Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΜΠΕΛΑ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΜΠΕΛΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Από τις 12/3 η μετοχή όταν η μετοχή έκανε στην ουσία μια διπλή κορυφή χωρίς να καταφέρει να υπερβεί τα υψηλά του Ιανουαρίου, ξεκίνησε μια καθοδική πορεία εντός ενός καναλιού Α1-Α2. 

Η αδυναμία διατήρησης του επιπέδου που οριοθετεί η D στα 15,20 ευρώ, την έφερε στην καθοδική διάσπαση και της πολύ σημαντικής C2 [ 14,50€] , την οποίαν και εγκατέλειψε με επιβεβαίωση ( last kiss )  στις 25/5 ( υψηλό 14,48€).

Η μετοχή αντέδρασε από την Ε1 στα 13,10 ,δημιουργώντας το μεγάλο αυτό κανάλι και προσπαθεί να επιστρέψει  στην C2.
Απαραίτητη προϋπόθεση,ολοκλήρωσης της τεχνικής αυτής αντίδρασης είναι η υπέρβαση και της Κ στα 14,30€.

Στο θετικό σενάριο, ΜΟΝΟ η υπερκέραση του εμποδίου της C2 καθώς και το ακμο 200 ημ στο ίδιο επίπεδο, θα δώσει την απαραίτητη ορμή ώστε ο τίτλος να προετοιμάσει την ανοδική διαφυγή απ το κανάλι, που θα του επιτρέψει την πιθανή επιστροφή στα τοπικά υψηλά του Γενάρη.

Διαφορετικά και με την Ε1 να προβάλλει ως ισχυρή στήριξη, θα επανέλθει στην καθοδική της πορεία εντός του μεγάλου καναλιού Α1-Α2.

25 σχόλια:

SCALPER είπε...

http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3296231/to-telos-tis-tuxis-tou-alexi-protari

μπαρμπαλιας είπε...

ο ΛεαοΠιντο εχει ολοκληρο θεμα για το ΦΦ.
τωρα λεει-αφου συζητησε με τραπεζιτες-εχει αξια.
σσ.ηταν ο πρωτος που αρον αρον σταυρωσε και ο ποπολος πουλουσε στο -30%

τωρα ζουρλιακα;

ArTaXiA είπε...

Αφήνω αυτό εδώ για να μας πάει καλά η εβδομάδα.


"Σε ό, τι αφορά δημοσίευμα του γερμανικού Τύπου, που αναφέρει ότι η ελληνική οικονομία θα είναι υπό εποπτεία μέχρι το 2050, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είπε ότι δεν ευσταθεί αυτό το επιχείρημα, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι θα πρέπει να αποπληρωθεί το 75% του χρέους που δημιουργήθηκε κατά την περίοδο των τριών μνημονίων και με αυτή την έννοια, «ούτε η Πορτογαλία είχε καθαρή έξοδο, ούτε η Ιρλανδία, είχε καθαρή έξοδο, ούτε η Κύπρος είχε καθαρή έξοδο».

«Με την έννοια αυτή και αυτές οι χώρες βρίσκονται σε καθεστώς εποπτείας μέχρι να αποπληρώσουν το 75% των δανείων τους προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. Άρα με αυτή την έννοια καμία από αυτές τις χώρες δεν οδηγήθηκε με καθαρό τρόπο στην έξοδο προς τις αγορές».

«Καθαρή έξοδος σημαίνει ότι δεν υπάρχει παράταση του προγράμματος, δεν υπάρχει προληπτική γραμμή στήριξης, δεν υπάρχει ένα νέο μνημόνιο, αλλά αντιθέτως, η χώρα αποκτά την πρόσβασή της στις αγορές χρήματος μετά από μία ρύθμιση του χρέους».

Bonjour

SCALPER είπε...

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=985450

F.F...είναι δυνατόν?????

Μαύρος Κύκνος είπε...

SCALPER FUND

"εκτιμάται από την αγορά"

ArTaXiA είπε...

Ο ένας αστοιχείωτος επιχειρηματολογεί πως η αγορά 300εκ ευρώ δανείου από την οικογένεια Κουτσολιούτσου θα ωφελήσει την εταιρεία, λες και το ομολογιακό δεν βρίσκεται σε χέρια τρίτων, ο άλλος αστοιχείωτος στο Βήμα μας προτρέπει "να διαβάζουμε ισολογισμούς ωσάν τον Greco", παραλείποντας το γεγονός πως η ιστορία προέκυψε επειδή ακριβώς οι θυγατρικές στην Ασία δεν δημοσίευσαν ισολογισμούς, κι αν δημοσίευσαν δεν τους είδαμε πουθενά ώστε να τους "διαβάσουμε".

Αχ.... Κούλης μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε την Μερκο του Αρταξια..σφαίρα παει..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.

michele είπε...

Καλημέρα, καλη εβδομάδα σε όλους :)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους

https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM

κάτι δυνατό να ξυπνήσουμε!!!

michele είπε...

Eτσι Γιαννάκη καλημερα!! η αγορα με μικρο ογκο, μικρή διολίσθηση κινειται στα όρια της ζώνης 772-776

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Η αγορά του ομολογιακού εξυπηρετεί μόνο την οικογενεια μιας κ στη λήξη του θα το εισπράξει στο άρτιο απο την επιχείρηση.

Κατι αντιςτοιχο είχε γινει κ στις αρχές της ελληνικής κρίσης οταν ξένες τραπεζες πέταγαν όσο όσο τα ομολογιακά εισηγμένων κ 2-3 επιχειρηματίες βρέθηκαν να αγοράζουν στο 50-60% το δανεισμό της εταιρίας τους σε ειδικά οχήματα.

Ωραίες εποχές....

michele είπε...

Αχα σωστο Κoulis, ετσι! πολυ ενδιαφερον εχει παντως η ακολουθία διαφορων δημοσιευματων σχετικα με το θεμα Φολι


Προς το παρον εχω βαλει τενις στην μια οθόνη, Roland Garros 14 εκ καθαρα στο ΧΑΑ 2 ωρες πριν τη λήξη

Μαύρος Κύκνος είπε...

Πάντως σήμερα στο Ελβετικό πέφτει αλύπητο ξύλο. 33.10 με 740.000 όγκο αυτή την στιγμή.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ο συνολικός όγκος στο ομόλογο απο 2/5 μέχρι και την στιγμή που μιλάμε είναι 29.910.000.

michele είπε...

Πολυ πράγμα

michele είπε...

Ποσες μέρες εχει πεσει το site της Επιτροπης Κεφαλαιαγορας και δεν σηκώνουν ουτε τηλέφωνα;

paolostar είπε...

Καλημέρα
Ο μόνος που μπορεί να κοντράρει τον Ναδάλ στο Rolland garros είναι ο zverev....το έδειξε στή Ρώμη που αν δεν έπιανε η βροχή την είχε άσχημα ο ισπανος

michele είπε...

Eιναι λιγο..θεωρία αυτό, καθως όντως ειχε το momentum ο Sasha, αλλα βέβαια ο μεγάλος παίκτης πρέπει να διαχειρίζεται και τις διακοπες του αγώνα με βροχή κλπ. Στην προκείμενη περίπτωση οντως τον..εσωσε μια βροχη τoν Rafa

paolostar είπε...

Mic αν συνέχιζε εκείνο το εκπληκτικό πρώτο σερβις που ειχε ο γερμανός θα το επαιρνε το ματς...μετα έχασε την αυτόσυγκεντρωση του....

michele είπε...

Στα μεγαλης διάρκειας ματς, ειδικα στα grands slams υπαρχουν κενα αποδοσης καθως διαρκουν > 3 ωρες. Αν ειχε κρατήσει τα ποσοστά της πρωτης μπάλας ειδικά, θα ειχε κερδίσει

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ερώτηση ΔΗΣΥ προς ΥΠΟΙΚ:

«Με μεγάλη καθυστέρηση αντέδρασαν, τόσο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όσο και οι συστημικές τράπεζες στη «σκανδαλώδη» χρηματιστηριακή κατάρρευση κατά 70% των μετοχών της εταιρείας Folli Follie, εντός 24 ημερών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του οικονομικού τύπου και καταγγελίες Ελλήνων επενδυτών, η καθυστερημένη αντίδραση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είχε ως αποτέλεσμα να απολεσθούν περίπου 705 εκατ. € από την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας και να υποστούν ζημιές οι μικρομέτοχοι επενδυτές. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι υπήρξε παντελής κυβερνητική αδράνεια, παρά τα δημοσιεύματα αλλά και τις επίσημες ανταλλαγές καταγγελιών μεταξύ επενδυτικού οίκου και της εταιρείας, με τη μία πλευρά να κατηγορεί την άλλη για αναξιοπιστία των οικονομικών καταστάσεων και για κερδοσκοπική επίθεση σε βάρος του Ομίλου της Folli Follie.

«Ποιος είναι ο λόγος της, με τόσο μεγάλη καθυστέρηση, αντίδρασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ποιες είναι οι ευθύνες που προκύπτουν για τη διοίκηση της και το εποπτεύον Υπουργείο; Γιατί αντέδρασαν με τόσο μεγάλη καθυστέρηση οι συστημικές τράπεζες και ποιες είναι οι ευθύνες των διοικήσεων και του Υπουργού Οικονομικών ως εποπτεύοντος και μετόχου μέσω του ΤΧΣ; Ποιες είναι οι ευθύνες των Ελεγκτικών Υπηρεσιών του Δημοσίου που σχετίζονται με την ορθότητα των οικονομικών καταστάσεων και τη διαπίστωση πλαστότητας ή εικονικότητας των στοιχείων που συμπεριλαμβάνουν;

Πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση το πλήγμα που δέχθηκε η Ελληνική Κεφαλαιαγορά σε μια τόσο κρίσιμη φάση για την Ελληνική Οικονομία και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και τι μέτρα πρόκειται να λάβει;»

michele είπε...

Με χαμηλού κόστους κινήσεις, παμε στα υψηλά ημέρας, θετικος γυρισε ο ΔΤΡ κυριως λογω Ετε

michele είπε...

...και εισοδος του ΔΤΡ στη ζώνη 898-912

michele είπε...

Profit taking στο τέλος ( αρεσουν αυτα στον Μπαρμπα) 30 εκ καθαρά με το ζόρι

καλες και οι αγορές εξω ΔΕΗ ο πρωταγωνιστης σημερα (+4,56%) ΑΝΕΜΟΣ συνεχιζει προς τα 2 ευρώ