Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



                                               ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΥΛΑΡΑ ..




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

austin είπε...

Την καλησπέρα μου!

Το παλουκαρι όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και στην ουσία απάθεια επικρατεί. Θα κάνουν και 1-2 συλλαλητήρια και μετά θα ξεχαστεί.

Οπωσ ξεχάστηκαν τόσα και τόσα. Αλλα ρε παιδί μου ένα πράγμα, να κλείνει τράπεζες, να δίνει το υπεταμειο. Να πετσοκοβει εκ νέου συντάξεις, να δίνει το όνομα.

Αντε πάμε για τα επομενα!

Lorac είπε...

Μέγας Αθλητικός Σεβασμός στον κ. Παύλο του Panathinaikos of the Rings!! RIP

https://sputniknews.gr/ellada/20180613162275-analysi-ellada-skopiano-symfonia/

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για τη συμφωνία. Αξίζει το κόπο η ανάγνωση.

Με ενδιαφέρον η άποψη του φίλου κ.Κοψαχείλη.
… η συμφωνία αυτή είναι εξόχως προβληματική αλλά ταυτόχρονα είναι ίσως ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει υπό τις παρούσες συνθήκες.

Για όσους φίλους ξεχνούν παγίδες, ανατροπές με από μηχανής Θεούς, διάλογους Αθηναίων-Μηλίων και άλλα τέτοια ωραία ξέρουμε να δημιουργούμε και έχουμε δημιουργήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στις Διεθνείς Σχέσεις η υποτίμηση του αντιπάλου είναι συνήθως θανάσιμο αμάρτημα. Και δεν μιλάω για τους άλλους τώρα :-).


Για την ώρα λοιπόν ίσως κάποια συμφέροντα μας να θέλουν τους Severnous πλάι μας και όχι απέναντι. Γιατί καλό πάντα να έχεις τους φίλους δίπλα αλλά...τους εχθρούς ακόμα πιο κοντά και γιατί άλλα δεδομένα μπορεί να προκύψουν ως ανατροπή στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Είπαμε. Μάγοι στην κωλοτουμπα προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα:

"Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να μετατρέψει το ερώτημα σε ψήφο εμπιστοσύνης για το συνολικό της έργο. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει η ιδιότυπη οδός για τους ΑΝΕΛ να διατηρήσουν τις ενστάσεις τους για την συμφωνία αλλά να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση."

michele είπε...

Διαβασα ολους αυτους και θα ακουσω και τον Καιριδη το βραδυ στο Action 24 Lorac

MODAS αυτη ειναι μια κλασσικη συνταγη αυτων που δεχονται προταση μομφης καθως απαιτει και πλειοψηφια επι των παροντων ( και οχι επι των 300)

Οπως ελεγα το πρωι, το επιδιωκομενο αποτελεσμα ειναι πολιτικό και οχι αριθμητικο-δεδηλωμενης κλπ

Μαύρος Κύκνος είπε...

Μιχάλη το θέμα είναι ότι θα τους λουστουμε μέχρι τέλους. Και ο κόσμος ξεχνάει. Ποιος να θυμάται του χρόνου τέτοια εποχή τι έγινε ένα χρόνο πριν.

michele είπε...

Διαφωνω αγαπητε, αλλωστε τις εκτιμησεις μου τις κανω εδω κατα καιρους

Μαύρος Κύκνος είπε...

Διαφωνείς ως προς το χρονικό σημείο εκλογών που έγραψα η ως προς το ότι ο Έλληνας ξέχνα πολύ γρήγορα?

michele είπε...

Στην προκειμένη περίπτωση εχω ενστάσεις και για τα δυο. Καποιοι στην Βορεια Ελλαδα δεν ξεχνουν, ο λογαριασμος τραπέζης δεν ξεχνιέται ειδικα οταν ειναι απομειωμένος..

Γι αυτο έλεγα το πρωι ότι οι εκλογές κερδίζονται στα οικονομικά. Επισης κάποιοι στα νησιά θα ψηφίσουν για τη μεταναστευτικη πολιτικη ,με κριτήριο πολυ μεγαλύτερο απο το δικο μου που ζω αρκετα βορειοτερα του κεντρου της Αθηνας.

Τωρα, να πουμε οτι χωρις επικυρωση και απο τα δυο στρατοπεδα ,ειδικοτερα απο τα Σκόπια, αυτη η συμφωνια δεν μπορει να κυρωθει,αν και οι ξένοι θέλουν να τελειώνουν και θα τους πιέσουν.

Θελω να πω οτι δεν αρκει η πιεση του διεθνους παραγοντα, ή να βρεις δυο πρόθυμους ( Ζαεφ- Τσιπρας) για να μεταβάλλεις τα δεδομένα.
Πρεπει να πεισεις και την ευρυτερη κοινωνια.

Να φερω ενα παραδειγμα κοροϊδίας: Πουθενα δεν υπαρχει στην συμφωνια ο ορος Severna Makedonijia που μας ελεγαν χτες οι απατεωνες

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ένα από τα καλύτερα άρθρα που έχω διαβάσει αυτές τις ημέρες. Μια σε βάθος ανάλυση που θα εκπλήξει:

http://www.defence-point.gr/news/dysodia-politiki-kamarila-perifronisi-syntagmatos-o-ptd-ke-i-symfonia

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Όσο θα διαβάζουμε την συμφωνία
.θα ανακαλυπτουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με το Νον πειπερ πού έδωσε χτες το Μαξίμου. ..Το τσίρκο δίνει τις τελευταίες τού παραστάσεις. ..