Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

24 σχόλια:

michele είπε...

Φωτο: Δυο χρόνια μετα ο Ιγκλεσιας πηγε σε καποια απ αυτες τις τραπεζες να παρει δανειάκι 540,000 € να αγορασει βιλλα με πισινα

michele είπε...

Εξηγήσεις από Folli Follie ζητά η Fosun, ενώ αγοράζει μετοχές
Στο 16,37 από 13,89% αύξησε το ποσοστό του στη Folli Follie ο κινεζικός όμιλος που παράλληλα με επιστολή (enquiry letter) ζητά εξηγήσεις αναφορικά με το θέμα που έχει ανακύψει μετά τις καταγγελίες του αμερικανικού fund QCM.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1614254/exhghseis-apo-thn-folli-follie-zhta-h-fosun.html

mixalis mixalios είπε...

Πραγματοποιεί αγορές και συστήνει στους υπολοιπους επενδυτές προσοχή? Την οποία δεν επέδειξε η ίδια? Μήπως θέλει να αγοράσει φτηνότερα για να κάνει επιθετική εξαγορά σε χαμηλότερα επίπεδα? Και ως τι συμβουλεύει προσοχή? Δεν έχω ξαναδεί βασικός μέτοχος να λέει στους άλλους μετόχους να προσέξουν (πουλήσουν) Κι ελεγα μετά τον Τσίπρα το χάος....

OPTIMIST είπε...

Tο άρθρο λέει αύξησε από 8 μέχρι 11 Μαίου και όχι πιο μετά γύρω στις 1.650.000 κομμάτια και αναρωτιέται γιατί -(μετά από αυτό και την αγορά κουτσολιουτσου 1.000.000 ας πουμε ) -δεν αντιδρά η μετοχή και γιατί και ποιοί πουλάνε .
Κι εγώ δηλαδή περίμενα με τη στήριξη καλύτερη αντίδραση

ArTaXiA είπε...

"Στο αρχείο τέθηκαν οι μηνύσεις των Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών που ασχολούνται με τη διαφθορά, Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis."

Έτσι! Γιατί σανό δεν σερβίρει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝίκοςΤ είπε...

Βάζεις για πώληση 1000 κομμάτια,γυρίζεις μετά το κλείσιμο και βλέπεις ότι έφυγαν 80.Όλα καλά.
Από το πρωί το taxisnet δεν λειτουργεί λόγω βλάβης όπως ανακοινώνει το ΥΠΟΙΚ. Όλα καλά.
Καλό σας βράδυ,οι νεότεροι απολαύστε κανένα ποτήρι bοurbon.

austin είπε...

Δλδ αυτή η φοσουν πήγε και αγόρασε και μετά ψάχνεται για έρευνα; δλδ αν ήμουν ειμασταν εμείς στην θέση της φοσουν θα περιμέναμε με ραπορτο να ρωτήσουμε τον κουτσολιουτσο τι συμβαίνει;;

Σα πολύ περίεργα τα πράγματα εκει και το πράγμα συνεχίζει να είναι τζόγος. Βάλε και τον τζόγο τι θα κάνει με προληπτική γραμμή στήριξης και πως θα αντιδράσει ο τσιπας.. Ειναι να απορεί κάνεις.

mixalis mixalios είπε...

Για το 8:03 κόρακας κορακου ματι δεν βγάζει....

Αυτό δεν σημαίνει ότι σανο μοιράζει μόνο ο Συριζας αλλα σίγουρα τον μοιράζει απλόχερα!

michele είπε...

Για πανε να δουμε λοιπον καποια πραγματα. Εχω πει οτι θα μοιραζουμε πονο για διαφορες μεγαλοστομιες. Ειδικα στα νομικα θεματα αλλα και στα θεματα πολιτικης επικοινωνιας.

Οσον αφορα την αρχειοθετηση των μηνυσεων:

"«Έχοντας απολέσει κάθε αίσθηση νομιμότητας και κάθε σεβασμό στη διάκριση των εξουσιών και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης «διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις των Δημητρίου Αβραμόπουλου, Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου κατά των εισαγγελικών λειτουργών Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη», όπως γράφεται στο δελτίο τύπου που έσπευσε να εκδώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης ενόψει προφανέστατα της αυριανής συζήτησης στη Βουλή!

Από πού έως πού μια τέτοια εισαγγελική διάταξη έπρεπε να καταστεί δημόσια παρότι αφορά την ποινική προδικασία που είναι μυστική και από πού έως πού έπρεπε να διαβιβαστεί στη Βουλή; Από ποτέ διαβιβάζονται στη Βουλή οι δικογραφίες στις οποίες πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί είναι μηνυτές;

Ακόμη και όταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης ενημερώνεται, στο πλαίσιο των πειθαρχικών του αρμοδιοτήτων, για την πορεία ποινικών δικογραφιών που αφορούν δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, τα σχετικά έγγραφα δεν έχουν καμία σχέση με τις αρμοδιότητες της Βουλής και δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να διαβιβάζονται σε αυτήν και να καθίστανται δημόσια.

Επικράτησε όμως η επικοινωνιακή αγωνία της κυβέρνησης που την έκανε να ομολογήσει το έκδηλο ενδιαφέρον της για ορισμένους εισαγγελικούς λειτουργούς και τη δικονομική πορεία μηνύσεων που υποβάλλονται εναντίον τους.

Είναι πάντως εντυπωσιακή η ταχύτητα με την οποία ο Αντεισαγγελέας του ΑΠ κ. Αγγελής ολοκλήρωσε την προκαταρκτική εξέταση χωρίς να καλέσει τους μηνυτές να καταθέσουν, να υποδείξουν μάρτυρες και να προσκομίσουν στοιχεία. Όπως γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος, επειδή έχει μηνύσει στο παρελθόν την προϊσταμένη του τότε Εισαγγελέα του ΑΠ, τον τότε εποπτεύοντα των εισαγγελέων διαφθοράς αντεισαγγελέα του ΑΠ και συναδέλφους του εισαγγελείς εφετών, οι μηνύσεις ακόμη και όταν τίθενται στο αρχείο, ανασύρονται, όπως ανασύρθηκε και η δική του μήνυση όταν άλλαξε η ηγεσία της Εισαγγελίας του ΑΠ.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης που έσπευσε να ανακοινώσει ότι διαβίβασε στη Βουλή αυτή την εισαγγελική διάταξη, παρέλειψε να ενημερώσει την κοινή γνώμη ότι διαβίβασε στη Βουλή και τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τις μηνύσεις μας κατά του κ. Τσίπρα και μελών της κυβέρνησης για τη συμμετοχή τους στη σκευωρία εναντίον μας που φτάνει στο σφετερισμό της ιδιότητας τους ως κρατικών οργάνων για την αλλοίωση θεμελιωδών θεσμών του πολιτεύματος. Εδώ δεν υπάρχει δυνατότητα προσωρινής αρχειοθέτησης. Αυτή που θα κρίνει προδικαστικά είναι η επόμενη Βουλή».

Αυτα λοιπον απαντησε ο Βαγγελης Βενιζελος.

Εγω να προσθεσω οτι η "αρχειοθέτηση" ειχε ημερομηνια 4 Μαϊου.

Επομενως τα περι σανού αλλου παλληκαρια.

Τωρα το ποσο ευκολο απο νομικη αποψη ειναι να βγαλεις απο το αρχειο μια υποθεση και να την επαναφέρεις στην διαδικασία δενχρειαζονται ειδικες γνώσεις για να το αντιληφυει κανεις.

Θα ερθει και εκεινη η ωρα :)

michele είπε...

Εν τω μεταξυ ειναι τοσο ΖΩΑ που ο Δημητρης Αβραμόπουλος οπως λεει το γραφειο τυπου τους, δεν εχει καταθεσει ποτέ μηνυση.
Επειδη μιλαμε για σανο.

michele είπε...

Απεβίωσε πριν από λίγη ώρα , ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας ο Θεόδωρος Βασιλάκης βασικός μέτοχος της Aegean Air.

mixalis mixalios είπε...

http://www.bankingnews.gr/index.php?id=366129

Τώρα μιλάει κι ο Λεωτσακος για επιθετική εξαγορά... Πρέπει γιατρέ μου να ανησυχώ? (ή αλλιώς πόσο μπροστά βλέπω?)

Ilias D είπε...

Αναρτησης 8.58 συνεχεια...

https://www.protothema.gr/politics/article/788510/samaras-se-kodoni-den-tha-teleiosei-auti-i-istoria-edo/

mixalis mixalios είπε...

Τον Βενιζέλο σε μερικά θέματα δεν τον πιάνεις...

michele είπε...

Eδω δεν "πιανεις" εμενα ,το Βενιζελο θα πιασεις χαχαχαχα
Το λεω επειδη οταν ειμαι σε φορμα μου αρεσουν οι προκλησεις για να τα χώνω

με αγαπη παντα εκτος εξαιρέσεων :)

ΝίκοςΤ είπε...

Ναι Μιχάλη μας,αλλά χτες ο Camboul μας είπε γλυκά γλυκά παπάρες,σκέφτομαι μήπως, όσον με αφορά ,έχει δίκιο. Πάντα με αγάπη !

michele είπε...

Χαχα δάσκαλε στον Καμπουλ δεν κραταμε κακία ειναι εξαιρετος νέος.Βεβαια και μεις τι να κανουμε μεσα σε τοση "παπαριά" λεμε και μεις καμμια :)

μπαρμπαλιας είπε...

τουτων δοθεντων οσον αφορα τους κουτσοπουτσαιους,αυριο αγοραζουμε φολι;
Μιχαλιοοο τι γνωμη εχεις;

mixalis mixalios είπε...

Μάλλον πρέπει να ανακαλεσω μερικώς το σχόλιο 6:45 αφού η fosun συστήνει προσοχή στους μετόχους της ίδιας κι όχι της ΦΦ! Μάλλον τυπικό /κανονιστικό μου φαίνεται αυτό το σχόλιο... Από την άλλη ισχυει ότι πρώτα αγόρασε μετοχές και μετά ζήτησε εξηγήσεις...

mixalis mixalios είπε...

Πάλι μουαγιεν Μπάρμπα μου? Αφού λεν εδώ οι παλιοί ότι πρέπει να το αποφεύγουμε όπως ο διάβολος το λιβάνι....

michele είπε...

Μπαρμπα πανω απο 6,95 και 7,15 θα εχει ενδιαφερον

michele είπε...

Αντιθέτως προσοχη < 6.70 θα επιταχυνει

μπαρμπαλιας είπε...

ειδωμεν...
παντως δεν μπορω να πιστεψω οτι η "αγόρα"σημερα δεν γνωριζε την ανακοινωση της φυσσουναρας.
ολοι και κανεις δεν πιστευει
τιποτε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Με πεντακοματικη Βουλή θα εχει αυτοδυνμία η ΝΔ.
Με εξακοματικη Βουλή θα εχει αυτοδυναμια η ΝΔ.