξεκινήσει. Και όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα σχόλια, με το project του Ελληνικού να ξεκινάει, σίγουρα η εταιρεία αξίζει μια κεφαλαιοποίηση αισθητά μεγαλύτερη των 500εκ ευρώ που είναι αυτή τη στιγμή.

http://greekfinanceforum.com/athexfiles/athex.html


Η σημερινή κίνηση της μετοχής νομίζω ότι δικαιώνει την άποψη του (καλού) site. Μακάρι να πέσει προς το 6-6,20 να ψωνίσουμε...αλλά χλωμό το βλέπω.

mixalis mixalios είπε...

Αυτό που δεν ξέρω είναι για πόσο καιρό θα μπορούν κάποιοι να παρακωλύουν την επένδυση. Δηλαδή αν απορριφθούν και αυτές οι προσφυγές θα μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε νεες για να καθυστερήσει αενάως το project! Από την άλλη κάθε μέρα που περνάει χωρίς την επένδυση μόνο ζημιά συνεπάγεται τόσο για την περιοχή που μένει αδρανής και ανεκμετάλλευτη, τόσο για τους 70000 ανθρώπους που δεν θα δουλέψουν εκεί όσο και για την επιχείρηση αλλα κυρίως για την εικόνα της χώρας....θέλει πολλή δουλειά ακομη για να γυρίσει ο ήλιος!και δεν αναφέρομαι μόνο στην επένδυση αυτη καθ αυτή....