Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



28/5/1979



                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

29 σχόλια:

michele είπε...

Επειδη εχω καπως κουραστει απ ολα αυτα σας παραθέτω εδω την αποψη του Ιταλου φίλου Roberto περι της Ιταλικης κρίσης.

Καλως ή κακώς την επανάσταση του αυτονόητου δεν θα την κάνω εγω:

Ιταλική κρίση

"Το ιταλικό Σύνταγμα λέει ότι οι υπουργοί διορίζονται από τον ΠτΔ. Επίσης δεν λέει ότι πρέπει να δικαιολογήσει την απόφαση του. Μπορεί να τους αρνηθεί για οποιοδήποτε λόγο.

Ο Savona έχει ένα σχέδιο που το plan A είναι να διαπραγματευτεί, και το plan B είναι αν οι διαπραγματευσεις αποτύχουν να βγει από το ευρώ "νύχτα".

Αν είχαν κερδίσει τις εκλογές με αυτήν την πλατφόρμα, τότε ο Mattarella έπρεπε να αποδεχθεί.
Αν όμως κερδίσουν εκλογές χωρίς να δηλώσουν ότι θέλουν να εγκαταλείψουν το ευρώ, δεν μπορεί να δεχθεί έναν υπουργό με αυτό το σχέδιο.

Ο ΠτΔ είναι εγγυητής του Συντάγματος. Το Σύνταγμα λέει ρητά ότι η Ιταλία είναι υποχρεωμένη να σέβεται τις διεθνείς συνθήκες. Η συμμετοχή της χώρας στο ευρώ είναι μια από αυτές τις συνθήκες. Επομένως, ο ΠτΔ πρέπει να εγγυηθεί την τήρηση της συνθήκης συμμετοχής στο ευρώ.

Μια έξοδος χωρίς αλλαγή του Συντάγματος, όπως στο πλαν Β του Savona (που υπάρχει στο διαδίκτυο για οποίον θέλει), είναι στην ουσία πραξικόπημα.
Δεν μπορεί λοιπόν να διορίσει έναν υπουργό που θέλει να μην τηρηθεί το Σύνταγμα και άρα να διαπράξει πραξικόπημα.

Τώρα.
Εάν το M5S και η Lega (ή οποιοδήποτε κόμμα) εκλέγονταν λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει συνταγματική έξοδο από το ευρώ, ο Mattarella δεν θα μπορούσε παρά να δεχτεί.

Για να βγει λοιπόν η Ιταλία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ από το ευρώ θέλει:

Να εκλεγεί κάποιος με πρόγραμμα που να λέει ξεκάθαρα ότι θα την βγάλει από το ευρώ και να ψηφιστεί από τον λαό.

Μετά να πάει στη Βουλή και με 66% να ψηφίσει αλλαγή του Συντάγματος για τις διεθνείς συνθήκες.

ή

Να πάει σε δημοψήφισμα με καθαρό ερώτημα προς το λαό (και στους χρόνους που ορίζει ο νόμος) αν θέλει να βγει από το ευρώ.
Αλλά.
Για να το κάνει αυτό πρέπει πάλι να προβεί σε αλλαγή του Συντάγματος γιατί το Ιταλικό Σύνταγμα απαγορεύει δημοψηφίσματα για Διεθνείς Συνθήκες άρα πρέπει πρώτα να αλλαχθεί αυτό άρθρο του Συντάγματος (πάλι με 66%)"

austin είπε...

Εγώ δεν πείθομαι και πάλι. Τι και αν είναι όλα αυτά λογικά, όλα είναι δάκτυλος των ευρωπαϊκών κέντρων και αυτούς που πιστεύουμε είναι (trendy η χωρίς γραβατα) κατσαπλιαδες.

Βεβαίως βεβαίως, ακόμα και ο Παυλόπουλος δεν έχει τέτοιες δυνάμεις, μια παραίτηση μπορούσε να την κάνει και απλα μετά αποφεύγαμε όλα αυτά.

Αλλα είπαμε, εντω μπανάνα!

ArTaXiA είπε...

Εγώ επαγωγικά θα ρωτήσω: Όταν μπήκε η Ιταλίσ στο ευρώ έγινε κάποιο δημοψήφισμα; Μήπως άλλαξε το σύνταγμα; Σαν να μη μας τα λέει καλά ο φίλος σου. Δηλαδή κάποιες διεθνείς συνθήκες περνάνε στο ντούκου, αλλά για να αλλάξουν θέλουμε δημοψήφισμα;

austin είπε...

Εδώ με πιάνεις παντελώς αδιάβαστο και κομματάκι δίκιο το έχεις.

Παρόλα αυτά, καθαρά βάση λογικης, άλλο να μπαίνεις σε ένα ισχυρό νόμισμα. Αλλο να το απορρίπτεις πριν μπεις (που πάλι ξύλο θα φας) και άλλο να βγεις ενώ εχεις μπει (εκεί... Ανευ πτυελου θα σε πήγαιναν)

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας. Προς Art: Πώς μπορεί να δω και γω, αν επιτρέπεται βέβαια αυτό, το πόνημα για την ΦΦ? Υπάρχει κάποιο link?

Unknown είπε...

(μπορώ να δω, εννοούσα-δαίμων του πληκτρολογίου ..)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ θα το θέσω αλλιώς. .Οι περισσότεροι πού είμαστε επενδυτές είμαστε υπέρ των μνημονιων γιατί ξέρουμε ότι υπακουωντας τις αγορές θα δικαιωθουν και οι επενδύσεις μας. .κάτι για το οποίο η πλειοψηφία των πολιτών πού δεν ασχολείται έχει άλλη άποψη. .Αν δεν είχα όφελος σιγά μην ενδιαφερομουν για το ελληνικό. .την ΔΕΗ. .και την ΦΦ..κάπως έτσι και ο Ιταλός πρόεδρος δεν δέχτηκε έναν υπ.οικ.που θα έθετε σε κίνδυνο την οικονομική ελίτ τής Ιταλίας και τής Ευρώπης γενικότερα. .ας μην δουλεύουμε τον κόσμο με επαναστατικες θεωρίες. .όλα για το χρήμα γίνονται.

SCALPER είπε...

Καλησπερα.η αναφορα Αrt στην Φ.Φ τι αφορα???

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κύριε sakkas. .θα μου λύσετε μίαν απορίαν; είστε επενδυτής ή από αγνό ενδιαφέρον σάς απασχολεί το θέμα τής ΦΦ..

Unknown είπε...

Δικηγόρος εξειδικευμένος στο Χρηματιστηριακό Δίκαιο και με πολλά χρόνια στον χώρο της Κεφαλαιαγοράς ως Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων αλλά και (ερασιτέχνης και με ζημιές) Επενδυτής. Πυροσβέστης, Εμπρηστής και δυστυχώς και (χαρο)καμμένος ...... Οπότε οι υλικές μουη απώλειές δεν συγκρίνοτναι με τις απώλειες αγαπημένων .... Γι' αυτό και συνήθως εγκαρδίως και ανθρωπίνως-ουχί ειρωνικώς, συλλυπούμαι πάντα όσους τυχόν πάθουν ζημιές χρηματιστηριακές τύπου ΦΦ και δεν απαντώ σε τυχόν προσβολές έμμεσες και άμεσες γιατί σε τέτοιες στιγμές ο ανθρώπινος πονος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος ...

ArTaXiA είπε...

Ένα ένα λοιπόν!

Austin: Δεν υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις που είναι ελαφρότερες από τις άλλες, αλλά ακόμη κι αν ίσχυε αυτό, δεν μπορώ να δεχτώ πως μια σύμβαση προσχώρησης στο Ευρώ που αφαιρεί από μια εθνική κεντρική τράπεζα το συνταγματικά κατοχυρωμένο της εκδοτικό προνόμιο είναι λιγότερο σημαντική και δεν απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία, ενώ εκείνη η οποία θα επανέφερε το προνόμιο αυτό, ξαφνικά είναι επιζήμια για το πολίτευμα και απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς. Να θυμίσω πως δημοψήφισμα δεν έγινε ούτε προκειμένου να μπει η Ιταλία στην τότε ΕΟΚ.

Λοιποί φρέσκοι και όψιμοι:
Το άρθρο μου για την FF, μποαρείτε να το δείτε στο artaxia.blogspot.gr

Κύριε Σακκά.

Σας καλωσόρισα και σας απευθύνθηκα με σεβασμό, όπως αρμόζει σε κάθε καταρτισμένο άνθρωπο. Επειδή, ωστόσο πήρε το μάτι μου κάτι απόπειρες συγκέντρωσης χαροκαμένων παικτών από την "Ένωση Ελλήνων Επενδυτών" του Κυριακόπουλου, δεν θα ήθελα να είστε μέρος αυτής και στενοχωρηθούμε. Όχι ότι είναι μεμπτό να είστε δηλαδή, αλλά να, καλό είναι να υπάρχει ειλικρίνεια.

Bonsoir

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Συλλυπητήρια και από μένα κύριε συνήγορε. .παίχτη είσαι γάτος. .

Lorac είπε...

Ωραίος ο Ιταλός μας διαφώτισε αρκετά. Αν και δεν θέλει πολύ φαντασία. Είμαστε και Έλληνες οπότε έχουμε τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω σε θέματα "πολιτικής"

Κρίμα για τους Ιταλούς αν φάνε τη παπατζα σαν τους αμόρφωτους εγχώριους. Εμείς τουλάχιστον από μια διαστροφή της Ιστορίας περάσαμε το χειρότερο σκοτάδι αλώβητοι. Οι φίλοι Ιταλοί αν μπλέξουν σε οικονομικές περιπέτειες μπορεί να είναι σε πολύ άσχημη συγκυρία.

Κατά κάποια έννοια θέλουμε δυνατούς Ιταλούς για να προωθήσουμε τα γεωπολιτικά μας σχέδια στο τομέα ενέργειας και επιχειρηματικής διασύνδεσης.


Παρόλα αυτά- αν φάνε την παπάτζα- υπάρχει πάντα ένα ωραίο plan-B που θα χρειαστεί τη βοήθεια εφοπλιστικών δυνάμεων, στον τομέα μεταφοράς ενέργειας. Νομίζω η gaslog δείχνει το δρόμο.

Unknown είπε...

Ευχαριστώ Όπλα (Υγεία σε όλους μας ...) και Art (ωραίο άρθρο-μπράβο για την σελ. 68).
Προς Midas: Όποιος μπορεί να αποδείξει ότι η πτώση της ΦΦΓΚΡΠ οφείλεται στην προαναγγελία μου στις 23/24-05-18 για προς κατάθεση αγωγών αποζημίωσης και μηνύσεων, κερδίζει ... μερικές μηνύσεις ακόμη και αγωγές αποζημίωσης για την δική μου άσκοπη και άδικη ταλαιπωρία. Αν γνωρίζετε κανένα που το σκέφτετε, σας παρακαλώ να τον ενθαρρύνετε ... ώστε να μάθει να χάνει (μάλλον διπλά, και χρηματιστηριακά) και δικαστικά!
Προς Midas/Art: Η προαναγγελία μου περί αγωγών, που ισχύει, εδράζεται σε γνώση και ανάλυση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δημοσιευμένων και μόνο στοιχείων και περιστατικών, σε ανύποπτο (από τα τέλη του 2014) και ύποπτο χρόνο (από τις 26-04-18 ως πρόσφατα). Η νομική βάση της αποζημίωσης, ισχύει ακόμη και αν αύριο η ΕΥ και η διοίκηση της ΦΦ αποδείξει ότι όλα είχαν καλώς ή έστω υπήρχαν μεν αποκλίσεις αλλά μη ουσιώδεις κατά π.χ. 5-10% επί των οικονομικών μεγεθών που δημοσιεύθηκαν και των ανακοινώσεων που προηγήθηκαν (μακάρι, γιατί έτσι θα στραφούμε και κατά του QCM για πρόσθετη αποζημίωση). Πάντως, δεν γνωρίζω ή αναμένω η πραγματική της οικονομική εικόνα να δικαιολογεί χρεωκοπία αλλά μόνο τις τιμές που βλέπει τώρα (ή και χαμηλότερα αν μετατραπουν οι ομολογίες του 2014 σε μετοχές και επέλθει dilution).
Προς Art: Έγινα μέλος της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών και θα προσφέρω τις νομικές μου υπηρεσίες σε συνεργασία με τον κ. Ι. Κυριακόπουλο (του Kyros Law Offices). Πρόκειται δηλαδή για κοινοπρακτική συνεργασία Δικηγορικών Γραφείων με ειδίκευση στο αντικείμενο των Αγορών Χρήματος (εκείνοι κυρίως στα ομόλογα και εγώ στις μετοχές). Παρακαλώ λοιπόν να κρίνετε εμένα για όσα λέω και υποστηρίζω και όχι για τυχόν παρελθούσες εμπειρίες τριτων οι δικές σας, που δεν γνρίζω ούτε έχω ευθύνη. Οπότε, μέσα και από εδώ, απευθύνω δημόσιο κάλεσμα για αναγγελία ζημιών στην Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, σε όσους νομίζουν ότι έχουν ζημιωθεί απο την ΦΦ (ή και άλλες εισηγμένες και έχουν στοιχεία να ξεκινήσουμε έρευνα, όπως ήδη διεξάγουμε για την ΦΦ). Δεν θα σας ζαλίζω όμως ξανά με την ΦΦ και την πρόσκληση της Ένωσης για να μη με κατηγορείτε ότι η παρουσία μου εδώ είναι ευκαιριακή και κάνω μόνο προσέλκυση πελατείας για την Ένωση και για μένα. Θα σας γράφω πιο συχνά και για άλλα νομικά ζητήμα που τυχόν προκύπτουν για την Αγορά μας π.χ. τί σχέση μπορεί να αποκτήσει το σκάνδαλο στην ΝΥ της Aegean με Ελληνική εισηγμένη/ες (μπορεί είπα-όχι ότι ήδη απέκτησε ή θα αποκτήσει ...) κ.λ.π.. Τέλος, αν η παρέα και ο οικοδεσπότης βρίσκουν περιττή την οπτική μου εδώ, θα ξαναγυρίσω στην γαλαρία ως αναγνώστης μόνο και λυπούμαι για όση θυμηδία τυχόν σας προκάλεσα. Mea culpa (πολιτισμένα πάντα).

Μαύρος Κύκνος είπε...

Κύριε μέρες τώρα γράφετε αριστερά δεξιά περί αγωγών (ξαφνικά εμφανίστηκατε). Σας εύχομαι να αποδείξετε εσείς αύτα που γράφετε και να κερδίσετε για τους πελάτες σας. Εξάλλου τόσο αγώνα δίνετε διαδικτυακά να τους μαζέψετε. Τώρα αν η δική σας προσπάθεια μερες τώρα και ΠΡΙΝ την αναστολή της μετοχής σηκώνει αγωγή είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον αν κάποιος αξιώσει κάτι τέτοιο.

Καλό σας βράδυ.

Unknown είπε...

Σε ένα Blog αναφέρεστε Μιδα μου, σε σχόλιό μου στις 23-04-18, και όχι κάπου αλλου δεξιά και αριστέρα και ούτε ξαφνικά (είμαι παλαιότερος πολλών εκ των σχολιαστών στο blog του Νίκου αλλά γράφω σπάνια-αφορμή εκεί μάλιστα υπήρξε η εφαρμογή του νέου Κανονισμού Προστασίας Προσωπικων Δεδομένων, όπου ανέλαβα για το blog να συμβουλεύσω το τί ενέργειες έπρεπε να ληφθούν-άσχετο με ΦΦ). Οπότε κύριοι, είμαι αρκετά παλιός για να το παίξω τώρα μεσήλικας μαϊαντανός της Διηγορίας και τον Αγορών χρήματος. Σημειωτέον έχω το ανάστημα να γράφω επωνύμως και όχι με ψευδώνυμα. Θα σου κερδίσω όμως και σένα τον σεβασμό, συν τον χρόνω ... αρκεί να μην υπάρχουν ειρωνίες .... Δεν βοηθούν σε τίποτα και δη στην κατάκτηση της ευτυχίας και της Αγάπης που όλοι αποζητούμε.

Unknown είπε...

(23-05-18-αυτός ο δαίμων πια!)

Unknown είπε...

συν τω χρόνω

Μαύρος Κύκνος είπε...

Κύριε αν θέλετε να μετρήσουμε ποιος την έχει.......μεγαλύτερη.....την εμπειρία, δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι στα 60 μου.

Καλησπέρα επιτυχία στις αγωγές σας.

michele είπε...

Αrt επειδη βλεπω οτι εχεις αποριες για το Συνταγματικο, περνα να σε κερασω κανα καφε,να λυσουμε τα θεματα

Θανασης Κ είπε...


...XΡΌΝΙΑ περιμένω αυτό το καφέ και γώ...χαχαχα
καλή συνέχεια στην παρέα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κύριε Μίδα και κύριε Αρταξια. .Έχω την εντύπωση πως ο κύριος συνήγορος δεν υπολόγισε σωστά όλες τις παραμέτρους και έχασε την υπόθεση πανηγυρικά. .να του ευχηθώ περισσότερη επιτυχία στις αίθουσες.

austin είπε...

Αρτ στο "τεχνικό" κομμάτι συμφωνούμε.

Αλλα μια απορία που πάντα θα ταλανιζει και είναι η εξής:
Εστω ότι ήσουν εσύ στην θέση του οποίο θεσμικού προσώπου υπεύθυνο για το μέλλον της χώρας, τι θα έκανες σε μια ανάλογη περίπτωση;

Αν για παράδειγμα γνώριζες ότι μια ένωση θα επρόκειτο να δίνει κονδύλια για διάφορους τομείς, αλλά αν δεν έμπαινες στο κλαμπ δεν θα τα έπαιρνες και ταυτόχρονα οι αγορές θα σε αντιμετώπιζαν με επιφύλαξη και με πίεση ακόμα για να πετύχουν το δικό τους... Δύσκολη απόφαση.

Αν πάλι ήθελες να βγεις από αυτή την ένωση και ήξερες από πρώτο χέρι (μη γελιόμαστε πλέον είναι φως φανάρι πως κινούνται οι μεγάλοι παίκτες) ότι θα τσακίζουν την χώρα σου και θα έχεις σοβαρότατο πρόβλημα, τι θα έκανες;; δεν ρίχνεις εύκολα μια ζάρια άσχημη για τον λαό, αν από πίσω γνωρίζεις απόλυτα τις ισορροπίες και τα προβλήματα.

Και όταν λέω τσακισουν καταλαβαίνεις πως το εννοω

Unknown είπε...

Κύριε Όπλα μου, καλά εγώ να έχασα την υπόθεση, αλλά δεν μας λες (εμένα και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς) τί μας ξέφυγε? Άδικο δεν είναι να έχετε πληροφόρηση και να μην μας την κοινοποιείτε?
http://bankingnews.gr/index.php?id=367907

michele είπε...

Εφυγες και απο εδω κοντα ρε συ Θαναση, ανεβαινεις καθολου προς τα εδω;

Μαύρος Κύκνος είπε...

Κύριε το άρθρο του κ. Λέωτσακου μιλάει για κάποιον ελεγκτή ( προφανώς της ΕΥ) ο οποίος ενημερωσε......άτυπα.... Με άτυπη ενημέρωση θα στείλουν την υπόθεση στην εισαγγελια?? Διαβάστε λίγο και τα σχόλια κάτω από το άρθρο. Βέβαια περί ορέξεως.....Μπορεί και με Λεωτσακια άρθρα να κερδιθουν δικαστήρια...Ποτε δεν ξέρεις τι μας επιφυλάσσει η ζωή...

Unknown είπε...

Δεν χρειάζεται το πόρισμα της ΕΥ, γιατί τα αδικήματα συντελέστηκαν ήδη (ρωτήστε και άλλον δικήγορο και δη ποινικολόγο). Σύμφωνα με το νόμο, όσοι ζημιώθηκαν θα αποζημιωθούν δικαστικά, ακριβώς επειδή αγόρασαν με βάση τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις και την αξία της μετοχής που προέκυπτε από αυτές, που όμως, είτε δεν απεικόνιζαν την πραγματική οικονομική εικόνα της εταιρείας, που είναι ίσως σημαντικά χαμηλότερη, είτε η εταιρεία απέτυχε στον κατάλληλο χρόνο (της δημοσίευσης της έκθεσης της QCM την 01-05-18 προς 02-05-18 και, πάντως, πριν την έναρξη των συναλλαγών του ΧΑΑ στις 02-05-18 ως και τις 04-05-18 που αυτή αναδημοσιεύθηκε στο Bloomberg κ.λ.π. sites), είτε να πείσει περί του αντιθέτου (να επαληθεύσει με συγκεκριμένα στοιχεία την οικονομική της κατάσταση), είτε να αιτηθεί την προσωρινή αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής για ένα εύλογο διάστημα, μέχρι να δημοσιεύσει την ουσιαστική της αντίκρουση με στοιχεία.

Έτσι ενεργώντας, επέτρεψε σε ορισμένο αριθμό μετόχων με εσωτερική – προνομιακή πληροφόρηση απ’ ευθείας από την διοίκηση της εταιρείας, να χειραγωγήσουν πτωτικά την τιμή της μετοχής, προς ίδιον όφελός τους (και αντίστοιχη ζημία των επενδυτών), ήτοι την επαναγορά δηλαδή μετοχών της ΦΦ, σε τιμή κατώτερη της εσωτερικής της αξίας που μόνο η διοίκηση της ΦΦ γνώριζε, από μετόχους και επενδυτές που ξεπουλούσαν ζημιούμενοι από έλλειψη εμπιστοσύνης στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και μη έχοντας, έστω, την έγκαιρη στήριξη εκ της διοίκησης της εταιρείας, με επαρκή πληροφόρηση που να αντικρούει πειστικά και με πραγματικά στοιχεία τις σε βάρος της κατηγορίες από την QCM και την OCEANWOOD. ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΕ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. Άντε, ανοιξα και τα μάτια των δικηγόρων σας που δεν κατέχουν το θέμα για το πώς να θεμελιώσουν τις αγωγές και μηνύσεις τους, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κύριε sakkas
..δεν είναι αίθουσα δικαστηρίου εδώ
.παρακαλώ πολύ ο λόγος σάς μας χόρτασε.

Unknown είπε...

απαντώ σε ερώτηση του ΜΙΔΑ "Με άτυπη ενημέρωση θα στείλουν την υπόθεση στην εισαγγελια??"