Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΜΟΗ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΜΟΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στο πλαγιοκαθοδικό κανάλι Κ1-Κ2 κινείται από τον Νοέμβριο του 2017 η μετοχή.
Μετά την  τελευταία προσέγγισή της στην κάτω πλευρά Κ2 στα 17,10, ξεκίνησε μια ανοδική αντίδραση που ήδη υπερκέρασε την S100  στα  18€ αυξάνοντας την δυναμική της κίνησής της.
Κατά την χθεσινή συνεδρίαση, έκλεισε πάνω από τον εκμο 200 ημ ,προετοιμάζοντας την συνέχεια της κίνησης προς την άνω πλευρά του καναλιού Κ1 ,γεγονός που πιστοποιεί και ο βραχυπρόθεσμος ταλαντωτής MACD 9E.

Ενδεχόμενη ανοδική διαφυγή από το κανάλι και υπέρβαση του pivot point στα 19,90€  θα δώσει περαιτέρω δυναμική στη μετοχή με πρώτο στόχο την Ε1  στα 20,45 ευρώ.
Σε περίπτωση υποχώρησης σε βραχύ χρονικό περιθώριο, η  S100 στα 18 ευρώ αποτελεί την ισχυρότερη στήριξη, σημείο που θα είναι ελκυστικό για την επανεμφάνιση αγοραστών, αν και τα χαμηλά της περιόδου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να τα ξαναδούμε.


67 σχόλια:

Bugs_Bunny είπε...

Τι μαλακίες είναι αυτές;

Υπόθεση Folli Follie: Στον… αέρα η σύμβαση επανέλεγχου από την EY;
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1618206/ypothesh-folli-follie-ston-aera-h-symvash-epaneleg.html

MODAS είπε...

Δεν θα έδινα σημασία. Είναι προφανές ότι το νομικό επιτελείο του ομίλου τους έχει δώσει κατευθυντήριες γραμμές. Σε αυτέ προφανώς περιλαμβάνονται και τα ΜΜΕ. Έχω την αίσθηση ότι θα δοθούν συνολικές απαντήσεις εν καιρό απο την εταιρία. Τώρα που δεν υπάρχει και το άγχος μην πέσει το χαρτί...

Bugs_Bunny είπε...

Κατευθυντήριες γραμμές τους έχει δώσει, αλλά για ποιου το συμφέρον.. Νομίζω ότι στο αν έχει υπογραφεί σύμβαση ελέγχου μπορούν να απαντήσουν.

Το ότι βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα παρ' όλη την αδυναμία για μετοχική σπέκουλα, με κάνει να ανησυχώ περισσότερο. Κι ομολογώ πως ήμουν χαλαρός μέχρι πριν λίγες μερες.

Geopard είπε...

Καλημέρα σε όλους , μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με την Φολα την μια έχουν στοιχεία για την Ινλοτ αλλά πουθενά τα στοιχεία αλλά μερικοί πούλησαν στο -30 την άλλη ο Αβακας δεν πλήρωσε τους εργαζόμενους αλλά δεν ήταν αυτός ο Αβακας αλλά ο άλλος παρτον κάτω και αυτόν ,χτες η Βιοχαλκο λέει έχει ατασθαλίες στα οικονομικά της αλλά ελεγκτή έχει την Kpmg από όσο γνωρίζω από τις ποιο σοβαρές στον χώρο, είχα επαφή μαζί τους (KPMG) όταν μπήκαν Κυριακή βράδυ και ξεκίνησαν εκκαθάριση σε Αγγλική χρηματιστηριακή και σε 6 μήνες είχα τα χρήματα μου με δίγραμμη επιταγή στο σπίτι μου (πάνω από 20 χιλιάρικα), το χρηματιστήριο μας είναι εντελώς μπουρδέλο αυτό εχω να πω, η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ανύπαρκτη και όποιος γουστάρει κάνει ότι γουστάρει χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν καλή τύχη σε όλους.

MODAS είπε...

Έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΦΦ η πρόσληψη της συγκεκριμένης εταιρίας. Επομένως γιατί να πρέπει η εταιρία να απαντάει στο κάθε τηλέφωνο δημοσιογράφο? Εγώ πάλι δεν έχω κανένα άγχος. Μάλιστα σήμερα πάω να μου μεταβιβασουν εξωχρηματιστηριακα 3500 μετοχές με 4.80.

hippy είπε...

Καλημέρα

σε 25 μέρες θα υπάρξει μια "καθαρή" ένδειξη προς τα που πάνε τα πράγματα φια την ΦΟΛΙ. Στις 3/7 είναι η μέρα πληρωμής κουπονιού του ομολόγου σε ευρώ. Η πληρωμή ή μετάθεση της υποχρέωσης καταβολής στους ομολογιούχους ποσού 4,375 εκ θα είναι αναμφισβήτητη ένδειξη. Είναι βέβαια αρκετό το διάστημα αναμονής αλλά σίγουρα βραχύτερο απ΄το αντίστοιχο μέχρι την έκδοση απότελέσματος απ΄την Ε&Y.

MODAS είπε...

Όσο για τα δημοσιεύματα αφού πουλάει το θέμα. Να μην μαζέψουν κλικ?

MODAS είπε...

Θα πληρωθούν οι τόκοι. Εδώ έχουν δώσει αλλά και άλλα. Τότε όμως θέλω να δω τι θα βρουν να γράψουν.

Bugs_Bunny είπε...

Θενξ Χίππη, πολύ σημαντικό!

Μόδας, η εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση πως γίνεται; Μπορείς να περιγράψεις λίγο τη διαδικασία;

MODAS είπε...

http://www.helex.gr/el/web/guest/investors-otc-transfers

Follimento είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Bugs_Bunny είπε...

Σ' ευχαριστώ.

Ασχετο, δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο site που να με εκνευρίζει τόσο, όσο του χρηματιστηρίου. Δεν έχω δικαιώματα να δω τις ανακοινώσεις των εταιρειών. Έλεος όμως.

ArTaXiA είπε...

Bonjour

Follimento η διαδικασία καταρχάς είναι να χαμηλώσεις την ζητούμενη τιμή. Μετά, κάτι θα κάνουμε.

hippy είπε...

"O MODAS είπε...
Έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΦΦ η πρόσληψη της συγκεκριμένης εταιρίας. Επομένως γιατί να πρέπει η εταιρία να απαντάει στο κάθε τηλέφωνο δημοσιογράφο? Εγώ πάλι δεν έχω κανένα άγχος. Μάλιστα σήμερα πάω να μου μεταβιβασουν εξωχρηματιστηριακα 3500 μετοχές με 4.80."


Εγώ σ΄αυτές τις περιπτώσεις δεν ρισκάρω παραπάνω. Λέω στον εαυτό μου "ως εδώ, μακάρι να κερδίσουν αυτά που έχω". Για να κερδίσω στο μαγαζί απαιτούνται κεφάλαια. Εάν τα διαθέτω κάποια ευκαιρία θα μου βγάλει τη ζημιά μελλοντικά. Στην ελάχιστα πιθανή περίπτωση οριστικής διαγραφής τα χάνω όλα. Θυμάμαι ένα "σπαρακτικό" σχόλιο ενός χρήστη στον capital που με συγκλόνισε "αντίο ΑΤΕ, αντίο λεφτά, αντίο ζωή".

Andreas D. είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3297068/xrimatistiriaki-se-adunamia-gia-merikes-xiliades-euro

ArTaXiA είπε...

Ευτυχώς Andreas, δίδει στοιχεία ισολογισμού η είδηση κι έτσι μαθαίνουμε περί ποίας πρόκειται.

MODAS είπε...

Hippy έχω διαφορετική επενδυτική πολιτική και τακτική.

Follimento είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Tιμωρός: Aραία, αραία, να φαινόμαστα καμιά σαρανταρέα.

Follimento, η τιμή σου δεν είναι κακή, απλώς είναι μεγαλύτερη από εκείνη που προσωπικώς θα ήμουν διατεθειμένος να προσφέρω.

Τώρα όσον αφορά τα όσα λέει ο MODAS, συνήθως να τα διαιρείς διά του 4.

Andreas D. είπε...

https://www.mothersblog.gr/mama/story/39309/ti-na-kanete-an-to-paidi-paraponietai-pos-den-exei-filoys

Follimento είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :)

Bugs_Bunny είπε...

Τι ώρα θα γίνει η συνέλευση της Φολί την 29η/6?

Μόνο στο calendar αναφέρεται η μέρα, ούτε ανακοίνωση, ούτε τι θα συζητηθεί, ούτε τίποτα.

MODAS είπε...

Μάλλον πάει για άλλη ημερομηνία. Εκ του νόμου δίνεται το δικαίωμα. Πιστεύω ότι θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

michele είπε...

Και εγω αμφιβαλλω αν θα πραγματοποιηθει την συγκεκριμενη ημερομηνια

MODAS είπε...

Αγαπητέ Follimento μίλα με τον χρηματιστή σου. Εγώ αυτό έκανα και βρέθηκε πελάτης από την ίδια χρηματιστηριακή που ήθελε να μεταβιβάσει.

MODAS είπε...

Αγαπητέ Hippy σχόλιο του χρήστη Heisenberg στο euro2day:


" Η Dufry της οποίας η φολι κατέχει το 4% και η οποία σήμερα βρίσκεται στα 7.5 δις ευρώ κεφαλαιοποίηση, έκοψε μέρισμα στις 17/5/18 στα 3.75 ευρώ. Δηλαδή μόνον από το asset της Dufry αυτή την στιγμή η φολί δικαιολογεί άνετα μια αποτίμηση - κεφαλαιοποίηση της τάξης των 300 εκατομμυρίων.Και ένα τελευταίο. Τις προηγούμενες εβδομάδες που εδώ σφάζονται αθώα αρνάκια για να εξευμενίσουν τους θεούς και είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε την κόρη του Αγαμέμνωνα, η φολί στις 17/5 εισέπραξε κοντά στα 8 μύρια από την Dufry"

Αν ισχύει μια χαρά θα πληρωθεί η δόση του ομολόγου.

MODAS είπε...

The Board of Directors of Dufry AG proposes to the Ordinary General Meeting a cash dividend of CHF 3.75 per share. The proposed dividend will be paid out of capital contribution reserves. The dividend will not be subject to Swiss withholding tax.

Draghi Chernobyl είπε...

Καλό το ενεργητικό, να μας λέγατε και κάτι για το παθητικό...
Επίσης αν γνωρίζει κανείς να μας πει την ηλικία του μπαμπά ΦΦ ?

MODAS είπε...

Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα στην παρούσα. Άλλοι έχουν αναλάβει να μας τα πουν αυτά. Ο μπαμπάς είναι 78 στα 79 και ζει μόνιμα έξω.

Draghi Chernobyl είπε...

ευχαριστώ :)

μπαρμπαλιας είπε...

μιας και ειναι η "χασουρα"η "αθελητη"σημερα το θεμα...
εχω 10.000 ΤΤ οπου ο κυριος ντενεκες της τραπεζης ελλαδος την σταματησε απο το χαα.
και οποία αθλιοτητα εμφανιζεται καθε μερα στο χαρτ/κειο .
Λιακο Η.τι κανουμε για δαυτο;
καποιοι εχουν καταφυγει σε καποιο συλλογο καρακαημενων ,αλλα νεγκατιβέ

μπαρμπαλιας είπε...

Μιδα-επονομαζομενε Μοδα-.
εσυ εισαι ο κιμ/αδαμανδιος;
λιγο μας εμπλεξε ο σκληρος τιμωρος

μπαρμπαλιας είπε...

εν τωμεταξυ,
Κιμ
αδαμανδιος κλπ καλουδια ΄
γραφουν γυρωθεν
και ο σκληρος,φυσικα

μπαρμπαλιας είπε...

μπορει να ειμαι αρκετα χλμ απο τη χαβουζα...αλλα σας παρακολουθω σιωπων

MODAS είπε...

Όχι μαπρμπαλιά. Δεν είμαι.

MODAS είπε...

Όσο για τον Αδείμαντο επειδή τον διαβάζω δίπλα, είναι γνώστης της αγοράς αποδεδειγμένα ότι και αν γράφει το τρολ εδώ.

hippy είπε...

Φίλε μπάρμπα δυστυχώς κατέχω 4000 (έγχαρτες) μετοχές της Διεθνούς Βιομηχανίας Ενδυμάτων (ΔΒΕ) που απέκτησα το 1993 (νομίζω) στις 400 δρχ εκάστη. Η συνολική ζημιά ήταν το 1/4 του τότε κεφαλαίου μου. Ήμουν νέος κι άβγαλτος, απερίσκεπτος με πόνεσε αφάνταστα και γι αυτό συμπάσχω με όσους συναδέλφους μαριδαίους πέφτουν σ΄αυτό το λάκκο. Έκτοτε αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι όποιο χαρτί πέφτει δίχως ειδήσεις.

Νομίζω πως οι συνάδελφοι του συλλόγου καρακαημένων θα πάρουν ότι πήραμε και οι κουρεμένοι κάτοχοι των ομολόγων ελληνικού δημοσίου. Τίποτα. Τη ζημιά όμως εάν αποφεύγεις αττικές μίγες και λοιπά ζιζάνια θα την βγάλεις σίγουρα με την πείρα που απέκτησες. Χθες ο Καμπουλάκος ανέφερε μια σχετικά ασφαλή επιλογή για +8% σε διάστημα 3μηνου κι "έραψα" κι εγώ κάτι από κάτω.

hippy είπε...

Κι εγώ εκτιμώ τον χρήστη Αδείμαντο ...

μπαρμπαλιας είπε...

οκ Η. ευχ

MODAS είπε...

Εγώ έχω ταπετσαρία μετοχές Θεσσαλικής.

michele είπε...

Eις εκ των πολυ καλών χρηστων ο χρήστης ΑΔΕΙΜΑΝΤΟΣ. Οπως θα φανταζεστε παρακολουθω οσο μπορω και στο φιλο Νίκο
απλα πολλες φορες η εντασης εργασιας, δεν μου επιτρέπει ( εδω χανω πολλα απο εδω χαχα)

Follimento είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Απ΄όσο θυμάμαι μπάρμπα μου είχες συμμετοχή στο αείμνηστο marketzone.gr του Δημήτρη (Χαρος). Εάν έχεις σώσει τα θέματα πριν κλείσει, στις τελευταίες σελίδες του μίτου next top guru του μίτου swear (σαν κο κο κο κερδοσκόπος που είμαι) είχα κάνει αναφορά σχετικά με την ΑΤΕ
Posted: Wednesday, March 28, 2012 2:20:59 PM

SOS


Κυκλοφορεί αλλά είναι επικίνδυνη

Η Αγροτική Τράπεζα διχοτομείται

Χωρίζεται σε «κακή» που οδεύει προς εκκαθάριση και σε υγιή που θα πουληθεί

Σε «κακή» και σε υγιή τράπεζα διχοτομείται η Αγροτική Τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ».

Οι καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της Τράπεζας αναμένεται να ληφθούν από την κυβέρνηση Παπαδήμου σε συνεργασία με την Τρόικα.

Ηδη την Τετάρτη πραγματοποιείται κρίσιμη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, τον υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη και την Τρόικα όπου αναμένεται να καθοριστούν οι όροι της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=450622


(Μην πάρω κανένα στο λαιμό μου, αλλά αν είχα μετοχές ΑΤΕ θα τις πουλούσα επιτόπου και θα αγόραζα κάποια από τις άλλες. Ετσι κι αλλιώς όλες στο πηγάδι είναι και σκάβουν)

michele είπε...

Για να δουμε τι θα σου απαντήσει και πως

μπαρμπαλιας είπε...

χθες βραδυ απολαυσαμε στην ΕΡΤ1 τον παλιο ΜΕΓΑ Παναθηναικαρο...
αναμνησεις ,στιγμες ανεπαναληπτες
Μικ,Η., το ειδατε ;
ωραιος ο Βαντσικ με τα πολωνικα του

michele είπε...

Δεν το ειδα ( δεν βλεπω ΕΡΤ χααχ) αλλα μπορω να το σε replay μεσω cosmote tv, αξιζει Μπαρμπα;

hippy είπε...

Τώρα λοιπόν πήρανε τον αποτυχημένο διοικητή της Θ. Πανταλάκη και τον κλέφτη Ρουμελιώτη και τους πήγανε στην ΑΤΤ. When goy buy a company you buy the managment. Πρέπει να είναι κάποιος πυροβολημένος για να επενδύει στην ΑΤΤ.

hippy είπε...

... ή μεγάλος τζογαδόρος για να προσπαθεί ξεπέτα στο πτώμα.

michele είπε...

Kαλα μπορεις να κανεις ξεπέτα και χωρις να ασχοληθεις με πτωματα :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ότι θα είμαι μαζί με τον πρόεδρο στην ίδια χώρα δεν το περίμενα. Στο ΝΑ Lingotto Hotel ο πρόεδρος. .καμιά ώρα πιο δίπλα εγώ. .Εγώ για να κάνω μία δουλίτσα ..Ο πρόεδρος καλεσμένος τής λέσχης Bilderberg στο Τορίνο. ..χαχα. .

michele είπε...

Κλουκίνας - Λάππας: Αναστολή ενεργειών για σύσταση ΑΕΕΑΠ

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3297269/kloukinas-lappas-anastoli-energeion-gia-sustasi-aeeap

michele είπε...

Και ο Παπαλεξοπουλος του Τιτανα καλεσμενος φέτος στη μαζωξη της Λεσχης ΟΠΛΑ

μπαρμπαλιας είπε...

μεγαλεια ο ΟΠΛΑ...
Η.,εγραψα για ΤΤ που το ΔΩΡΗΣΕ Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ στην ευρωπανκα .

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε αξιζει εμεις οι βαζελοι να τα βλεπουμε.παλι και παλι...
και το Δανιηλ που ειπε οτι ειμαι 100 χρονια μπροστα απο την εποχη μου

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τις ίδιες μα..κιες με Ελλάδα. .μου λένε και εδώ. .Κανένα πρόβλημα κύριε. .Ναι καλά. .τούς απάντησα σε άπταιστα ελληνικά. .Απολαμβάνω το κρασάκι μου. .και χαλάρωση. .Γειά σας φίλοι μου. .

MODAS είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=LiRm6l_GNDo

michele είπε...

Λεγκα του Βορρα ψηφισαν και εκει ΟΠΛΑ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εδώ πού είμαι είναι άλλο κράτος. .όχι ιταλικό. .χαχα. μου λέει ένας μελαμψος οδηγός...alexis tsipras. .Costa navarino. .είχε δουλέψει πιο παλιά εκεί. .ξέρει τα μέρη μας Μιχάλη. .τού απάντησα τσιπρας moltomalaka..

michele είπε...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
Βόμβα: Η Τουρκία διακόπτει τη συμφωνία με την Ελλάδα για τους πρόσφυγες

http://www.iefimerida.gr/news/422070/vomva-i-toyrkia-diakoptei-ti-symfonia-me-tin-ellada-gia-toys-prosfyges

MODAS είπε...

4:19:18 PM 2 500 000 37.00

OTC συναλλαγή στο ομόλογο. Με σημαντικό premium σε σχέση με τις πράξεις αυτή τη στιγμή.

michele είπε...

Μπολικο πραμα

MODAS είπε...

Συνήθως τα κάνει πρωινές ώρες. Εχει κάνει σε "πακέτα" τις τελευταίες ημέρες μαζί με το σημερινό κοντά στα 5.000.000. Πολλά για να το θεωρήσω απλά τζόγο από ορισμένους.

michele είπε...

Σε αυτες τιμες καποιοι "επενδυουν" για μια καλή απόδοση,ετσι διαβλέπω

michele είπε...

Χαμηλό ημέρας, αλλα με 26 εκ

michele είπε...

Και βαλαμε μπροστα τον ΟΤΕ γι αυτο

MODAS είπε...

4:50:39 PM 2 000 000 34.50

Μιχάλη και άλλο πιο χαμηλά. Σύνολο 4.500.000 σήμερα