Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΙΝΤΚΑ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΙΝΤΚΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχή από τα υψηλά της 30/4 εχει καθοδική πορεία εντός ενός σφηνοειδούς πτωτικού σχηματισμού ( falling wedge) E2-E3 .

Διασπώντας καθοδικά και 0,5850 ,αφου πρωτα αρνήθηκε την έξοδο από το σχηματισμό, προσεγγίζει την ζώνη Κ50 [ 0,51-0,529] όπου είναι πολύ πιθανή καθώς πρόκειται πολύ αξιόλογη στήριξη, η επανεμφάνιση αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Τα 0,5850€ είναι η πρώτη σοβαρή αντίσταση, αλλα η μετοχή θα μεταβάλλει την διαγραμματική της συμπεριφορά με ενδεχόμενο breakout από την πτωτική σφήνα, που αν συνοδευτεί με αύξηση του όγκου συναλλαγών, θα δώσει και την κατάλληλη ανοδική ορμή.
Η Ζ100 ( 0,6360 €) και η Κ20 ( 0,66 ευρώ) οι επόμενες αξιόλογες αντιστάσεις.
Αρνητικό σενάριο , θα επιτευχθεί με την καθοδική διάσπαση της Κ50 και την απώλεια των 0,51 ευρώ.

13 σχόλια:

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλημέρα. Σαν τον κλέφτη πήγε ο Τσίπρας, 7 ημέρες μετά να επισκεφθεί το Μάτι.

Συζητάνε οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΙΤΕΣ να αγοράσουν Ιαπωνικά αεροσκάφη (ερευνάς & διάσωσης ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!) με 75.000.000€ το ΕΝΑ!!!!!!!!!!!!

Ενώ υπάρχουν τα ΑΤ 802F (ειδικά για δασοπυρόσβεση) με κόστος 26.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ τα 8 αεροσκάφη.

https://airtractor.com/aircraft/at-802f/

Lazaros είπε...

είναι πολλά τα λεφτά αρη χαΑΧαχΑΧ καλημέρα

michele είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομαδα σε όλους

Lazaros είπε...

κατι σαχετο για την mig γνωμη μου είναι πως ορισμένοι προσπαθούν να πάρουν τον ομιλο σε πολύ χαμηλή τιμή ,πιστεύω πως εχει δυνατότητες .

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ερώτηση: Η βίλα Μαρτίνου στο Σούνιο όπου ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ για 2 μήνες φιλοξενείται ο Τσίπρας και η οικογένεια του, δεν πιστεύω να είναι αυθαίρετη???Γιατί πολύ δάσος βλέπω βρε παιδί μου γύρω γύρω...

master είπε...

Καλημέρα.
Δεν ξέρεις μπορεί. Εδώ αυτό που ήταν παράνομο χθες ειναι νόμιμο σήμερα και τούμπαλιν αυτό που ήταν νόμιμο χθες ειναι παρανομο σήμερα.
Ο καθένας ερμηνεύει το Σύνταγμα όπως τον βολεύει.

michele είπε...

Να πω Χρόνια Πολλά στο φίλο Hippy, με υγεία και κάθε καλό σε αυτόν και την οικογένειά του :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πάμε όμως στα Συνταγματικά:

Τι σημαίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης σύμφωνα με το Σύνταγμα;

Σημαίνει πτώση ή παραίτηση της κυβέρνησης της οποίας ηγείται ο Πρωθυπουργός, όπως ως νομική υποχρέωση προκύπτει από το άρθρο 85 του Συντάγματος που ορίζει ότι:

«Tα μέλη του Yπουργικού Συμβουλίου, καθώς και οι Yφυπουργοί είναι συλλογικώς υπεύθυνοι για τη γενική πολιτική της Kυβέρνησης και καθένας από αυτούς για τις πράξεις ή παραλείψεις της αρμοδιότητάς του, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων για την ευθύνη των Yπουργών. Σε καμία περίπτωση η έγγραφη ή προφορική εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν απαλλάσσει τους Yπουργούς και τους Yφυπουργούς από την ευθύνη τους».

Σύμφωνα με την ερμηνεία του κορυφαίου Συνταγματολόγου Δ.Τσάτσου, […ο καταλογισμός πολιτικής ευθύνης σε μέλος της Κυβέρνησης ή στην κυβέρνηση συλλογικά, είτε η ομολογία πολιτικής ευθύνης, συνεπάγεται την πτώση, την παραίτηση της κυβέρνησης, όπως ως νομική υποχρέωση προκύπτει από το άρθρο 85 του Συντάγματος…] και ενεργοποιείται με το άρθρο 84, δηλαδή την κοινοβουλευτική διαδικασία παροχής ή μη ψήφου εμπιστοσύνης.

Πιθανότατα λοιπόν, εντός των ημερών και υπό την πίεση των καταστάσεων, θα πρέπει να αναμένουμε κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν (κατ΄ αρχάς) σε ταχείες πολιτικές εξελίξεις.

Χ.Κ. thepresident

Μαύρος Κύκνος είπε...

Περιμένεις τσίπα και αίσθημα ευθύνης από έναν αριστερό???Στα λόγια τόσα χρόνια η Αριστερά καλά ήταν ευαισθητοποιημένη. Το μόνο καλό που προσέφερε ο Τσίπρας στην χώρα είναι το ολοκληρωτικό γκρέμισμα του "μύθου" της Αριστεράς. Πλέον θα κρύβονται σαν τα σκουλήκια στο χώμα.

master είπε...

Μπαα δεν βλέπω παραίτηση. Αυτοί, τους πετάς σκ@τά στη μούρη, σκουπίζονται και προχωράνε.

michele είπε...

Κουνίεται η ΕΤΕ και ολος ο ΔΤΡ ( +1,87%) αυτη την στιγμη, αναβαθμισε και το outlook η Μοοdy's
τζιρος βεβαια σε γνωστα χαμηλα επίπεδα

ΕΛΛΑΚΤΩΡ πατησε τον ακμο 200 ημ

Lorac είπε...

Χρόνια πολλά στον κ.Hippy! Πάντα ακμαίος και με σωστές επιλογές {που να τις μοιράζεται και με εμάς :-) }


Σήμερα με γλυκαντικό η μέρα -και για αυτόν- με το προμέρισμα αδμηε τέλος Αυγ-18

michele είπε...

Πολυ καλο κλείσιμο ωθούμενο απο τον ΔΤΡ κυριως ( +2,36%) αλλα και απο ΟΛΠ-ΜΠΕΛΑ-ΟΤΕ-ΟΠΑΠ -ΤΕΝΕΡΓ ( εσπασε το 5.59)

Καλύτερη τραπεζα η μουλάρα ( +3,72%) 758,18 το κλείσιμο του ΓΔ παραμένει η ζώνη 767-776 η ζώνη αντίστασης

Τζίρος καθαρός βελτιωμένος στα 17,5 εκ €