Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΑΛΦΑ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
AΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ένας άτυπος ωκω έχει δημιουργηθεί το τελευταίο δίμηνο από την κίνηση της μετοχής.
Ο τίτλος διέσπασε καθοδικά την γραμμή τάσης F απο τα χαμηλά του Νοεμβρίου του 2017 στα 1,33€ αλλα δεν φαίνεται να απομακρύνεται βρίσκοντας στήριξη στην L2  των 1,81 ευρώ.

Η αντίδραση θα πρέπει να επιτευχθεί με αυξημένο όγκο συναλλαγών καθώς μπροστά βρίσκεται ένα πλέγμα αντιστάσεων:
1) Η S2  στα 1,90€ 
2) Η γραμμή τάσης F 
3) o εκθετικός μ.ο 200 ημ ( 1,925ο) 

Με την υπέρβαση αυτού του πλέγματος στόχος είναι η Χ2 στα 2,02 "ιστορική" αντίσταση ( αλλα και στήριξη) πέριξ της οποίας η μετοχή κινείται πολύ συχνά τα δυο τελευταία χρόνια.
Η Z1 και η Χ101 οι επόμενες αντιστάσεις, με μικρές αποκλίσεις.
Αντίθετα σε περίπτωση άρνηση υπέρβασης του πρώτου πλέγματος αντίστασης , η μετοχή θα επανέλθει προς την L2 με αυξημένες πιθανότητες αυτή τη φορά συνέχισης της καθοδικής κίνησης προς τα 1,74  που είναι ο ελάχιστος στόχος της περιόδου.

Υπενθυμίζω για ακόμα μια φορα οτι οι κμο δεν αποτελούν αντιστάσεις ή στηρίξεις βάσει της κλασσικής τεχνικής ανάλυσης αλλα η λειτουργία τους ως τέτοιες από τις κινήσεις των μετοχών μας υποχρεώνει να τις υπολογίζουμε ως σημαντικά σημεία.


27 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κοίτα ρε παιδί μου συμπτώσεις. .
Από τούς εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής πού είχαν και θύματα. .ο Τσίπρας συνάντησε και μίλησε σε ήρεμο κλίμα με ποιόν;
Με τον Κώστα Κουτρουμπή..κάτοικο της περιοχής και Π.Διευθυντή του γραφείου Παπαθανασίου στην Κυβέρνηση Καραμανλή..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΜΙΓ..ένα χαρτί που αγαπάει τον δείκτη. .
11/02/16..440μον..0.055
10/06/14..1322μον..0.47
14/10/14..948μον..0.24
31/07/17..812μον..0.135
13/10/17..761μον...0.096..*
31/01/18..878μον...0.166
30/07/18..758μον..0.10*
Καλημέρα σε όλους. .

Μαύρος Κύκνος είπε...

Είμαι ένας από τους ελάχιστους δυστυχείς ανθρώπους που δεν υπήρξαν ποτέ Αριστεροί. Έτσι δεν έχω να θυμάμαι περασμένα μεγαλεία και να αναπολώ αναστενάζοντας. Δεν είχα ποτέ κοινωνικά οράματα και ούτε καμία πρόθεση να τα επιβάλλω και στους άλλους. Οι ελπίδες οι δικές μου δεν διαψεύστηκαν και οι συντροφοί μου δεν συμβιβάστηκαν. Δεν πήγα ποτέ σε κατηχητικά, δεν είχα ευαγγέλια και καθοδηγητές. Δεν έκανα ποτέ την αυτοκριτική μου.

Προσπαθώ, λοιπόν, με το περιορισμένο μου μυαλό, εδώ και χρόνια να κατανοήσω έννοιες και λέξεις που τις ακούω χωρίς να τις καταλαβαίνω. Μια από αυτές είναι και το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Τι θα πει αυτό; Δεν ξέρω. Προσπαθώ να το συναρμολογήσω, σαν παζλ. Μέχρι τώρα έχω μαζέψει αρκετά κομμάτια:

- αν αιματοκυλίσεις τον λαό σου, αν τα θύματά σου είναι δεκάδες εκατομμύρια αλλά είσαι αριστερός, έχεις ηθικό πλεονέκτημα: τα θύματα φταίνε

- αν ασκείς βία, αν δολοφονείς, αν είσαι τρομοκράτης και τραμπούκος, αλλά είσαι αριστερός, έχεις ηθικό πλεονέκτημα: τα θύματα φταίνε

- αν είσαι δικτάτορας, τύραννος, εκτελείς, φυλακίζεις, βασανίζεις και ανασκολοπίζεις, αλλά είσαι αριστερός, έχεις ηθικό πλεονέκτημα: τα θύματα φταίνε

Αυτές τις ημέρες πρόσθεσα άλλο ένα κομματάκι στο παζλ:

- αν είσαι μια ανίκανη κυβέρνηση, αδιάφορη και ανοργάνωτη και εξαιτίας των πράξεων και των παραλείψεών σου πεθαίνει ο κοσμάκης, αλλά είσαι αριστερή κυβέρνηση, έχεις ηθικό πλεονέκτημα: τα θύματα φταίνε

Νομίζω, λοιπόν, ότι αρχίζω να καταλαβαίνω τι είναι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς: να μπορείς να κάνεις το κακό χωρίς να νιώθεις τύψεις.

Αριστείδης Χατζής

Andreas D. είπε...

https://www.liberal.gr/arthro/214534/oikonomia/epicheiriseis/Folli-Follieeos-tis-10-augoustou-erchontai-prostima-kai-poines-apo-ek.html

Andreas D. είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=fygLJJdGdhM

Μαύρος Κύκνος είπε...

Πολυδιαφημισμένα πρόστιμα. Θα φάει 2 εκατομμύρια ο καθένας από τους 3 και καθάρισαν.

Andreas D. είπε...

Καλύτερες ανα αξία:

Ρουσλάνα = 69,83%
Ευρωβ = 8,75 %

Andreas D. είπε...

https://www.protothema.gr/economy/article/809395/prasino-apo-tin-koniordou-gia-ta-katastimata-tis-palaias-agoras-psuhikou/

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όπου υπάρχει Περιστέρης και Κόκκαλης βγαίνει πάντα πράσινο φως απο αυτή την κυβέρνηση.

michele είπε...

Kαλημερα, καλό μεσημερι σε όλους:) Τυχαινει να γνωριζω τον Κωστα Κουτρουμπή 10 χρόνια. Ειναι ενας εξαίρετος κύριος, ευγενικός και απο αυτους που έσωσαν το σπίτι τους και την οικογένειά τους απο τη φωτιά

Ο ανθρωπος αυτος απο εκείνη την ημέρα τρέχει να βοηθήσει όποιους μπορει γιατι βρίσκεται στην περιοχή πολλα χρόνια

michele είπε...

Κινηση πανω απο το 760 ενδοσυνεδριακο υψηλό στις 12.12 δινει τον επόμενο -γνωστο-στόχο τις 767 μον

ΠΕΙΡ η πρωταγωνιστρια σε αυτη την κίνηση +4,86%

Μαύρος Κύκνος είπε...

"Αυξημένο κατά 5 δισ. ευρώ σε σχέση με το δ' τρίμηνο του 2017, είναι το χρέος της γενικής κυβέρνησης στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2018."

Περαστικά σε όσους μας έγραφαν εδώ τι καλά που τα κάνει η κυβέρνηση,.

Πειραιώς αν δεν δω το 3.50€ δεν τα δίνω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν αμφιβάλλω. .
Εμένα μου κάνει εντύπωση Πώς ο Τσιπρας βρήκε αυτόν. .δεν υπήρχε κάποιος με προβλήματα να τού μιλήσει?

Μαύρος Κύκνος είπε...

Δημοσιογράφος ΕΡΤ σε συνέντευξη με Πολάκη: "Η κυβέρνηση αυτή είναι καταδικασμένη να πετύχει"...

Αυτούς τους απίστευτους τύπους τους πληρώνουμε εμείς. Καλά θα κάνει ο Κυριάκος μόλις αναλάβει να την κλείσει οριστικά και όλοι αυτοί να πάνε σπίτια τους.

Μαύρος Κύκνος είπε...

"σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της ΕΧΕ, αν δεν είχε συμφωνηθεί ο «οδικός χάρτης» αποκλιμάκωσης των επιπλέον δημοπρατούμενων ποσοτήτων, στο πλαίσιο της αποεπένδυσης του λιγνιτικού χαρτοφυλακίου, η προσαύξηση θα κυμαινόταν γύρω στις 680 MWh/h.

Η σχετική εισήγηση της ΕΧΕ προς τη ΡΑΕ προβλέπει την κατανομή αυτών των ποσοτήτων στις δύο επόμενες δημοπρασίες.

Έτσι, οι 340 MWh/h θα επιμερισθούν στην τέταρτη και τελευταία δημοπρασία της φετινής χρονιάς (που θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου), καθώς και στην πρώτη του 2019.
Η απόφαση της ΡΑΕ επί της εισήγησης της ΕΧΕ αναμένεται άμεσα, ενώ όσον αφορά την επόμενη δημοπρασία του Οκτωβρίου, οι έξτρα ποσότητες θα προστεθούν στις 511 MWh/h που είναι ήδη προγραμματισμένο να εκχωρηθούν. "

ΚΡΟΝΟΣ είπε...

Στην εγκληματολογία αβίαστα το πρώτο ερώτημα που τίθεται για την αναγνώριση των εγκληματιών είναι ποιος ωφελείται. Εδώ προκύπτει ωφέλεια; έχει να κάνει με τη συμφωνία των Πρεσπών και τα συλλαλητήρια, τα οποία σταμάτησαν δεν πρόκειται να ξαναγίνουν, και το αλβανικό και στο τέλος του έτους προβλέπεται από τα ίδια κέντρα που κινούν αυτές τις μαριονέτες, πενταμερής για το Κυπριακό.
Όπου κυβέρνησε η αριστερά άφησε πίσω της στάχτες και αποκαΐδια και το κακό για την Ελλάδα είναι ότι παράγει περισσότερους αριστερούς απ' ότι μπορεί να καταναλώσει.
Η ιστορία δυστυχώς μας δείχνει τον δρόμο . Οι κομουνιστές γαντζωμένοι στην εξουσία, την εγκαταλείπουν μόνο με αίμα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αυτή την Βούλτεψη πρέπει να την κάνει να σωπάσει ο Κυριάκος. Και όσους προιστορικούς τύπου Γιακουμάτου.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Το τερματίσατε ...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ο καθένας με την γνώμη του κύριε Πασπαλιάρη. Δημοκρατικό blog είναι και αφήνει ελεύθερη την γνώμη μας.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Βλεπώ μέσα στις επιχειρήσεις που έχει εξυπηρετήσει η νέα εισαγωγή στο Χρηματιστήριο (CNL Capital) είναι και η Qualco του εξάδελφου Τσακαλώτου η οποία παίρνει την μία δουλειά μετά την άλλη σε εταιρίες δημοσίου συμφέροντος χωρίς διαγωνισμό (ελπίζω και αυτή την πτυχή να την διερευνήσει η δικαιοσύνη).

http://www.cnlcapital.eu/hartofylakio/business-case-qualco

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εγώ λοιπόν αναρωτιέμαι ποιά είναι πιο καλή η Κουντουρά ή η Άντζελα αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν ενδιαφέρει κανένα.
Η ελευθερία κρύβει μέσα της εγκράτεια.
Ιδάλως ομοιάζει με ζούγκλα.
Το μπλόγκ έχει μια θεματολογία που πραγματικά γίνεται αδιάφορη αν το δεις χρηματιστηριακά.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Προς το παρόν δεν υπάρχει χρηματιστήριο. Και όχι δεν υπάρχει άλλη εγκράτεια πλέον με αυτούς που έχουμε μπλέξει. Καμία.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ντάξει...επανάσταση :)

michele είπε...

Μπιλ η Αντζελα ειναι την οποια γνωρισα στη Ρωμη που σπουδαζε οπως εγω στα 23 της
Την Κουντουρα την γνώρισα σε ενα βεραντα παρτυ πριν 17 χρονια,ωραια αλλα λιγα πραγματα απο μυαλο

Η Αντζελα σαφώς καλύτερη ( γενικώς)

Δεν εχει να πουμε τιποτα για το χρηματιστηριο, επαναλαμβανομαστε, αντε σήμερα εχει κάπως καλύτερο-ανεκτό τζίρο

ειναι χρηματιστηριο στασιμοχρεοκοπιας. Βγήκε και η έκθεση του ΔΝΤ τα γνωστά λέει

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όπως είχε προαναγγείλει στις 28/5/18 ,η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών υπέβαλλε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της εταιρείας FOLLI FOLLIE , με αριθ. πρωτ.: 32866/31.07.2018.

Το πλήγμα που έχει δεχτεί διεθνώς η αξιοπιστία του συνόλου σχεδόν των εταιρειών του Ελληνικού Χρηματιστηρίου από την αμφισβήτηση και μόνο ( χωρίς απάντηση μέχρι στιγμής μετά από 3 μήνες!) της ορθότητας των δημοσιευμένων οικονομικών καταστάσεων της FOLLI FOLLIE , αλλά και οι ενέργειες της διοίκησης της εταιρείας μέχρι στιγμής, μας οδήγησαν νομοτελειακά στην απόφαση της υποβολής της παραπάνω μηνυτήριας αναφοράς .

Έως σήμερα, πάνω από 300 μέτοχοι και ομολογιούχοι της εταιρείας έχουν ζητήσει την συμμετοχή τους στις ομαδικές αγωγές που ετοιμάζονται από τα συνεργαζόμενα δικηγορικά γραφεία, ενώ η πρόσκληση για συμμετοχή συνεχίζει να είναι ανοικτή για όσους ζημιωθήκαν από την πρωτοφανή αυτή υπόθεση. Δεδομένου δε ότι η εταιρεία κατάφερε να επιτύχει προσωρινή προστασία της επικαλούμενη το αρθρο 106α παρ. 6 του Ν. 3588/2007, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ & ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΗΔΗ ΖΗΜΙΑΣ, ώστε να παρέμβουν μαζί με την Ενωση στην συζήτηση επί της Αιτησεως στις 12 Σεπτεμβρίου στο Μον.Πρωτ.Αθηνων για την ΑΠΟΡΡΙΨΗ της και την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ.

Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, δηλώνει για άλλη μια φορά την δυναμική παρουσία της για τη προάσπιση των δικαιωμάτων και της περιουσίας των Ελλήνων Επενδυτών απέναντι στις τυχόν βλαπτικές ενέργειες διοικήσεων εταιρειών του ΧΑΑ όποιες και αν είναι αυτές , είτε είναι των συστημικών τραπεζών στις οποίες έχει εξαϋλωθεί απίστευτος πλούτος των Ελλήνων επενδυτών τα τελευταία έτη , είτε εταιρειών σαν την FOLLI FOLLIE στις οποίες οι επενδυτές πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν οικονομικές καταστάσεις που μετά αποδείχτηκαν "ανακλήσιμες" ! (ότι και αν σημαίνει αυτό) και αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα αποδειχτούν στην συνέχεια !
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Μαύρος Κύκνος είπε...

FF GROUP FIN. LUXEMBOURG II SA SF-ANL. 2017(21) 41,40 +6,15%

michele είπε...

Mια συνεδρίαση απο τα.."παλιά" με τζιρο καθαρο στα 37 εκ και με τον ΔΤΡ να οδηγει ( +1,82%) προεξαρχούσης της ΠΕΙΡ ( 5,88%)

Καλες ΕΧΑΕ- ΙΝΤΚΑ και ΙΝΚΑΤ αρνητικες σημερα ΕΛΠΕ-ΔΕΗ-ΑΔΜΗΕ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΜΠΕΛΑ ΕΥΔΑΠ ΦΡΛΚ

Ανοδος στην αποδοση του 10 ετους ομολόγου